Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το -διαφορετικό-  κάποιους (τους περισσότερους , για να μην πω όλους) τους ελκύει απιστευτα !

Τους συναισθηματικά ανώριμους, τους σφόδρα ανασφαλείς, τους σαβουροgάμηδες, τους καταναλωτές sex, γενικά τον κάθε πικραμένο και αποτυχημένο στο θέμα (ή θαύμα) του έρωτα.

• Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχως οσο μεγαλωνεις καταλαβαινεις οτι η αγαπη με το σεξ ειναι δυο πολυ διαφορετικα πραγματα.Μακαρι να ηταν εφικτο να κοιτας μονο αυτη που αγαπας αλλα δεν γινετε απλα απο ενα σημειο και μετα.

Συμφωνώ, το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς αλλά όταν αγαπάς την σύντροφο σου πραγματικά, δεν κάνεις πράγματα που θα την πληγώσουν.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αναθερμανθεί η ερωτική σχέση σε ένα ζευγάρι.

• Like 1
Δημοσ.

Τους συναισθηματικά ανώριμους, τους σφόδρα ανασφαλείς, τους σαβουροgάμηδες, τους καταναλωτές sex, γενικά τον κάθε πικραμένο και αποτυχημένο στο θέμα (ή θαύμα) του έρωτα.

το να πηγαίνεις με διαφορετική θεογκομενα δεν παιζει ε ,  μόνο σαβούρες  ???!!   μαλιστα ..

το θαύμα του έρωτα λέει   !!!!

αχαχααχαχαχαχααχ κλαίω  με το σχόλιο σου  να σαι καλά χαχαχαχαχαχ

• Like 4
Δημοσ.

Σε τεχνολογικο φορουμ εισαι ρε μαους τι περιμενεις να σου γραψουν

Συμφωνώ, το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς αλλά όταν αγαπάς την σύντροφο σου πραγματικά, δεν κάνεις πράγματα που θα την πληγώσουν.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αναθερμανθεί η ερωτική σχέση σε ένα ζευγάρι.

Γιαυτο γραφω δυστυχως.Δεν νομιζω οτι υπαρχουν αρκετοι τροποι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δυστυχως οσο μεγαλωνεις καταλαβαινεις οτι η αγαπη με το σεξ ειναι δυο πολυ διαφορετικα πραγματα.Μακαρι να ηταν εφικτο να κοιτας μονο αυτη που αγαπας αλλα δεν γινετε απλα απο ενα σημειο και μετα.

Aκριβώς. Κι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος ο ρεαλισμός καταστρέφει την φαντασία και γίνεται πιο σκληρός κι επίπεδος. Αλλά αληθινός. Όσο κι αν αγαπάς την γυναίκα της ζωής σου, ρεαλιστικά, ισχύουν 2 πράγματα: αν δεν τα βρίσκεις 150% στο σεξ μαζί της η σχέση είναι καταδικασμένη. Το δεύτερο είναι ότι και η ίδια θα πρέπει να καταπνίξει τον εγωισμό με την λογική και να δείχνει κατανόηση στην περίεργη φύση του άντρα που σκέφτεται το σεξ 10.000 φορές τη μέρα, επειδή έτσι είναι σχεδιασμένα τα γονίδιά μας. lol

Δημοσ.

Καλά μου τα λέγανε οι φίλες μου δηλαδή, στα δυο χρόνια max πας για τον επόμενο, γιατί ο προηγούμενος αρχίζει να τις φίφες.

Δημοσ.

το να πηγαίνεις με διαφορετική θεογκομενα δεν παιζει ε ,  μόνο σαβούρες  ???!!   μαλιστα ..

το θαύμα του έρωτα λέει   !!!!

αχαχααχαχαχαχααχ κλαίω  με το σχόλιο σου  να σαι καλά χαχαχαχαχαχ

Αν είσαι πιτσιρικάς, πας με όποια σου βρεθεί ακόμα και με πόρνη.

Αν είσαι πάνω από τα 28, και στόχος της ζωής σου είναι οι θεογκόμενες,

ορμάς μόνο στην καλύτερη από αυτή που έχεις εκείνη τη στιγμή και που φυσικά δεν μπορεί να είναι πόρνη.

Αν έχεις και άλλους στόχους, δεν είσαι στερημένος ή πεινάλας και έχεις καλή σύντροφο,

όχι μία που πήρες γιατί δεν σε έπαιρνε άλλη ή μία που έγινε 140 κιλά, σπάνια κοιτάς αλλού.

Τώρα μπορείς να ξαναγελάσεις με την καρδιά σου,

γιατί το γέλιο κάνει καλό και συγχρόνως σε κάνει να ξεχνάς τις αποτυχίες της ζωής και τα ανεκπλήρωτα όνειρα.

Δημοσ.

Νομίζω πως όσα λιγότερα απωθημένα έχει κάποιος τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να κρατήσει μια σχέση.

• Like 8
Επισκέπτης
Δημοσ.

Η εμπειρια μιλησε (απο πανω)

lol

Είναι ο λόγος που στα ζευγάρια μεσηλίκων η γυναίκα ξέρει ότι ο άνδρας είναι σαρδανάπαλος, αλλά ξέρει επίσης ότι πλέον εκείνος τίποτε άλλο δεν μπορεί να αγαπήσει εκτός από αυτήν. Και δεν ανησυχεί καθόλου. Έχει μάθει η γυναίκα να ζει στον πραγματικό κόσμο.

Ενώ στο άλλο άκρο μια γνωστή μου νεαρής ηλικίας που ο άντρας της είναι ναυτικός και λείπει 9 μήνες το χρόνο, στ' αλήθεια έχει πείσει τον εαυτό της ότι αυτός τα βράδια στην Κουάλα Λουμπούρ ασχολείται με το πλέξιμο. Θέλει να ζει τον μύθο της. Ο ψευδο-κόσμος που έχει πλάσει στο μυαλό της είναι κάτι σαν ασπίδα προστασίας από την αλήθεια. Ζει στο matrix. Από εγωισμό και έλλειψη εμπειρίας.

Δημοσ.

Καλά μου τα λέγανε οι φίλες μου δηλαδή, στα δυο χρόνια max πας για τον επόμενο, γιατί ο προηγούμενος αρχίζει να τις φίφες.

Φιλοσοφία όμως,όχι μαλακίες...

έδιτ για να μην παρεξηγηθούμε,μόνο το σκεπτικό κατακρίνω,όχι τις κοπέλες.

Δημοσ.

Φιλοσοφία όμως,όχι μαλακίες...

έδιτ για να μην παρεξηγηθούμε,μόνο το σκεπτικό κατακρίνω,όχι τις κοπέλες.

Έτσι είπα και εγώ, αλλά όπως τα λένε τα αγόρια εδώ μέσα, όπου να 'ναι θα τις πιστέψω.

Δημοσ.

Έτσι είπα και εγώ, αλλά όπως τα λένε τα αγόρια εδώ μέσα, όπου να 'ναι θα τις πιστέψω.

Βρήκες και εσύ δείγμα για να βασιστείς.

Κάνε ότι σου λέει η εμπειρία σου από IRL άτομα και άσε τα διάφορα που γράφονται εδώ να περάσουν και να μην ακουμπήσουν.

• Like 3
Δημοσ.

Κάνε ότι σου λέει η εμπειρία σου από IRL άτομα και άσε τα διάφορα που γράφονται εδώ να περάσουν και να μην ακουμπήσουν.

Τώρα είπες μια κουβέντα από καρδιάς, σε παραδέχομαι!

Δημοσ.

Αληθεια, οταν πληρωνετε τα μαμησιατικα, αποδειξη παιρνετε?

Τι μαλακίες λες κι εσύ μωρέ τώρα λες κ δε ξέρεις; Ρώτα τον άντρα σου τι έκανε ή τον αδερφό σου ξερωγω. Πως θα σου κόψει απόδειξη για κάτι που είναι παράνομο; :P

Θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε θέμα που θα ρωτάει την άποψη γυναικών για το αν τις ενοχλούσε ότι ο καλός τους έχει κάνει σεξ με ιερόδουλη.

Και πως θα το αντιμετώπιζαν.

Λίγο δύσκολο να κάνουν αυτή την ερώτηση πάντως. Γιατί θα μπορούσε κι άλλος να ρωτήσει με πόσους έχεις πάει, και πόσοι από αυτούς έχουν κάνει απροστατευτο σεξ. Πάντως καλό θα ήταν η κάθε γκόμενα να το έχει σιγουράκι ότι ο δικό της έχει πάει τουλάχιστον 1 φορά με πουτάνα επι πληρωμή, ασχέτως το τι λέει. Το πρόβλημα υπάρχει όταν έχεις μόνιμη σχέση και δε ξεκολλάς από τα μπουρδέλα. Εκεί ναι μαλάκα βρωμιάρη έχεις άδικο, δε σου φταίει τίποτα η άλλη να τη φορτώσεις με κονδυλώματα κ λοιπες μαλακίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...