Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις τελευταίες σελίδες πολύ μίσος, μπόλικη απογοήτευση και τσουβάλιασμα κατά των γυναικών ρε παιδιά...μάλλον μερικοί έχετε φάει μπόλικο κέρατο και σκατά στο παρελθόν και είπατε να πετάξετε τις κακίες σας εδώ μέσα ΓΙΑ ΌΛΕΣ τις γυναίκες (ή το 98,9%).

Επίσης μου κάνουν εντύπωση τα σχόλια που αναφέρονται στον έρωτα και στην αγάπη ειρωνικά και ότι είναι γελοίο να πιστεύουμε σ'αυτά το έτος 2015.

Oh guess what! Δεν έπαυσαν ποτέ να υπάρχουν. Δεν είναι παραμυθάκια. Είναι συναισθήματα δυνατά που όποιος τα ζει τον συνεπαίρνουν, τον κάνουν να βλέπει την ζωή με άλλο μάτι και τα ζει με όλες του τις αισθήσεις. Πραγματικά εύχομαι όλοι κάποτε να ζήσουν και την αγάπη κ τον έρωτα γιατί είναι εκπληκτικά. (Ας κάνουμε λίγο στη άκρη την μιζέρια, ναι ;)

Over and out.

Εσυ τι περιμενες σε αυτο το φορουμ και ειδικα σε τετοιο θρεντ;

Οι μισοι και βαλε ουτε μυρωδια απο γυναικα δεν εχουν παρει, ειναι προφανες.

• Like 1
  • Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες τι λέω, ΚΑΙ οι γυναίκες θα ήθελαν να κάνουν σεξ με άλλους άντρες ακόμα και να είναι τρελές με τους άντρες τους. Η διαφορά είναι πως δεν το ρίχνουν στη φύση, να λένε "έχω προγραμματιστεί έτσι και τέλος" αλλά κρατιούνται γιατί συγκριτικά έχουν καλύτερο αυτοέλεγχο (λόγω κοινωνίας και ανατροφής ίσως).

Δεν έχει διαχωρισμό φύλων αυτό που λες, είναι στον κάθε άνθρωπο πως ελέγχει αυτές τις "ορμες" ή "επιθυμίες" ή όπως θέλεις πέστο. Δεν είναι συνδεδεμένο τίποτα στη γυναικεία φύση με διαφορετικό τρόπο από την αντρική.

'Οσο για πριν που λες οτι μια γυναικα εχει μόνο 2-3 φαντασιωσεις την 20ετία και μόνο με άτομα που γνωρίζει, οι φίλες σου μάλλον σε ντρέπονται για να σου πουν την αλήθεια.

Επειδή από ότι κατάλαβα ανήκεις στο απέναντι στρατόπεδο νομίζω πως πρέπει να σου πω ενα σημαντικό πράγμα για τις γυναίκες που δεν το πρόσεξες γιατι έχεις μόνο φιλικές σχέσεις μαζί τους.

Το τι λένε δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σημασία και στην καλύτερη ίσα ίσα που αγγίζει την πραγματικότητα.

Στις γυναίκες πάντα θα κοιτάς τι κάνουν, με ποιους ήταν, τι επιλέγουν, με ποιους κάνουν παρέα.

Εκεί θα μάθεις τι παίζει με την κάθε κοπέλα... αυτή μπορεί για παράδειγμα να σου λέει "δεν παίζει τον πρώτο ρόλο η εμφάνιση αρκεί να είναι γλυκούλης, θέλω κάποιον που να με καταλαβαίνει, να με σέβεται να έχει χιούμορ και να επικοινωνούμε" ενω την ίδια στιγμή είχε σχέσεις με τύπους κάτω του μετρίου απο θέμα νοημοσύνης σοβαροφανείς άξεστοι με χιούμορ επιπέδου κλανιάς πού όμως είναι λεφτάδες ή νταγλαράδες/άγριοι ή και τα δύο που εφαρμόσανε όλο το bsdm πάνω της :P

και όλους όσοι συμβαδίζουν με αυτά που "λέει" πως θα ήθελε είτε δεν τους μιλάει είτε τους βλέπει φιλικά... και κάθε φορά που την φτύνουν όσοι την χορτάσανε αυτή κατηγορεί τους άντρες και όχι τις επιλογές της.... και συνεχίζει στα ίδια (δικαίωμα της βέβαια όπως την βρίσκει ο καθένας, απλά περιγράφω την ειρωνεία)

Τώρα απο εκεί και πέρα εγώ δεν κατηγορώ ακριβώς τις γυναίκες σαν ανθρώπους τις καταλαβαίνω βασικά και εμένα αν μου την πέφτανε 10 κάθε μέρα αλλά κάθε μέρα ε θα την έκανα την κουτσουκέλα μου  και ας ήμουν σε σχέση... όχι στον πρώτο μήνα; όχι στο πρώτο εξάμηνο; κάποια στιγμή όμως θα λύγιζα και εγώ (no pun intended μην παρεξηγηθούμε! ) :P

Και λόγω του απο πάνω θα διαφωνήσω οι γυναίκες ειναι πιο άπιστες και πιο επιρρεπείς στο να κερατώσουν ή έστω στο να έχουν πολλαπλές περιπέτειες χωρίς δεσμεύσεις πολύ απλά γιατι η μέση γυναίκα έχει 10πλάσια ζήτηση στον τομέα σεξ απο τον μέσο άντρα. (για ετεροφυλόφιλους μιλάω αλλά και για αμφιφυλόφιλους)

Τώρα άλλο τι λένε και άλλο τι φαίνεται.... μόνο αυτές ξέρουν τι έχουν κάνει :P και όταν ακούς πχ απο μια κοπέλα είχα "3 πρώην" βάλε άλλους 3 για σιγουριά σαν minimum :P

Εκείνο που μέχρι πρόσφατα δεν σκεφτόμουν καν αλλά άρχισε να με προβληματίζει σιγά σιγά  γιατι μεγαλώνω.. ειναι πως να κάνεις οικογένεια σε μια τέτοια κατάσταση...... :P

Αυτό το κωλαράκι δικό σου Δήμητρα;

• Like 5
Δημοσ.

Επειδή από ότι κατάλαβα ανήκεις στο απέναντι στρατόπεδο νομίζω πως πρέπει να σου πω ενα σημαντικό πράγμα για τις γυναίκες που δεν το πρόσεξες γιατι έχεις μόνο φιλικές σχέσεις μαζί τους.

Το τι λένε δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σημασία και στην καλύτερη ίσα ίσα που αγγίζει την πραγματικότητα.

Στις γυναίκες πάντα θα κοιτάς τι κάνουν, με ποιους ήταν, τι επιλέγουν, με ποιους κάνουν παρέα.

Εκεί θα μάθεις τι παίζει με την κάθε κοπέλα... αυτή μπορεί για παράδειγμα να σου λέει "δεν παίζει τον πρώτο ρόλο η εμφάνιση αρκεί να είναι γλυκούλης, θέλω κάποιον που να με καταλαβαίνει, να με σέβεται να έχει χιούμορ και να επικοινωνούμε" ενω την ίδια στιγμή είχε σχέσεις με τύπους κάτω του μετρίου απο θέμα νοημοσύνης σοβαροφανείς άξεστοι με χιούμορ επιπέδου κλανιάς πού όμως είναι λεφτάδες ή νταγλαράδες/άγριοι ή και τα δύο που εφαρμόσανε όλο το bsdm πάνω της :P

και όλους όσοι συμβαδίζουν με αυτά που "λέει" πως θα ήθελε είτε δεν τους μιλάει είτε τους βλέπει φιλικά... και κάθε φορά που την φτύνουν όσοι την χορτάσανε αυτή κατηγορεί τους άντρες και όχι τις επιλογές της.... και συνεχίζει στα ίδια (δικαίωμα της βέβαια όπως την βρίσκει ο καθένας, απλά περιγράφω την ειρωνεία)

Τώρα απο εκεί και πέρα εγώ δεν κατηγορώ ακριβώς τις γυναίκες σαν ανθρώπους τις καταλαβαίνω βασικά και εμένα αν μου την πέφτανε 10 κάθε μέρα αλλά κάθε μέρα ε θα την έκανα την κουτσουκέλα μου  και ας ήμουν σε σχέση... όχι στον πρώτο μήνα; όχι στο πρώτο εξάμηνο; κάποια στιγμή όμως θα λύγιζα και εγώ (no pun intended μην παρεξηγηθούμε! ) :P

Και λόγω του απο πάνω θα διαφωνήσω οι γυναίκες ειναι πιο άπιστες και πιο επιρρεπείς στο να κερατώσουν ή έστω στο να έχουν πολλαπλές περιπέτειες χωρίς δεσμεύσεις πολύ απλά γιατι η μέση γυναίκα έχει 10πλάσια ζήτηση στον τομέα σεξ απο τον μέσο άντρα. (για ετεροφυλόφιλους μιλάω αλλά και για αμφιφυλόφιλους)

Τώρα άλλο τι λένε και άλλο τι φαίνεται.... μόνο αυτές ξέρουν τι έχουν κάνει :P και όταν ακούς πχ απο μια κοπέλα είχα "3 πρώην" βάλε άλλους 3 για σιγουριά σαν minimum :P

Εκείνο που μέχρι πρόσφατα δεν σκεφτόμουν καν αλλά άρχισε να με προβληματίζει σιγά σιγά  γιατι μεγαλώνω.. ειναι πως να κάνεις οικογένεια σε μια τέτοια κατάσταση...... :P

Φιλάρα, οι 6 τελευταίες σου λέξεις με έστηλαν, αφού διάβασα τα όσα έγραψες!!!!! :-D

Ωραίος, συμφωνώ!!! :-D  :-D

Δημοσ.

Ακριβως αυτο.

Δημοσ.

Εγώ δεν μπλέκω τίποτα, απλά παρόλο που έχω πει το ίδιο πράμα 10 φορές και με διαφορετικούς τρόπους αρνείσαι να το καταλάβεις.

Δεν έγραψα πουθενά ότι οι γυναίκες επιθυμούν το sex λιγότερο απο ότι οι άνδρες. Ένα απλό πράμα λέω ότι το sex για τις γυναίκες σε γενικές γραμμές είναι πολύ πιο συναισθηματικό και συνδεδεμένο με την οικειότητα, τον έρωτα και την αγάπη και αυτό ισχύει για πολλά χρόνια εφόσον αγαπάνε τον σύντροφό τους, Για τους άντρες, γενικά πάλι, αυτή η σύνδεση και είναι μικρότερη (ας πούμε ποσοτικά) και κρατάει και μικρότερο διάστημα από την έναρξη μιας σχέσης. Με απλά λόγια η αγάπη και το sex είναι πολύ συχνά ξεχωριστές έννοιες στο αντρικό μυαλό.

Όλα αυτά που έγραψα πάνω και σε άλλα ποστ είναι ισχυρές ενδείξεις ότι αυτό ισχύει. Προφανώς υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα.  

Ούτε εγώ είπα αυτό, λέω πως ανεξαρτήτως φύλου η επιθυμία για σεξ γενικά αλλά και με διαφορετικά άτομα πλην του συντρόφου, είναι ανάλογα τον χαρακτήρα.

Αυτό πάλι δεν κάνει διαχωρισμούς στα φύλα, ίσως οι γυναίκες να μην το παραδέχονται ή να μην το δείχνουν τόσο εύκολα, αλλά πολλές (που ξέρω εγώ, δεν μπορώ να μιλήσω γενικά) έχουν συχνές σκέψεις για απλό, σκέτο σεξ με διάφορους, άσχετα αν δεν το κάνουν πράξη (πάλι αυτές που ξέρω εγώ).

Είναι ενδείξεις ότι ισχύει στον δικό σου κύκλο και σε όσα έχεις δει εσύ μέχρι σήμερα. Εγώ σου λέω ότι βλέπω κάτι διαφορετικό στον περιγυρό μου, δεν προσπαθώ να σε πείσω ότι είναι όπως λέω γενικά. Εσύ νομίζω γενικεύεις και βγάζεις τα δικά μου "εξαιρέσεις" και τα δικά σου "κανόνα". 

Στο γυναικείο στρατόπεδο ανήκω, όχι πως αυτό με κάνει ειδικό βέβαια γιατί αυτό που υποστηρίζω έτσι κι αλλιώς είναι πως πάει ανάλογα τον άνθρωπο και τον χαρακτήρα, όχι το φύλο και μόνο.

Είναι σαν να λες ότι "οι μαύροι κάνουν αυτό", "οι γκέι κάνουν το άλλο", "οι Αλβανοί είναι έτσι". Κι εγώ έχω δει πάρα πολλές άσχημες συμπεριφορές από άντρες, με βλέπεις να λέω "αντρες γουρούνια"? 'Εχω γνωρίσει και πολλούς βλάκες Δημήτρηδες, μήπως "το΄χει το όνομα"?

• Like 6
Δημοσ.

Γιατι τοσο μενος με τις γυναικες;

Φεμινιστριες του φορουμ καντε κατι παρακαλω.

Δεν γινεται να γραφονται τετοια ρατσιστικα σχολια.

Δημοσ.

Γιατι τοσο μενος με τις γυναικες;

Eιναι μεχρι να τους κατσει η πρωτη.

Αν και δε το βλεπω να γινεται συντομα για πολλους εδω περα :P

Δημοσ.

Στο γυναικείο στρατόπεδο ανήκω, όχι πως αυτό με κάνει ειδικό βέβαια γιατί αυτό που υποστηρίζω έτσι κι αλλιώς είναι πως πάει ανάλογα τον άνθρωπο και τον χαρακτήρα, όχι το φύλο και μόνο.

Είναι σαν να λες ότι "οι μαύροι κάνουν αυτό", "οι γκέι κάνουν το άλλο", "οι Αλβανοί είναι έτσι". Κι εγώ έχω δει πάρα πολλές άσχημες συμπεριφορές από άντρες, με βλέπεις να λέω "αντρες γουρούνια"? 'Εχω γνωρίσει και πολλούς βλάκες Δημήτρηδες, μήπως "το΄χει το όνομα"?

Όχι δεν είναι το ίδιο γιατι αυτό που λες ειναι προκατάλυψη και ρατσισμός

και μάλιστα το προδιευκρίνισα γιατι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους :P

Έβαλα στο τσουβάλι δηλαδή ανθρώπους όχι κατα ανάγκη βάση φύλου αλλά βάση της καθημερινότητας τους και συγκεκριμένα βάση κοινού χαρακτηριστικού της καθημερινότητας τους που συνδέεται άμεσα με το θέμα. (Την ζήτηση που έχουν πάνω στο θέμα σεξ)

Δεν είναι δηλαδή το ότι ειναι γυναίκες αλλά ο κάθε άνθρωπος θα έκανε τις επιλογές που κάνει η "στερεότυπη γυναίκα" ή "το στερεότυπο τσουλάκι" αν ζούσε υπο τέτοιες συνθήκες.

Πχ εγώ αν κάνω ενα facebook και με μαγιό ακόμη ζήτημα να μου κάνουν 5 add πραγματικές γυναίκες απλά γιατι τους άρεσα (και ειμαι ωραίο παιδί :P)  -εννοείται gay και fake τσουλοprofile δεν μετράνε- αν κάνει μια κοπέλα το ίδιο και ας ειναι μέτρια συγκριτικά με άλλες κυριολεκτικά και απο την ινδία θα έχει αντ και σχόλια... :P

Το ίδιο και όταν βγαίνουν έξω για βόλτα, στην παραλία στο club κτλ. Απλά ζούνε στην καθημερινότητα τους την έντονη ερωτική διεκδίκηση πράγμα πους τους κάνει ενστικτωδώς να ειναι επιλεκτικές βάση αρχέγονων κριτηρίων(που ειναι πιο σιγουράκια στο θέμα "επιδόσεις" κατ'αυτές :P) αλλά και προκατειλημμένες (πχ αν τις πλησιάσει κάποιος απο το αντίθετο φύλο πρώτη σκέψη τους θα είναι πως τους την πέφτει)

Και γενικώς όλη την ημέρα η σκέψη τους γυρνάει γύρο απο το σεξ και την επιλογή ατόμου για σεξ όχι επειδή ειναι γυναίκες αλλά επειδή ειναι άνθρωποι με τέτοια ζήτηση και με παρέες που επίσης έχουν παρόμοια ζήτηση στον τομέα αυτό και ειναι βασικό θέμα

και σε άντρες συμβαίνει αυτό φυσικά αλλά συνήθως στους "πολύ καλούς" ακριβώς γιατι όπως είπα ο μέσος άντρας έχει υποπολλαπλάσια ζήτηση από την μέση γυναίκα.

Νομίζω ειναι λογικότατο το επιχείρημά μου και δεν προκύπτει απο ρατσιστικές αντιλήψεις και ούτε εχθρεύομαι τις γυναίκες...

Για εμένα ο καπιταλισμός φταίει για αυτή την κατάσταση :P

PS απο το username νόμιζα ότι ήσουν άντρας :P

• Like 1
Δημοσ.

Τοσοι ανθρωποι και κανενας εθιξε το θεμα της ανηθικοτητος/αμαρτιας; Ε ρε γειτονες που μας χρειαζονται.

Δημοσ.

Τοσοι ανθρωποι και κανενας εθιξε το θεμα της ανηθικοτητος/αμαρτιας; Ε ρε γειτονες που μας χρειαζονται.

Το θέμα της ανηθικότητας τέθηκε υπό διάφορες διαστάσεις.

Η αμαρτία που κολλάει? Απευθύνσου εδώ για ταλιμπανοκαταστάσεις.

Δημοσ.

Ποια ανηθικότητα και ποια αμαρτία; Απο τα αρχαία χρόνια υπάρχουν ιερόδουλες και υπήρχε ενας καλός λόγος. Μετά το ένστικτο της αυτοσυντήρησης το πιο ισχυρό είναι της ηδονής. Αν κάποιος είναι άσχημος ή εχει αναπηρίες ή είναι μοναχικός και υπερβολικά ντροπαλός θα πρέπει και αυτός να ικανοποιήσει αυτό το ένστικτο. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ η παρουσία των ιερόδουλων. Και είναι τραγικό να δείχνουν στις τηλεοράσεις συνεχώς βια και κομμένα κεφάλια και να απολαμβάνουν όλοι οι ψευτοπουριτανοί ,αλλά μόλις δείχνει κανα βυζί ή κώλο να το παίζουν θιγμένοι.

Αντε πάλι τα ίδια και σε αυτό το thread. Σε άλλο thread ήταν τα ευχολόγια για παγκόσμια ειρήνη και για περίθαλψη εκατομμυρίων μεταναστών με ευρωδέντρα. Τώρα η συζήτηση θα παει στην ιδανική κοινωνία όπου το αντρόγυνο θα είναι για πάντα μαζί και οι ιερόδουλες δεν θα υπάρχουν γιατι όλοι θα εχουν βρει το ταίρι τους.

• Like 1
Δημοσ.

Eιναι μεχρι να τους κατσει η πρωτη.

Αν και δε το βλεπω να γινεται συντομα για πολλους εδω περα :P

φορέβερ αλόουν κετσι?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...