Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, ξέρεις γυναίκα να τη βρίσκει με άρλεκιν? Από ποιόν αιώνα ήρθε?

σορρυ αλλά είναι ένα προϊόν που προφανώς δεν απευθύνεται σε άντρες και ο εκδοτικός οίκος (και οι εκατοντάδες ακόμα του είδους) επιβιώνουν hence...

αυτό είναι το όλο θέμα όλα τα παραδείγματα που λέω δεν έχουν να κάνουν μόνο με το τι ξέρω και τι δεν ξέρω εγώ, αλλά με το τι παίζει έξω. 

Δεν νομίζω ότι τα μπουρδέλα με 45ρηδες βρώμικους άσχημους τριχωτούς κοιλαράδες που ξεπαρθενιάζουν 15χρονα κοριτσάκια επι πληρωμή θα επιβίωναν. (το sex όμως same thing έτσι?)

• Like 2
  • Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από πότε φταίει ο καπιταλισμός για τις σχέσεις;

Π.χ στην Αμερική και σε άλλες καπιταλιστικές χώρες του '60 oi σχέσεις είχαν επηρεαστεί από τον καπιταλισμό;

Μήπως μπερδεύεις διάφορους υπο-τομείς που σχετίζονται έμμεσα με τον καπιταλισμό, όπως π.χ την showbiz το marketing και το πως διάφοροι διάσημοι επηρεάζουν τις ερωτικές σχέσεις στους υπόλοιπους ανθρώπους με διάφορα πρότυπα.

Δεν τους βλέπω σαν υποτομείς απλά σαν φυσική εξέλιξη όταν αποδέχεσαι δηλαδή βασικά αξιώματα του καπιταλισμού αναγκαστικά θα καταλήξεις εκεί. Απλά όπως και κάθε τι άλλο στην ζωή όταν ειναι κάτι στα σπάργανα δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα όλα τα χαρακτηριστικά του.

dude

o καπιταλισμός φταίει που πάει στο μπουρδέλο

τι δεν καταλαβαίνεις?

Δεν πάω σε μπουρδέλα γιατι εκμεταλλεύονται/κακοποιούν αλλοδαπές ή και ημεδαπές πως σου ήρθε αυτό, τέλος τα μπουρδέλα δεν τα έφερε ο καπιταλισμός υπήρχαν απο αρχαιοτάτων χρόνων και λειτουργούσαν σαν "τις σχέσεις" σήμερα και μάλιστα οι πόρνες ήταν ενημερωμένα ή και μορφωμένα άτομα που συνήθως τα σεβόταν η κοινωνία ο καπιταλισμός απλά προκάλεσε την χάλια κατάσταση με το εμπόριο λευκής σαρκός.

(αδιαφορώντας για τον θεσμό και δίνοντας βάση δηλαδή στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσφορά με όσο το δυνατόν ελάχιστο κόστος για να υπάρχει μεγάλο profit margin -βασικό αξίωμα της καπιταλιστικής λογικής που απαντάει και στο γιατι πιστεύω ότι κάποια πράματα ειναι φυσική εξέλιξη και όχι υποτομείς στην απάντηση που έδωσα πιο πάνω στον Basilhs23___ -)

Βέβαια η φήμη των μπουρδέλων εκχυδαϊστικέ και πριν τον καπιταλισμό λόγω του φανατικού χριστιανισμού στον μεσαίωνα (dark ages)

όπου βλέπουμε και κοινά στοιχεία τόσο ο χριστιανισμός (στην τότε μορφή της εποχής εκείνης) όσο ο καπιταλισμός ήταν στρατηγικές μαζικής επιβολής απόψεων και δημιουργίας με το ζόρι νόρμας στην μάζα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, ξέρεις γυναίκα να τη βρίσκει με άρλεκιν? Από ποιόν αιώνα ήρθε?

Τώρα το λένε female/lady friendly "λογοτεχνία" όπως το 50 shades και φυσικά πουλάει τρελά στο γυναικείο κοινό.

Η ονομασία άλλαξε,όχι η ουσία του άρλεκιν.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τώρα το λένε female/lady friendly "λογοτεχνία" όπως το 50 shades και φυσικά πουλάει τρελά στο γυναικείο κοινό.

Η ονομασία άλλαξε,όχι η ουσία του άρλεκιν.

Το 50 shades είναι female friendly? όχι bdsm λογοτεχνία?

Δημοσ.

dude

o καπιταλισμός φταίει που πάει στο μπουρδέλο

τι δεν καταλαβαίνεις?

Χμμμ, η πορνεία υπήρχε πολύ πριν τον καπιταλισμό.

Αλλά έχει κάποιο δίκιο ο mr_proper, το καπιταλιστικό μοντέλο δεν έχει ξεδιπλωθεί ολοκληρωτικά ακόμα για να δούμε όλες τις συνέπειες και τις παρενέργειές του στο 100% στην ανθρωπότητα και την ζωή μας.

Δημοσ.

Ότι υπάρχει δηλαδή είδος λογοτεχνίας bdsm

Να πάω αύριο στο public να ρωτήσω σε ποιον διάδρομο είναι η ξενόγλωσση bdsm συλλογή  :P

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ότι υπάρχει δηλαδή είδος λογοτεχνίας bdsm

Να πάω αύριο στο public να ρωτήσω σε ποιον διάδρομο είναι η ξενόγλωσση bdsm συλλογή  :P

Φυσικά και υπάρχει (προφανώς εντάσσεται στην ερωτική ) :P

Για τα πάντα υπάρχουν βιβλία :P

Χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Μπορείς να το πεις και σοφτ τσόντα,το θέμα είναι ότι πλασάρεται σαν female friendly βιβλίο που σημαίνει ότι είναι αντίστοιχο-αντικαταστάτης των πάλαι ποτέ άρλεκιν.To genre και η "πλοκή" είναι η ίδια.

Γυναίκα μέτρια βρίσκει τον άντρα των ονείρων της και για κάποιο λόγο την ερωτεύεται σφόδρα,οι τσοντοσκηνές(ο θεός να τις κάμει) είναι απλά έξτρα και το βάζουν στην περισσότερη "τολμηρή" υποκατηγορία.Υπάρχουν άλλα που είναι περισσότερο ή λιγότερο τσοντοκαταστάσεις ή απλά ρομάντσο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τους βλέπω σαν υποτομείς απλά σαν φυσική εξέλιξη όταν αποδέχεσαι δηλαδή βασικά αξιώματα του καπιταλισμού αναγκαστικά θα καταλήξεις εκεί. Απλά όπως και κάθε τι άλλο στην ζωή όταν ειναι κάτι στα σπάργανα δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα όλα τα χαρακτηριστικά του.

Δεν πάω σε μπουρδέλα γιατι εκμεταλλεύονται/κακοποιούν αλλοδαπές ή και ημεδαπές πως σου ήρθε αυτό, τέλος τα μπουρδέλα δεν τα έφερε ο καπιταλισμός υπήρχαν απο αρχαιοτάτων χρόνων και λειτουργούσαν σαν "τις σχέσεις" σήμερα και μάλιστα οι πόρνες ήταν ενημερωμένα ή και μορφωμένα άτομα που συνήθως τα σεβόταν η κοινωνία ο καπιταλισμός απλά προκάλεσε την χάλια κατάσταση με το εμπόριο λευκής σαρκός.

(αδιαφορώντας για τον θεσμό και δίνοντας βάση δηλαδή στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσφορά με όσο το δυνατόν ελάχιστο κόστος για να υπάρχει μεγάλο profit margin -βασικό αξίωμα της καπιταλιστικής λογικής που απαντάει και στο γιατι πιστεύω ότι κάποια πράματα ειναι φυσική εξέλιξη και όχι υποτομείς στην απάντηση που έδωσα πιο πάνω στον Basilhs23___ -)

Βέβαια η φήμη των μπουρδέλων εκχυδαϊστικέ και πριν τον καπιταλισμό λόγω του φανατικού χριστιανισμού στον μεσαίωνα (dark ages)

όπου βλέπουμε και κοινά στοιχεία τόσο ο χριστιανισμός (στην τότε μορφή της εποχής εκείνης) όσο ο καπιταλισμός ήταν στρατηγικές μαζικής επιβολής απόψεων και δημιουργίας με το ζόρι νόρμας στην μάζα.

Aυτό είναι το 1% και ειδικά σε νόμιμα

κατά 99% το ποιός εκμεταλέυεται ποιόν είναι άλλο θέμα

στα καλύτερα μαγαζιά και με τα καλύτερα αμάξια κυκλοφορούν αυτές που νομίζεις οτι εκμεταλεύονται

Επισκέπτης
Δημοσ.

Aυτό είναι το 1% και ειδικά σε νόμιμα

κατά 99% το ποιός εκμεταλέυεται ποιόν είναι άλλο θέμα

στα καλύτερα μαγαζιά και με τα καλύτερα αμάξια κυκλοφορούν αυτές που νομίζεις οτι εκμεταλεύονται

1% δεν είναι. Το human trafficking έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και δεν ξέρω αν στην Ελλάδα είναι έντονο, πάντως σε άλλες χώρες είναι πολύ.

Δημοσ.

Στα νόμιμα 

τώρα αν κάποιος σε ένα χωριό έχει φέρει παράνομα και κρατάει εκέι σε ένα μαγαζί παράνομα  άλλο θέμα  αστυνομικό

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στα νόμιμα 

τώρα αν κάποιος σε ένα χωριό έχει φέρει παράνομα και κρατάει εκέι σε ένα μαγαζί παράνομα  άλλο θέμα  αστυνομικό

Ναι, αυτό ακριβώς. Τα θύματα του human trafficking πάνε σε χωριά.

Δημοσ.

σορρυ αλλά είναι ένα προϊόν που προφανώς δεν απευθύνεται σε άντρες και ο εκδοτικός οίκος (και οι εκατοντάδες ακόμα του είδους) επιβιώνουν hence...

αυτό είναι το όλο θέμα όλα τα παραδείγματα που λέω δεν έχουν να κάνουν μόνο με το τι ξέρω και τι δεν ξέρω εγώ, αλλά με το τι παίζει έξω. 

Δεν νομίζω ότι τα μπουρδέλα με 45ρηδες βρώμικους άσχημους τριχωτούς κοιλαράδες που ξεπαρθενιάζουν 15χρονα κοριτσάκια επι πληρωμή θα επιβίωναν. (το sex όμως same thing έτσι?)

'Αλλο ότι πουλάνε και άλλο ότι "τη βρίσκουν" οι γυναίκες με αυτά. Εξαρτάται και σε τι κοινό μιλάμε. Τα παραδοσιακά άρλεκιν τα διαβάζουν θείτσες μαζί με τον καζαμία και αυτά τύπου "50 shades" τα διαβάζουν πρόβατα γιατί έτσι άκουσαν ότι είναι στη μόδα (όπως Twilight κλπ). 'Ισως μια μερίδα να φτιάχνεται όντως από αυτά, αλλά δεν θεωρώ πως είναι μεγάλο ποσοστό.

Στα μπουρδέλα δηλαδίς έχει μόνο 45άρες, βρώμικες, άσχημες, τριχωτές, κοιλαρούδες?

Και επίσης ξεχνάς ότι στα κοριτσάκια η παρθενιά θεωρείται από τη μάζα ως κάτι που πρέπει να κρατηθεί πολύ, ενώ στα αγοράκια ως κάτι που πρέπει να χαθεί γρήγορα. Για αυτό δεν υπάρχουν μπουρδελα να απευθυνονται σε 15χρονα κοριτσακια, λόγω κοινωνικών αντιλήψεων και ανατροφής, όχι λόγω διαφοράς στις επιθυμίες του 15χρονου κοριτσιού από το αγόρι.

Δημοσ.

'Αλλο ότι πουλάνε και άλλο ότι "τη βρίσκουν" οι γυναίκες με αυτά. Εξαρτάται και σε τι κοινό μιλάμε. Τα παραδοσιακά άρλεκιν τα διαβάζουν θείτσες μαζί με τον καζαμία και αυτά τύπου "50 shades" τα διαβάζουν πρόβατα γιατί έτσι άκουσαν ότι είναι στη μόδα (όπως Twilight κλπ). 'Ισως μια μερίδα να φτιάχνεται όντως από αυτά, αλλά δεν θεωρώ πως είναι μεγάλο ποσοστό

The second and third volumes, Fifty Shades Darker and Fifty Shades Freed, were published in 2012. Fifty Shades of Grey has topped best-seller lists around the world, including those of the United Kingdom and the United States.[5][6] The series has sold over 125 million copies worldwide by June 2015 and has been translated into 52 languages,[7][8] and set a record in the United Kingdom as the fastest-selling paperback of all time.[9] 

-----------------------

μου φαίνεται μάλλον εσύ είσαι στην μειοψηφία και παρεξηγιέσαι η κάτι τέτοιο, ή μπορεί να χτυπάω κάποια φεμινιστική χορδή (δεν βλέπω το πρόβλημα, compliment νομίζω είναι για τις γυναίκες αυτό που λέω). Καλά κάνεις. νομίζω ότι μέχρι τώρα είπα απλά και λογικά πράματα που βλέπουμε μπροστά μας όλοι άντρες και γυναίκες. 

Είμαι σίγουρος ότι τα κοριτσάκια 15 χρονών στα σχολεία δεν γυρνάνε με πορνοπεριοδικά μέσα στις τσάντες και τηλέφωνα που έχουν 10gb τσόντες μέσα. Επίσης οι σεξουαλικές διαστροφές (παιδερασίτα, κτηνοβασία και όλα τα άλλα) νομίζω ότι είναι κυρίως ανδρικά ελαττώματα

Εγώ αυτά τα θεωρώ αυτονόητα, καταστάσεις που βλέπουμε καθημερινά όλη την ζωή μας και όχι αντικείμενα debate. Δεν έχει άλλο νόημα η διαφωνία. Απλά συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και το αφήνουμε εκεί. 

Ξαναλέω δεν γράφω ότι οι γυναίκες θέλουν το sex λιγότερο από τους άντρες ή ότι δεν απατάν , μάλιστα όλοι ξέρουν ότι κάλλιστα αρκετές γυναίκες πάνε με πολύ περισσότερους άντρες από ότι οι άνδρες, λόγω των πολλών ευκαιριών. Ξαναλέω, όμως ένας άντρας με τις αντίστοιχες ευκαιρίες που έχει μια μέση γυναίκα, θα έβαζε pump στο πέος του στα 25 γιατί απλά δεν θα λειτουργούσε άλλο. 

Δημοσ.

μεγαλύτερη προσφορά με όσο το δυνατόν ελάχιστο κόστος για να υπάρχει μεγάλο profit margin -βασικό αξίωμα της καπιταλιστικής λογικής   ...(?)

ο καπιταλισμός είναι σύστημα οικονομικής οργάνωσης που βασίζεται στην ελέυθερη αγορά, η ύπαρξη εν λόγω οίκων είναι ανεξάρτητη απο αυτό. 

... μεγαλύτερη προσφορά με σταθερή ζήτηση κατεβάζει τη τιμή ισορροπίας  και μειώνει τα κέρδη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...