Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμπειρια ειναι και αυτο σιγα.Ανθρωποι ειναι δεν ειναι σκουπιδια.Πολυ ποιο εντιμες απο αλλες που γνωρισα αργοτερα.Εγω ποιο πολυ το σκαλωμα με τα κολ γκερλς το ειχα φαει γιατι ηταν πανεμορφες  μιλαγαμε καναμε ραναμε πολυ γελιο ηταν πολυ ευχαριστες μιλαμε για 1999 τωρα  καπου εκει και ηθελα να παρω κανα τηλ οντως μικρος και ανοητος που να ξερα τοτε οτι πρεπει να φτυσεις αιμα για να στο δωσει και δεν προκειτε να το δωσει σε πιτσιρικα.

• Like 1
  • Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έξτρα ερώτηση από περιέργεια: Εσείς που έχετε πάει το παραδέχεστε στις κοπέλες που γνωρίζετε (με σκοπό κάτι παραπάνω), ή κινέζοι; Αν ναι, πως αντιδρούν;

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αμε.Μια χαρα αντιδρουν.Βασικα το θεωρουν και δεδομενο αν τις ρωτησεις οτι θα εχεις παει.Αν πεις οτι συνεχιζεις να το κανεις οντας μεγαλος σε ηλικια τοτε ισως εχεις θεμα κατι δειχνει για εσενα οτι εχεις μεινει στασιμος

Δημοσ.

Έξτρα ερώτηση από περιέργεια: Εσείς που έχετε πάει το παραδέχεστε στις κοπέλες που γνωρίζετε (με σκοπό κάτι παραπάνω), ή κινέζοι; Αν ναι, πως αντιδρούν;

προσωπικά δηλώνω παρθένος,πως φύλαγα τον εαυτό μου και περίμενα να γνωρίσω την κατάλληλη,ώστε η πρώτη μου φορά να είναι ξεχωριστή όπως αυτή και τα υπέροχα της μάτια!

Ελπίζω να σε κάλυψα...

Δημοσ.

Πολύ το κούρασα και ζητώ συγνώμη ΝΑΙ λοιπόν πληρώνω για σέξ και απολαμβάνω τις υπηρεσίες για τις οποίες πλήρωσα και δεν ντρέπομαι καθόλου να κρυφτώ πίσω απο το δάχτυλο μου τις ελεεεινίδες μοντέλες νάρεςμου του fb τις έχω γι αυτό που αμάμητοι λέτε ''Σχέση'' για να περνάω καλά τα γούστα μου τα πληρώνω

Τι φάση; Πάντως εγώ ξενερώνω άσχημα όταν ακούσω κάτι τέτοιο από άνδρα που παίζει κάτι. Ντάξει βέβαια άμα είσαι μικρός και σου έχουν πρήξει το μυαλό από τα 10 να γαμήσεις asap για να γίνεις μάγκας, κάπου το καταλαβαίνω. Αλλά και πάλι μια ξενέρα την παίρνεις.

Δημοσ.

προτιμώ να πληρώσω εξαρχής 50-100€ οταν ΕΓΩ έχω κά@λες και να επιλέξω ΕΓΩ με ποιά θα εκτονωθώ (ψηλή,κοντή,χοντρή,ξανθιά,μαύρη κλπ κλπ) παρά να κάνω τον καληνυχτάκια στην κάθε Μαρία απο τα Πατήσια που την έχει δεί μοντέλο και για κανα μήνα,να την βγάζω για καφέ(για ποτό πλέον ούτε ο Νιάρχος δεν τις βγάζει!),να πάω στα μέρη που τη πήγαινε ο πρώην,να μιλάω με το κάθε τσόλι-φιλενάδα που πρέπει να δώσει το οκ,να τρέχω σε παραλίες και πλατείες με άκυρες παρέες,να κρύβομαι διαρκώς μη μας δεί κανας γνωστός(λές και ο γνωστός δεν ξέρει πόσους έχει πάρει η ''Μαρία'')!

Βάλε γκρίνια,μιζέρια,για φράγκα που δεν έχει η γκόμενα να κάνεις το large αρσενικό,κανα δώρο ρούχο-παπούτσι κλπ η 100άρα € μέσα στο νερό και όλα αυτά για να φτάσει η στιγμή να ξεφορτώσεις τις μπάλες σου.

Ευθυγραμίζονται οι πλανήτες,μαμιέται το σύμπαν παίρνεις καπότες,βρίσκεις σπίτι,βγάζεις ρούχα και η θεά ''Μαρία'' είναι πιο ζώο και απο γελάδα,η χούφτα σου περισσότερο πάθος μπορεί να βγάλει!Αν της πεί και η κολλητή να προσποιηθεί άστα γ@ματα με κεφαλαία γράμματα!Τουλάχιστον οι επαγγελματίες έχουν την ευγένεια αν τους πείς να μην το κάνουν να σε σεβαστούν!Πολύ το κούρασα και ζητώ συγνώμη ΝΑΙ λοιπόν πληρώνω για σέξ και απολαμβάνω τις υπηρεσίες για τις οποίες πλήρωσα και δεν ντρέπομαι καθόλου να κρυφτώ πίσω απο το δάχτυλο μου τις ελεεεινίδες μοντέλες νάρεςμου του fb τις έχω γι αυτό που αμάμητοι λέτε ''Σχέση'' για να περνάω καλά τα γούστα μου τα πληρώνω.

Καινούργιο είναι αυτό;

Ότι βολεύει τον καθένα δεν κρίνω. Η μικρή μου εμπειρία άλλα έχει δείξει σε μένα. Συνήθως οι σχέσεις των ανθρώπων αλληλοεπηρεάζονται. Μιας και δεν είμαστε μονομπλοκ χαρακτήρες σε όλες τις περιστάσεις, αλλά διαμορφωνομαστε λίγο πολύ και από τον απέναντί μας κάθε φορά.

Αυτό που θέλω να πω είναι, πως αν όλες σου έχουν συμπεριφερθεί άσχημα... ναι οκ μπορεί να είναι καργιολες, σαλαμουρες ή οτιδήποτε άλλο...Αλλά ίσως φταις και συ κάπου.

Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα πιο καυλωτικο από το αυτή-αυτές-γουατεβερ που έχεις απέναντί σου να ΘΈΛΕΙ να κάνει σεξ μαζί σου.

• Like 9
Δημοσ.

Καινούργιο είναι αυτό;

Ότι βολεύει τον καθένα δεν κρίνω. Η μικρή μου εμπειρία άλλα έχει δείξει σε μένα. Συνήθως οι σχέσεις των ανθρώπων αλληλοεπηρεάζονται. Μιας και δεν είμαστε μονομπλοκ χαρακτήρες σε όλες τις περιστάσεις, αλλά διαμορφωνομαστε λίγο πολύ και από τον απέναντί μας κάθε φορά.

Αυτό που θέλω να πω είναι, πως αν όλες σου έχουν συμπεριφερθεί άσχημα... ναι οκ μπορεί να είναι καργιολες, σαλαμουρες ή οτιδήποτε άλλο...Αλλά ίσως φταις και συ κάπου.

Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα πιο καυλωτικο από το αυτή-αυτές-γουατεβερ που έχεις απέναντί σου να ΘΈΛΕΙ να κάνει σεξ μαζί σου.

Αυτο ακριβως... οσο ομορφη κλπ να ειναι η αλλη/ ο αλλος, αν δεν σου δειχνει οτι το θελει πολυ, δεν ειναι τοσο ωραιο..

Δημοσ.

Υπάρχουν κάτι κορίτσια εκεί έξω που κάνουν τη δουλειά που αξίζουν όσκαρ όταν μπαίνουν στο δωμάτιο και σου δείχνουν τι θέλουν. 

Το άλλο καλό με το πληρωμένο σεξ είναι αυτά που συμφωνείς να κάνεις. Τα μιλάς, τα συμφωνείς και ικανοποιείς τις φαντασιώσεις σου. Πράγμα δύσκολο ακόμα και με το σύντροφο. Πχ. παραπάνω από 1 , γούστα κλπ. 

Αυτός και μόνο ο λόγος δικαιολογεί την ύπαρξη του πληρωμένου σεξ.

Το θέμα αγόρια είναι πως θα ανοίξουμε την αγορά και για τα κορίτσια. Εκεί θέλει και παραμύθι όμως και τα λεφτά είναι πιο πολλά αλλά και πιο δύσκολα.

• Like 2
Δημοσ.

Nαι φυσικα .

Επισης και αυτο οπως ολα τα πραγματα εχεις τις διαβαθμισεις του απο τα τελειωμενα της Φυλης που πανε οι πακιστανοι μεχρι γκομενες πολυτελειας  >500 ευρω που  την ωρα που το κανεις δεν πιστευεις οτι ειναι δυνατον να  υπαρχουν τοσο ωραιες γυναικες  (σωμα -προσωπο)

Και οχι το 99.5% εδω μεσα δεν εχετε παει με τοσο ωραιες γυναικες  χωρις να πληρωσετε τον κοσμο αναποδα να γυρισετε ...

• Like 9
Δημοσ.

Τι φάση; Πάντως εγώ ξενερώνω άσχημα όταν ακούσω κάτι τέτοιο από άνδρα που παίζει κάτι. Ντάξει βέβαια άμα είσαι μικρός και σου έχουν πρήξει το μυαλό από τα 10 να γαμήσεις asap για να γίνεις μάγκας, κάπου το καταλαβαίνω. Αλλά και πάλι μια ξενέρα την παίρνεις.

Τζαμπα το  φιλελευθερο amsterdam κατω απο το avatar .Μεχρι και μουσειο πορνειας εχει :)

Πλακα κανω :  p

Δημοσ.

Τζαμπα το  amsterdam κατω απο το avatar :

Πλακα κανω :  p

Θα σε σοκάρω αλλά με τις κοπέλες στις βιτρίνες πάνε κατα 99% τουρίστες, και κατά 1% τίποτα γέροι Ολλανδοί. Οι νέοι Ολλανδοί κάνουν σεξ από πολύ μικροί με τις συμμαθήτριες τους, οι οποίες είναι πολύ πιο απελευθερωμένες από της Ελληνίδες μιας και λείπει η γνωστή κοινωνική υποκρισία 'έχει πάει με πολλούς = τσουλάκι' και οι λοιπές αχαρακτήριστες εκφράσεις που λούζετε την κάθε σεξουαλικά ενεργή κοπέλα στην Ελλάδα.

• Like 5
Δημοσ.

Ελαχιστες φορες, απο περιεργεια κυριως. Αφου αποδειχθηκε πολυ λιγοτερο ενδιαφερον απ'οτι περιμενα, δεν το συνεχισα.

Δεν θα το ανεφερα ποτε χωρις να με ρωτησουν ευθεως, αλλα αν το κανουν φυσικα δεν θα το αρνηθω.

• Like 2
Δημοσ.

Θα σε σοκάρω αλλά με τις κοπέλες στις βιτρίνες πάνε κατα 99% τουρίστες, και κατά 1% τίποτα γέροι Ολλανδοί. Οι νέοι Ολλανδοί κάνουν σεξ από πολύ μικροί με τις συμμαθήτριες τους, οι οποίες είναι πολύ πιο απελευθερωμένες από της Ελληνίδες μιας και λείπει η γνωστή κοινωνική υποκρισία 'έχει πάει με πολλούς = τσουλάκι' και οι λοιπές αχαρακτήριστες εκφράσεις που λούζετε την κάθε σεξουαλικά ενεργή κοπέλα στην Ελλάδα.

Αρα τα εχεις με τις γυναικες  :-D

Δημοσ.
Δεν τα έχω με κανέναν απλά σου περιγράφω μια πραγματικότητα.

Βέβαια το 'οι νέοι Ολλανδοί κάνουν σεξ από πολύ μικροί με τις συμμαθήτριες τους' συνεπάγεται οτι οι γονείς της κοπελας πχ θα την αφήσουν να φιλοξενίσει το αγόρι της στο σπίτι τους όποτε θέλει και θα την πάνε στον γυναικολόγο για αντισυλληπτικά χάπια από τα 16. Πράγμα που πιστεύω απέχει πολύ από την λογική του μέσου Έλληνα που πιστεύει ακόμα οτι είναι ντροπή να κάνει σεξ η κόρη/αδερφή του, αλλά παρόλαυτα ξενερώνει που δεν βρίσκει ο ίδιος γκόμενες να πηδήξει. Φαύλος κύκλος.
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...