Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τα έχω με κανέναν απλά σου περιγράφω μια πραγματικότητα.

Βέβαια το 'οι νέοι Ολλανδοί κάνουν σεξ από πολύ μικροί με τις συμμαθήτριες τους' συνεπάγεται οτι οι γονείς της κοπελας πχ θα την αφήσουν να φιλοξενίσει το αγόρι της στο σπίτι τους όποτε θέλει και θα την πάνε στον γυναικολόγο για αντισυλλιπτικά χάπια από τα 16. Πράγμα που πιστεύω απέχει πολύ από την λογική του μέσου Έλληνα που πιστεύει ακόμα οτι είναι ντροπή να κάνει σεξ η κόρη/αδερφή του, αλλά παρόλαυτα ξενερώνει που δεν βρίσκει ο ίδιος γκόμενες να πηδήξει. Φαύλος κύκλος.

It's true..

• Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@totem_lost

Πηδηξες ( :P ) σε αλλο θεμα τωρα.Εχουν σχεση αλλα οχι τοσο μεγαλη οσο εσυ φανταζεσαι,την οποια φανταζεσαι γιατι πιστευεις οτι οποιος πληρωνει απλα δεν βρισκει τζαμπα.Μια ολοκληρη βιομηχανια ερωτα φαντασιωσεων και φετιχ τοσων αιωνων δηλαδη την ριχνεις στο επιπεδο του παρακμιακου μικρομαγαζου . -_-

Δημοσ.

Πράγμα που πιστεύω απέχει πολύ από την λογική του μέσου Έλληνα που πιστεύει ακόμα οτι είναι ντροπή να κάνει σεξ η κόρη/αδερφή του, αλλά παρόλαυτα ξενερώνει που δεν βρίσκει ο ίδιος γκόμενες να πηδήξει. Φαύλος κύκλος.

Mπαααα

εμένα πήδηξε τες μου , δεν εχω πρόβλημα

ούτε κόρη / αδελφή :-)  :ph34r:  :-D 

Δημοσ.

αμα αποκτησω κορη θα της βαλω συναγερμο.Θα πεσει πολυ ξυλο :devil:

Ειναι σαν κατι τυπους που εχω στο γυμναστηριο που λενε ολες οι γυναικες ειναι πουτανες και αμα τους πεις η μανα σου και η αδερφη σου ολες εκτος απο τις αδερφες μας και τις μαναδες μας.

• Like 3
Δημοσ.

Το χω κάνει άπειρες φορές σε μπουρδέλα/studio και ελάχιστες φορές με callgirls. Είναι κάτι που μ'αρέσει (ειδικά τα μπουρδέλα) και πήγαινα σε όλες τις στιγμές της ζωής μου αν δεν ήμουν σε σχέση.

1) για ψυχαγωγικούς σκοπούς ή αν βαριόμουν

2) δε μ' άρεσε η χρονοβόρα διαδικασία να ψάχνω γκόμενες μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο! Εκτός και αν καθόταν κάποιο σκηνικό από μόνο του

3) έχεις την ευκολία να πας με γυναίκες υψηλής ή εξωπραγματικής εμφάνισης

4) ποικιλία γυναικών

5) απόκτηση πολλών εμπειριών

6) βγάζεις διάφορα βίτσια

7) η μπουρδελο-ατμόσφαιρα με φτιάχνει και βγάζει άγρια ένστικτα

Τέλος θεωρώ πως η ζωή είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ και πρέπει να την απολαμβάνουμε στο έπακρο.

• Like 5
Δημοσ.

Το χω κάνει άπειρες φορές σε μπουρδέλα/studio και ελάχιστες φορές με callgirls. Είναι κάτι που μ'αρέσει (ειδικά τα μπουρδέλα) και πήγαινα σε όλες τις στιγμές της ζωής μου που δεν ήμουν σε σχέση.

1) για ψυχαγωγικούς σκοπούς ή αν βαριόμουν για να περάσω τον χρόνο μου

2) δε μ' άρεσε η χρονοβόρα διαδικασία να ψάχνω γκόμενες μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο! Εκτός και αν καθόταν κάποιο σκηνικό από μόνο του

3) έχεις την ευκολία να πας με γυναίκες υψηλής ή εξωπραγματικής εμφάνισης

4) απόκτηση πολλών εμπειριών

5) ποικιλία γυναικών

6) βγάζεις διάφορα βίτσια

7) με φτιάχνει και η μπουρδελο-ατμόσφαιρα

Τέλος θεωρώ πως η ζωή είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ και πρέπει να την απολαμβάνουμε

Τιμες πανω κατω; Και επισης δεν φοβασαι η αλλη μην εχει κατι;

Δημοσ.

'Οχι, αλλά άμα πατσαβουρέψω και γίνω τσουρόγρια, λέω να πάρω κανέναν ζιγκολό να με γηροκομεί. Στον άντρα έχω υποσχεθεί Ρωσίδα να τον ξεσκατίζει. Δίκαια πράγματα.

• Like 4
Δημοσ.

'Οχι, αλλά άμα πατσαβουρέψω και γίνω τσουρόγρια, λέω να πάρω κανέναν ζιγκολό να με γηροκομεί. Στον άντρα έχω υποσχεθεί Ρωσίδα να τον ξεσκατίζει. Δίκαια πράγματα.

Συμφωνώ....δυστυχώς τα καλά τα ζιγκολό που βρήκα πάνε μόνο με ομοίου φύλου...

αν βρεις τίποτα καλό, σφύρα κλέφτικα κατά δω 

Δημοσ.

Είμαι περίεργη, όσοι έχετε πάει σε μπουρδέλα για πείτε λίγο τί φάση, πώς είναι εκεί μέσα. Πρέπει να πηδήξετε ξερωγώ υποχρεωτικά σε μισή ώρα π.χ. αλλιώς μπουκάρει μέσα ο επόμενος; :P
Οι πόρνες σας δείχνουν χαρτιά με τί ιατρικές εξετάσεις έχουν κάνει;

Αν υπάρχει αρκετός κόσμος, παίρνετε χαρτάκι και περιμένετε σε αίθουσα αναμονής;

Τα μπουρδέλα σαν σύνολο είναι καθαρά ή κουβαλάτε και πανάκια ντετόλ μαζί σας;

Και το σημαντικότερο: αποδείξεις κόβουν;;;;;;

(αν μού'ρθουν κι άλλες ερωτήσεις θα σας τις πω)

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι περίεργη, όσοι έχετε πάει σε μπουρδέλα για πείτε λίγο τί φάση, πώς είναι εκεί μέσα. Πρέπει να πηδήξετε ξερωγώ υποχρεωτικά σε μισή ώρα π.χ. αλλιώς μπουκάρει μέσα ο επόμενος; :P

άντε ψήσου να κάνουμε μια τσάρκα εντός να δούμε τι παίζει ....  :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το περίεργο είναι ότι έχουμε αποκτήσει κάποια χμ... περίεργα και μοντέρνα ηθικά διλήμματα λες κι έχουμε κάποια σχέση με το ανατολικό Αφγανιστάν, την ίδια ώρα που είμαστε κοντά να ξεφορτωθούμε κάποιες άλλες -επίσης μοντέρνες- στρεβλώσεις όπως π.χ τον ρατσισμό για την ομοφυλοφιλία. Βέβαια εντάξει, κάποια ΜΚΟ ίσως προσπαθεί να βγάλει μεροκάματο έχοντας αποκλειστική ενασχόληση τις πουτάνες, αλλά οπωσδήποτε δεν έχει σχέση η νορμάλ πορνεία με 12χρονες Σομαλές θύματα trafficking. 
Σίγουρα πάντως θα προτιμούσα μια εταίρα από μία ηλίθια. Γιατί:

Οι εταίρες βρίσκονταν στην κορυφή των εκδιδόμενων γυναικών. Δεν περιορίζονται στο να προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες, με την ίδια τη λέξη «εταίρα» να σημαίνει «σύντροφος». Στις περισσότερες περιπτώσεις διέθεταν ευρεία μόρφωση και μπορούσαν να λάβουν μέρος σε συζητήσεις καλλιεργημένων ανθρώπων, για παράδειγμα στα συμπόσια. Αποτελούν τις μοναδικές γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα, με εξαίρεση τις Σπαρτιάτισσες, που απολάμβαναν την ανεξαρτησία τους και μπορούσαν να διαθέτουν προσωπική περιουσία. Ένα τέτοιο είδος παλλακίδας δεν πληρωνόταν για κάθε συνεύρεση, αλλά έπαιρνε δώρα από τους «εταίρους» και τους «φίλους» της ώστε να ζει μια άνετη ζωή. Παρόμοια χαρακτηριστικά έχουν οι γκέισες στην ιαπωνική παράδοση.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Δημοσ.

Είμαι περίεργη, όσοι έχετε πάει σε μπουρδέλα για πείτε λίγο τί φάση, πώς είναι εκεί μέσα. Πρέπει να πηδήξετε ξερωγώ υποχρεωτικά σε μισή ώρα   10 λεπτά , μισή η μια ώρα είναι στα στούντιο  π.χ. αλλιώς μπουκάρει μέσα ο επόμενος

ακούς την τσάτσα να χτυπάει την πόρτα και να  φωνάζει ''ΤΕΛΕΙΩΝΕΕΕ'' :P

όσο σου δείχνουν και αυτές που γνωρίζεις έξω και τις πηδάς το ίδιο βράδυ

εξαρτατε το μπουρδέλο , στου 10ρικου που πάνε όλοι οι πακιστανοι αν ακουμπήσεις σε καρέκλα η κρεβάτι  κόλλησες ότι υπάρχει , στα όρθια κατά προτίμηση κάνουν οι έξυπνοι την δουλειά και διπλοκαποτα

όσο έκοβαν παλιά οι ταξιτζήδες και τα περίπτερα

• Like 3
Δημοσ.

:-( :-( :-( :-(

Δημοσ.

'Εχω πάει έναν φίλο και τον αδερφό μου σε στούντιο και μπορώ να σου πω κάποια από αυτά.

Τα μπουρδέλα στη Φυλής είχαν τότε 20 ευρώ τιμή αλλά ήταν όλες χάλια εμφανισιακά και έπαιζε το να χτυπάνε την πόρτα "άντε παληκάρι τελείωνε".

Τα στούντιο είναι πιό κυριλέ και χρέωναν 50 ευρώ, ενώ οι κοπέλες ήταν πιό όμορφες.

Η τσατσά είναι μια μεσήλικη γυναίκα, απλά ντυμένη, με την οποία κανονίζεις τα λεφτά και σου λέει τις παροχές.

'Εχει ένα σαλονάκι με χαμηλό φωτισμό όπως μπαίνεις. Εμένα μου έφεραν και περιοδικό για όση ώρα περίμενα (γυναικείο περιοδικό ομορφιάς, αλλά οι σελίδες κόλλαγαν).

Πάνω έχει διάφορα δωμάτια και ο πελάτης διαλέγει ποιό θέλει. Και την κοπέλα δηλαδή την βλέπει αμα του αρέσει (τα στούντιο έχουν συνήθως μια άντε δύο στη βάρδια). Θυμάμαι είχαν ντραπεί οι κοπέλες όταν με είδαν. Σε ένα μου είχαν πει από την πόρτα ότι δεν πάνε με γυναίκες.

Αποδείξεις λογικά κόβουν αμα ζητήσεις, εμείς δεν είχαμε ζητήσει βέβαια. Ούτε έτυχε να έχει άλλο κόσμο, αλλά η αίθουσα αναμονής υπάρχει οπότε λογικά αυτό θα γίνεται.

Καθαρά δεν τα λες, αλλά δεν φαίνεται βρωμιά. Είναι χαμηλός ο φωτισμός... Οσο για χαρτιά - εξετάσεις, δεν είχαμε ρωτήσει καν.

Βασικά τώρα και μόνο που τα γράφω σιχαίνομαι, αλλά τότε το έβλεπα σαν εμπειρία και δεν είχα αηδιάσει καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

[...]

Οι εταίρες βρίσκονταν στην κορυφή των εκδιδόμενων γυναικών. Δεν περιορίζονται στο να προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες, με την ίδια τη λέξη «εταίρα» να σημαίνει «σύντροφος». Στις περισσότερες περιπτώσεις διέθεταν ευρεία μόρφωση και μπορούσαν να λάβουν μέρος σε συζητήσεις καλλιεργημένων ανθρώπων, για παράδειγμα στα συμπόσια. Αποτελούν τις μοναδικές γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα, με εξαίρεση τις Σπαρτιάτισσες, που απολάμβαναν την ανεξαρτησία τους και μπορούσαν να διαθέτουν προσωπική περιουσία. Ένα τέτοιο είδος παλλακίδας δεν πληρωνόταν για κάθε συνεύρεση, αλλά έπαιρνε δώρα από τους «εταίρους» και τους «φίλους» της ώστε να ζει μια άνετη ζωή. Παρόμοια χαρακτηριστικά έχουν οι γκέισες στην ιαπωνική παράδοση.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Σε αυτό το θέμα, αν και δεν έχω συνευρεθεί ερωτικά με πόρνη, έχω πιει πολλές φορές τις μπύρες μου με (πρώην) πόρνες, τσατσάδες, χορεύτριες καμπαρέ κλπ. Η εντύπωση μου ειναι πως η συντριπτική τους πλειοψηφία τους πια δεν έχει αυτό που ονομάζουμε ακαδημαϊκή παιδεία, αλλά έχουν μία ιδιαίτερη οπτική της κοινωνίας η οποία δε διδάσκεται, αλλά είναι εμπειρική, χωρίς να είναι στρεβλή, απλά βλέπουμε τον κόσμο από διαφορετική γωνία. Και για κάποιον που δεν έχει τις εμπειρίες τους (σύνοψη αυτών: έχουν ακούσει τόσα που ξέρουν τι είναι μαλακία και τι δεν είναι) είναι σχεδόν συναρπαστικό να "βλέπεις" τον κόσμο σου, μέσα από τις εμπειρίες τους.

Σημείωση, καμία  από τις κυρίες που έχω συγχρωτιστεί δε δέχτηκαν να τις κεράσω, όπως κάνω πχ με τους φίλους μου. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...