Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαφώς, φεύγοντας ο νταβάς δίδει ένα μπλοκάκι στον γαμιά ο οποίος κάνει τσέκ βαθμολογία. πχ της βάζω 7 ή 9/10.

Θέλει ΜΟΥΝΙ. τίποτα άλλο. ΜΕΓΑΛΟ, ΑΝΟΙΧΤΟ, ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΞΥΡΙΣΜΕΝΟ (βέβαια γούστα είναι αυτά) ΜΟΥΝΙ. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο. ΜΟΥΝΙ. Το είπαμε ή να το ξαναπούμε;;

ΜΟΥΝΙ.

Μάλλον δεν έχεις την παραμικρή εμπειρία στον χώρο για να τα λες αυτά.

Μέχρι και ολόκληρο forum με κριτικές υπάρχει πλέον όπου οι μπουρδελιάρηδες ανταλλάσουν κριτικές και συμβουλεύουν ο ένας τον άλλον που να πάει και που να μην πάει. Αν είσαι μπάζο πουτάνα παίζει να μην σταυρώσεις πελάτη όλο το βράδυ. Επίσης αν είσαι με νορμάλ εμφάνιση αλλά κακή στην δουλειά σου και τους αφήνεις όλους δυσαρεστημένους σταδιακά το πελατολόγιό σου θα μειωθεί δραματικά και παίζει να πάρεις και πόδι λόγω των παραπόνων.

• Like 4
  • Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σαφώς, φεύγοντας ο νταβάς δίδει ένα μπλοκάκι στον γαμιά ο οποίος κάνει τσέκ βαθμολογία. πχ της βάζω 7 ή 9/10.

Θέλει ΜΟΥΝΙ. τίποτα άλλο. ΜΕΓΑΛΟ, ΑΝΟΙΧΤΟ, ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΞΥΡΙΣΜΕΝΟ (βέβαια γούστα είναι αυτά) ΜΟΥΝΙ. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο. ΜΟΥΝΙ. Το είπαμε ή να το ξαναπούμε;;

ΜΟΥΝΙ.

Πολλές γυναίκες έχουν μυαλό αλλά δεν μπορούν να ζουν 30 χρόνια στο εργαστήριο σαν την Μαρία Κιουρί. 

Όλα τα επαγγέλματα θέλουν το ταλέντο τους. Η καλύτερη απόδειξη είναι πως άλλοι βρίσκονται παντρεμένοι 20 χρόνια και με το σεξ βλαστημάνε την ώρα και τη στιγμή που παντρεύτηκαν. Όλες οι γυναίκες έχουν μουνί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες κάνουν για σεξ. Αν δεν είναι και λίγο nymphomaniac...

Όμως και στην περίπτωση των αντρών ισχύει αυτό. Δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες κατάλληλοι για τέτοια σπορ. Άλλος θέλει οπωσδήποτε να έχει κάποιου είδους συναισθηματικό δέσιμο για να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη. Κι άλλος ψοφάει για όργια.

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις την παραμικρή εμπειρία στον χώρο για να τα λες αυτά.

Μέχρι και ολόκληρο forum με κριτικές υπάρχει πλέον όπου οι μπουρδελιάρηδες ανταλλάσουν κριτικές και συμβουλεύουν ο ένας τον άλλον που να πάει και που να μην πάει. Αν είσαι μπάζο πουτάνα παίζει να μην σταυρώσεις πελάτη όλο το βράδυ. Επίσης αν είσαι με νορμάλ εμφάνιση αλλά κακή στην δουλειά σου και τους αφήνεις όλους δυσαρεστημένους σταδιακά το πελατολόγιό σου θα μειωθεί δραματικά και παίζει να πάρεις και πόδι λόγω των παραπόνων.

Πάντα υπάρχει ο "στο πιο φτηνό", έλεος ΜΟΥΝΙ είναι! Δεν κάνεις αγκαλίτσες, δεν χαϊδεύεις, δεν δίνεις φιλάκια και δεν κοιμάσαι εκεί τρυφερά και αγαπημένα όλο το βράδυ με το "καλό το κορίτσι".

Γαμάς, χύνεις, σκουπίζεσε, πλερώνεις και φεύγεις.

Πολλές γυναίκες έχουν μυαλό αλλά δεν μπορούν να ζουν 30 χρόνια στο εργαστήριο σαν την Μαρία Κιουρί. 

Όλα τα επαγγέλματα θέλουν το ταλέντο τους. Η καλύτερη απόδειξη είναι πως άλλοι βρίσκονται παντρεμένοι 20 χρόνια και με το σεξ βλαστημάνε την ώρα και τη στιγμή που παντρεύτηκαν. Όλες οι γυναίκες έχουν μουνί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες κάνουν για σεξ. Αν δεν είναι και λίγο nymphomaniac...

Όμως και στην περίπτωση των αντρών ισχύει αυτό. Δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες κατάλληλοι για τέτοια σπορ. Άλλος θέλει οπωσδήποτε να έχει κάποιου είδους συναισθηματικό δέσιμο για να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη. Κι άλλος ψοφάει για όργια.

Το σεξ δεν είναι μόνο διείσδυση είναι κι άλλα που στις πόρνες δεν τα κάνεις.

Δημοσ.

Πάντα υπάρχει ο "στο πιο φτηνό", έλεος ΜΟΥΝΙ είναι! Δεν κάνεις αγκαλίτσες, δεν χαϊδεύεις, δεν δίνεις φιλάκια και δεν κοιμάσαι εκεί τρυφερά και αγαπημένα όλο το βράδυ με το "καλό το κορίτσι".

Γαμάς, χύνεις, σκουπίζεσε, πλερώνεις και φεύγεις.

Δεν είπα αυτό, είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο:

Ότι υπάρχει άτυπη αξιολόγηση και ότι αν τους αφήνεις όλους δυσαρεστημένους δεν θα έχεις πολύ μέλλον στον χώρο.

Σε μπουρδελότσαρκα με φίλους είδα πολλές να μην σταυρώνουν πελάτη είτε λόγω μπαζοσύνης είτε λόγω ξινίλας και τους συναγωνιστές να αποχωρούν με αρνητικά σχόλια μόλις έβλεπαν την πουτάνα, είτε άλλους να λένε πως ξέρουν από γνωστούς ποια είναι καλή και ποιά όχι.

Δημοσ.

Ότι υπάρχει άτυπη αξιολόγηση και ότι αν τους αφήνεις όλους δυσαρεστημένους δεν θα έχεις πολύ μέλλον στον χώρο.

Σε μπουρδελότσαρκα με φίλους είδα πολλές να μην σταυρώνουν πελάτη είτε λόγω μπαζοσύνης είτε λόγω ξινίλας και τους συναγωνιστές να αποχωρούν με αρνητικά σχόλια μόλις έβλεπαν την πουτάνα, είτε άλλους να λένε πως ξέρουν από γνωστούς ποια είναι καλή και ποιά όχι.

Σε παρακαλώ κάνεις άλλον έναν κόπο να διαβάσεις και να κατανοήσεις το σχόλιο #123.

Τωρα εντάξει ,αν η άλλη είναι ατάλαντη στο να ανοίξει τα ποδάρια τι να κάνουμε, υπάρχουν και αντιεπαγγελματίες σε όλους τους χώρους.

Δημοσ.

Τα έχω δει και εγώ αυτά τα site αξιολόγησης. Είχα πετύχει σχόλιο που ένας έλεγε οτι η τάδε δεν μ'αρέσει γιατί μου έλεγε στο κρεβάτι μην με πιάνεις από εδώ μην με αγγίζεις από κει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έξτρα στριφοβιδοκολλητό δεν πρόκειται να το μάθεις με την κοπέλα σου όταν είσαι εσύ 16 κι αυτή 16 τουλάχιστον όχι αν μιλάμε για πιο παλιά χρόνια που οι ανήλικες ήταν πιο μαζεμένες. Μέχρι να την πάρεις κανονικά, εντελώς, μέχρι να την πηδήξεις 100% θα περάσουν και 2-3 χρόνια. Θα σου σπάσουν και τα νεύρα. Άσε που μπορεί να μην συμβεί και ποτέ. Ξέρεις πόσα ζευγάρια που παντρεύτηκαν νωρίς είναι δυστυχισμένα γι' αυτόν τον λόγο; Είναι γέροι πια και ζουν ακόμη με τα ταμπού. Τα σεξουαλικά τους παρέμειναν σε βρεφικό επίπεδο.

Έτσι λοιπόν -παλιά- ο μπαμπάς έσπρωχνε τον γιο προς τους οίκους ανοχής. Αν έχεις φτάσει σε μία ηλικία που να οδηγείς αυτοκίνητο κάθε λογικός πατέρας θα πει ''ας πληρώσω καμία καλή σχολή οδηγών γιατί ο βλάκας ο γιός μου θα μάθει να οδηγεί με τους στόκους τους φίλους του. Και μετά ζωή σε λόγου μας''.

Γι' αυτό είπα πως αυτές οι άγιες κυρίες προσφέρουν εμπειρία. Που είναι πολύτιμη και στις μετέπειτα σχέσεις. Ειδικά αν είσαι μικρός σε ηλικία. Προσφέρουν νέες προοπτικές. 

Δημοσ.

Τωρα εντάξει ,αν η άλλη είναι ατάλαντη στο να ανοίξει τα ποδάρια τι να κάνουμε, υπάρχουν και αντιεπαγγελματίες σε όλους τους χώρους.

Δεν νομίζω να αρκεί η δυνατότητα διεύρυνσης των κάτω άκρων για να μην είναι μια πουτάνα κακή στο έργο της και να αφήσει κάποιον δυσαρεστημένο.

Δημοσ.

Τα έχω δει και εγώ αυτά τα site αξιολόγησης. Είχα πετύχει σχόλιο που ένας έλεγε οτι η τάδε δεν μ'αρέσει γιατί μου έλεγε στο κρεβάτι μην με πιάνεις από εδώ μην με αγγίζεις από κει.

Ξενέρωτη. Άμα ο άλλος δε γουστάρει τη δουλειά του..

Δεν νομίζω να αρκεί η δυνατότητα διεύρυνσης των κάτω άκρων για να μην είναι μια πουτάνα κακή στο έργο της και να αφήσει κάποιον δυσαρεστημένο.

Σωστά, είναι και τα αχ και τα βαχ και τι μου κάνεις μάνα μου και τι σου κάνω καύλα μου.

Οι φωνές, τα μπάσα οι κορώνες της φωνής κλπ.

Δημοσ.

Τραγικέ ποσταρες ένα μήνυμα και έγραψες 10 φορές την λέξη μουνι με κεφαλαία , δείχνεις κάτι με αυτό? Άσε που δεν είναι έτσι μια χαρά στα λέει το παλικάρι, μπορεί να πας σε ένα μπουρδέλο και σου έρχεται να ρίξεις φάπα στην τανα από το πρώτο λεπτό από την συμπεριφορά της και πας σε άλλο, τελειώνεις και λες Παναγία μου τι ήταν Αυτό? Και κάνεις μια βόλτα και ξαναπάς μέσα!! Όλα ίδια? Άκυρο, καμιά σχέση ..

• Like 2
Δημοσ.

Aν τα λεφτά ήταν πολλά, έχασες χρυσή ευκαιρία να γίνεις άντρας.

Άνδρας καραπαιδαράς ήδη είμαι.Αν εννοείς στρέητ όμως,εδώ 25χρονη μοντέλα φερμαρα κ όταν με ρώτησε απάντησα:

-Nope still gay

• Like 5
Δημοσ.

Μην το χαλαμε το θεμα τωρα.. λιγο ηρεμια

Παντως το 40-60 δεν το περιμενα στη ψηφοφορια.. Πιστευα 10-90 ή 20-80 θα ηταν

Δημοσ.

90/10 εγώ!

9 στους 10 που ξέρω ήταν σε κάποια στιγμή της ζωής τους μπουρδελακιδες!

• Like 2
Δημοσ.

εγω περιμενα 80 - 20. ειμαι ο μονος απο οσους γνωριζω προσωπικα που δεν εχει πληρωσει.

90/10 εγώ!

9 στους 10 που ξέρω ήταν σε κάποια στιγμή της ζωής τους μπουρδέλακιδες!

Μάλλον έχει να κάνει με την ηλικία :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...