Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη τα ατμ βγαζουν μεχρι 60 ευρω τη μερα, και ο τυπος μου χρωσταει τουλαχιστον 200.. γινεται απο το να μου τα δωσει λιγα λιγα , να του δωσω τον αριθμο iban μου της τραπεζας να μου τα βαλει εκει τα λεφτα μαζεμενα???

Τι ισχυει με τη μεταφορα χρηματων απο τον ενα λογαριασμο στον αλλο, με τα καπιτακ κοντρολς που χαλαρωσαν λιγο απο τι λεγαν τελευταια;;

Δημοσ.

φυσικά και γίνεται, κατάθεση όσα θέλει μπορεί να κάνει, όπως και μεταφορά απο λογαριασμό ελληνικής τράπεζας σε άλλη ελληνική

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικά γίνεται. Απλά αν ξεπεράσει τα 500 θα πρέπει να τα δικαιολογήσει (όχι λόγω cc, λόγω νομοθεσίας από παλιά)

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικά γίνεται. Απλά αν ξεπεράσει τα 500 θα πρέπει να τα δικαιολογήσει (όχι λόγω cc, λόγω νομοθεσίας από παλιά)

Ποιος τα λεει αυτα, δεν ισχυουν

και νομος να υπάρχει αν υπαρχει ειναι ανενεργός

Δημοσ.

Την προηγούμενη εβδομάδα μετέφερα 2000 χωρίς να χρειαστεί να δικαιολογήσω την μεταφορά. 

Δημοσ.

Τα 60 ευρώ ισχύουν μόνο για τις αναλήψεις χρημάτων, καθώς έχουμε πρόβλημα με τα χαρτονομίσματα γιατί μας έχουν μπλοκάρει και δεν μας στέλνουν άλλα, και υπάρχει περίπτωση να τελειώσουν (το λέω πολύ μπακαλίστικα, κατάλαβες τέλος πάντων τι θέλω να πω). Για μεταφορά χρημάτων από ένα λογαριασμό απευθείας σε έναν άλλο ή κατάθεση κατευθείαν σε λογαριασμό, τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, ισχύει ότι ίσχυε και παλιά με μόνη λεπτομέρεια ότι γίνονται συναλλαγές μόνο εντός Ελλάδας..

Δημοσ.

Ποιος τα λεει αυτα, δεν ισχυουν

και νομος να υπάρχει αν υπαρχει ειναι ανενεργός

Την προηγούμενη εβδομάδα μετέφερα 2000 χωρίς να χρειαστεί να δικαιολογήσω την μεταφορά. 

Για μεταφορά από φυσικό πρόσωπο σε φυσικό πρόσωπο δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Θεωρητικά υπάρχει μια οδηγία που αναφέρει ότι θααααα ελεχθεί η μεταφορά από την τράπεζα/εφορία (η πρώτη με εντολή της 2ης).

Για μεταφορά από εταιρία (οποιουδήποτε είδους) προς φυσικό πρόσωπο - ακριβώς η περίπτωση του φίλου -  τότε έχει έλεγχο κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...