jonnispap Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Γεια σας. Χτες το βραδυ κατα τις 9 και κατι δεν ειχε νυχτωσει ακομα παρατηρησα ενα περιεργο αντικειμενο σε σχημα δισκου στον ουρανο απο το παραθυρο του δωματιου μου και προλαβα να το καταγραψω με το κινητο μου μεχρι που εξαφανιστηκε. Το ανεβασα στο youtube για να το δειτε και σεις. Παρακατω ειναι το link του βιντεο. Πειτε μου τη γνωμη σας. Εγω δε πιστευω σε εξωγηινους αλλα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση. https://www.youtube.com/watch?v=IVEJFe8xyGA
CaptainHog Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 τουλαχιστον ερχονται ειρηνικα η να ψαξω για καταφυγιο???? ibtl
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Άσχετο βέβαια. Αλλά ήταν κανένα μήνα εδώ οι Red Arrows. Στην αρχή χάρηκα που έβλεπα δωρεάν θέαμα στην ταράτσα. Κατόπιν μου ζάλισαν τ' @@ και βλαστήμαγα. Η επόμενη φάση ήταν ότι τους θαύμασα για τα κουράγια τους. Μιλάμε για ώρες ατελείωτες. Απόρησα πως αντέχουν. 3 φορές τη μέρα. Λοιπόν μια Πέμπτη είχαν και βραδινή. Πολλοί θα είδαν UFO εκείνο το βράδυ. lol
pitogiro Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Έστειλε ο Ομπάμας μερικά drones στον Καμμένο κι αυτός άρχισε αμέσως να παίζει 1
thief7710 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δοκιμασε ξανα οταν θα εχεις μαθει καλυτερα το προγραμμα. Οταν κουνας το κινητο και ακολουθουν την κινηση αυτη πολυκατοικιες δεντρα ουρανος συννεφα κτλ φροντισε να ακολουθει και το "UFO". 3
JohnConstantine Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Kαι ειναι ακομα Τριτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Porg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δεν παίζει να είναι αληθινό το βίντεο, τα ufo έχουν πολύ πιο γρήγορη επιτάχυνση υγ εκτός αν παίζει κάποια βλάβη στον κινητήρα; 1
lepaterious Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δεν παίζει να είναι αληθινό το βίντεο, τα ufo έχουν πολύ πιο γρήγορη επιτάχυνση υγ εκτός αν παίζει κάποια βλάβη στον κινητήρα; Όχι ρε σέβεται τον Κ.Ο.Κ αφού μέσα στην πόλη επιτρεπτό όριο 50km...
Porg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τι σχέση έχει ο κοκ με το atm; Αυτά ρυθμίζονται βάση του asm και atfcm 1
lepaterious Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τι σχέση έχει ο κοκ με το atm; Αυτά ρυθμίζονται βάση του asm και atfcm just saying
Προτεινόμενες αναρτήσεις