Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

Εχθες συνειδητοποίησα οτι εχω ανεβάσει αστιγματισμό.. πάλευα να διαβάσω ένα παχύμετρο και δέν έβαζα άκρη..εχω 2,25 μυωπία και φοράω φακού..ς αστιγματισμό είχα πολυ ελάχιστο αλλα μάλον ανέβηκε σε ενοχλητικο επίπεδο..

αν πάρω γυαλια αστιγματισμου στους βαθμούς που έχω και τα φωράω καθός φοράω τους φακούς όποτε τα χρειάζομαι θα βλέπω καλά?παζει να υσχύει κάτι τέτοιο?η πρέπει να πάρω γυαλια μυοπίας και αστιγματισμου μαζί και να τα φοράω μόνα τους?

Δημοσ.

Πάρε φακούς μυωπίας και αστιγματισμού ή γυαλιά και για τα δύο. Βλακεία να πάρεις μόνο για το ένα. Αν έχεις θέμα που είναι ακριβοί οι φακοί και απλά θέλεις ελάχιστες φορές κάλυψη αστιγματισμού, πάρε σκέτα γυαλιά που λες.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα.

Εχθες συνειδητοποίησα οτι εχω ανεβάσει αστιγματισμό.. πάλευα να διαβάσω ένα παχύμετρο και δέν έβαζα άκρη..εχω 2,25 μυωπία και φοράω φακού..ς αστιγματισμό είχα πολυ ελάχιστο αλλα μάλον ανέβηκε σε ενοχλητικο επίπεδο..

αν πάρω γυαλια αστιγματισμου στους βαθμούς που έχω και τα φωράω καθός φοράω τους φακούς όποτε τα χρειάζομαι θα βλέπω καλά?παζει να υσχύει κάτι τέτοιο?η πρέπει να πάρω γυαλια μυοπίας και αστιγματισμου μαζί και να τα φοράω μόνα τους?

Βασικά πήγαινε και σε έναν οφθαλμίατρο,εγώ είχα να πάω 2 χρόνια ήξερα πως είχε ανέβει η μυωπία,αλλά το άφηνα συνέχεια και στο τέλος με έκραξε κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι στο γιατρό πάω οποτε πρέπει κάθε χρόνο η 2 χρόνια.

το λέω αυτο γιατί καθημερινα δέν με ενοχλεί αλλα άν πάω να κάνω καμια ψιλιδουλεια τοτε έχω θέμα...πάλευα εχθες με το παχύμετρο να βγάλω άκρη και δέν μπορούσα,,,και να θέλω ακριβές μετρήσεις για αυτό που έφτιαχνα και να μην μπορώ να κάνω δουλεια και να νευριάζω απο πάνω..

Μάλον θα πάω να πάρω ένα ζευγάρι γυαλιά να τα έχω σάν δέυτερα.

ο γιατρος που είχα πάει πριν κάνα 6-7 μηνο μου είπε οτι είναι ελλάχιστο και δέν τιθετε θέμα..αλλα πρέπει να μου έχει ανέβει αυτο το διάστημα γιατι έχω κατακαεί προστά απο οθόνη υπολογιστή κάθε μέρα.

Αυτο που είπα έιναι εφικτο να γίνει?αν πάρω δηλαδη γυαλια πρεσβιοπιας όσο έχω και τα φοράω ενό φοράω ήδη φακούς θαβλέπω καλά?

οποτε φοράω τα γυαλια μυοπίας πάντος ενώ φοράω φακους δέν βλέπω καμία διαφορα ουτε θολούρα ουτε τίποτα..

Πάρε φακούς μυωπίας και αστιγματισμού ή γυαλιά και για τα δύο. Βλακεία να πάρεις μόνο για το ένα. Αν έχεις θέμα που είναι ακριβοί οι φακοί και απλά θέλεις ελάχιστες φορές κάλυψη αστιγματισμού, πάρε σκέτα γυαλιά που λες.

δηλαδή με σκέτα γυαλια αστιγματισμου θα βλέπω καλά?το έχεις δοκιμάσει?

Δημοσ.
δηλαδή με σκέτα γυαλια αστιγματισμου θα βλέπω καλά?το έχεις δοκιμάσει?

Nα σου πω την αλήθεια όχι, όλα μου τα γυαλιά είναι και για τα δύο και φακούς έχω δοκιμάσει μόνο μυωπίας (λόγω κόστους αστιγματισμού) οπότε δεν το έχω δοκιμάσει, απλά υπέθεσα ότι θα γίνεται. Αν πας σε οπτικό, που θα πας, μπορείς να το ρωτήσεις/δοκιμάσεις πριν αποφασίσεις? Να μας πεις κιόλας αμα πιάνει.

Δημοσ.

αχαχχαα

ναι θα σου πω...πόσο δηλαδή κωστίζουν οι φακοι που είναι και μυωπίθας+αστιγματισμου?

περίπου..εγω πχ τώρα πέρνω το ζευγάρι 10-12 ευρο για 1 μήνα.

με 2 μυωπία και στα 2 μάτια..αστιγματισμο έχω λιγο..πώσο περίπου?υπαρχουν στην αγορά η γινετε παραγελια και περιμένω 2-3 μέρες..?

Δημοσ.

'Οταν είχα ρωτήσει, ήταν κάπου 15-20 το ζευγάρι αλλά δεν θυμάμαι εταιρεία, ίσως και να έχει φτηνότερα ή αυτές να είναι οι τιμές έναρξης. Δεν νομίζω να πετύχεις να έχουν τους βαθμούς σου και στον αστιγματισμό και στην μυωπία σου σε στοκ πάντως, εκτός και αν δεν πας σε συνοικιακό μαγαζί αλλά κάπου κεντρικά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

αχαχχαα

ναι θα σου πω...πόσο δηλαδή κωστίζουν οι φακοι που είναι και μυωπίθας+αστιγματισμου?

περίπου..εγω πχ τώρα πέρνω το ζευγάρι 10-12 ευρο για 1 μήνα.

με 2 μυωπία και στα 2 μάτια..αστιγματισμο έχω λιγο..πώσο περίπου?υπαρχουν στην αγορά η γινετε παραγελια και περιμένω 2-3 μέρες..?

Eγώ που φοράω ημερήσιους είναι 30 (με έκπτωση που έχω) 45 χωρίς για 30 φακούς.

Μόνο που έχω 6 μυωπία και 1.50 αστιγματισμό στο ένα 5 μυωπία στο άλλο με 1.50 αστιγματισμό.

Δημοσ.

Ε δέν είναι τρελά τα ποσα.

Τώρα να πάω σε γιατρό να με μετρήσει ολόκληρη ιστορία..ρανεβου κτλ κτλ..

Αν θυμαμαι καλά υπάχουν μαγαζια με οπτικα που κάνουν και μέτρηση κιολας εχετε πάει σε τέτοιο ποτε?

Οικονομικο δέν είναι αφου και στο γιατρό με το βιβλιάριο παώ απλά ρωταω.

Δημοσ.

Καλυτερα πηγαινε σε γιατρο,και ρωτα τον,πιστευω θα σε κατατοπισει ..το να παρεις ετσι μπακαλιστικα και κουτουρου κατι που εχει σχεση με την υγεια σου και να κανεις πειραματισμους δεν το βρισκω λογικο...

Δημοσ.

καλησπέρα.

Για μισό.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις αστιγματισμό και όχι πρεσβυωπία;

Γιατί με μυωπικούς φακούς επαφής δεν χρειάζεσαι να κάνεις κάτι για το τον αστιγματισμό. Και το τελευταίο "δεν ανεβαίνει" έτσι στα κουτουρού όπως η μυωπία. 

Τράβα σε οφθαλμίατρο και αν πει γυαλιά, κάνε μαζί μυωπίας και αστιγματισμού, και άσε τους φακούς.

Δημοσ.

άμα σε πω βάλεις κιάλια θα βάλεις? πάνε σε έναν οφθαλμίατρο έστω οπτικό και ρώτα γιατί σε κόβω σε κανα 3μηνο να ρωτάς πόσο χρεώνουν οι γιατροί

• Like 1
Δημοσ.

παιδια οχι πρεσβιοπία είμαι 27 χρονον...

το ξερω οτι εχω αστιγματισμο εδω και καποιοα χρονια απλα το εχω σινιθήσει και δεν δινω σιμασια,και μακρυα δυσκολευομαι να εστιασω..αλλα λίγο,μπορει και να μην μου εχει ανεβει απλα τοσο καιρο δεν δινο σιμασια.

θα πάω οφθαλμίατρο απο σεπτεμβρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...