BlackDarkFlag Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Άκουγα από μια φίλη που πήγε σε μια αστρολόγο και έσκασε 100 ευρώ για να της πει διάφορα.. του στυλ τι λένε οι πλανήτες της όταν γεννήθηκε για τη ζωή της κτλ.. και έχω να πω τα εξης:1. μου είπε ότι η αστρολογία δεν ειναι αναγνωρισμένο επάγγελμα (ή κάπως έτσι) και δεν κόβουν αποδείξεις. Δεν είναι ηλίθιο αυτό; Είτε πιστεύεις στα ζώδια είτε όχι, σαν κράτος από αυτή την συναλλαγή χρημάτων δεν πρέπει να πάρεις ΦΠΑ; Ακόμα και να ναι απατεώνες γιατί χάνει αυτά τα λεφτά;2. Μου κίνησε την περιέργεια. αλλά επειδή δεν διαθέτω 100 ευρώ για τέτοια θα θελα αν ήξερε κανείς από ζώδια να μου πει για τον χάρτη μου, πέραν από τις βλακειούλες των site.
GreyHorse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Άκουγα από μια φίλη που πήγε σε μια αστρολόγο και έσκασε 100 ευρώ για να της πει διάφορα.. του στυλ τι λένε οι πλανήτες της όταν γεννήθηκε για τη ζωή της κτλ.. και έχω να πω τα εξης: 1. μου είπε ότι η αστρολογία δεν ειναι αναγνωρισμένο επάγγελμα (ή κάπως έτσι) και δεν κόβουν αποδείξεις. Δεν είναι ηλίθιο αυτό; Είτε πιστεύεις στα ζώδια είτε όχι, σαν κράτος από αυτή την συναλλαγή χρημάτων δεν πρέπει να πάρεις ΦΠΑ; Ακόμα και να ναι απατεώνες γιατί χάνει αυτά τα λεφτά; 2. Μου κίνησε την περιέργεια. αλλά επειδή δεν διαθέτω 100 ευρώ για τέτοια θα θελα αν ήξερε κανείς από ζώδια να μου πει για τον χάρτη μου, πέραν από τις βλακειούλες των site. Στον κάνω εγώ τον χάρτη με 50. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Άκουγα από μια φίλη που πήγε σε μια αστρολόγο και έσκασε 100 ευρώ για να της πει διάφορα.. του στυλ τι λένε οι πλανήτες της όταν γεννήθηκε για τη ζωή της κτλ.. και έχω να πω τα εξης: 1. μου είπε ότι η αστρολογία δεν ειναι αναγνωρισμένο επάγγελμα (ή κάπως έτσι) και δεν κόβουν αποδείξεις. Δεν είναι ηλίθιο αυτό; Είτε πιστεύεις στα ζώδια είτε όχι, σαν κράτος από αυτή την συναλλαγή χρημάτων δεν πρέπει να πάρεις ΦΠΑ; Ακόμα και να ναι απατεώνες γιατί χάνει αυτά τα λεφτά; 2. Μου κίνησε την περιέργεια. αλλά επειδή δεν διαθέτω 100 ευρώ για τέτοια θα θελα αν ήξερε κανείς από ζώδια να μου πει για τον χάρτη μου, πέραν από τις βλακειούλες των site. Μήπως της είπε το medium και τι λένε οι εξωγήινοι; Η αστρολογία είναι ψευδοεπιστήμη. Αποδείξεις αν ήθελαν θα έκοβαν δηλώνοντας συναφείς ΚΑΔ με έναρξη στην εφορία αλλά προφανώς θέλουν να φοροδιαφύγουν. Μην ασχοληθείς, τζάμπα θα ξοδέψεις τον χρόνο σου.
groot Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εάν κάποιος όντως γνωρίζει και όχι "νομίζω", "θα πρέπει", "έτσι λέει η λογική" κ.α.... Technically, όσοι από τους "καφετζούδες", "χαρτορίχτρες" κτλ, δεν ζητάνε λεφτά αλλά σου λένε "πρέπει να δώσεις τόσα για να έρθουν τα πνεύματα", ασκούν επάγγελμα; Εν γένει, οι παραπάνω κατηγορίες "επιτηδευματιών", μπορούν να θεωρηθούν ότι ασκούν επάγγελμα;
Raiko Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Fun fact- question:στα medium γιατι κλεινουμε ραντεβου; 5
michael92 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αναγνωρίζεται σαν παροχή "υπηρεσιών" για να κόβονται και αποδείξεις. Αν είναι νόμιμα τα "βραχιολάκια ισορροπίας" δεν υπάρχει λόγος να είναι παράνομη η αστρολογία, την στιγμή μάλιστα που δεν ποινικοποιείται η βλακεία. 1
fylatos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 93.05.10.01 Αστρολογικές και πνευματιστικές υπηρεσίες 2
gamanos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Fun fact- question:στα medium γιατι κλεινουμε ραντεβου; Fun fact grammar nazi Media ( ο πληθ. του medium) ή έστω mediums
johnkal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Για τις απόδειξεις είναι απλά τα πράγματα. Όσοι ππάνε σε αστρολόγους είναι καθυστερημένοι. Πες μου λοιπόν, ποιος θα έκοβε απόδειξη αν είχε αποκλειστικά τέτοιους πελάτες; Η σχέση που έχουν μεταξύ τους είναι φιλική & πιστού με Θεού. Όπως μερικές γιαγιάδες που δικαιώνουν τους παπάδες σε όλα επειδή βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος. Ακόμα, σχεδόν πάντα ο ένας βλάκας φέρνει τον άλλο οπότε όλοι είναι έμπιστοι. 2. Μου κίνησε την περιέργεια. αλλά επειδή δεν διαθέτω 100 ευρώ για τέτοια θα θελα αν ήξερε κανείς από ζώδια να μου πει για τον χάρτη μου, πέραν από τις βλακειούλες των site.Όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου κάνει τον χάρτη τσάμπα, ταυτόχρονα θα σε ψυχολογήσει για μελλοντικές επισκέψεις και θα σου πει 2-3 μαλακίες του στυλ "σε σκέφτεται ένα άτομο που βρίσκεται σε μια κορνίζα του σπιτιού που έχει κοντά σε ένα βάζο". Εσύ επειδή είσαι επιρρεπής, θα συνδυάσεις διάφορα στο μυαλό σου και στο τέλος θα πληρώνεις επειδή "στα βρήκε όλά" την πρώτη επίσκεψη. Αυτος πιθανών αργότερα να δικτυωθεί και με φίλες σου για να σας τα τρώει όλων μαζί. Τα παραπάνω στα λέω για να τα σκεφτείς, όχι κακοπροαίρετα. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2015 από johnkal
BlackDarkFlag Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Για τις απόδειξεις είναι απλά τα πράγματα. Όσοι ππάνε σε αστρολόγους είναι καθυστερημένοι. Πες μου λοιπόν, ποιος θα έκοβε απόδειξη αν είχε αποκλειστικά τέτοιους πελάτες; Η σχέση που έχουν μεταξύ τους είναι φιλική & πιστού με Θεού. Όπως μερικές γιαγιάδες που δικαιώνουν τους παπάδες σε όλα επειδή βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος. Ακόμα, σχεδόν πάντα ο ένας βλάκας φέρνει τον άλλο οπότε όλοι είναι έμπιστοι. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου κάνει τον χάρτη τσάμπα, ταυτόχρονα θα σε ψυχολογήσει για μελλοντικές επισκέψεις και θα σου πει 2-3 μαλακίες του στυλ "σε σκέφτεται ένα άτομο που βρίσκεται σε μια κορνίζα του σπιτιού που έχει κοντά σε ένα βάζο". Εσύ επειδή είσαι επιρρεπής, θα συνδυάσεις διάφορα στο μυαλό σου και στο τέλος θα πληρώνεις επειδή "στα βρήκε όλά" την πρώτη επίσκεψη. Αυτος πιθανών αργότερα να δικτυωθεί και με φίλες σου για να σας τα τρώει όλων μαζί. Τα παραπάνω στα λέω για να τα σκεφτείς, όχι κακοπροαίρετα. Κοίτα εγώ δεν έχω σκοπό να πληρώσω για τέτοια και το αν οι πελάτες είναι χαζοί δεν έχει να κάνει με το αν θα κόψει ΦΠΑ. Δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει τα λεφτά του αλλά εφόσον παρέχει υπηρεσίες έπρεπε να έχει 23% ΦΠΑ. Και γενικότερα όλη τη διαδικασία του να ανοίξει την επιχείρηση βιβλία κτλ
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν δινουν πισω τα κλεμμενα και δεν πανε φυλακη ολοι οσοι κοριδευουν τον κοσμο Καλα οι καφετζουδες της γειτονιας αλλα στις τηλεορασεις πως επιτρεπεται ? Λιτσες Πατερες, Ζωδια, ταρω, quiz, ιαλουρανικα οξεα, βραχιολια κλπ Δηλ ο καθενας ειναι ελευθερος να πει κοροιδευω τους χαζους και δεν τρεχει μια ?
groot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν δινουν πισω τα κλεμμενα και δεν πανε φυλακη ολοι οσοι κοριδευουν τον κοσμο Καλα οι καφετζουδες της γειτονιας αλλα στις τηλεορασεις πως επιτρεπεται ? Λιτσες Πατερες, Ζωδια, ταρω, quiz, ιαλουρανικα οξεα, βραχιολια κλπ Δηλ ο καθενας ειναι ελευθερος να πει κοροιδευω τους χαζους και δεν τρεχει μια ? Έτσι το βλέπεις εσύ... όπως και δικά σου θρησκευτικά πιστεύω (εάν υπάρχουν) τα βλέπουν με τον ίδιο τρόπο άλλοι. Το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή οι καφετζούδες κτλ, είναι παγανιστικό κατάλοιπο το οποίο, όπως και πάρα πολλά άλλα, έχουν ενσωματωθεί στην θρησκεία του χριστιανισμού. Έτσι, εφόσον αυτοί το πιστεύουν τότε μπορούν οι σύγχρονοι μάντεις να τους παίρνουν τα λεφτά. 1
firewalker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Η αστρολογία δεν διαφέρει από την εκάστοτε θρησκεία. Και εκεί τα "σκάει" ένα σωρό πλανεμένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις