Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αααχ ένα ένα μας καταπίνει τελικά όλους το σύστημα.

Αν κρίνω από το nickname μάλλον αλλιώς ξεκίνησες (ts) και αλλιώς συνεχίζεις. Οι επόμενες διακοπές φαντάζομαι, ακόμα και σε camping να είναι, θα περιλαμβάνουν εκτός των βασικών και τηλεόραση, τραπεζάκι, στρώμα με ενσωματωμένη αντλία και ξαπλώστρες.

Επιβάλεται επειγουσα αλλαγή nickname "για την τιμή των όπλων" :-)

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω που βρίσκεσαι, Ελλάδα πάντως έχει 3 ειδών πλυντήρια:

1. Aυτόματα με βούρτσες (4-10 ευρώ)

2. Στο χέρι με πιεστικά  (10-20 ευρώ)

3. Self-service (3 - 10 ευρώ)

Οι τιμές είναι εύρος για μέσα-έξω ανάλογα την περιοχή.

Εγώ συνήθως το πλένω όταν βρωμίσει το μέσα, γιατί το έξω βρωμίζει σε λίγες μέρες και δεν έχει πολύ νόημα.

Δημοσ.

αυτοματα με βουρτσες ή βετεξ λωριδες ή touchless(αυτα ριχνουν 3-4 σαπουνια και ξεπλενει με την πιεση νερου)...

αν θυμαμαι καλα εδω τα εξηγει...οτι εχει να κανει το ολο θεμα με την σκονη που υπαρχει ηδη και με τα βρωμικα σφουγγαρια/κουβαδες/δερματα/σιλικονη που χρησιμοποιουν...

θαμπαδες και αραχνες φευγουν αν το πηγαινεις μια φορα το χρονο για γυαλισμα κερωμα...οποτε καλυτερα τα αυτοματα με βετεξ ή touchless

Δημοσ.

αααχ ένα ένα μας καταπίνει τελικά όλους το σύστημα.

Αν κρίνω από το nickname μάλλον αλλιώς ξεκίνησες (ts) και αλλιώς συνεχίζεις. Οι επόμενες διακοπές φαντάζομαι, ακόμα και σε camping να είναι, θα περιλαμβάνουν εκτός των βασικών και τηλεόραση, τραπεζάκι, στρώμα με ενσωματωμένη αντλία και ξαπλώστρες.

Επιβάλεται επειγουσα αλλαγή nickname "για την τιμή των όπλων" :-)

Χαχαχα φίλε μου ο χρόνος είναι αμείλικτος σε όλους... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...