Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

επειδή προσπαθώ να καταλάβω την λογική του Pockee, θέλω να ρωτήσω το εξής:

Αν κάποιος ψωνίζει κυρίως προϊόντα ιδιωτικής ετικετάς ή/και ψωνίζει σε μη-συνεργαζόμενα supermarkets (π.χ. Lidl), έχει νόημα να χρησιμοποιεί το Pockee;

Από ό,τι έχω καταλάβει, κέρδος έχεις μόνο αν παίρνεις επώνυμα προϊόντα, τα οποία φυσικά είναι πιο ακριβά από τα ιδιωτικής ετικέτας, επειδή πληρώνεις τον «αέρα» του marketing και της διαφήμισης. Με λίγα λόγια δίνεις παραπάνω λεφτά και σου επιστρέφουν ένα μικρό μέρος, άρα πρακτικά το κέρδος είναι πιο πολύ ψυχολογικό, παρά πρακτικό (άσχετα αν τώρα με τα capital controls είναι καλή λύση για το PayPal).

Παράδειγμα:

Μακαρόνια ιδιωτικής ετικέτας €1

Μακαρόνια επώνυμα €2

Στα επώνυμα σου δίνουν επιστροφή €0,50, άρα πληρώνεις €1,50. Όμως πάλι είναι €0,50 πιο ακριβά από τα ιδιωτικής ετικέτας, άσχετα αν μιλάμε για το ίδιο προϊόν (πολλές φορές βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο και απλά βάζουν άλλη στάμπα στην συσκευασία).

Νομίζω ότι όλη αυτή η φάση με τα (χάρτινα ή ψηφιακά) κουπόνια είναι ένας τρόπος για να γίνουν πιο ανταγωνιστικά τα επώνυμα σε σχέση με αυτά της ιδιωτικής ετικέτας.

Για πείτε μου λοιπόν αν το έχω καταλάβει σωστά...

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ έτσι το βλέπω, απλά αν παίρνεις έτσι κι αλλιώς τα επώνυμα (σε κάποια είδη τα ιδιωτικής μπορεί να μην σου αρέσουν) τότε έχεις όφελος. Αν τύχει να έχει και καμια προσφορά το κατάστημα, ακόμα καλύτερα.

Ας πούμε με τις πάνες της μικρής που είναι μεγάλο έξοδο, μαζεύω διάφορα κουπόνια και περιμένω πότε κάποιο σούπερ μάρκετ θα βάλει προσφορά ώστε να τα συνδυάσω και να στοκάρω για 1-2 μήνες.

Αντίστοιχα μπορείς να κάνεις σε είδη που δεν χαλάνε με τα ηλεκτρονικά κουπόνια, εκτός και αν σε ικανοποιούν όλα τα ιδιωτικής και δεν ψωνίζεις καθόλου επώνυμα.

• Like 1
Δημοσ.

To κατέβασα πριν λίγες μέρες από περιέργεια 

Δε νομίζω να το χρησιμοποιήσω και πολύ

Δημοσ.

Πάντως είναι πολύ πιο πρακτικό από τα συνηθισμένα κουπόνια

Σε γνωστή αλυσίδα στα 100 ευρώ αγορές σου κόβαν 10 χωρίς καν κουπόνια :P

Δημοσ.

Κ εγω το εγκατεστησα για να μαζεψω balance αλλα ηθελα να ρωτησω οποιον το χρησιμοποιει, μπορω να παρω κουπονι απ το προγραμμα και να αγορασει η μανα το προιον και μτα εγω να σκαναρω την αποδειξη της? Η πρεπει να παω εγω η ιδια στο σουπερμαρκετ να κανω τα ψωνια? Επισης, πρεπει να κατσω να σκαναρω προιον κ αποδειξη επιτοπου η μπορω να το κανω με την ησυχια μου οταν φτασω σπιτι?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τους νοιάζει ποιος ψωνίζει, δεν το ξέρουν στο κάτω κάτω.Το σωστό προιόν θέλουν να έχεις πάρει

Μπορείς να το σκανάρεις σπίτι, πληροφορίες εδώ: http://www.pockee.com/pockee-school/

Συμφέρει όταν:

1)θα έπαιρνες έτσι και αλλιώς το προιόν

2)μπορεί να συνδιαστεί με επιπλέον έκτπωση που κάνουν τα σουπερ μάρκετ πχ είχα πάρει κάτι αντιηλιακά nivea με 1,5 και 3Ε τη συσκευασία

3)αν βάζεις τα λεφτά στο paypal παρακάμπτεις τα capital control και το παίζεις ευρωπαίος αγοράζοντας απο καπιταλιστικές χώρες μη εγκεκριμένες για συναλλαγές απο το κράτος μας

πριν το δημοψήφισμα είχε καλύτερες προσφορές

• Like 1
Δημοσ.

Σε γνωστή αλυσίδα στα 100 ευρώ αγορές σου κόβαν 10 χωρίς καν κουπόνια :P

ρε μαν, ποιος ψωνιζει 100 ευρω τη βδομαδα στο σ/μ? :shock:

Πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που οντως θα εκμεταλλευτουν αυτη τη προσφορα.

Δημοσ.

ρε μαν, ποιος ψωνιζει 100 ευρω τη βδομαδα στο σ/μ? :shock:

Πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που οντως θα εκμεταλλευτουν αυτη τη προσφορα.

Shamelessly checking in :D

Δημοσ.

Μλκια, δεν εχει μεσα τα Μετρο, ψωνιζω ισα με 200 ευρω πραγματα τη μερα για μαγαζι :(

Edit: Το κατεβασα να δω τι παιζει, αλλα δε με αφηνει να κανω λογαριασμο (ουτε να συνδεθω με το λογαριασμο του fb ή το G+) γιατι λεει οτι δεν εχω συνδεση το ιντερνετ!!! (απο την οποια συνδεση το κατεβασα, και μεσω της οποιας συνδεσης βρισκει τα στοιχεια του facebook)...

Δημοσ.

Μλκια, δεν εχει μεσα τα Μετρο, ψωνιζω ισα με 200 ευρω πραγματα τη μερα για μαγαζι :(

Edit: Το κατεβασα να δω τι παιζει, αλλα δε με αφηνει να κανω λογαριασμο (ουτε να συνδεθω με το λογαριασμο του fb ή το G+) γιατι λεει οτι δεν εχω συνδεση το ιντερνετ!!! (απο την οποια συνδεση το κατεβασα, και μεσω της οποιας συνδεσης βρισκει τα στοιχεια του facebook)...

Λογικό δεν είναι να μην έχει cash&carry? Μόνο λιανική :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...