idomeneas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Με αφορμή το θέμα "τι σας εκνευρίζει", όπου διάβασα διάφορα που όχι μόνο δεν με νευριάζουν αλλά με διασκεδάζουν κιόλας, είπα να μαζέψουμε εδώ τις παραξενιές του καθενός. Ετσι, γιατί είναι Σάββατο. Ας πούμε εμένα μου αρέσει πολύ να με παίρνουν τηλεπωλητές. 'Οταν βλέπω κλήση από απόκρυψη, απαντάω με λαχτάρα αντί να την απορρίπτω όπως οι περισσότεροι. Μου αρέσει να βλέπω ταινία με ανοιχτά τα φώτα (κουράζονται λιγότερο τα μάτια μου). Δεν με ενδιαφέρει να κάνουν ησυχία οι γείτονες όταν κοιμάμαι (δεν λέω για κομπρεσερ, αλλά για φυσιολογικό θόρυβο) ίσα ίσα θέλω ομιλίες και βαβούρα. Κανένας άλλος?
Adon1s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Στην απόκρυψη θυμάμαι μέχρι Γ' Λυκείου το σήκωνα κατευθείαν , έλεγα "δε ξερω ποιος είσαι,αλλά αν δεν φοβάσαι και θες όντως να μιλήσουμε βγάλε την απόκρυψη και ξαναπάρε" και το ξανάκλεινα . #Οτιναναι 3
Gtr34 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δεν με ενδιαφέρει να κάνουν ησυχία οι γείτονες όταν κοιμάμαι (δεν λέω για κομπρεσερ, αλλά για φυσιολογικό θόρυβο) ίσα ίσα θέλω ομιλίες και βαβούρα.Αυτό ακριβώς.Δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την τηλεόραση ανοιχτή ή να βρίσκομαι σε χώρο όπου επικρατεί απόλυτη ησυχία, τρελαίνομαι. Επίσης μου αρέσει το κρύο, η βροχή και ο δυνατός αέρας 6
tony81 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Να χαϊδεύω την κοιλιά μ που με τόσο κόπο απέκτησα χαχα 16
Iris_89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Black humour. Κρύο, βροχή. Το να ακούω μέταλ για να ηρεμώ, ειδικά όταν βρίσκονται μη μεταλλάδες γύρω μου. 6
kathytherion Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Αυτο με την ταινια το χω κι εγω! Αναβω παντα πορτατιφ κυριως για να βλεπω που ακουμπαω ποπ κορν νερο κινητο κλπ... Επισης παλια εμενα στη γιαγια μου στον Αλιμο και με χαλαρωνε πολυ οταν ακουγα τ αεροπλανα να περνουν απο πανω, οπως επισης οταν ακουγα τ αμαξια να περνουν το δρομο. Και εννοειται λατρευω το κρυο. Και τη βροχη,μονο οταν ειμαι σπιταρα και αραζω ομως.
*nenya* Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μ'αρέσουν: ~ο καύσωνας ~ο ήχος βρύσης που στάζει ~τζιτζίκια που δεν σταματούν να λαλούν ~οι πολύ ομιλητικες γάτες ~οι διαφημίσεις (ΌΧΙ αυτές των Jumbo ομως) ~μετά το μπάνιο στη θάλασσα να μείνω όλη μέρα με τ'αλάτι πάνω μου κ.α. 3
mech35 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 ^ θα μπορούσα να ποστάρω αυτούσια την απάντηση σου στο thread " τι είναι αυτό που σας κάνει να μην θέλετε άλλο την ζωή σας" , τα πέτυχες ένα προς ένα ! 6
LongTom Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Οι μουσικές επιλογές(gregorian/trance/metal) που ενίοτε ενοχλούν τους άλλους. Μετά είναι το σκόρδο στο φαΐ ~τζιτζίκια που δεν σταματούν να λαλούν~οι πολύ ομιλητικες γάτες Αυτά με αρέσουν και εμένα,ιδίως τα τζιτζίκια(που δεν έχουμε εδώ) τα έχω σαν φετίχ το καλοκαίρι...
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 να καίγομαι στο στόμα με καυτερή σάλτσα-πιπέρι κλπ και μετά να μουδιάζει ο ουρανίσκος να τον νιώθω σαν καρδιά που χτυπάει 3
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 M' αρέσει όταν έρχονται Ιεχωβάδες. Και μετά φεύγουν με κλονισμένη την πίστη τους. Μ' αρέσει επίσης να βλέπω το φορτηγό να ξεφορτώνει διατομές καλωδίων > από 185 Και να βλέπω τα μάτια του νέου ν' αγναντεύουν εκεί που δεν υπάρχει ούτε Θεός ούτε διάβολος. Παρά μόνο το στροφείο....
Donalhioy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 οι αδειες ερημικες παραλιες που θα καθομαι κατω απο την ομπρελα με ενα ψυγειακι γεματο κρυα μπυρα και νερο μαζι με σταυρολεξα και sudoku και να παιζω καθε μερα ρακετες μεχρι τελικης πτωσης με το τουμπανο την barwoman απο το μπιτσομπαρο με 2 νουμερα μικροτερο μαγιο εδω και 3 χρονια και 95D στραπλες.. 5
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Να βλέπω μιά ολοκληρη σειρα 5 seasons σε 7 μέρες 1
stavi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Με αφορμή το θέμα "τι σας εκνευρίζει", όπου διάβασα διάφορα που όχι μόνο δεν με νευριάζουν αλλά με διασκεδάζουν κιόλας, είπα να μαζέψουμε εδώ τις παραξενιές του καθενός. Ετσι, γιατί είναι Σάββατο. Ας πούμε εμένα μου αρέσει πολύ να με παίρνουν τηλεπωλητές. 'Οταν βλέπω κλήση από απόκρυψη, απαντάω με λαχτάρα αντί να την απορρίπτω όπως οι περισσότεροι. Μου αρέσει να βλέπω ταινία με ανοιχτά τα φώτα (κουράζονται λιγότερο τα μάτια μου). Δεν με ενδιαφέρει να κάνουν ησυχία οι γείτονες όταν κοιμάμαι (δεν λέω για κομπρεσερ, αλλά για φυσιολογικό θόρυβο) ίσα ίσα θέλω ομιλίες και βαβούρα. Κανένας άλλος? Σαρεσει να γειωνεις τους τηλεπωλητες δηλαδη; ή καθεσαι και δεχεσαι οποια προσφορά σου πλασαρουν; Μ'αρέσει να ακούω τις ψωνισμένες γκόμενες να μου λένε επι ώρες ποσο τελειες ειναι. Κι ομως μ'αρέσει. . .
idomeneas7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μου αρέσει να τους απαντάω με ειλικρίνεια, χωρίς να τους προσβαλλω. Τους παρουσιάζω δηλαδη σύντομα και ξεκάθαρα όλα τα μειονεκτήματα του προϊόντος τους και περιμένω να δω τι θα απαντήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα