stavi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μου αρέσει να τους απαντάω με ειλικρίνεια, χωρίς να τους προσβαλλω. Τους παρουσιάζω δηλαδη σύντομα και ξεκάθαρα όλα τα μειονεκτήματα του προϊόντος τους και περιμένω να δω τι θα απαντήσουν. Χαχαχαχαχα ακόμα καλύτερο
Iris_89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Όταν είχα ακόμα fb, σπάνια έκανα unfriend σπαστικά και ηλίθια άτομα γιατί με διασκεδάζε απίστευτα η ηλιθιότητα που τους έδερνε. Το καλύτερο ήταν όταν τους ειρωνευόμουν και έπαιρναν το μέρος μου.
idomeneas7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Κι εγω τρελαίνομαι για τους πυροβολημένους του FB, έχω ψεκασμένους, έχω βλαμμένους, έχω καραψωνισμένους, έχω ξερόλες...από όλα έχει ο μπαξες. Φυσικά τους έχω restricted για να μην βλέπουν τα δικά μου, αλλά σπάω τρελή πλάκα με τα δικά τους.
epp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Όταν είχα ακόμα fb, σπάνια έκανα unfriend σπαστικά και ηλίθια άτομα γιατί με διασκεδάζε απίστευτα η ηλιθιότητα που τους έδερνε. Το καλύτερο ήταν όταν τους ειρωνευόμουν και έπαιρναν το μέρος μου. και εγω καπως ετσι , συνηθως τους εκανα απλα hide ωστε να μην βλεπω τι γραφουν παρα μονο αν ειχα ορεξη για γελιο και πηγαινα εγω στο προφιλ τους . Αλλα δυστυχως με ολες τις εξελιξεις των τελευταιων 1-2 χρονων ακομα και ετσι δεν αντεχα να βλεπω ακραια σχολια (ειτε ακροδεξια ειτε ακροαριστερα) οποτε σιγα σιγα τους σουταρα (συνηθως οταν μου ερχοταν ειδοποιηση για τα γενεθλια τους , θυμομουν την ιστορια τους και τρωγανε το ντιλιτ) 1
d_gkal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 μα μην βγαινω selfies και γενικα φωτογραφιες! επισης το να μιλαω σιγα ενω δεν υπαρχει λογος!
theoritikos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Όταν βαριέμαι την ζωή μου, να μπαίνω σε τυχαία chatrooms και να τρολλάρω κόσμο
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μ'αρέσουν: ~ο καύσωνας ~ο ήχος βρύσης που στάζει ~τζιτζίκια που δεν σταματούν να λαλούν ~οι πολύ ομιλητικες γάτες ~οι διαφημίσεις (ΌΧΙ αυτές των Jumbo ομως) ~μετά το μπάνιο στη θάλασσα να μείνω όλη μέρα με τ'αλάτι πάνω μου κ.α. δεν παίζει να μιλάς σοβαρά..
WorldOfGlass Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 μου αρέσουν : η συννεφιά να πίνω ζεστό καφέ το καλοκαίρι τα cheesy τραγούδια
petaw-se-oneiro Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 -το κρύο -ή πολύ γρήγορη αλλα όχι πολύ επικίνδυνη οδήγηση -οι καυλωτικοι ήχοι εξατμίσεων (από κανένα αμάξι της προκοπής όμως, όχι από το accent του κάθε παππού με τον τρύπιο καταλύτη)
evabb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 ακουω γιαπωνεζικα vocaloids και γουσταρω. γενικως μου αρεσουν διαφοροι σπαστικοι ηχοι υψηλης συχνοτητας εκτος απο τα ναουρισματα καυλομενων γατων το καλοκαιρι.
Donalhioy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 ακουω γιαπωνεζικα vocaloids και γουσταρω. γενικως μου αρεσουν διαφοροι σπαστικοι ηχοι υψηλης συχνοτητας εκτος απο τα ναουρισματα καυλομενων γατων το καλοκαιρι.
Swimmer21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 - Να δημιουργώ με το σεντόνι/πάπλωμα εσωτερική πίεση αέρος ώστε όταν κλάνω να μου έρχεται η μυρωδιά που για κάποιο λόγο μου αρέσει. - Να ξύνω το αφτί μου και μετά να το μυρίζω. Έλα ομολογήστε και οι υπόλοιποι
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 να τρώω τα καμμένα από το τοστ ή την πίτσα να πίνω κρύο καφέ φίλτρου 12 ώρες ξεχασμένο στη καφετιέρα να γράφω ανορθόγραφα & να διαβάζω ανορθόγραφα κείμενα άλλων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα