Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει να τους απαντάω με ειλικρίνεια, χωρίς να τους προσβαλλω. Τους παρουσιάζω δηλαδη σύντομα και ξεκάθαρα όλα τα μειονεκτήματα του προϊόντος τους και περιμένω να δω τι θα απαντήσουν.

Χαχαχαχαχα ακόμα καλύτερο

Δημοσ.

Όταν είχα ακόμα fb, σπάνια έκανα unfriend σπαστικά και ηλίθια άτομα γιατί με διασκεδάζε απίστευτα η ηλιθιότητα που τους έδερνε. Το καλύτερο ήταν όταν τους ειρωνευόμουν και έπαιρναν το μέρος μου.

Δημοσ.

Κι εγω τρελαίνομαι για τους πυροβολημένους του FB, έχω ψεκασμένους, έχω βλαμμένους, έχω καραψωνισμένους, έχω ξερόλες...από όλα έχει ο μπαξες. Φυσικά τους έχω restricted για να μην βλέπουν τα δικά μου, αλλά σπάω τρελή πλάκα με τα δικά τους.

Δημοσ.

Όταν είχα ακόμα fb, σπάνια έκανα unfriend σπαστικά και ηλίθια άτομα γιατί με διασκεδάζε απίστευτα η ηλιθιότητα που τους έδερνε. Το καλύτερο ήταν όταν τους ειρωνευόμουν και έπαιρναν το μέρος μου.

και εγω καπως ετσι , συνηθως τους εκανα απλα hide ωστε να μην βλεπω τι γραφουν παρα μονο αν ειχα ορεξη για γελιο και πηγαινα εγω στο προφιλ τους . Αλλα δυστυχως με ολες τις εξελιξεις των τελευταιων 1-2 χρονων ακομα και ετσι δεν αντεχα να βλεπω ακραια σχολια (ειτε ακροδεξια ειτε ακροαριστερα) οποτε σιγα σιγα τους σουταρα (συνηθως οταν μου ερχοταν ειδοποιηση για τα γενεθλια τους , θυμομουν την ιστορια τους και τρωγανε το ντιλιτ)

• Like 1
Δημοσ.

Μ'αρέσουν:

~ο καύσωνας

~ο ήχος βρύσης που στάζει

~τζιτζίκια που δεν σταματούν να λαλούν

~οι πολύ ομιλητικες γάτες

~οι διαφημίσεις (ΌΧΙ αυτές των Jumbo ομως)

~μετά το μπάνιο στη θάλασσα να μείνω όλη μέρα με τ'αλάτι πάνω μου

κ.α.

δεν παίζει να μιλάς σοβαρά.. :confused:

Δημοσ.

-το κρύο

-ή πολύ γρήγορη αλλα όχι πολύ επικίνδυνη οδήγηση

-οι καυλωτικοι ήχοι εξατμίσεων (από κανένα αμάξι της προκοπής όμως, όχι από το accent του κάθε παππού με τον τρύπιο καταλύτη)

Δημοσ.

ακουω γιαπωνεζικα vocaloids και γουσταρω. γενικως μου αρεσουν διαφοροι σπαστικοι ηχοι υψηλης συχνοτητας εκτος απο τα ναουρισματα καυλομενων γατων το καλοκαιρι.

Δημοσ.

ακουω γιαπωνεζικα vocaloids και γουσταρω. γενικως μου αρεσουν διαφοροι σπαστικοι ηχοι υψηλης συχνοτητας εκτος απο τα ναουρισματα καυλομενων γατων το καλοκαιρι.

Δημοσ.

- Να δημιουργώ με το σεντόνι/πάπλωμα εσωτερική πίεση αέρος ώστε όταν κλάνω να μου έρχεται η μυρωδιά που για κάποιο λόγο μου αρέσει.

- Να ξύνω το αφτί μου και μετά να το μυρίζω.

Έλα ομολογήστε και οι υπόλοιποι :P

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

να τρώω τα καμμένα από το τοστ ή την πίτσα

να πίνω κρύο καφέ φίλτρου 12 ώρες ξεχασμένο στη καφετιέρα

να γράφω ανορθόγραφα & να διαβάζω ανορθόγραφα κείμενα άλλων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...