takiss!! Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Βροχή (Ακόμα και όταν είμαι έξω) Νομίζω πως δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τη φασαρία της πόλης Για καφέ μόνος μου με ένα βιβλίο (καπουτσίνο ακόμη και το καλοκαίρι) 2
volos27 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 μαρεσει η βροχη που κραταει μερες ,θελω σκοταδι οταν ειμαι σπιτι ακομη κ την μερα ,δεν εχω ανεβασει ποτε τα ρολα στο δωματιο μου μερα,πειραζω φιλους κ γνωστους σε σημειο που πολλες φορες προσβαλονται,οσοι δεν με ξερουν καλα προσβαλονται παντα,οτι σκεφτομαι το λεω ακομη κ αν ειναι κακο ,τρωω παντα μονος,ακομη κ πασχα η χριστουγενα,οταν κοιμαμαι θελω να απολυτη ησυχια κ ο αερας με ενοχλει,μισω το καλοκαιρι κ την θαλασσα,δεν μ αρεσουν οι γιορτες ,οτι κ γιορτη να ειναι,δεν μ αρεσουν οι κυριακες,μισω τις οικογενειακες συγκεντρωσεις 2
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 μαρεσει η βροχη που κραταει μερες ,θελω σκοταδι οταν ειμαι σπιτι ακομη κ την μερα ,δεν εχω ανεβασει ποτε τα ρολα στο δωματιο μου μερα,πειραζω φιλους κ γνωστους σε σημειο που πολλες φορες προσβαλονται,οσοι δεν με ξερουν καλα προσβαλονται παντα,οτι σκεφτομαι το λεω ακομη κ αν ειναι κακο ,τρωω παντα μονος,ακομη κ πασχα η χριστουγενα,οταν κοιμαμαι θελω να απολυτη ησυχια κ ο αερας με ενοχλει,μισω το καλοκαιρι κ την θαλασσα,δεν μ αρεσουν οι γιορτες ,οτι κ γιορτη να ειναι,δεν μ αρεσουν οι κυριακες,μισω τις οικογενειακες συγκεντρωσεις Σοβαρά;!
volos27 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 δεν μπορω το φως,με ενοχλει πολυ στον οδοντιατρο (ευτυχως με ξερει καλα) φοραω γυαλια ηλιου 1
deesnider Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σοβαρά;! Αν σού πω ότι υπάρχει κι άλλος, θα το πιστέψεις; Στο δωμάτιο που χρησιμοποιώ ως χώρο εργασίας, ο φωτισμός προέρχεται αποκλειστικά από την οθόνη τού υπολογιστή και ένα φωτάκι τύπου «ασφαλείας» δίπλα στην πόρτα (από εκείνα που έχουν ενσωματωμένο φις και μπαίνουν στην πρίζα). Περισσότερο φως από αυτό, αναζητώ αποκλειστικά και μόνο όταν απαιτείται, όταν δηλαδή μια δουλειά εξαρτάται απ' αυτό, όταν είναι αδύνατο να γίνει χωρίς φως (π.χ. διάβασμα ενός εντύπου). Σε κάθε άλλη περίπτωση με ενοχλεί αφόρητα... 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αν σού πω ότι υπάρχει κι άλλος, θα το πιστέψεις; Στο δωμάτιο που χρησιμοποιώ ως χώρο εργασίας, ο φωτισμός προέρχεται αποκλειστικά από την οθόνη τού υπολογιστή και ένα φωτάκι τύπου «ασφαλείας» δίπλα στην πόρτα (από εκείνα που έχουν ενσωματωμένο φις και μπαίνουν στην πρίζα). Περισσότερο φως από αυτό, αναζητώ αποκλειστικά και μόνο όταν απαιτείται, όταν δηλαδή μια δουλειά εξαρτάται απ' αυτό, όταν είναι αδύνατο να γίνει χωρίς φως (π.χ. διάβασμα ενός εντύπου). Σε κάθε άλλη περίπτωση με ενοχλεί αφόρητα... Ναι, γιατί να μη σε πιστέψω; Σε ενοχλεί το φως λόγω κάποιας ευαισθησίας δηλαδή;
deesnider Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ναι, γιατί να μη σε πιστέψω; Σε ενοχλεί το φως λόγω κάποιας ευαισθησίας δηλαδή; Δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποια πάθηση για την οποία δεν έχω ψάξει, αλλά μάλλον όχι: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να βγω έξω μια ηλιόλουστη μέρα π.χ. Στον εσωτερικό χώρο όμως δεν το αντέχω, μού χαλάει τελείως τη διάθεση. 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποια πάθηση για την οποία δεν έχω ψάξει, αλλά μάλλον όχι: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να βγω έξω μια ηλιόλουστη μέρα π.χ. Στον εσωτερικό χώρο όμως δεν το αντέχω, μού χαλάει τελείως τη διάθεση. Α οκ, γιατί πρέπει να υπάρχει και κάποια σχετική πάθηση που δεν θυμάμαι τώρα πως τη λένε.
Ghost_Rider Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 το καλυτερο συναισθημα ο αλλος να παει να φερει κατι απο την κουζινα και εσυ κρυφα να τσιμπολογας τις απειρες πατατες διχως να παρει πρεφα χαχα
deesnider Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Α οκ, γιατί πρέπει να υπάρχει και κάποια σχετική πάθηση που δεν θυμάμαι τώρα πως τη λένε. Αν δεν είχες κι εμένα, τίποτα δε θα μπορούσες να μάθεις. Πάρε φρέσκια γνώση, για να το θυμάσαι από 'δω και πέρα! 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αν δεν είχες κι εμένα, τίποτα δε θα μπορούσες να μάθεις. Πάρε φρέσκια γνώση, για να το θυμάσαι από 'δω και πέρα! Είπαμε να σε ενοχλεί λίγο το φως αλλά αυτοί το ξεφτίλισαν! 1
volos27 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 εγω δουλευω νυχτα απο παντα κ μερα κοιμαμαι,επισης τρεφομαι αποκλειστικά σχεδον με ψαρια ,αυτα τα 2 με εχουν κανει υπερ ευαισθητο στο φως
deesnider Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Group Therapy Insomnia Style. Αναμμένα φώτα να μην έχει και πάω σε όποιο group therapy γουστάρεις κι αγαπάς... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα