BlackDarkFlag Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Θυμάμαι κάπου στα τέλη του 90 αρχές 00 που ήταν πολύ στα πάνω τους τα chats.. μιλούσες με όποιον ήθελες από όποιο μέρος και να ήταν αυτος.. τώρα είναι ιδέα μου ή όλα τα chats και τα περισσότερα φορουμς είναι λίγο dead? Δηλαδή εκτός facebook και εξαιρώντας το skype γιατί εκεί κάνεις add κόσμο που σου δίνει το όνομα του, δεν πάιζει άλλος τρόπος γνωριμίας ατόμων για χαβαλέ ε;
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Το irc υπαρχει ακομα νομιζω. Αλλα ναι, με την εμφανιση των social media ειναι λογικο αυτα τα απροσωπα "στεκια" να εξαφανιστουν. chatroulette Μνήμες...
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Τα γνωστά διεθνώς δίκτυα IRC υπάρχουν κανονικά. To ελληνικό GRNet πάτωσε για διάφορους λόγους που αφορούν εμάς τους έλληνες. Εγώ συνεχίζω και μπαίνω IRC. Forums γνωριμιών υπάρχουν κανονικά και αυξάνονται, απλά όσα δεν ήταν καλά και οργανωμένα έκλεισαν.
Backpacker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Το Ελληνικό IRC έχει καταντήσει απλά στέκι τραβεστοομοφυλόφιλων! Όταν ήμουν φοιτητής είχε αμέτρητα "rooms"...ανά πόλη...ανά χόμπυ..ότι ήθελε ο καθένας.
tsifotis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 οσοι μπαινατε 90s κατεβαστε τωρα mirc χρονομηχανη....απιστευτοτο εκανα προσφατα
XronisR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Mirc ευτυχως το προλαβα..grnet,hellasnet και πολλα αλλα...με 56αρα ταχυτητα..
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Το Ελληνικό IRC έχει καταντήσει απλά στέκι τραβεστοομοφυλόφιλων! Όταν ήμουν φοιτητής είχε αμέτρητα "rooms"...ανά πόλη...ανά χόμπυ..ότι ήθελε ο καθένας. Επίσης επειδή έφυγε πολύς κόσμος οι operators δεν είχαν ποιον να κάνουν kill και να το παίζουν εξουσία, έτσι αρκετοί operators εξαφανίστηκαν, αρκετοί servers έκλεισαν.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Το GRnet πατωσε κατα τη γνωμη μου επειδη απο ενα σημειο και μετα οι weirdos εγιναν περισσοτεροι των νορμαλ χρηστων. Οποτε οι δευτεροι την κοπανησαν σιγα σιγα. Οι ops οντως ειχαν ενα περιεργο στυλακι. Προσωπικα εμπαινα οταν ηθελα να γελασω λιγο με την φαση, κανονικα συχναζα στον DalNet και ουτε καν σε ελληνικα rooms (αν και εκει ηταν λιιιιγο καλυτερη η φαση), κυριως στο worldchat. Παντως με την ελευση του fb λογικο να πεσουν τα chats, αφου οσοι εμπαιναν για κουβεντα κλπ εχουν τωρα τα groups τα οποια μαλιστα καποια ειναι και αρκετα εξειδικευμενα, ενω οσοι γκομενιζαν τωρα το κανουν πιο ευκολα εχοντας την εικονα του ατομου που μιλανε, μειωνοντας ετσι την πιθανοτητα η Natasa_23 να ειναι ο Μπαμπης απο το Λιοπεσι Οσο για τα trolls, well ας ειναι καλα τα forum
gokuthelegend Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Το GRnet πατωσε κατα τη γνωμη μου επειδη απο ενα σημειο και μετα οι weirdos εγιναν περισσοτεροι των νορμαλ χρηστων. Οποτε οι δευτεροι την κοπανησαν σιγα σιγα. Οι ops οντως ειχαν ενα περιεργο στυλακι. Προσωπικα εμπαινα οταν ηθελα να γελασω λιγο με την φαση, κανονικα συχναζα στον DalNet και ουτε καν σε ελληνικα rooms (αν και εκει ηταν λιιιιγο καλυτερη η φαση), κυριως στο worldchat. Παντως με την ελευση του fb λογικο να πεσουν τα chats, αφου οσοι εμπαιναν για κουβεντα κλπ εχουν τωρα τα groups τα οποια μαλιστα καποια ειναι και αρκετα εξειδικευμενα, ενω οσοι γκομενιζαν τωρα το κανουν πιο ευκολα εχοντας την εικονα του ατομου που μιλανε, μειωνοντας ετσι την πιθανοτητα η Natasa_23 να ειναι ο Μπαμπης απο το Λιοπεσι Οσο για τα trolls, well ας ειναι καλα τα forum Ακόμη και στο fb, δεν μπορείς να ξέρεις ότι η Natasa_23 δεν είναι ο Μπάμπης από το Λιοπέσι. Μια χαρά ψεύτικο προφίλ μπορεί να φτιάξει ο καθένας, με φωτογραφίες που θα βρει στο ίντερνετ.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ακόμη και στο fb, δεν μπορείς να ξέρεις ότι η Natasa_23 δεν είναι ο Μπάμπης από το Λιοπέσι. Μια χαρά ψεύτικο προφίλ μπορεί να φτιάξει ο καθένας, με φωτογραφίες που θα βρει στο ίντερνετ. Tρου δατ, γι'αυτο ειπα πως μειωνεις μονο τις πιθανοτητες. Στο IRC ο κοπος που επρεπε να γινει ηταν απλα να πληκτρολογησεις το nick, στο fb θελει να κανεις και ενα υποτυπωδες στησιμο του προφιλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα