mentoras99 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ποτε δεν καταλαβα γιατι το Ιραν εχει τοσο ωραιες γυναικες.
Ntinaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ποτε δεν καταλαβα γιατι το Ιραν εχει τοσο ωραιες γυναικες. Γιατι μονο οι ωραιες επιβιωνουν, τις ασχημες τις πετανε στον ιρανικο καιαδα. τις πιο ωραιες παντως τις εχω δει στη λιθουανια 1
alex_000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως πιστεύω πως δεν υπάρχει χώρα με τις ωραιότερες γυναίκες σε όλες τις χώρες υπάρχουν όμορφες προφανώς ρε μαν, λέμε τις παπαριές μας να περάσει η ώρα. Υπάρχουν λαοί λίγο ομορφότεροι και άλλοι λίγο πιο άσχημοι αλλά το πιο σημαντικό είναι πόσο καλοζωισμένοι είναι και πόσο προσέχουν τον εαυτό τους.. (Κινέζοι εξαιρούνται, είναι τρελά πατσαβούρια ) 1
alex_000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτή η δεκάδα είναι διαλεγμένη από 1.5 δισεκατομύριο Δυστυχώς αυτός ο λαός έχει πολλά εμφανισιακά θέματα. Και άντρες και γυναίκες έχουν εκτός από κοντό και άσχημο σωματότυπο, πολύ περίεργο σχήμα κεφαλιού, και συχνά ασύμμετρα χαρακτηριστικά, δηλαδή αν κάνουμε μια κάθετη τομή στο πρόσωπο η αριστερή μεριά δεν ταιριάζει με την δεξιά. Αυτή την εντύπωση έχω εγώ τουλάχιστον.
thomasG4 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο Zhu Zhu απο κινέζες ρε. Ολίγον NSFW 1
deesnider Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μερικές κούκλες από Ιράν Να τολμήσω να υποθέσω ότι - τουλάχιστον μετά από αυτές τις ...αμαρτωλές φωτογραφήσεις - δε ζουν πλέον στο Ιράν;
*nenya* Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μοντέλα/ηθοποιοί/τραγουδίστριες...ναι, δεν νομίζω να ζουν πλέον εκεί
deesnider Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μοντέλα/ηθοποιοί/τραγουδίστριες...ναι, δεν νομίζω να ζουν πλέον εκεί Αναρωτιέμαι, γιατί;... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλές Κυπριες είναι μναρες ή όχι τλκ; Μετράνε.. καλά κορίτσα...!
mentoras99 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Οι ωραιοτερες γυναικες παγκοσμιως, κατα κοινη ομολογια, ειναι σε σλαβικές χώρες.Οι σλαβες ειναι οι ωραιοτερες γυναικες στον κοσμο, σε υψηλα ποσοστα αναλογικα με τον πληθυσμο.---Κουκλα η νυφη, και χωρις κολλήματα με θέματα ηλικίας.Διάσημος Ρώσος ηθοποιός παντρεύτηκε την κατά 60 χρόνια νεότερη αγαπημένη τουhttp://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/diashmos-rwsos-hthopoios-pantreuthke-thn-kata-60-xronia-neoterh-agaphmenh-toy.3656163.html 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 τις πιο ωραιες παντως τις εχω δει στη λιθουανια Λιέτουβος πίτας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις