Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και ασχολούμαι όλη μέρα με τους υπολογιστές και σοβαρή δουλειά δε παίζει και την ψάχνω δεξιά και αριστερά βρήκα να κάνω κάτι ιδιαίτερα.

η απορία μου είναι πόσο να χρεώσω.

(είχα κάνει και παλαιότερα αλλά τότε ήταν άλλες εποχές).

συγκεκριμένα για άτομο που έχει (απ ότι λέει) κάποια σχέση με υπολογιστές και απλά θέλει να μάθει κάποια πράγματα.. πχ πως να γράφει κανένα cd, πως να μεταφέρει αρχεία από κινητό/κάμερα στον υπολογιστή, να κατεβάζει κανένα τραγούδι από youtube, 1-2 πραγματάκια στο excel για τη δουλειά του, κάτι προβλήματα που μου είπε με το pc του που κολλάει... φαντάζομαι καταλάβατε.

τώρα δε ξέρω κι άλλες λεπτομέρειες ούτε πόσες ώρες θέλει. έχουμε συνάντηση μέσα στην εβδομάδα.

μπορεί αυτά που θέλει να πάρουν 1 ώρα, μπορεί και 10....

μη πιάσουμε και κώλο αλλά μη το ξεφτιλίσουμε σαν κάτι φοιτήτριες που κάνουν ιδιαίτερα με 3€/ώρα

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

20 την ώρα είναι καλά, αν κανει 2 ωρες παρε 30, αν εχεις μεγαλη αναγκη απο χρηματα τοτε ζητησε 10 η και λιγοτερα  την ωρα

Δημοσ.

Πτυχιούχοι πανεπιστημίου με εμπειρία παίρνουν 8 ευρώ την ώρα ή και λιγότερα, και του λες να πάρει 20 ευρώ για να του δείξει πως να κατεβάζει torrents? Έχουμε χάσει το μέτρο.

• Like 1
Δημοσ.

20 την ώρα είναι καλά, αν κανει 2 ωρες παρε 30, αν εχεις μεγαλη αναγκη απο χρηματα τοτε ζητησε 10 η και λιγοτερα  την ωρα

20 ευρώ είναι ολόκληρο μεροκάματο σε ορισμένες περιπτώσεις, σιγά μην πληρώσουν 20 ευρώ για 1 ώρα. Εγώ συνήθως χρέωνα 15 το δίωρο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει και αναλογα με το ποσος κοπος ειναι να πας μεχρι εκει. Ποσο μακρια ειστε, βενζινη που θα καψεις κλπ.

Εγω θα επαιρνα ενα 20ρικο συνολο και οσο τραβηξει. Φανταζομαι πανω απο 4 ωρες δεν θα επαιρνε αλλα και λιγο παραπανω δεν πειραζει.

Και θα του εδειχνα οσα ειχαμε συμφωνησει απο πριν. Αν αντικειμενικα δεν βγαινει ειτε γιατι εχει πολυπλοκα προβληματα ειτε γιατι αντικειμενικα ειναι πολλα (το κολλαει ο υπολογιστης μεχρι και επανεγκατασταση μπορει να σημαινει και θα ηταν καλο μαθημα να το δει) τοτε θα κανονιζαμε και μια αλλη μερα με νεο 20ρικο, παλι για μεχρι 4 ωρες περιπου.

Το προβλημα ειναι οτι αν δεν μπορει να βρει μονος του καποια απο τα πραγματα που λες οτι ζηταει, μαλλον δεν ειναι και τοσο σχετικος. Θα προσπαθησει να μαθει παπαγαλια οσα του δειχνεις και θα πνιγεται μονιμως σε μια κουταλια νερο. Ειδικα με το θεμα youtube video download, μονιμως κατι παει στραβα και αναγκαζομαι να ψαχνω νεα εργαλεια.

Αν δεν ειναι προθυμος να "μαθει να μαθαινει" μπορει να μπλεξεις. Η να βρηκες την κοτα που κανει τα χρυσα αυγα αν εισαι ΟΚ με τον εαυτο σου να τον αρμεξεις και δεν εχει οικονομικο προβλημα

Δημοσ.

Θυμηθηκα εποχες 2007 2008 που ο τοπικος "επισκευαστης κομπιουτερ" της περιοχης επαιρνε 40 ευρω -φιλικη τιμη- στον κολλητο μου για να του κανει φορματ και να ξαναπερασει windows .. ( η χαρα τού φιλου μου οταν του το δειξα πως να το κανει μονος του δε λεγεται)

ontopic :  και εγω για 10 ευρω την ωρα θα ελεγα μια χαρα ειναι :P

Δημοσ.

5Ε/ωρα στην σημερινη εποχη ειναι πολυ καλα. Και δεν τον γδερνεις, και ειναι αρκετα λογικη τιμη ωστε να μπορει να σε παρει για αρκετες ωρες. "Ελαχιστες τιμες" δεν υπαρχουν, αμα καθεσε ολη μερα τοτε ξεκινας απο μια χουφτα καλαμποκι και φτανεις οσο αξιζεις.

• Like 1
Δημοσ.

σιγα τα πραματα που θα του δειχνεις δηλαδης και θα παρεις και 10ευρο...  ελεος...  

ενα 5ευρο και πολυ ειναι... το πιο εντιμο βεβαια ηταν να του δειξεις τζαμπα πως να κανει ενα email και μετα εγγραφη σε ενα τεχνολογικο φορουμ για να κανει οτι ερωτηση θελει...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...