Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και ασχολούμαι όλη μέρα με τους υπολογιστές και σοβαρή δουλειά δε παίζει και την ψάχνω δεξιά και αριστερά βρήκα να κάνω κάτι ιδιαίτερα.

η απορία μου είναι πόσο να χρεώσω.

(είχα κάνει και παλαιότερα αλλά τότε ήταν άλλες εποχές).

συγκεκριμένα για άτομο που έχει (απ ότι λέει) κάποια σχέση με υπολογιστές και απλά θέλει να μάθει κάποια πράγματα.. πχ πως να γράφει κανένα cd, πως να μεταφέρει αρχεία από κινητό/κάμερα στον υπολογιστή, να κατεβάζει κανένα τραγούδι από youtube, 1-2 πραγματάκια στο excel για τη δουλειά του, κάτι προβλήματα που μου είπε με το pc του που κολλάει... φαντάζομαι καταλάβατε.

τώρα δε ξέρω κι άλλες λεπτομέρειες ούτε πόσες ώρες θέλει. έχουμε συνάντηση μέσα στην εβδομάδα.

μπορεί αυτά που θέλει να πάρουν 1 ώρα, μπορεί και 10....

μη πιάσουμε και κώλο αλλά μη το ξεφτιλίσουμε σαν κάτι φοιτήτριες που κάνουν ιδιαίτερα με 3€/ώρα

1-2 πραγματακια στο excel για την δουλεια του... και ο ανθρωπος ειναι ασχετος απο υπολογιστες αρα θα σου βγαλει και την πιστη σε ερωτησεις τηλεφωνα . Τα παληκαρια εδω περα ουτε διαβασαν το ποστ αλλα ουτε και εχουν επαφη με την πραγματικοτητα. ο ενας λεει 4 ευρω ο αλλος 5 .

Οτι ναναι , μονο τα εξοδα για να παει... αν το παληκαρι εχει μεγαλη αναγκη απο χρηματα τοτε ναι μπορει να παρει και 2 ευρω την ωρα και να μεινει εσωκλειστος για να μην προκυψει καμια απορια

20 ευρώ είναι ολόκληρο μεροκάματο σε ορισμένες περιπτώσεις, σιγά μην πληρώσουν 20 ευρώ για 1 ώρα. Εγώ συνήθως χρέωνα 15 το δίωρο.

20 ευρω ειναι το μεροκαματο ανειδικευτου εργατη και πρεπει να σκαβει ολη μερα η να κουβαλαει για να το παρει

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσένα δεν σε έχει φωνάξει ποτέ κάποιος συγγενής, φίλος, γείτονας για να του δείξεις πως γίνεται το τάδε πράγμα; Ακόμη και δωρεάν να το έκανες, στην ουσία του έκανες "φροντιστήριο". Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

εδω δεν μιλαμε για "φροντιστηριο" σε εισαγωγικα... ωστε να δινουμε οποιο νοημα θελουμε... για να μην βγουμε καρτα

εδω μιλαμε ξεκαθαρα για ιδιαιτερο... χωρις εισαγωγικα.. εδω μιλαμε ποσο κοροιδο μπορει να τον πιασει

ολλο αυτο ειναι μια απλη βοηθεια.. καψε μου ενα dvd φαση..

το να σου ζητησει καποιος να του δειξεις πως να κατεβασει τραγουδια απο youtube και να του ζητας λεφτα ειναι για γελια...  καποιοι μαλλον προσπαθουν να βγαλουν απο την μυγα ξιγκι

Δημοσ.

εδω δεν μιλαμε για "φροντιστηριο" σε εισαγωγικα... ωστε να δινουμε οποιο νοημα θελουμε... για να μην βγουμε καρτα

εδω μιλαμε ξεκαθαρα για ιδιαιτερο... χωρις εισαγωγικα.. εδω μιλαμε ποσο κοροιδο μπορει να τον πιασει

ολλο αυτο ειναι μια απλη βοηθεια.. καψε μου ενα dvd φαση..

το να σου ζητησει καποιος να του δειξεις πως να κατεβασει τραγουδια απο youtube και να του ζητας λεφτα ειναι για γελια...  καποιοι μαλλον προσπαθουν να βγαλουν απο την μυγα ξιγκι

Και τι έγινε που είναι για γέλια; Δεν θα σε απασχολήσει για 1-2 ώρες; Τι σημασία έχει τι θα του δείξεις; Εγώ για παράδειγμα θεωρώ ότι είναι για γέλια να βάλω ελαιοχρωματιστή να βάψει έναν τοίχο από την στιγμή που θα μπορούσα να σηκώσω τον κώλο μου και να το κάνω μόνος μου (είναι πολύ δύσκολο να ανακατέψω την μπογιά και να κάνω το πινέλο πάνω - κάτω, πάνω - κάτω, πάνω - κάτω), αλλά παρόλα αυτά είναι πολλοί που προτιμούν να πληρώσουν άλλο άτομο για να το κάνει.

• Like 4
Δημοσ.

Πάντως αν δεν πάρεις από την αρχή λεφτά μετά θα είναι δύσκολο να ζητήσεις...(όταν σε ξαναχρειαστεί). Θα έλεγα να μαζέψεις αυτά που θέλει σε ένα πακέτο 2-3 ωρών και να πάρεις ένα 20άρικο τουλάχιστον. Αν χρειαστεί να ξαναπάς το ίδιο.

Για μένα, δεν έχει σχέση αυτό που λέτε ότι άλλος παίρνει τόσα μεροκάματο. Θα του δείξει πράγματα που θα του μείνουν και θα του χρησιμεύσουν και το κάνει για να βγάλει και κανά φράγκο...αν ο άνθρωπος που θέλει βοήθεια πήγαινε σε μαγαζί να ζητήσει το ίδιο και απασχολούσε τόσες ώρες τον τεχνικό πχ πόσα θα πλήρωνε; Έχουν και τα public νομίζω τέτοια υπηρεσία, δείτε πόσο χρεώνουν....

Μια χαρά τίμια τιμή είναι ένα 20άρικο, χαμηλή θα την έλεγα

Δημοσ.

Για γέλια είναι όσοι νομίζουν ότι η οικονομία θα πάρει μπροστά αν κάνουμε τα πάντα μόνοι μας... ούτε καφετέριες θα υπήρχαν, ούτε κομμωτήρια, ούτε σουβλατζίδικα κλπ.

Δημοσ.

Και τι έγινε που είναι για γέλια; Δεν θα σε απασχολήσει για 1-2 ώρες; Τι σημασία έχει τι θα του δείξεις; Εγώ για παράδειγμα θεωρώ ότι είναι για γέλια να βάλω ελαιοχρωματιστή να βάψει έναν τοίχο από την στιγμή που θα μπορούσα να σηκώσω τον κώλο μου και να το κάνω μόνος μου (είναι πολύ δύσκολο να ανακατέψω την μπογιά και να κάνω το πινέλο πάνω - κάτω, πάνω - κάτω, πάνω - κάτω), αλλά παρόλα αυτά είναι πολλοί που προτιμούν να πληρώσουν άλλο άτομο για να το κάνει.

ειναι για γελια γιατι ειναι ηθικα απαραδεκτο και απατη.. και εδω το βλεπουμε σαν κατι λογικο να τον αρμεξουμε μιας που δεν ξερει

οχι δεν θα σε απασχολησει για 1-2 ωρες... ακομα και 1/2 ωρα να πεις.. ειναι υπερβολη

εχει σημασια τι θα του δειξεις απο την στιγμη που θα απαιτησεις πληρωμη..  να του δειξεις κατι το οποιο απαιτει ιδιαιτερες γνωσεις παει και ερχεται..

αλλα εδω μιλαμε για κανονικη κλοπη..  κανονικοτατη.. ακου εκει για να κατεβασει τορρεντς να δωσει 20 ευρο για ιδιαιτερο.. ρε πατε καλα???

το παραδειγμα με τον ελαιοχρωματιστη ειναι εκτος τοπου και χρονου..    παλι καλα που δεν εβαλες και γιατρο μεσα να το τερματισεις

Για γέλια είναι όσοι νομίζουν ότι η οικονομία θα πάρει μπροστά αν κάνουμε τα πάντα μόνοι μας... ούτε καφετέριες θα υπήρχαν, ούτε κομμωτήρια, ούτε σουβλατζίδικα κλπ.

εσυ βγαζεις νοημα τωρα απο αυτο ή το εγραψες απλα και μονο για να συμμετεχεις?

Δημοσ.

ειναι για γελια γιατι ειναι ηθικα απαραδεκτο και απατη.. και εδω το βλεπουμε σαν κατι λογικο να τον αρμεξουμε μιας που δεν ξερει

οχι δεν θα σε απασχολησει για 1-2 ωρες... ακομα και 1/2 ωρα να πεις.. ειναι υπερβολη

εχει σημασια τι θα του δειξεις απο την στιγμη που θα απαιτησεις πληρωμη..  να του δειξεις κατι το οποιο απαιτει ιδιαιτερες γνωσεις παει και ερχεται..

αλλα εδω μιλαμε για κανονικη κλοπη..  κανονικοτατη.. ακου εκει για να κατεβασει τορρεντς να δωσει 20 ευρο για ιδιαιτερο.. ρε πατε καλα???

το παραδειγμα με τον ελαιοχρωματιστη ειναι εκτος τοπου και χρονου..    παλι καλα που δεν εβαλες και γιατρο μεσα να το τερματισεις

εσυ βγαζεις νοημα τωρα απο αυτο ή το εγραψες απλα και μονο για να συμμετεχεις?

Άσε τον τον γιατρό. Άσε και τα 20 ευρώ. Άσε και τα τορρεντ. Κάποιος σε απασχολεί κάποιες ώρες για κάποιο λόγο, σε βάζει κάτω και σε κάνει ότι θέλει αυτός, σου λέει θα με "διδάξεις" τα εξής πράγματα. Δεν θα τον χρεώσεις κάτι; Εσύ δεν ασχολήθηκες κάποιες εργατοώρες για να τα μάθεις αυτά τα πράγματα; Δεν αγόρασες υπολογιστή; Δεν πληρώνεις σύνδεση στο ίντερνετ;

Αντιθέτως με τον γιατρό, για να γίνεις ελαιοχρωματιστής μπορείς να πας βοηθός σε κάποιον και να μάθεις με την εμπειρία, μια χαρά βάψιμο μπορείς να κάνεις αρκεί να έχεις χέρια, έτσι και με τους υπολογιστές μπορείς να μάθεις με την εμπειρία, μια χαρά εντός χρόνου και τόπου είναι.

• Like 2
Δημοσ.

μιας και ασχολούμαι όλη μέρα με τους υπολογιστές και σοβαρή δουλειά δε παίζει και την ψάχνω δεξιά και αριστερά βρήκα να κάνω κάτι ιδιαίτερα.

συγκεκριμένα για άτομο που έχει (απ ότι λέει) κάποια σχέση με υπολογιστές και απλά θέλει να μάθει κάποια πράγματα.. πχ πως να γράφει κανένα cd, πως να μεταφέρει αρχεία από κινητό/κάμερα στον υπολογιστή, να κατεβάζει κανένα τραγούδι από youtube, 1-2 πραγματάκια στο excel για τη δουλειά του, κάτι προβλήματα που μου είπε με το pc του που κολλάει... φαντάζομαι καταλάβατε.

τώρα δε ξέρω κι άλλες λεπτομέρειες ούτε πόσες ώρες θέλει. έχουμε συνάντηση μέσα στην εβδομάδα.

μη πιάσουμε και κώλο αλλά μη το ξεφτιλίσουμε σαν κάτι φοιτήτριες που κάνουν ιδιαίτερα με 3€/ώρα

Εξαρτάται ΕΣΥ τι θα κάνεις. 

Έχεις δύο επιλογές:

1) Απλά δείχνεις ό,τι θέλει ο άνθρωπος, δηλαδή πως βρίσκεις torrent, πως κάνεις ένα CD/DVD, πως γράφεις σε EXCEL κτλ

2) Του μαθαίνεις τα παραπάνω. Δηλαδή, δεν του δείχνεις απλώς πώς βρίσκει torrent, αλλά του μαθαίνεις τι είναι, του λες πως χρησιμοποιείται επισήμως (ναι, υπάρχει αυτό... έτσι ξεκίνησε το torrent) κτλ. 

Δηλαδή...

Θα δείξεις ό,τι δείχνει κανείς σε κάποιον που απλά θέλει βοήθεια ή θα του μάθεις κιόλας; Δηλαδή, θα μάθει ο άνθρωπος να χρησιμοποιεί EXCEL σαν να του έδειξε κάποιος φίλος του ή σαν να πήγε για ECDL; 

Το τι θα κάνεις και το πόσα θα χρεώσεις είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων, με βασικότερα να είναι: 

1) Η δική σου ηθική

2) Οικονομική κατάσταση του μαθητή

3) Ικανότητα και ενδιαφέρον του μαθητή να μαθαίνει

Στην καλύτερη, ήτοι: εσύ κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και στην πιο decent τιμή, ο άνθρωπος έχει λεφτά να δώσει και επίσης μπορεί να μάθει με καλούς ρυθμούς, θα πρότεινα να χρεώσεις γύρω στα 10€ - 12€/ώρα. 

Καταλαβαίνεις ( ; ) ότι το "ασχολούμαι όλη την ώρα με τους υπολογιστές" δεν σημαίνει απαραίτητα ότι "μπορώ να διδάξω σε κάποιον" και, πόσο μάλλον δε, "αξίζει κάποιος να με πληρώσει για να του μάθω". Από εκεί και πέρα, είσαι ελεύθερος να δημιουργήσεις τις δικές σου στιγμές με την αναλογική ηθική τους υπόσταση. 

Κρίνοντας όμως από το πως μεταφράζεις το "έχει σχέση με υπολογιστές", προσωπική μου γνώμη είναι πως ούτε αυτός έχει σχέση με Η/Υ ούτε και εσύ είσαι κοντά στο να μπορείς να μάθεις σε κάποιον άλλον κάτι γύρω από Η/Υ. Αλλά αυτό είναι προσωπική γνώμη... 

Επίσης, bare in mind ότι άλλο το δείχνω πως γίνεται κάτι και άλλο το μαθαίνω σε κάποιον πως και γιατί γίνεται κάτι. 

Δημοσ.

Εξαρτάται ΕΣΥ τι θα κάνεις. 

Έχεις δύο επιλογές:

1) Απλά δείχνεις ό,τι θέλει ο άνθρωπος, δηλαδή πως βρίσκεις torrent, πως κάνεις ένα CD/DVD, πως γράφεις σε EXCEL κτλ

2) Του μαθαίνεις τα παραπάνω. Δηλαδή, δεν του δείχνεις απλώς πώς βρίσκει torrent, αλλά του μαθαίνεις τι είναι, του λες πως χρησιμοποιείται επισήμως (ναι, υπάρχει αυτό... έτσι ξεκίνησε το torrent) κτλ. 

Δηλαδή...

Θα δείξεις ό,τι δείχνει κανείς σε κάποιον που απλά θέλει βοήθεια ή θα του μάθεις κιόλας; Δηλαδή, θα μάθει ο άνθρωπος να χρησιμοποιεί EXCEL σαν να του έδειξε κάποιος φίλος του ή σαν να πήγε για ECDL; 

Το τι θα κάνεις και το πόσα θα χρεώσεις είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων, με βασικότερα να είναι: 

1) Η δική σου ηθική

2) Οικονομική κατάσταση του μαθητή

3) Ικανότητα και ενδιαφέρον του μαθητή να μαθαίνει

Στην καλύτερη, ήτοι: εσύ κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και στην πιο decent τιμή, ο άνθρωπος έχει λεφτά να δώσει και επίσης μπορεί να μάθει με καλούς ρυθμούς, θα πρότεινα να χρεώσεις γύρω στα 10€ - 12€/ώρα. 

Καταλαβαίνεις ( ; ) ότι το "ασχολούμαι όλη την ώρα με τους υπολογιστές" δεν σημαίνει απαραίτητα ότι "μπορώ να διδάξω σε κάποιον" και, πόσο μάλλον δε, "αξίζει κάποιος να με πληρώσει για να του μάθω". Από εκεί και πέρα, είσαι ελεύθερος να δημιουργήσεις τις δικές σου στιγμές με την αναλογική ηθική τους υπόσταση. 

Κρίνοντας όμως από το πως μεταφράζεις το "έχει σχέση με υπολογιστές", προσωπική μου γνώμη είναι πως ούτε αυτός έχει σχέση με Η/Υ ούτε και εσύ είσαι κοντά στο να μπορείς να μάθεις σε κάποιον άλλον κάτι γύρω από Η/Υ. Αλλά αυτό είναι προσωπική γνώμη... 

Επίσης, bare in mind ότι άλλο το δείχνω πως γίνεται κάτι και άλλο το μαθαίνω σε κάποιον πως και γιατί γίνεται κάτι. 

Προφανώς αυτό. Δεν χρεώνεις μια τιμή έτσι αυθαίρετα. Βλέπεις τι θέλει ο "μαθητής", τι είναι διατεθειμένος να μάθει, την οικονομική του κατάσταση, την ηλικία του κλπ. Ένας σοβαρός "καθηγητής" προφανώς θα του μάθει και το κατιτίς παραπάνω. Θα του πει και ότι αυτά που κατεβάζει (είτε είναι τορρεντ, είτε την μουσική από youtube) μπορεί να τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων, θα του εξηγήσεις τις διαφορές στα διάφορα codecs και bitrates και πάει λέγοντας. Προφανώς δεν κολλάμε μόνο στα torrents (απλώς το φέρνω σαν παράδειγμα διότι αναφέρθηκε και νωρίτερα), αναλόγως το ενδιαφέρον του "μαθητή", μπορεί να προχωρήσουμε και σε άλλα πράγματα, εγώ προσωπικά για παράδειγμα πολλοί μου έχουν ζητήσει να μάθουν το Word, οπότε εκεί συμβουλεύομαι και υλικό (έχω υλικό από το ICT, το οποίο είναι στο ίδιο επίπεδο με το ECDL), και προφανώς κάνω πράγματα που θα του ζητηθούν αν ποτέ πάει να δώσει το ICT ή το ECDL.

Αν κάποιος δεν έχει σχέση με υπολογιστές, αλλά έχει "σχέση" με υπολογιστές, αυτό θα φανεί πολύ γρήγορα καθώς ο "μαθητής" αν δεν μπορεί να μάθει τότε θα πελαγώσει και πιθανώς αντί να δείνει λεφτά θα κόψει τα ιδιαίτερα. Ενώ αν κάποιος είναι καλός σε αυτό που κάνει τότε ο μαθητής θα χαρεί να τον πληρώσει, θα τον ξαναφωνάξει μελλοντικά για ιδιαίτερα, και θα τον προτείνει και σε άλλα άτομα. Ο "σχετικός" θα ξεχαστεί.

Δημοσ.

για να βγαλεις πολλα λεφτα, χρεωνε οσο θες την ωρα, αλλα να του μαθαινεις ολα τα αντιστοιχα προγραμματα.

πχ για εγγραφη cd/dvd το nero και το cd burner ξερω γω. ετσι θα εισαι καλλυμενος (σε περιπτωση που κρασαρει το nero :devil:) γιατι οπως και να το κανουμε, ιδια δουλεια κανουν αλλα με διαφορετικη διαδικασια

μαθε του και το fb. εκει να δεις φραγκα :eek:

Δημοσ.

Ρε φίλε κοίτα καλύτερα κάτι άλλο...Δεν νομίζω να έρθει κανείς σε εσένα για να μάθει πως να γράφει cd,πως να κατεβάζει τραγούδια και άλλα διάφορα που μπορεί εύκολα σε 5 λεπτά να μάθει από το Google/Youtube ή που μπορεί επίσης εύκολα να μάθει από κάποιο γνωστό.

Δημοσ.

Ρε φίλε κοίτα καλύτερα κάτι άλλο...Δεν νομίζω να έρθει κανείς σε εσένα για να μάθει πως να γράφει cd,πως να κατεβάζει τραγούδια και άλλα διάφορα που μπορεί εύκολα σε 5 λεπτά να μάθει από το Google/Youtube ή που μπορεί επίσης εύκολα να μάθει από κάποιο γνωστό.

Μιλάμε για άτομα των οποίων εσύ είσαι ο γνωστός, και τα οποία θα σε γνωρίσουν μετά και σε άλλα άτομα. Επίσης άτομα που δεν ξέρουν να κάνουν ακόμη και απλούς χειρισμούς πιστεύεις ότι θα καθίσουν να ασχοληθούν με tutorials στο youtube; Θα πρέπει πρώτα να τους κάνεις μάθημα τι είναι το tutorial. Εξάλλου τα περισσότερα tutorials είναι στα αγγλικά, και αυτοί που δεν ξέρουν να χειρίζονται ακόμη και αυτά τα απλά πράγματα, το πιθανότερο να είναι άτομα μεγάλης ηλικίας που δεν ξέρουν ούτε αγγλικά.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Απλα να ξερεις πως αμα χρεωσεις για κατι τετοιο μετα μπορει να χρειαστει να εχεις τηλεφωνα κλπ για ερωτησεις και αν κατι παει στραβα αυτοματως εσυ εισαι αυτος που θα φωναξει γιατι "ελα μια απο δω κατι εκανα καθως κατεβαζα τορρεντ και το κολλησα". Και επειδη θα εχει πληρωσει δε θα μπορεις ευκολα να του πεις οταν τον σκυλοβαρεθεις "Δεν εχω ιδεα απο αυτο ρε συ, δεν ξερω τι παιζει", ενω αν δεν εχει πληρωσει του ριχνεις ενα μεγαλοπρεπεστατο ακυρο αν χρειαστει.

Κατατα προσωπικα δε θα επαιρνα χρηματα για μια τετοια φαση, θα εκανα ενα γενικο how to και θα τελειωνε εκει, 

Απλα προσεξε μην μπει στη λογικη παπαγαλιας γιατι εχω μια γνωστη μεγαλουτσικης ηλικιας της οποιας εχω αναλαβει να της δειξω πως να λειτουργει το android tablet της (επειδη "ο storm παταει πραγματα σε μια οθονη αρα ΑΥΤΟΣ ξερει"), η οποια ειναι παντελως ασχετη με την τεχνολογια. Ε εχει μπει σε ενα τριπακι παπαγαλιας και ο,τι ξεφευγει απο αυτο που της εχω δειξει την μπλοκαρει και παιρνει διαρκως τηλ. να πηγαινω σπιτι της να της δειχνω. Οπου να ναι θα φαει το ακυρο που προανεφερα.

Δημοσ.

Εχω αναλαβει φιλη συναδελφου, καποιας ηλικιας (μεταξυ 45-50).

Ειχε εναν αλλο "τεχνικο" ο οποιος πρεπει να της επαιρνε αρκετα και τελικα δεν εκανε και τιποτα οποτε ο συναδελφος προτεινε εμενα. Με λεφτα, δεν δεχοταν και διαφορετικα αλλα καθως ειναι συμβολαιογραφος εχει και σχετικη ανεση.

Η ιδεα ηταν οτι θα της εδειχνα πως να αντιγραφει τα εγγραφα της απο το desktop του γραφειου της στο laptop αλλα και σε στικακια τα οποια ηδη ειχε ως backup μην παει κατι στραβα.

Ποσο δυσκολη μπορει να ειναι η αντιγραφη αρχειων? Δεν ειχα ιδεα μεχρι που το ανελαβα. Η κατασταση δε, περιπλεχτηκε ιδιαιτερα λογω του οτι το laptop ειχε 7 ενω το desktop XP.

Πρεπει να της εδειξα τα βηματα πανω απο 10 φορες. Πηρε σημειωσεις μονη της σε τετραδιο που πιανανε ολοκληρες σελιδες.

Που βαζει το στικακι,

πως ανοιγει "ο υπολογιστης μου" καθως μονιμως μπερδευε το δεξι με το αριστερο, που εμφανιζεται στο "υπολογιστης μου",

πως ανοιγει τελικα (η ιδεα οτι με αριστερο γενικως επιλεγεις-ανοιγεις και με το δεξι εμφανιζει μενου ειναι πολυ ηψηλου επιπεδου ιδεα που απετυχα να της μεταφερω)

Πως βρισκω αρχεια στο desktop (στα εγγραφα μου)

πως τα επιλεγω, πως τα αντιγραφω (δεξι κλικ για το μενου που λεγαμε πριν)

πως τα μεταφερω στο στικακι

πως βγαζω το στικακι (αφου τελειωσει το παραθυρακι της αντιγραφης)

Και δευτερο σκελος, ολη η αντιστοιχη διαδικασια να βαλει το στικακι στο λαπτοπ.

Με διαφορετικα μενου στα 7, οποτε αλλη καινουρια διαδικασια παπαγαλια με εξτρα bonus βημα απο τη δευτερη αντιγραφη και μετα που πρεπει να κανει overwrite τα αρχεια, τι απανταει σε καθε ερωτηση. Γιατι πρεπει να τα δει ολα

Αφου φαγαμε δεν ξερω ποση ωρα (πανω απο μια σιγουρα) την εβαλα να κανει μονη της τα βηματα απο την αρχη για να επιβλεπω.

Ειχε ηδη κολλησει απο τα αρχικα βηματα αφου δυσκολευοταν να ερμηνευσει τις οδηγιες που η ιδια ειχε γραψει μολις λιγο πριν.

Ξανα μανα τα ιδια, version 2.0 οδηγιες. Τη δευτερη φορα καπως την παλεψε, κολλησε σε καποια σημεια, εδωσα μερικα hints και τελικα τα καταφερε.

Εκανα και μια ψευτοσυντηρηση τον υπολογιστη να μη φορτωνε σαχλαμαρες στην αρχη αφου ηταν και αρχαιο και εφυγα εχοντας κλεισει 2 γεματες ωρες.

Πηρα 20 ευρω + της τσακισα οτι σοκολατακια ειχε στο γραφειο.

Πολλα πηρα?

Ειλικρινα σε αυτα που περιγραφω δεν υπερβαλω καθολου

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...