Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p></p><p> </p><p>

Ιδιο μοτερ φορανε με το s 3 εκεινης της γενιας.Αρα γιατι να παρει s3? τετρακινητα ειναι και τα δυο και σε βαρος δεν διαφερουν.<br />

</p>

και βεβαια δεν εχουν το ιδιο βαρος..

A3 1.8T ξεκιναει απο 1175κιλα και το TT 1.8T απο 1280κιλα

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης Expertr είπε:<br />

<br />

Ιδιο μοτερ φορανε με το s 3 εκεινης της γενιας.Αρα γιατι να παρει s3? τετρακινητα ειναι και τα δυο και σε βαρος δεν διαφερουν.

<br />

και βεβαια δεν εχουν το ιδιο βαρος..
A3 1.8T ξεκιναει απο 1175κιλα και το TT 1.8T απο 1280κιλα

<br />

Audi s3 8L =1420kg<br />

Audi TT 1.8T Quattro 8N =1460Kg</p>

Δημοσ.

Προσωπικη μου αποψη, ειναι πολυ καλο οχημα το TT και το μοτερ του αλεξισφαιρο. Το πιο σημαντικο για μενα ειναι να ριξεις ενα καλο τσεκαρισμα να δεις πως λειτουργει ο haldex (σε περιπτωση που κοιτας για 4κινητο) καθοτι αμα εχει θεμα, η επισκευη/αντικατασταση του ειναι πανακριβη.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικη μου αποψη, ειναι πολυ καλο οχημα το TT και το μοτερ του αλεξισφαιρο. Το πιο σημαντικο για μενα ειναι να ριξεις ενα καλο τσεκαρισμα να δεις πως λειτουργει ο haldex (σε περιπτωση που κοιτας για 4κινητο) καθοτι αμα εχει θεμα, η επισκευη/αντικατασταση του ειναι πανακριβη.

Νομιζω τετρακινητο ειναι μονο στην εκδοση Quatro . Η απλη δεν ειναι .

Δημοσ.

Νομιζω τετρακινητο ειναι μονο στην εκδοση Quatro . Η απλη δεν ειναι .

:P  :P  :P

Η απλη ειναι fwd 150-180 και η quattro 225. Ποσταριστηκε ενα quattro πριν! Παντως ειναι ωραια εργαλεια, ψιλοπαρωχημενα πλεον αλλα παραμενουν ωραια ολοκληρωμενα αυτοκινητα!

Δημοσ.

<p><br />

Audi s3 8L =1420kg<br />

Audi TT 1.8T Quattro 8N =1460Kg</p>

Audi s3 1.8T quattro(180 Hp) στα 1305κιλα και Audi TT 1.8T quattro(180 Hp) στα 1340κιλα και στα 1395κιλα ειναι με τα 225hp!

Στην πραξη το A3 ειναι πιο σπιρτοζικο..

Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης Expertr είπε:<br />

Audi s3 8L =1420kg

Audi TT 1.8T Quattro 8N =1460Kg<br />

Audi s3 1.8T quattro(180 Hp) στα 1305κιλα και Audi TT 1.8T quattro(180 Hp) στα 1340κιλα και στα 1395κιλα ειναι με τα 225hp!
Στην πραξη το A3 ειναι πιο σπιρτοζικο..

<br />

Καταρχην μιλαμε για ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ με S3 μοτερ...<br />

Αυτο με τα 225 που ειναι τετρακινητο σε σχεση με το 180 πραγματικα το πιστευεις οτι ειναι ΜΟΝΟ 55 κιλα η διαφορα τους;;<br />

Αξονας,βασεις,διαφορικο,ημιαξονια κτλ;;<br />

Που τα βρηκες αυτα τα νουμερα;;<br />

Σου ανεφερα τα σωστα παραπανω</p>

Δημοσ.

Πριν 2 χρονια που εβαλα υγραεριο καποιοι με "εκραξαν" που σε  ΤΤ τολμησα κατι τετοιο αλλα δεν ειχα κανενα πρόβλημα και κανουν το καθενα 50 χλμ σταθερα κάθε μερα .

Πηγα χθες και μηδενισε παλι το σφαλμα P0171 που εβγαζε το διαγνωστικο .

Νομιζω σημαινει φτωχο μιγμα .

Ο μαστορας μου ειπε ότι δεν είναι σιγουρα θεμα καταλυτη αλλα ή ποιοτητας καυσιμου (υγραεριο) ή θελει ρυθμιση από τον εγκατασταστη  και να ξεκινησω από εκει όταν και αν ξαναβγαλει λαμπακι μηχανης .

:P

http://www.insomnia.gr/topic/576115-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B7-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-getz-14-%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%AC%CE%BE%CF%89/page-2?do=findComment&comment=54148591

αν και στην περιπτωση σου με τοσα κμ και 15ετιας αμαξι οτι και να βγαλει θα χεις κανει αποσβεση ακομη και με ζημια..

Δημοσ.

<p><br />

Καταρχην μιλαμε για ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ με S3 μοτερ...<br />

Αυτο με τα 225 που ειναι τετρακινητο σε σχεση με το 180 πραγματικα το πιστευεις οτι ειναι ΜΟΝΟ 55 κιλα η διαφορα τους;;<br />

Αξονας,βασεις,διαφορικο,ημιαξονια κτλ;;<br />

Που τα βρηκες αυτα τα νουμερα;;<br />

Σου ανεφερα τα σωστα παραπανω</p>

sorry.. με φαγαν τα copy paste.. οχι s3 A3. Τωρα ειδα και το πρωτο post που γραφω για s3...
Δημοσ.

Γνωμη μου καλυτερα κοιτα σε s3..

Όχι όχι...δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ή επιδόσεων ή ποιό έχει καλύτερο γκάζι κλπ...θέλω να πάρω το ΤΤ γιατί μου αρέσει το ΤΤ,  και ψάχνω πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο και μόνο, όχι συγκρίσεις ή εναλλακτικές προτάσεις.

Οπότε παρακαλώ όσο γίνεται όχι απαντήσεις τύπου "καλύτερο το s3" "πάρε s2000" "βάλε λίνουξ" κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι 5 το πολύ 6 χιλιάρικα θα έδινα όπως κι εσύ...για μοντέλο γύρω στο 2000...δεν με νοιάζει η ηλικία αλλά η κατάσταση.

Να κάτι τέτοιο ξερωγώ, αν δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6528961/

Λίτρα/100χμ:  9 (Εντός)/6 (Εκτός)/7,5 (Μικτό)

f11df0a49788cfbab44f22d03d236ef8.gif

• Like 4
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φιλε μου εγω εχω ενα tt roadster 225 ΒΑΜ μοτερ...το αμαξι εννοειται πως αξιζει τα λεφτα του γι αυτο που ειναι....ειναι ενα αμαξι με πολλες δυνατοτητες βελτιωσεις...ειναι και μπορει να γινει πολυ ομορφο....απο εκει και περα ειναι τι ζηταει ο καθενας...το δικο μου ειναι καθαρα διθεσιο...αν δεν σε ενοχλει το να μην μπορεις να παρεις εστω ενα τριτο ατομο θα σου ελεγα χαλαρα το  roadster....χαλαρα ομως...οταν του ανοιγεις την οροφη ειναι αλλο πραμα....γενικοτερα εχουν ευαισθησια στο καντραν...(χαλανε οι ενδειξης θερμοκρασιας-βενζινης)....μοτερικα δεν εχει καποιο θεμα...η δεν μου εχει τυχη....δεν το εχω για καθημερινη χρηση...αλλα οποτε το περνω ειλικρινα το ευχαριστιεμαι....εχει ωραιο γκαζακι στην μαμισια μορφη....αλλα...με ενα προγραμμα αλλαζουν ολα.....ποσο μαλλον αν ασχοληθεις και με αλλα περιφεριακα.....Απο εκει και περα νοιωθεις ασφαλεια...οτι ειναι στιβαρο σαν αμαξι...εχει ωραιο εσωτερικο...και με λιγα πραματακια μπορει να γινει πολυ πολυ γρηγορο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/8/2018 στις 4:17 ΜΜ, Xitos1986 είπε

Καλησπερα σασ μια ερωτησει θελω να κανω για audi tt cabrio 8j πωσ ανοιγει το πορτπαγκαζ χωρισ ρευμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...