Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sega Dreamcast.

Σαν το Playstation ήταν αλλά ως άνθρωπος που αγαπάει το Tennis με είχε απογοητεύσει η μη αγορά του. 

Future Success: Αγορά υπολογιστή και εγκατάσταση Tennis εκεί. Up yours SEGA.  :-D

Normcaruso-TheGamingHistorianSegaDreamca dreamcast_virtuatennis1.jpg

Nokia 3310 - 3330

Όλοι το είχαν. Κυριολεκτικά όλοι, εκτός από εμένα.  :cry:  :cry:  :cry:

Future Success: Άρνηση της ΝΟΚΙΑ και στροφή στην τότε Sony Ericsson με κατά σειρά K500, W810, W580 και πλέον SG6. Άντε γα#$ ΝΟΚΙΑ.  :-D

1.jpg  sim-free-nokia-3310-grade-a-p14001-300.j

Κάθε λογής τιμονιέρα.

Πάντα ήθελα μία όταν ήμουν μικρός αλλά ποτέ δεν έκατσε να την αποκτήσω είτε λόγω χρημάτων είτε λόγω αγοράς άλλων παιχνιδιών ή πραγμάτων.

Future Success: Τελικά δεν την πήρα ποτέ αλλά μεγάλωσα και πήρα κανονικό αμάξι.  :-D

118hsuf.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω ενα ημιλειτουργικο 9210 και ενα λειτουργικο 3660. Το 9500 το ψαχνω ακομα. Αλλα ποτε δεν ηταν απωθυμενα, ετσι τα ηθελα να τα δοκιμασω.

Μεγαλη ταυλα για μενα ηταν το nokia 7610, μαζευα λεφτα για να το παρω αλλα 500 ηταν πολλα, και λιγοτερο απο ενα χρονο πριν ειχα παρει καινουριο κινητο, οι γονεις μου δηλαδη.. Τελικα τα ξοδεψα αλλου, και απεκτησα το κινητο μετα απο 8 χρονια.

Τα τρενακια μου αρεσαν και ακομα, πολυ. Ηθελα να παρω δυο τρια τεσσερα σετ, ωστε να εχω μεγαλο μηκος γραμμων και να γεμισω ολο το σπτι!

• Moderators
Δημοσ.

Atari-Jaguar-Console-Set.png

και συγκεκριμενα το Alien vs Predator

s_AlienVsPredator_4.jpg

..ασχετως εαν τελικα αποδειχθηκε οτι θα ταν λαθος κινηση :-D

• Like 1
Δημοσ.

Απο κινητα το 3660!!!

Nokia-3660-299.jpg

Το είχα πάρει γύρω στη δευτέρα γυμνασίου ΚΙΝΗΤΑΡΑ ΑΠΛΑ έκανε πολλά πράγματα για την εποχή του.

Δημοσ.

Ήθελα το πρώτο nintendo ds αλλά επειδή είχα πάρει 1-2 χρόνια νωρίτερα το game boy advance δεν το πήρα.

Τελικά σχεδόν 10 χρόνια μετά αγόρασα το 3ds μόνος μου.

• Moderators
Δημοσ.

Παντα ηθελα το Comunicator της Νοkia αλλα ποτε δεν το πηρα τελικα γιατι έμπαινα στρατο αν θυμάμαι καλα και δεν υπηρχε λογος για τοσο ακριβή συσκευη εκει. Ή κατι τετοιο.

Επισης παντα ηθελα το SNES, αλλα είχε ο κολλητός το Mega Drive που εμενε στην ιδια πολυκατοικια οποτε εγω πηγα σε handheld GameBoy.

Επισης ηθελα ενα Nokia Νgage αλλα βρηκα τροπο να παιζω τα παιχνίδια του στο Ν70 μου οποτε δεν...

Παντα θα εχω απωθημένο ενα coin op suite Tekken ή Soul Calibur για το σαλόνι μου.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχές 90s υπήρχε ένα παιδί στην πολυκατοικία που είχε Sega Mega Drive και παίζαμε Alex Kidd. Το είχαμε λιώσει, αλλά δεν γινόταν να είμαι συνέχεια σπίτι του. Είχα ζαλίσει τους γονείς μου, αλλά επειδή 1-2 χρόνια πριν μου είχαν πάρει Atari, δεν μου το έπαιρναν με τίποτα.

AlexKidd06.png

Αργότερα, κάπου στα μέσα των 90s, ήθελα απεγνωσμένα SNES, αλλά και πάλι δεν μου το έπαιρναν. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ ακριβό για την εποχή του. Ευτυχώς το πήρε ο κολλητός και παίζαμε Donkey Kong Coyntry και Legend of Zelda. Εγώ, λίγο αργότερα, βολεύτηκα με ένα ταπεινό GameBoy.

donkey_kong_country.jpg   the_legend_of_zelda__a_link_to_the_past_

• Like 2
Δημοσ.

Lego mindstorm. Πάντα ήθελα ένα δικό μου ρομπότ φτιαγμένο όπως το θέλω εγώ. Κάποια μέρα μαθαίνω πως μπορώ  να προγραμματίζω δικά μου ρομπότ φτιαγμένα από τουβλάκια lego! Ήταν σαν να ανακάλυψα τον τροχό. Όταν όμως είδα τιμή ξενέρωσα  :-( 

• Like 2
Δημοσ.

Αρχές 90s υπήρχε ένα παιδί στην πολυκατοικία που είχε Sega Mega Drive και παίζαμε Alex Kidd. Το είχαμε λιώσει, αλλά δεν γινόταν να είμαι συνέχεια σπίτι του. Είχα ζαλίσει τους γονείς μου, αλλά επειδή 1-2 χρόνια πριν μου είχαν πάρει Atari, δεν μου το έπαιρναν με τίποτα.

AlexKidd06.png

Αργότερα, κάπου στα μέσα των 90s, ήθελα απεγνωσμένα SNES, αλλά και πάλι δεν μου το έπαιρναν. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ ακριβό για την εποχή του. Ευτυχώς το πήρε ο κολλητός και παίζαμε Donkey Kong Coyntry και Legend of Zelda. Εγώ, λίγο αργότερα, βολεύτηκα με ένα ταπεινό GameBoy.

donkey_kong_country.jpg   the_legend_of_zelda__a_link_to_the_past_

Υπήρχε και στο mega drive το alex kid; Το θυμόμουν μόνο στο master system!

Sega Saturn, ο αντίπαλος του playstation 1 (και φαβορί να επικρατήσει αφού η σόνυ δεν είχε εμπειρία από κονσόλες....) μόνο και μόνο για να παίζω το επικό sega rally!

1142464-sega_saturn.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Atari-Jaguar-Console-Set.png

και συγκεκριμενα το Alien vs Predator

s_AlienVsPredator_4.jpg

..ασχετως εαν τελικα αποδειχθηκε οτι θα ταν λαθος κινηση :-D

Το ειχα το πηρα για να παιξω μονο αυτο το παιχνιδι και μετα το πουλησα

• Like 1
Δημοσ.

Μερικά κινητά: ericsson k700, γιατί έκανε τα πάντα (έτσι πίστευα τουλάχιστον! :) )

Sony-Ericsson-K700-01.jpg

sharp gx20, γιατί είχε την καλύτερη οθόνη που είχα δει ποτέ σε κινητό!

sharp-GX20-mobile.jpg

qtek s100, γιατί ήταν "υπολογιστής τσέπης" με μεγάλη οθόνη αφής!

2.jpg

Δημοσ.

κανεις δεν ηθελε να παρει το data boy???

Το θυμάμαι που το είχα και θυμάμαι ότι αν πάταγες τις υπέρυθρες αν δεν υπήρχε άλλο databoy κράσαρε και έπρεπε να το κάνεις reset με τον συνδετήρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...