Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια προσπαθω να αγορασω ένα πληκτρολογιο από το aliexpress η το ebay εδώ και λιγες μερες και δεν μπορω, κατι μου λεει πως εχει πρόβλημα η τραπεζα μου κλπ, είναι από το capital control ακομα? ποτε θα μπορούμε να κανουμε αγορες? ξερεις κανεις κατι συγκεκριμενο?

Δημοσ.

ρε παιδια προσπαθω να αγορασω ένα πληκτρολογιο από το aliexpress η το ebay εδώ και λιγες μερες και δεν μπορω, κατι μου λεει πως εχει πρόβλημα η τραπεζα μου κλπ, είναι από το capital control ακομα? ποτε θα μπορούμε να κανουμε αγορες? ξερεις κανεις κατι συγκεκριμενο?

Ναι, από το capital control είναι. Μάλλον δεν έχεις δώσει την ανάλογη σημασία γιατί μάλλον δεν σε απασχολεί, αλλά το cc δεν είναι κάτι που θα φύγει από την μια μέρα στην άλλη, μπορεί να πάρει μήνες ή χρόνια (στην Κύπρο συγκεκριμένα κράτησε 2 χρόνια).

• Like 1
Δημοσ.

Που ζείτε μερικοί.... Capital control λέγεται και έχουμε από τις 29(?) Ιουνίου μέχρι κανείςδενξέρειπότε. Αγορές από το εξωτερικό μπορείς να κάνεις ΜΟΝΟ αν έχεις paypal balance , ή αν έχεις χρεωστική/πιστωτική κάρτα που να έχει βγει σε άλλη χώρα ή αν έχεις συγγενείς/φίλους στο εξωτερικό που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

Διαβασα πως η western union υποστηριζει τις υπηρεσιες της με το εξωτερικο. Αν καιγεσαι να το παρεις, μπορεις να μιλησεις και με αυτους.

Δημοσ.

Διαβασα πως η western union υποστηριζει τις υπηρεσιες της με το εξωτερικο. Αν καιγεσαι να το παρεις, μπορεις να μιλησεις και με αυτους.

Απο το εξωτερικό

Δημοσ.

Η ουσία του capital control είναι να περιοριστεί το διαθέσιμο κεφάλαιο εντός της χώρας. Οποιαδήποτε κίνηση εκτός χώρας κόβεται αυτομάτως. Εκτός απο κάποιες πληρωμές σε συνδρομητικές υπηρεσίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...