Pireotis88 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Είναι ένα θέμα (που πολλοί θα θέλουν να το lockαρουν ) το οποίο με κάνει να σκέφτομαι τελευταία αρκετα μετα απο το θάνατο 2 αγαπημένων προσώπων μου, ενός συγγενού και ενός πολυ καλού οικογενειακού φίλου...Και οι 2 έφυγαν γρήγορα και ο 1ος μπροστά μου (μη σας τύχει)...ειδικά ο συγγενής μου , ήμασταν πολλοί δεμένοι και ίσως απο τους "μεγάλους" ο κολλητός μου αφού πάντα ήταν εκει να με συμβουλεύει...Ειδικά το τελευταίο καιρό πριν φύγει λές και μου έδινε όλο συμβουλές λές και ήθελε να ξέρω τι να κάνω οταν φύγει (δεν είχε τιποτα το σοβαρό,3 μέρες νοσοκομείο και γειά σας). Απο εκείνη τη στιγμή και μετά...όποτε τον μελετάω γιατι πραγματικά ο άνθρωπος και οι συμβουλές του ήταν "εγχεριδιο χρησης για δυσκολες καταστασεις" η έρχεται ενας γλάρος μπροστά μου (ήταν καπετάνιος) ή ενας μαύρος γάτος (στην κατοχή η λίγο πιο μετά είχε σωθεί απο βομβαρδισμό μπαίνοντας σε ένα μαγαζί που λεγόταν "μαυρος γάτος" ).... Αυτο μου έχει κάνει εντύπωση γιαατι δε τα πίστευα μετά....Επίσης σε 3 γεγονότα τον έχω δει στον υπνο μου και μ εχει πει οτι θα γινει αυτο, και έχει γινει ...με τελευταίο το θάνατο του οικογενειακου φίλου)..Οσον αφορά τον οικογενειακό φιλο ,την ημερα που έφυγε ,φθανοντας στο σπιτι μου έξω απο το αμάξι βγήκε ενα γατί..... για πλάκα είπα το όνομα του.το γατί ενω έφευγε γύρισε... και μετα αυτο γίνετα κάθε μέρα με το ίδιο γατί (περίπου βδομάδα)... Μπορει να σας φανεί αστείο αλλα έχω φάει σκάλωμα γιατι τα θεωρούσα και τα ψιλοθεωρώ μπούρδες τα περι μετεμψύχωσης... 2
Pireotis88 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 μπαρούφες του μυαλού μας Ανθυποβολη δηλαδη...Δεν ξέρω...Σε ενα google search βλέπω τι λένε κάτι καμμένοι και δε θέλω να μπώ σε τρυπάκι περισσότερης αναζήτησης και επειδή εδώ συζητιούνται όλα , λέω κάτσε να δώ τι άποψη έχουν =)
drake. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Φιλε κανένας θνητός δεν ξέρει πραγματικά,υπομονή.αλλα περίμενε και τους ειδικούς του μπλα μπλα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Είναι ένα θέμα (που πολλοί θα θέλουν να το lockαρουν ) το οποίο με κάνει να σκέφτομαι τελευταία αρκετα μετα απο το θάνατο 2 αγαπημένων προσώπων μου, ενός συγγενού και ενός πολυ καλού οικογενειακού φίλου...Και οι 2 έφυγαν γρήγορα και ο 1ος μπροστά μου (μη σας τύχει)...ειδικά ο συγγενής μου , ήμασταν πολλοί δεμένοι και ίσως απο τους "μεγάλους" ο κολλητός μου αφού πάντα ήταν εκει να με συμβουλεύει...Ειδικά το τελευταίο καιρό πριν φύγει λές και μου έδινε όλο συμβουλές λές και ήθελε να ξέρω τι να κάνω οταν φύγει (δεν είχε τιποτα το σοβαρό,3 μέρες νοσοκομείο και γειά σας). Απο εκείνη τη στιγμή και μετά...όποτε τον μελετάω γιατι πραγματικά ο άνθρωπος και οι συμβουλές του ήταν "εγχεριδιο χρησης για δυσκολες καταστασεις" η έρχεται ενας γλάρος μπροστά μου (ήταν καπετάνιος) ή ενας μαύρος γάτος (στην κατοχή η λίγο πιο μετά είχε σωθεί απο βομβαρδισμό μπαίνοντας σε ένα μαγαζί που λεγόταν "μαυρος γάτος" ).... Αυτο μου έχει κάνει εντύπωση γιαατι δε τα πίστευα μετά....Επίσης σε 3 γεγονότα τον έχω δει στον υπνο μου και μ εχει πει οτι θα γινει αυτο, και έχει γινει ...με τελευταίο το θάνατο του οικογενειακου φίλου)..Οσον αφορά τον οικογενειακό φιλο ,την ημερα που έφυγε ,φθανοντας στο σπιτι μου έξω απο το αμάξι βγήκε ενα γατί..... για πλάκα είπα το όνομα του.το γατί ενω έφευγε γύρισε... και μετα αυτο γίνετα κάθε μέρα με το ίδιο γατί (περίπου βδομάδα)... Μπορει να σας φανεί αστείο αλλα έχω φάει σκάλωμα γιατι τα θεωρούσα και τα ψιλοθεωρώ μπούρδες τα περι μετεμψύχωσης... Μπαρούφες της ανθρώπινης φαντασίας - και των βουδιστών. Φιλε κανένας θνητός δεν ξέρει πραγματικά [...] Κανάς αθάνατος μήπως ξέρει; Να ρωτήσουμε τον Highlander... 6
deesnider Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Να ρωτήσουμε τον Highlander... Έλα, τι; 2
ghostman13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 φυσικα και υπαρχει μετεψυχωση. οταν προχτεσ ειδα μια σεξυ γυαλιστερη καφετια κατσαριδα στην αποθηκη, μου θυμισε την πρωην μου με τις γυαλιστερεσ καφετιεσ μποτεσ και την τσαντα τησ. περασμενα μεγαλια. 3
BlackDarkFlag Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Το θέμα είναι σοβαρό, δεν υπάρχει λόγος μερικοί να αποδεικνύουν πόσο κάφροι είναι το ξέρουμε και ξέρουμε και το πόσο ταλέντο έχουν σε αυτό. Προφανώς δεν μπορεί κανείς να σου πει με σιγουριά. Κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι μετά και κάποιοι άλλοι όχι. Οι μεν κατηγορούνται ότι πιστεύουν από φόβο ενώ οι δε παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως ρεαλιστές. Μπορείς να ψαχτείς σε αυτό το θέμα διαβάζοντας και από εκεί και πέρα ότι νιώθεις. Εγώ προσωπικά πιστεύω. 3
Gtr34 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ας απολαύσουμε την διαδρομή και ότι είναι να έρθει, ας έρθει. 3
+~CyBeR~+ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Το θέμα είναι σοβαρό, δεν υπάρχει λόγος μερικοί να αποδεικνύουν πόσο κάφροι είναι το ξέρουμε και ξέρουμε και το πόσο ταλέντο έχουν σε αυτό. Προφανώς δεν μπορεί κανείς να σου πει με σιγουριά. Κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι μετά και κάποιοι άλλοι όχοι. Οι μεν κατηγορούνται ότι πιστεύουν από φόβο ενώ οι δε παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως ρεαλιστές. Μπορείς να ψαχτείς σε αυτό το θέμα διαβάζοντας και από εκεί και πέρα ότι νιώθεις. Εγώ προσωπικά πιστεύω 3
BlackDarkFlag Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ντάξει και φιλόλογος 6,5 χρόνια, ένα λάθος μου φυγε. Έλεος. 1
Sellers Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Είναι ένα θέμα (που πολλοί θα θέλουν να το lockαρουν ) το οποίο με κάνει να σκέφτομαι τελευταία αρκετα μετα απο το θάνατο 2 αγαπημένων προσώπων μου, ενός συγγενού και ενός πολυ καλού οικογενειακού φίλου...Και οι 2 έφυγαν γρήγορα και ο 1ος μπροστά μου (μη σας τύχει)...ειδικά ο συγγενής μου , ήμασταν πολλοί δεμένοι και ίσως απο τους "μεγάλους" ο κολλητός μου αφού πάντα ήταν εκει να με συμβουλεύει...Ειδικά το τελευταίο καιρό πριν φύγει λές και μου έδινε όλο συμβουλές λές και ήθελε να ξέρω τι να κάνω οταν φύγει (δεν είχε τιποτα το σοβαρό,3 μέρες νοσοκομείο και γειά σας). Απο εκείνη τη στιγμή και μετά...όποτε τον μελετάω γιατι πραγματικά ο άνθρωπος και οι συμβουλές του ήταν "εγχεριδιο χρησης για δυσκολες καταστασεις" η έρχεται ενας γλάρος μπροστά μου (ήταν καπετάνιος) ή ενας μαύρος γάτος (στην κατοχή η λίγο πιο μετά είχε σωθεί απο βομβαρδισμό μπαίνοντας σε ένα μαγαζί που λεγόταν "μαυρος γάτος" ).... Αυτο μου έχει κάνει εντύπωση γιαατι δε τα πίστευα μετά....Επίσης σε 3 γεγονότα τον έχω δει στον υπνο μου και μ εχει πει οτι θα γινει αυτο, και έχει γινει ...με τελευταίο το θάνατο του οικογενειακου φίλου)..Οσον αφορά τον οικογενειακό φιλο ,την ημερα που έφυγε ,φθανοντας στο σπιτι μου έξω απο το αμάξι βγήκε ενα γατί..... για πλάκα είπα το όνομα του.το γατί ενω έφευγε γύρισε... και μετα αυτο γίνετα κάθε μέρα με το ίδιο γατί (περίπου βδομάδα)... Μπορει να σας φανεί αστείο αλλα έχω φάει σκάλωμα γιατι τα θεωρούσα και τα ψιλοθεωρώ μπούρδες τα περι μετεμψύχωσης... 4
Silverage Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Πες μου το όνομά σου, μετά περίμενε καμιά 70-80ρια χρόνια και θα σε βρώ να σου πω.
bedazzled Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Υπάρχει σχετικό ντοκυμαντέρ/reality. Google it.
zio10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Με σιγουριά δεν μπορείς να το πεις...εγώ με αυτά που έχω διαβάσει το θεωρώ αρκετά πιθανό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα