Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες, η κατάσταση έχει ως εξής: 2ροφο σπίτι μέσα στην πόλη, συγγενείς στον 1ο όροφο, στον ακάλυπτο πίσω βάλανε καμιά 20αρια κοτόπουλα και πρόσφατα είχαμε προσθήκη και 2 κλουβιών με κουνέλια. Επίσης δίπλα στο σπίτι έχουμε οικόπεδο (δικό μου) έγινε επέκταση του κοτετσιού (χωρίς δικιά μου έγκριση εννοείται) απο τον ακάλυπτο στο μισό οικόπεδο με συρματόπλεγμα για να μην βγαίνουν στον δρόμο οι κότες, στο άλλο μισό του οικοπέδου μου έχουν βάλει καμιά 30αρια τενεκέδες τυριού με χώμα και βγάζουν τα λαχανικά τους (ντοματούλες, πιπεράκια, αγγουράκια). Είχα κάνει καταγγελία παλιότερα, είχαν έρθει απο το υγειονομικό, τότε είχε καμιά 10αρια μόνο κοτόπουλα τους είχαν κάνει παρατήρηση, κλάφτηκαν και λίγο σαν γνήσιοι Έλληνες και δεν τους κάνανε τίποτα. Τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει λίγο, μάλλον το επόμενο βήμα είναι να φέρουν και γουρούνια στον ακάλυπτο (είχαν φραγκόκοτες, πάπιες και χήνες παλιότερα για μια περίοδο, αλλά πρέπει να της φάγανε και δεν ξαναπήραν).  

Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι τι μπορώ να κάνω μέσω του νόμου σε τέτοιες περιπτώσεις τι προβλέπετε?Ποια υπηρεσία είναι η ιδανική για να απευθυνθώ? Ξέρω οτι κινείται αργά το θέμα στην Ελλάδα σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δεν με ενδιαφέρει, κάθε μέρα μπορώ να κάνω καταγγελία αν χρειαστεί, δεν με ενδιαφέρει τι σχέσεις θα έχω με τους συγγενείς, είναι ζώα και δεν καταλαβαίνουν οτι και αν τους πω, όσες φορές έχω προσπαθήσει νομίζουν οτι τους ανήκουν τα πάντα και μπορούν να κάνουν οτι γουστάρουν, θα ήθελα να τους πλακώσω στο ξύλο λίγο για να πάρω ηθική ικανοποίηση και να ανάψω τσιγάρο μετά βλέποντας τους να υποφέρουν απο τα τραύματα τους αλλά οκ είμαι λογικός άνθρωπος δεν θέλω να φτάσω εκεί και επίσης δεν θέλω να τραβιέμαι με αστυνομίες. 

Οι τριγύρω γείτονες δεν βλέπω να τους πολυνοιάζει και πολλύ ή δεν δίνουν σημασία ή δεν ενδιαφέρονται, μόνο η διπλανή γιαγιά (που είναι δίπλα στο οικόπεδο μου που έχει γίνει επέκταση το κοτέτσι) έχει κάνει παράπονα γιατί ειναι μονοκατοικία και όταν βγαίνει απο την πίσω μεριά του σπιτιού της ή ανοίγει τα παράθυρα μπαίνει η μυρωδιά της κοπριάς απο το κοτέτσι δίπλα (είναι σε απόσταση αναπνοής και στο ίδιο επίπεδο το σπίτι της με το κοτέτσι). Δεν την δίνουν σημασία οι συγγενείς, την αγνοούν γιατί είναι ηλικιωμένο ζευγάρι που μένει σε αυτό το σπίτι και νομίζουν οτι μπορούν να κάνουν οτι θέλουν. Οι απο πίσω, πέρα απο τον ακάλυπτο ειναι 3 σπίτια που στο ένα δεν βγαίνουν ποτέ πίσω και τα έχουν πάντα κλειστά, στο άλλο είναι παππούς με αλτσχάιμερ και στο 3ο οικογένεια με τρελή μητέρα που όλη την μέρα φωνάζει τα παιδιά της και μαλώνει με τον άντρα της σαν ψυχοπαθής.

** Επίσης σαν bonus οι συγγενείς έχουν φέρει και σκυλο αδέσποτο πρέπει να είναι, απο μικρό το έχουνε εδώ και κάνα 2 χρόνια το οποίο μερικές φορές μπαίνει και χέζει και στην είσοδο της πολυκατοικίας και κοιμάτε στα σκαλιά όταν κάνει κρύο το χειμώνα, στο μπροστά μέρος του σπιτιού εδρεύει ο σκύλοντας και στην μπιλοτή του σπιτιού, γαβγίζει όλο το βράδυ, δεν σε αφήνει να κοιμηθείς και μαζεύει όλα τα αδέσποτα απο τις γύρω γειτονιές, προχθές που βγήκα στο μπλακόνι μπροστά στο δρόμο είχε καμιά 15αρια σκυλιά. Ακόμη έχουν και μια χελώνα σε γυάλα στις σκάλες της πολυκατοικίας η οποία πρέπει να έχει ψοφήσει εδώ και κάνα χρόνο αλλά δεν την έχουν πετάξει.

Για πείτε καμιά ιδέα ρε guys, τι θα κάνατε αν ήσασταν στην θέση μου?

Επεξ/σία από superaris3
Δημοσ.

Αυτα τα βρηκα σε ενα site

"Ο ανώτατος αριθμός των οικόσιτων ζώων και πτηνών καθορίζεται ανάλογα με την ακριβή θέση της κατοικίας των πολιτών. Αναλυτικά τι ισχύει για πουλερικά, κουνέλια, αιγοπρόβατα, μοσχάρια κτλ.

Το µέγιστο αριθµό των οικοσίτων ζώων και πτηνών ανά είδος, που µπορεί να διατηρεί κάθε οικογένεια (κατοικία) στην Αιτωλοακαρνανία έχει καθορίσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με απόφασή της.

Σύμφωνα με αυτή, απαραίτητη προϋπόθεση διατήρησης οικόσιτων ζώων-πτηνών είναι η ύπαρξη κατάλληλων αγροτοκτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, σε απόσταση τουλάχιστον τριάντα (30) µέτρων από χώρους προστασίας, δηλαδή, διπλανή νόµιµη κύρια η δευτερεύουσα κατοικία, καταστήµατα υγειονοµικού ενδιαφέροντος, Ιερούς Ναούς και Μοναστήρια, Σχολεία όλων των βαθµίδων, διάφορα Εκπαιδευτήρια, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και συγκροτήµατα, Αρχαιολογικούς και τουριστικούς χώρους, Μουσεία, οργανωµένους κατασκηνωτικούς χώρους, Στρατιωτικές εγκαταστάσεις και Στρατόπεδα, Βιοτεχνίες και Βιοµηχανίες, που παράγουν προϊόντα υγειονοµικής σηµασίας (τρόφιµα κ.λ.π.), Αθλητικά Κέντρα και αθλητικές εγκαταστάσεις, δηµόσιες υπηρεσίες, υπηρεσίες ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθµού, πάσης φύσεως Ιδρύµατα και ακτές κολύµβησης, σε κατάλληλες συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής, περιορισµένα και περιφραγµένα κατάλληλα και οπωσδήποτε πλησιέστερα στην κατοικία του ιδιοκτήτη τους, στους Δήµους και τα δηµοτικά διαµερίσµατα του Νοµού Αιτωλ/νίας χωρίς την απαιτούµενη άδεια.

Πιο αναλυτικά, σε κατοικηµένους τόπους (πόλεις, κωµοπόλεις, χωριά και οικισµοί) µε πληθυσμό ανάλογα µε την τελευταία ισχύουσα απογραφή της χώρας, ισχύουν τα εξής:

α) Χωριά και οικισµοί µέχρι 500 κατοίκους
Επιτρέπεται η διατήρηση δύο (2) µεγάλων ζώων (άλογο, αγελάδα, µοσχάρι κ.λ.π.), δέκα (10) µικρών ζώων(πρόβατα, γίδια) µε τα παράγωγά τους, όχι πάνω από δέκα οκτώ (18) συνολικά, σαράντα (40) ορνιθοειδή και τριάντα (30) κουνέλια η πενήντα (50) ορνιθοειδή και είκοσι (20) κουνέλια. Επίσης επιτρέπεται η διατήρηση, σε απόσταση τουλάχιστον εβδοµήντα (70) µέτρων από διπλανή κατοικία η χώρους προστασίας, χοιρινών µέχρι τελικής πάχυνσης, όχι πάνω από πέντε (5)

β) Χωριά και οικισµοί από 500-1000 κατοίκους
Επιτρέπεται η διατήρηση ενός (1) µεγάλου ζώου (άλογο, αγελάδα, µοσχάρι κ.λ.π.) έξη (6) µικρών ζώων (πρόβατα, γίδια) µε τα παράγωγά τους, όχι πάνω από δέκα (10) συνολικά, τριάντα (30) ορνιθοειδή και είκοσι (20) κουνέλια, η σαράντα (40) ορνιθοειδή και δέκα (10) κουνέλια. Επίσης επιτρέπεται η διατήρηση, σε απόσταση τουλάχιστον ογδόντα (80) µέτρων από διπλανή κατοικία η χώρους προστασίας, δύο (2) χοιρινών µέχρι τελικής πάχυνσης.

γ) Κωµοπόλεις χωριά και οικισµοί από 1000-2000 κατοίκους
Επιτρέπεται η διατήρηση τριών (3) µικρών ζώων (πρόβατα, γίδια) µε τα παράγωγά τους, όχι πάνω από έξη (6), είκοσι πέντε (25) ορνιθοειδή και είκοσι (20) κουνέλια η τριάντα πέντε (35) ορνιθοειδή και δέκα (10) κουνέλια. Επίσης επιτρέπεται η διατήρηση, σε απόσταση τουλάχιστον εκατό πενήντα (150) µέτρων από διπλανή κατοικία, η χώρους προστασίας, ενός χοιρινού µέχρι τελικής πάχυνσης.

δ) Κωµοπόλεις και πόλεις από 2000-5000 κατοίκους

Επιτρέπεται η διατήρηση δύο (2) µικρών ζώων (πρόβατα, γίδια) µε τα παράγωγά τους, όχι πάνω από τέσσερα (4), είκοσι (20) ορνιθοειδή και είκοσι (20) κουνέλια η τριάντα (30)ορνιθοειδή και δέκα (10) κουνέλια. Επίσης επιτρέπεται η διατήρηση, στις παρυφές και σε αραιοκατοικηµένη περιοχή και σε απόσταση τουλάχιστον διακοσίων (200) µέτρων από χώρους προστασίας, ενός (1) χοιρινού µέχρι τελικής πάχυνσης.

ε) Πόλεις από 5000-20000 κατοίκους

Επιτρέπεται η διατήρηση είκοσι (20)ορνιθοειδών και είκοσι (20) κουνελιών η τριάντα (30) ορνιθοειδών και δέκα (10)κουνελιών. Στις παρυφές των πόλεων αυτών, σε αραιοκατοικηµένη περιοχή και σε οικόπεδο τουλάχιστον πεντακοσίων (500) τ.µ. τη κατοικία του επιτρέπεται και η διατήρηση συνολικά τριών (3) µικρών ζώων (πρόβατα, γίδια)

στ) Πόλεις πάνω από 20000 κατοίκους

Επιτρέπεται η διατήρηση είκοσι (20)ορνιθοειδών η δέκα (10) ορνιθοειδών και δέκα (10) κουνελιών, στις παρυφές δε των πόλεων αυτών στη περιµετρική ζώνη και σε αραιοκατοικηµένες περιοχές επιτρέπεται η διατήρηση είκοσι (20) ορνιθοειδών και δέκα (10) κουνελιών η τριάντα (30)ορνιθοειδών.

Οι παραπάνω πτηνο-κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις-δοµές θα πληρούν τους επιβαλλόµενους όρους υγιεινής και προστασίας του Περιβάλλοντος πάντα στην απόσταση των τριάντα (30) µέτρων από χώρους προστασίας, η απόσταση δε αυτή µπορεί να αυξοµειωθεί κατά 25% ανάλογα µε τις επικρατούσες τοπικές συνθήκες και πάντα κατά την κρίση των αρµοδίων υγειονοµικών οργάνων.

Στον όρο ορνιθοειδή υπάγονται, οι ωοτόκες όρνιθες, τα κοτόπουλα πάχυνσης, οι πάπιες, οι χήνες, οι ινδιάνοι (γαλοπούλες), φραγκόκοτες, φασιανοί, πέρδικες, ορτύκια, στρουθοκάµηλοι.

Ο πληθυσµός των οικισµών, χωριών, κωµοπόλεων και πόλεων ορίζονται µε την τελευταία απογραφή της επικράτειας.

πηγή: www.e-ea.gr"
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Εγώ απο οτι βλέπω ανήκω στην τελευταία κατηγορία Πόλεις πάνω από 20000 κατοίκους, σίγουρα δεν είναι αραιοκατοικημένη περιοχή και σίγουρα δεν τηρούνται οι όροι υγιεινής και προστασίας του Περιβάλλοντος.

Επίσης στην περίπτωση μου έχω και καταπάτηση οικοπέδου μου χωρίς την άδεια μου..

Ο τύπος είναι τόσο απίστευτος που σε κάποιον διαπληκτισμό που είχα παλιότερα για το οικόπεδο, μου είχε πετάξει πως "και εγώ σε αφήνω να έχεις τον ηλιακό σου στην ταράτσα". Ο αέρας είναι δικός του πάνω στην πολυκατοικία.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Εγώ απο οτι βλέπω ανήκω στην τελευταία κατηγορία Πόλεις πάνω από 20000 κατοίκους, σίγουρα δεν είναι αραιοκατοικημένη περιοχή και σίγουρα δεν τηρούνται οι όροι υγιεινής και προστασίας του Περιβάλλοντος.

Επίσης στην περίπτωση μου έχω και καταπάτηση οικοπέδου μου χωρίς την άδεια μου..

Ο τύπος είναι τόσο απίστευτος που σε κάποιον διαπληκτισμό που είχα παλιότερα για το οικόπεδο, μου είχε πετάξει πως "και εγώ σε αφήνω να έχεις τον ηλιακό σου στην ταράτσα". Ο αέρας είναι δικός του πάνω στην πολυκατοικία.

Αν δε ξυλώσεις τον ηλιακό δε σε βλεπω να κινείσαι για το οικόπεδο. Το υγειονομικό κάλεσε εκ νέου και εχε και το παραπάνω εδάφιο μαζί σου. Επίσης την υπηρεσία του δήμου για τα αδέσποτα και την προστασία του περιβάλλοντος.

• Like 1
Δημοσ.

Aπο καθαρη περιεργεια, για ποια πολη μιλάμε;

στ) Πόλεις πάνω από 20000 κατοίκους

Επιτρέπεται η διατήρηση είκοσι (20)ορνιθοειδών η δέκα (10) ορνιθοειδών και δέκα (10) κουνελιών, στις παρυφές δε των πόλεων αυτών στη περιµετρική ζώνη και σε αραιοκατοικηµένες περιοχές επιτρέπεται η διατήρηση είκοσι (20) ορνιθοειδών και δέκα (10) κουνελιών η τριάντα (30)ορνιθοειδών.

Στον όρο ορνιθοειδή υπάγονται, οι ωοτόκες όρνιθες, τα κοτόπουλα πάχυνσης, οι πάπιες, οι χήνες, οι ινδιάνοι (γαλοπούλες), φραγκόκοτες, φασιανοί, πέρδικες, ορτύκια, στρουθοκάµηλοι

888ddf9d5e699bda6dfdcae2f76a334042171a7d

• Like 9
Δημοσ.

Εδώ στα εξάρχεια παλαιότερα υπήρχανε κότες στις ταράτσες κάποιων πολυκατοικιών. Πρέπει να ήταν σε κάποιο σπίτι στον λόφο του στρέφη. Ακούγαμε καθημερινά τα κουκουρουκου το πρωί.

Τώρα σε εσας η κατάσταση είναι μπάχαλο με τόσα ζώα, καλά ξεμπερδέματα.

Δημοσ.

Πωπω γαμάτο! Αυτό είδα κι εγώ! ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ!!!! Μπορείς να φέρεις στρουθοκάμηλους!!!!!!!

Αν μεγαλώσουν τις καβαλάς και πας στη δουλειά! Τέρμα το μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας!!!

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχω πρόβλημα με τα ζώα, με τους ανθρώπους έχω που συμπεριφέρονται σαν ζώα, κότες κουνέλια κτλπ ταιριάζουν σε χωριό όχι σε ακάλυπτο οικοδομής..

Τον ηλιακό, αν μου πει να τον πάρω, μπορώ να τον βάλω πάνω απο το σπιτάκι της εισόδου που μπαίνεις στην ταράτσα? Σε μένα ανήκει νομικά τίποτα πάνω στον αέρα της οικοδομής που είναι δικός του? έχω το δικαίωμα να έχω τον ηλιακό μου δηλαδή λόγου του οτι και εγώ κατοικώ στην ίδια οικοδομή?

Επίσης έχω ακούσει οτι τα κουνέλια φέρνουν ψύλλους και κοριούς, μπορούν να σκαρφαλώσουν έως τον 2ο ? Δεν θέλω να θυμηθώ τις μέρες του στρατου... Αυτός δεν σταματάει, θα φέρει και γουρούνια για το χοιρινό κρέας τους, αν μπορούσε θα έφερνε και αγελάδα για να έχει και γάλα, η κατάσταση είναι τραγική.. Ήδη έχει αυγά, κρέας κοτόπουλου, κρέας κουνελιού και λαχανικά απο τους τενεκέδες.

Εδώ στα εξάρχεια παλαιότερα υπήρχανε κότες στις ταράτσες κάποιων πολυκατοικιών. Πρέπει να ήταν σε κάποιο σπίτι στον λόφο του στρέφη. Ακούγαμε καθημερινά τα κουκουρουκου το πρωί.

Τώρα σε εσας η κατάσταση είναι μπάχαλο με τόσα ζώα, καλά ξεμπερδέματα.

Εδώ οταν κακαρίζει ο κόκορας είναι σαν να τον έχεις μέσα στο δωμάτιο...

Δημοσ.

δεν έχω πρόβλημα με τα ζώα, με τους ανθρώπους έχω που συμπεριφέρονται σαν ζώα, κότες κουνέλια κτλπ ταιριάζουν σε χωριό όχι σε ακάλυπτο οικοδομής..

Τον ηλιακό, αν μου πει να τον πάρω, μπορώ να τον βάλω πάνω απο το σπιτάκι της εισόδου που μπαίνεις στην ταράτσα? Σε μένα ανήκει νομικά τίποτα πάνω στον αέρα της οικοδομής που είναι δικός του? έχω το δικαίωμα να έχω τον ηλιακό μου δηλαδή λόγου του οτι και εγώ κατοικώ στην ίδια οικοδομή?

Επίσης έχω ακούσει οτι τα κουνέλια φέρνουν ψύλλους και κοριούς, μπορούν να σκαρφαλώσουν έως τον 2ο ? Δεν θέλω να θυμηθώ τις μέρες του στρατου... Αυτός δεν σταματάει, θα φέρει και γουρούνια για το χοιρινό κρέας τους, αν μπορούσε θα έφερνε και αγελάδα για να έχει και γάλα, η κατάσταση είναι τραγική.. Ήδη έχει αυγά, κρέας κοτόπουλου, κρέας κουνελιού και λαχανικά απο τους τενεκέδες.

Εδώ οταν κακαρίζει ο κόκορας είναι σαν να τον έχεις μέσα στο δωμάτιο...

Περισσότερες πιθανότητες για ψύλλους και κοριούς έχουν οι διάφορες γάτες και σκύλοι παρά τα κουνέλια.

Πάντως για κουνέλια είναι εύκολο. Μία υποδέρμια ένεση στον αυχένα και είναι ΟΚ. Άλλωστε δεν κυκλοφοράνε και τριγύρο όπως τα παραπάνω (γάτες & σκύλοι)

Εγώ πάντως θα σου έλεγα το εξής. Προσέγγισε τους ανθρώπους, να πέρνεις κανένα φρέσκο αβγουλάκι, κότα, κουνέλι. Γίνε πραγματιστής και όχι περίεργη ζωντοχήρα ή ο στριμένος περίεργος του κτηρίου.

Επίσης στο στρατό για τους  κοριούς φταίνε τα δίποδα ζώα και όχι τα τετράποδα.

3ο Λόχος στο τάγμα ήταν συνέχεια ώπα. Ενώ 10 μέτρα μακρυά στον 1ο Λόχο (ίδιο κτήριο), δεν είχαμε κανένα πρόβλημα καθ όλη την διάρκεια του 10μήνου στο νησί. (πριν 20 χρόνια).

Βέβαια και μόνο να δεις μερικούς στο 3ο Λόχο κατανοούσες το γιατί.

• Like 2
Δημοσ.

Απο αυτο που παρέθεσε ο φιλος παραπανω "Σύμφωνα με αυτή, απαραίτητη προϋπόθεση διατήρησης οικόσιτων ζώων-πτηνών είναι η ύπαρξη κατάλληλων αγροτοκτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, σε απόσταση τουλάχιστον τριάντα (30) µέτρων από χώρους προστασίας, δηλαδή, διπλανή νόµιµη κύρια η δευτερεύουσα κατοικία" απο προσωπική εμπειρία ακριβως απεναντι απο το πατρικό εβαλαν κοτες σε εναν χώρο 3χ5(15+ κοτες) η μποχα ήταν απίστευτη ..... Υγειονομικό κ μετα απο 2 παρατηρήσεις πηγε αυτόφωρο..δεν ξαναβαλε ποτε τπτ....κ εμεις είχαμε στο σπιτι μας αλλα ηταν σε 4 στρέμματα κ πανω απ ολα δεν υπηρχε κοντα κατοικία(στο κοτετσι) οποτε η καταγγελία η δικια τους έπεσε στο κενό

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, η κατάσταση έχει ως εξής: 2ροφο σπίτι μέσα στην πόλη, συγγενείς στον 1ο όροφο.....  

Για πείτε καμιά ιδέα ρε guys, τι θα κάνατε αν ήσασταν στην θέση μου?

Εγω θα εβαζα ενα δικηγορο να εφτιαχνε ενα χαρτι.. για να του δειξω οτι ξεκιναω νομικα..
Δημοσ.

Ερώτηση-σφήνα:

Στο παλιό σπίτι που νοίκιαζα (στην παρακείμενη οικοδομή για την ακρίβεια),ο δεύτερος όροφος είχε μείνε στα μπετά και ο ιδιοκτήτης είχε κόλλημα με τα περιστέρια.Είχε κάνει μια αυτοσχέδια περίφραξη και είχε στην κατοχή του περι τα 20~30 κομμάτια,τα οποία αμολούσε με το πρώτο φώς του ήλιου και τα μάζευε την δύση.Μπορείτε να φανταστείτε τι βόμβες έπεφταν σε μπαλκόνια/πεζοδρόμια/αυτοκίνητα (καπό+ουρανός 280 ευρώ μάγκα...ευχαριστώ) και την δυσοσμία,ειδικά το καλοκαίρι.Έφυγα γιατί,μεταξύ άλλων,δέν παλευόταν η κατάσταση στην συγκεκριμένη γειτονιά.Περιοχή Αιγάλεω,κοντά στο ΤΕΙ.

Καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους,επειδή παρατηρώ μια έξαρση ηλιθιότητας τον τελευταίο καιρό και δέν αποκλείεται να ξαναπέσω σε κάτι παρεμφερές,η περίπτωση με τα οικόσιτα περιστέρια υπάγεται στις διατάξεις που ανέφερε ο omghi2u;

Δημοσ.

Αν τα ταΐζει της προκοπής τροφές, δώσε του 10€ να σου δώσει ένα κοτόπουλο σφαγμένο και δώσε του και συμβουλές πως να κρατήσει το χώρο καθαρό.

Οι αντιδικίες δεν είναι ποτέ καλές.

• Like 1
Δημοσ.

σιγα μη στησει και κωλο επειδη οι αλλοι την εχουν δει οτι τους ανηκουν τα παντα και κανουν ο,τι θελουν.

φιλος, φερε το υγειονομικο και τραβα και μια μυνηση για καταπατηση του οικοπεδου σου. επισης ξηλωσε ο,τι εχουν φυτεψει στο δικο σου οικοπεδο και φροντισε να βαλεις περιφραξη. πριν απο αυτο ομως, κοιτα τι θα κανεις με τον ηλιακο, για να εχεις plan b

Δημοσ.

Έχεις νομικό δικαίωμα να έχεις ηλιακό και κεραία τηλεόρασης στην ταράτσα και απλά κάθε φορά που θα σηκώνεται νέος όροφος, αυτά θα μεταφέρονται στη νέα ταράτσα.

Δεν ξέρω τι ισχύει στην περίπτωση που ο νέος όροφος καταλήγει σε κεραμοσκεπή (νομίζω πως αναφέρεται κάτι ανάλογο, στα σχέδια της οικοδομής).

Στη θέση σου πάντως, άνετα θα πλήρωνα μια επίσκεψη σε δικηγόρο προκειμένου να μάθω ακριβώς τι μπορώ να κάνω γενικά για το θέμα σου...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...