nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Τελευταία είναι κάτι που βασανίζει το μυαλό μου αλλα δεν είχα σκοπό να ανοίξω θέμα για να το συζητήσουμε , μέχρι σήμερα , μετά απο το παρακάτω νιώθω πως πρέπει να το συζητήσουμε.Η 26χρονη Kiran Gandhi έτρεξε στον μαραθώνιο χωρίς ταμπόν ή σερβιέτα για να πάει κόντρα στο period shaming .. εμμ what? απο πότε είναι ντροπή να έχει κάποια περίοδο ? αυτό που έκανε η συγκεκριμένη επίτηδες είναι ντροπή.Είναι λες και χέζω τα βρακιά μου επίτηδες, ότι ? τι ? θα το κάνω για να πάω κόντρα στο τσίρλα shaming ? ... doesnt make any fucking sense αλλα πάμε παρακάτω.Που λέτε δεν είναι μια και δύο οι φορές που κάποια μου λέει ή λέει γενικότερα οτι έχει περίοδο και το λέει και το ξαναλέει παραπονούμενη για να το εμπεδώσουμε. Αυτό έχει τύχει σε εργασιακό , φιλικό ακόμα και σχολικό χώρο και μου κάνει εντύπωση το big deal του θέματος. ΠΡΟΣΟΧΗ! δεν λέω πως δεν είναι δύσκολες μέρες ή οτι ξέρω πως είναι γιατι δεν ξέρω, υποθέτω πως όντως είναι όσο σκατά λένε οι γκόμενες όμως όταν κάτι συμβαίνει για τόσα χρόνια που είναι το "περίεργο" το "νέο" σε αυτό που το καθιστά σοβαρό για κοινοποίηση ? πείτε μου τη γνώμη σας , γιατί γίνεται τόσο θέμα? 2
Pa0ki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Η συγκεκριμένη είναι σιχαμένη Γενικά για την περίοδο: 1
nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Η συγκεκριμένη είναι σιχαμένη μπροστά στη γκόμενα π μ είπε να τη γ@μ.... με περίοδο να δει πως είναι μπααααααα ακόμα ξερνάω wtf απ τα αφτιά καλά μέχρι κ τραγούδι βγάλανε .. πωπωπ
manzah80 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ρε νικολα τωρα περναγα απο πανορμου και ειδα κατι ωραια κοριτσακια στο δρομο και μου φτιαξανε την διαθεση και μου βαζεις την σαπια την ντροπη του θυληκου γενους να ξερασω
idomeneas7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 μπροστά στη γκόμενα π μ είπε να τη γ@μ.... με περίοδο να δει πως είναι μπααααααα ακόμα ξερνάω wtf απ τα αφτιά καλά μέχρι κ τραγούδι βγάλανε .. πωπωπ Καλά, άλλοι γλείφουν κιόλας άλλα ας μην το πάμε εκεί. Νομίζω η συγκεκριμένη το έκανε επειδή θα την ενοχλούσε το ταμπόν στο τρέξιμο? Κάτι τέτοιο κατάλαβα λίγο που το διάβασα.
Gtr34 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Έχω ένα χαλί στα χρώματα του κολάν της διπλανής. 4
nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καλά, άλλοι γλείφουν κιόλας άλλα ας μην το πάμε εκεί. Νομίζω η συγκεκριμένη το έκανε επειδή θα την ενοχλούσε το ταμπόν στο τρέξιμο? Κάτι τέτοιο κατάλαβα λίγο που το διάβασα. εγώ πάλι σκέφτομαι πως περίοδος + ιδρώτας = μύκητες = ιχθυόσκαλα if u know what i mean απορώ πως δε ρίξανε πετονιά να πιάσουν την τσιπούρα της ...... απλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση βαβούρα , λες κ είναι κάτι μοναδικό κ νέο .............
manzah80 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Γιατι ειναι αργοσχολη κομπλεξικη και ασχημη γκομενα γιαυτο τα κανει αυτα εχεις δει καμια ωραια να ασχολειτε με τετοιες και καλα φεμινιστικες μαλακιες? 5
Pokemon640 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 αν και open minded, αυτο με ξεπερνάει. Τραβηγμένο το βρίσκω. Να πω ότι κυκλοφορούσαν με κολαρο και αλυσίδες ντυμένες πόκεμον παρέα με τον trainer τους ποιο λογικό το βρίσκω. άσχετο αλλα στη δουλειά, τις κόρνες τις λέμε "κόρνιδες". παραπλήσιο 1
arxaggelos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αίσχος. Τόση βλακεία και δήθεν επανάσταση συνδυασμένες, με ξεπερνάει.
bedazzled Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μάλλον ήθελε να το παίξει SJW η κορασίδα.
nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 κόρνες; ναι εννοώ οτι το διατυμπανίζουν όπως κάνουν με τις κόρνες σε κάποιο σημαντικό γεγονός όπως ο γάμος πχ
Iris_89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Το άσχημο της υπόθεσης θα είναι όταν αυτή η ιδέα εισχωρήσει στα "μυαλά" πολλών φεμινίστριων και βγαίνουν... έτσι. 1
Soopercharged Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Γιατι ειναι αργοσχολη κομπλεξικη και ασχημη γκομενα γιαυτο τα κανει αυτα εχεις δει καμια ωραια να ασχολειτε με τετοιες και καλα φεμινιστικες μαλακιες? Η ασχημια/εξωτερικη εμφανιση δεν εχει να κανει παντως. Αν υπηρχαν σοβαρες φεμινιστριες οφειλαν να την διαπομπευσουν. Δυστυχως ομως σοβαρος+φεμινιστρια δε χωρανε στην ιδια προταση οποτε οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα