BlackDarkFlag Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πιστός στις δημοσκοπήσεις που εκδίδω, είπα να ανοίξω και αυτό το θεματάκι. Εκτός από το κέρατο, δηλαδή όχι για απιστία (προσπαθώ να το πω ξεκάθαρα για να μην αρχίσουν από κάτω να λένε για κέρατο), για ποιο λόγο θα χωρίζατε με το ταίρι σας;
mylo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 γιατί να κερατωσεις όταν μπορείς να έχεις αρκετές ταυτόχρονα?
Porg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 πτώχευσαν οι επιχειρήσεις του μπαμπά της η βαρύτητα την νίκησε 18
crom261 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Γιατι απλα μερικες σχεσεις απο την αρχη εχουν προδιαγεγραμμένη ημερομηνια ληξης... Με λιγα λογια απο την αρχη ξερεις πως θα την σουταρεις μετα απο λιγο... 3
BlackDarkFlag Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Θα προσθέσω έναν λόγο... γιατί αποφάσισες να διώξεις την σκαρταδούρα από τη ζωή σου.. 3
bluesattack Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Εξαιτιας της ιδιοτελους συμπεριφορας της .Ειναι δυνατον να ζηταει προγαμιαιο συμβολαιο επειδη εχει αμυθητη περιουσια ? 6
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Θέλεις να αφιερώσεις τη ζωή σου στην ηλεκτροκολληση 7
opoiosdipote Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Με κλείδωνε στο σπίτι και έφευγε. Βασικά δεν με κλείδωνε αλλά έπαιρνε τα κλειδιά και έφευγε και δεν είχα δεύτερα και δεν μπορούσα να φύγω μέχρι να γυρίσει ή κάτι τέτοιο. Στα σοβαρά, λόγω εξάρτησης από τους γονείς της. 27
manzah80 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Στα σοβαρα μονο το κερατο,ολες με χωριζουν δεν τις χωριζω οποτε δεν με απασχολει κιολας αφου ξερω την καταληξη 3
bluesattack Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Θελει εξοδο οταν εχει τελικο μουντιαλ. 1
*nenya* Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πιστός στις δημοσκοπήσεις που εκδίδω, είπα να ανοίξω και αυτό το θεματάκι. Εκτός από το κέρατο, δηλαδή όχι για απιστία (προσπαθώ να το πω ξεκάθαρα για να μην αρχίσουν από κάτω να λένε για κέρατο), για ποιο λόγο θα χωρίζατε με το ταίρι σας; 1) 'Με πρήζεις!' (στο κινητό, στο σπίτι κλπ.) 2) 'Βρωμάς!' 3) 'Πιάνεις πάνω από το 1/2 του κρεβατιού μας!' 4) 'Εμφανίζεσαι ακάλεστος στις παρέες μου!' 5) 'Δεν σέβεσαι τις απόψεις μου!' 6) 'Είσαι αγενής και φωνακλάς!' 7) 'Με ρωτάς συνέχεια τί σκέφτομαι!' 8) 'Με κράζεις αν αγοράσω συλλεκτική έκδοση κάποιου game ενώ εσύ σκας τα 8πλάσια για νέο smartphone/gadget!' 9) 'Είσαι για ψυχίατρο. Και δεν σκοπεύω να γίνω εγώ η ψυχίατρός σου!' 10) 'Δεν σέβεσαι τον προσωπικό μου χώρο/χρόνο!' Και άλλοι πολλοί λόγοι βέβαια μπορεί να εμφανιστούν που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Εξαρτάται απ'το τί μπορεί να ανεχτεί ο καθένας μας. 14
Gtr34 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Άρχισε να έχει υπερβολικές απαιτήσεις,ξαφνικά την είδε νεόπλουτη ντίβα.Άντε μωρή βλαχάρα που μου θες και κουρτινόξυλα Swarovski. 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα