Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι αθλητριες περνανε και περιοδους που θελουν να βαλουν μυικη μαζα και τρωνε και θα ειναι οπως την ειδες απο πανω δεν ειναι ατροφικα κοριτσακια που τρωνε ενα σαντουιτς και ενα μηλο την μερα.Α ηρθε και ο αλλος τωρα δεσαμε

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για ποιο λογο εκατσες και εψαξες την φωτο για να δειξεις τι ακριβως?

Πω ρε φίλε την γκόμενα σου θίξαμε και κάνεις έτσι; Είπαμε wikipedia κοίταξα, αν ήθελα φώτογραφίες της θα σου έλεγα να μου στείλεις εσύ που κάνεις και συλλογή.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μου θιξες την γκομενα απλα με εκνευριζει οτι εκατσες και ασχοληθηκες για να την μειωσεις χωρις να ξερεις καν ποια ειναι.Οχι τρεις εχω μονο και τις τρεις τις εχω κατεβασει για να τις ποσταρω εδω μεσα δεν κανω συλλογη.

Δημοσ.

Βρε δεν στη μείωσε κανείς, απλά σου λέμε πως είναι μια απλή κοπέλα στο πρόσωπο που αν βαλει μακιγιαζ και χτενιστει, τοτε γινεται κουκλαρα, οπως και πολλες αλλες κοπέλες με μέτριο πρόσωπο (δες makeover στο ιντερνετ, πριν και μετα, κλπ). Και η Καρλα απλα μεγαλη μυτη εχει, κατα τα αλλα ειναι κι αυτη μια χαρα αμα φτιαχτει.

Το οτι ειναι πολυ πετυχημενη στη δουλεια της, δυναμικη, γυμνασμενη κλπ κανεις δεν το αμφισβητει. Τα βυζια αμφισβητω εγω γιατι με χαμηλο ποσοστο λίπους ειναι αδυνατο να υπαρξουν φυσιολογικα βυζγια σε αυτο το μεγεθος, ξερω και μια κοπελα αρκετα προικισμενη που τα εχασε τελειως οταν ασχοληθηκε με bodybuilding και εβαλε σιλικονη.

• Like 2
Δημοσ.

Μη θες, θα πάρεις! Εκεί στηρίζεις τον άνθρωπο σου και προχωράτε, συνεχίζει να επιδιώκει εξέλιξη και ισως την επομενη φορα να πετυχει. 'Η τη μεθεπόμενη. 'Η πιό μετά. Σημασία έχει να μην πει "ας κάτσω στα αβγά μου μια ζωή και να κανω την ίδια ακριβώς ρουτίνα, μην τυχόν και πάθω τίποτα από την αλλαγή".

'Οπως επίσης οι φιλοδοξίες είπαμε είναι και σε προσωπικό επίπεδο, να βελτιώνεται σαν ανθρωπος, να μαθαίνει νέα πράγματα, να ασχολείται με νέες δραστηριότητες, να εξελίσσεται σε κάτι που κάνει ήδη, να προσπαθεί να μειώσει ελαττώματα και να ενισχύσει τα θετικα, κλπ. Το συμπαν εξελίσσεται συνέχεια, ανάθεμα αν εμείς μένουμε ίδιοι.

Ναι ναι ναι. Ωραια λογια...

In real life τωρα οταν αρχισει η γκρινια γιατι με την παραλογη (θα αλλαξει χαρακτηρισμο μετα) φιλοδοξια εχαασε την δουλιτσα και τωρα δεν μπορουμε να παμε για διακοπες ή ποτο να μας τα πεις...

Απο φιλολογιες καλα τα παμε...

Οσο για την επιθυμια σου να βελτιωσει τα ελαττωματα και τις αδυναμιες που εσυ θεωρεις πως εχει σου ευχομαι να βρεις (αν δεν εχεις βρει ηδη) το ανδρεικελο και το θυμα που ψαχνεις...

Δημοσ.

Το οτι ειναι πολυ πετυχημενη στη δουλεια της, δυναμικη, γυμνασμενη κλπ κανεις δεν το αμφισβητει. Τα βυζια αμφισβητω εγω γιατι με χαμηλο ποσοστο λίπους ειναι αδυνατο να υπαρξουν φυσιολογικα βυζγια σε αυτο το μεγεθος, ξερω και μια κοπελα αρκετα προικισμενη που τα εχασε τελειως οταν ασχοληθηκε με bodybuilding και εβαλε σιλικονη.

Αυτα ειναι κομματι του σεξ απιλ της.Αλλους μπορει να τους απωθουν.

Δημοσ.

In real life τωρα οταν αρχισει η γκρινια γιατι με την παραλογη (θα αλλαξει χαρακτηρισμο μετα) φιλοδοξια εχαασε την δουλιτσα και τωρα δεν μπορουμε να παμε για διακοπες ή ποτο να μας τα πεις...

Οσο για την επιθυμια σου να βελτιωσει τα ελαττωματα και τις αδυναμιες που εσυ θεωρεις πως εχει σου ευχομαι να βρεις (αν δεν εχεις βρει ηδη) το ανδρεικελο και το θυμα που ψαχνεις...

Με gold diggers βγαίνεις?

Ανδρείκελο και θύμα όποιος βελτιώνει τον εαυτό του? :confused:

Δημοσ.

...εχαασε την δουλιτσα και τωρα δεν μπορουμε να παμε για διακοπες ή ποτο να μας τα πεις...

Ρε συ crom δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι να σκέφτονται μόνο διακοπές και εξόδους! Εσύ μάλλον έχεις στο μυαλό σου γυναίκες που ψάχνουν για άντρες-χορηγούς. Αυτού του είδους οι γυναίκες ναι, θα παρατήσουν αμέσως τον άλλον με το που θά'χει την πρώτη του αποτυχία σε επαγγελματικό τομέα. Δεν κοιτάνε τον άνθρωπο αλλά το πορτοφόλι του.

• Like 2
Δημοσ.

Ντάξει επειδή πολλοί έχετε βλέπω αυτή την κασέτα, μια ερώτηση: Εσύ δηλαδή κάνεις σχέσεις με μπάζα για να μην στις "κλέψουν" άλλοι; Ή αρχίζεις τη μούφα με τα DNA και λές 'οι γυναίκες δεν κερατώνουν σαν τους άνδρες γιατί ως γνωστόν ΔΕΝ είναι στο DNA τους, και πάλι αν κερατώσουν αυτό σημαίνει οτι είναι πουτάνες'. Το οτι οι πιο ελκυστικοί άνθρωποι έχουν περισσότερες κατακτήσεις είναι λογική 0.1 αλλά κανείς δεν θα διαλέξει συνηδειτά τους χειρότερους εκτός και αν παίρνει πάρα πολλά ληγμένα.

Εγώ αποδέχομαι ότι δεν μπορώ να έχω και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη. Αν θέλω να έχω μια ωραία γκόμενα, αποδέχομαι ότι θα την κοιτάνε πολλοί στον δρόμο και δεν κάνω σαν μπαμπουίνος που θέλει να τους σπάσει όλους στο ξύλο επειδή απλά την κοιτάξανε. Ειδάλλως τα φτιάχνω με ένα μπάζο όπως λες και δεν την κοιτάει κανείς.

Μούφες το DNA; Ό,τι πεις αγαπητή μου. Μούφα και η βιολογία επειδή δεν βολεύει τα politically correct αντανακλαστικά μας... :)

ΥΓ: Ποιός σου είπε ότι οι γυναίκες δεν κερατώνουν; Πότε το είπα αυτό; Είδες που βάζεις χαριτωμένες λεξούλες στο στόμα μου; Δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα!

Οι γυναίκες γνωρίζουν πολύ καλά την διάκριση μεταξύ provider male και alpha male, αν και το ιδανικό (δεν γίνεται πάντα όμως) είναι το αρσενικό να έχει και τους 2 ρόλους.

Μια διευκρίνηση: δεν είναι επιθυμητός ο στατους/πετυχημένος/φιλόδοξος μόνο και μόνο για αυτό (εξαιρούνται gold diggers), απλά σε αυτόν που μας αρέσει έτσι κι αλλιώς εκτιμάμε αυτα τα χαρακτηριστικά. Οπως κι εσυ δεν θα εντυπωσιαστείς από τη Μερκελ πχ επειδή έχει φιλοδοξίες και εξουσία, αλλά αν η γυναίκα σου ήταν δυναμική με στόχους και προσωπική-επαγγελματική εξέλιξη, ισως να την ήθελες περισσότερο από το να ηταν βολεμένη με μια θεσούλα "τα ξυνω σε ενα γραφειο" και "τα έμαθα όλα στο σχολείο". Και λέω ίσως γιατι αυτα ειναι γουστα, μιλάω καθαρά για τον εαυτό μου ότι βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον στους ανθρώπους με όρεξη για βελτίωση και εξέλιξη από αυτούς που συνειδητά μένουν στάσιμοι.

Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση στην Ελλάδα, θα προτιμούσες έναν ΙΥ με €500/μήνα ή έναν ΔΥ (π.χ. στην ΔΕΗ) με €3000/μήνα;

^^ Δεν ξεφεύγεις από το μένος για την Ronda ποτέ, όποιο θρεντ και να δεiς  :D

Οι γυναίκες αλληλομισιούνται, ειδικά αν είναι όμορφη η «αντίπαλος». ;)

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση στην Ελλάδα, θα προτιμούσες έναν ΙΥ με €500/μήνα ή έναν ΔΥ (π.χ. στην ΔΕΗ) με €3000/μήνα;

Δεν είναι τέτοια τα κριτήρια μου, θα προτιμούσα αυτόν που μου αρέσει. 

Αν εσένα τα κριτήριά σου είναι να βρεις κάποια ματσωμένη, δεκτό, αλλά δεν είναι όλων έτσι.

Δημοσ.

Δεν είναι τέτοια τα κριτήρια μου, θα προτιμούσα αυτόν που μου αρέσει. 

Αν εσένα τα κριτήριά σου είναι να βρεις κάποια ματσωμένη, δεκτό, αλλά δεν είναι όλων έτσι.

Κλασική politically correct απάντηση. Απάντηση δεν έδωσες όμως (ποιός από τους 2 σου αρέσει).

Εγώ δεν είμαι γυναίκα, ούτε έχω παιδιά να θρέψω, οπότε μίλα για τον εαυτό σου καλύτερα.

Δημοσ.

Ώπα ρε μεγάλε, επειδή εσύ δεν είδες με τα μάτια σου και δε μπορείς να φανταστείς ότι θα συμβεί στην πράξη αυτό το πράγμα, από τον καναπέ σου ακυρώνεις όλο τον υπόλοιπο πλανήτη;

Όσο για το δεύτερο, ο καθένας έχει μυαλό και σκέφτεται. Αν εσύ είσαι πολύ άντρας για να δεχτείς κριτική από γυναίκα επειδή είναι γυναίκα, συλλυπητήρια. Σωστή κριτική vs μαλακίες, από άντρα ή από γυναίκα, άσχετα τα δύο μεταξύ τους.

Σου εύχομαι να γνωρίσεις κάποια διαφορετική από αυτές που έχεις σαν παράδειγμα και λες αυτά που λες, και όταν τη γνωρίσεις και μιλάτε να μη κοιτάς τα βυζιά της απέναντι.

• Like 1
Δημοσ.

Κλασική politically correct απάντηση. Απάντηση δεν έδωσες όμως (ποιός από τους 2 σου αρέσει).

Εγώ δεν είμαι γυναίκα, ούτε έχω παιδιά να θρέψω, οπότε μίλα για τον εαυτό σου καλύτερα.

Χμμ, εχω απορρίψει φραγκάτο και όμορφο Εκαλιώτη με cabrio lotus μετά από ένα ραντεβού.

Αντίστοιχα, έχω κάτσει ενα χρόνο με ασχημούλη άνεργο που συνήθως πλήρωνα εγώ εξόδους, φαγητό κλπ.

Το σχόλιο με το παιδί δεν το κατάλαβα, υπονοείς ότι δεν θα έκανα παιδί με τον ΙΥ των 500? Γιατί ξέρω ζευγάρια που τόσο παίρνει ο καθένας και μια χαρά έχουν παιδί, απλά δεν γεννηθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο και τα πιό πολλά συμπράγκαλα τα πήραν μεταχειρισμένα. Κι εγώ δηλαδή δεν παίρνω κανένα τρελό μισθό, λίγο πάνω από αυτό και δεν λείπει κάτι στο παιδί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...