Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σου πω την μαυρη αληθεια εγω προτιμω τον ελευθερο της χρονο να τον περναει σε κανα γυμναστηριο να κρατιετε παρα να μου μαγειρευει.Το σεξ κραταει την σχεση ζωντανη οχι το φαι.Ξερω κατι σαν εμενα χαλανε την πιατσα αλλα την εχω δει ετσι την δουλεια.

ο έρωτας περνάει από το στομάχι 

με το σεξ κάνεις καλές καύσεις 

• Like 2
  • Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι για να κανεις σεξ με καποια που ξερεις 6-7 χρονια πρεπει να ναι οπως την γνωρισες.Σε μενα προσωπικα μου ειναι αδιαφορο το φαι αρκει να μου αρεσει σαν γυναικα ενα μακαρονι ενα ρυζι ενα κοτοπουλο το κανω και μονος μου και το τρωω δεν με νοιαζουν αυτα.Ειμαι πρακτικος ανθρωπος.Εχει και σουβλακια και κοτοπουλα απεξω σιγα το προβλημα.

Δημοσ.

Να σου πω την μαυρη αληθεια εγω προτιμω τον ελευθερο της χρονο να τον περναει σε κανα γυμναστηριο να κρατιετε παρα να μου μαγειρευει.Το σεξ κραταει την σχεση ζωντανη οχι το φαι.Ξερω κατι σαν εμενα χαλανε την πιατσα αλλα την εχω δει ετσι την δουλεια.

Ναι για να κανεις σεξ με καποια που ξερεις 6-7 χρονια πρεπει να ναι οπως την γνωρισες.Σε μενα προσωπικα μου ειναι αδιαφορο το φαι αρκει να μου αρεσει σαν γυναικα ενα μακαρονι ενα ρυζι ενα κοτοπουλο το κανω και μονος μου και το τρωω δεν με νοιαζουν αυτα.Ειμαι πρακτικος ανθρωπος.Εχει και σουβλακια και κοτοπουλα απεξω σιγα το προβλημα.

Αν πιστευεις οτι σε βαθος χρονου μια προβληματικη σχεση θα κρατιεται ζωντανη για χρονια επειδη η αλλη θα παει gym και θα διατηρει ωραιο κωλο και θα σε φτιαχνει στο κρεβατι, τοτε σορρυ φιλε, ποτε σου δεν εχεις κανει σοβαρη σχεση και φαινεται.
  • Like 1
Δημοσ.

Αν πιστευεις οτι σε βαθος χρονου μια προβληματικη σχεση θα κρατιεται ζωντανη για χρονια επειδη η αλλη θα παει gym και θα διατηρει ωραιο κωλο και θα σε φτιαχνει στο κρεβατι, τοτε σορρυ φιλε, ποτε σου δεν εχεις κανει σοβαρη σχεση και φαινεται.

Αυτο εγραψα?Εγραψα οτι τον χρονο που θα αφιερωνε για να κατσει να μαγειρευει στην κουζινα θα προτιμουσα να εκανε κατι που θα την κρατουσε οπως την γνωρισα και θα της ανεβαζε την ψυχολογια.Για το αν εχω κανει σοβαρη σχεση και το αν εχω προσφερει σε γυναικες και πως τους εχω φερθει ασε με να το ξερω καλυτερα δεν με ξερεις προσωπικα για να βγαζεις συμπερασματα.Εσυ βαλτη να μαγειρευει μερα νυχτα και αμα δεν σου πεταξει το τηγανι στο κεφαλι ελα και πες το μου

Δημοσ.

Να κάνει η άλλη καλύτερη πίτα ..

Πωπω φίλε την πάτησα χαχαχα

Βάλτο πιο έντονο xD

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο εγραψα?Εγραψα οτι τον χρονο που θα αφιερωνε για να κατσει να μαγειρευει στην κουζινα θα προτιμουσα να εκανε κατι που θα την κρατουσε οπως την γνωρισα και θα της ανεβαζε την ψυχολογια.Για το αν εχω κανει σοβαρη σχεση και το αν εχω προσφερει σε γυναικες και πως τους εχω φερθει ασε με να το ξερω καλυτερα δεν με ξερεις προσωπικα για να βγαζεις συμπερασματα.Εσυ βαλτη να μαγειρευει μερα νυχτα και αμα δεν σου πεταξει το τηγανι στο κεφαλι ελα και πες το μου

Εγραψες οτι το σεξ κραταει ζωντανη τη σχεση και γιαυτο το λογο προτεραιοτητα σε σχεση με αλλους παραγοντες θετεις το να διατηρειται η αλλη σε καλη φυσικη κατασταση σε βαθος χρονου (οχι οτι αυτο εγγυαται καλο σεξ, αλλα τελος παντων ας μεινουμε στο ηδονιστικο του θεματος...).

Και σου απαντησα. Δεν εχεις κανει σοβαρη σχεση.

Αν παλι εχεις κανει σχεση την οποια κραταγε ζωντανη το σεξ και την θεωρεις σοβαρη, τοτε καποια στιγμη θα συνηδητοποιησεις απο μονος σου οτι ηταν ακριβως το αναποδο.

Προβληματικη σχεση δεν κρατιεται ζωντανη απο κανενος ειδους σεξ. Στον αναπνευστηρα ισως, ζωντανη οχι.

Οσον αφορα το μαγειρεμα (κακως εστιαζεις μονο σε αυτο, το θεμα ειναι γενικοτερο), εν καιρω θα καταλαβεις. Τωρα σου μαγειρευει αλλος/αλλη ή απλως διαθετεις αρκετο ελευθερο χρονο στην καθημερινοτητα σου. Η συμβιωση εν μεσω υποχρεωσεων απαιτει μοιρασμα υποχρεωσεων. Αν λοιπον σε τετοιες πραγματικες συνθηκες (χωρις ομπρελα γονιων κλπ) η αλλη δεν αναλαμβανει υποχρεωσεις και περιμενει απο σενα τα παντα, απλα για να πηγαινει gym και να διατηρει κωλο 20χρονης και να σου προσφερει γαματο σεξ, μας ενδιαφερει να μαθουμε ποσο κρατησες ζωντανη την σχεση.

Δημοσ.

Αχχ εγώ την πέταξα από το σπίτι (διαζύγιο κανονικό) όταν μου είπε "ξέρεις, δεν γουστάρω την έγγαμη ζωή, ιδίως τώρα που είμαι άνεργη είμαι υποχρεωμένη να μαγειρεύω και αισθανομαι ότι έχω χάσει τον έλεγχο που είχα επάνω σου. και έκανες λάθος που δέχτηκες να αγοράσουμε αυτό το σπίτι"

Σημείωση. Με χίλιες γκρίνιες μαζί με όλο της το σόι, δέχτηκα να μετακομήσουμε. 6 χρόνια δεν ήξερε κατά που είναι η κουζίνα, βέβαια στο φαγητό είμαι περιεργος (δεν τρώω αγγλικές μαλακίες) αλλά και άριστος μάγειρας οπότε δεν το είχα δει ως πρόβλημα. Ενώ ούτε σίδερο είχε ακουμπήσει και μία φορά πήγε να σκουπήσει, και γκρίνιαζε για την σκούπα.

Δίδαγμα από τα παραπάνω. Πριν παντρευτείτε, κοιτάξτε την πεθερά. Αν η πεθερά είναι νοικοκυρά, και ρίχνει γκάζια στην κόρη της για το παραμικρό που εχει να κάνει με την νοικοκυροσύνη, παντρευτείτε άφοβα. Αν όχι, άξιοι της μοίρας σας.

Αμήν. "τί να το κάνουμε το king ή queen size ας πάρουμε ένα απλό διπλό.

Με τα χίλια ζόρια την πείθεις για queen size, και μετά την βλέπεις να έχει απλωθεί σαν φώκια στα 2/3 του κρεβατιού, και με κάτι παγωμένα πόδια το χειμώνα που καλύτερα να κοιμηθεις στο πάτωμα. (αν και μόλις σε ακουμπήσει με αυτά πετάγεσαι από το κρεβάτι αυτόματα)

Σε κατανοώ αδελφέ. Σε κατανοώ.

Ελληνίδα ήταν ή Αγγλίδα?

Δημοσ.

για μένα, το θεωρώ αδιανόητο μια γυναίκα να μη ξέρει τι εστί κουζίνα, δεν είπα να ανοίγει φύλλο πίτας ή να κάνει εξ αρχής μουσακά αλλά έστω τα βασικά ... το θεωρώ "τεμπελιά" 

• Like 5
Δημοσ.

Ναι το γραψα σε συναρτηση με το φαι που γραφανε τα παιδια απο πανω.Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι αν τα πηγαινω αψογα με καποια αλλα δεν με φτιαχνει ερωτικα γινετε να εχουμε σοβαρη σχεση.Επειδη εχω φιλο που παντρευτηκε λογω χαρακτηρα γυναικας και δεν την βλεπει ερωτικα εδω και χρονια σου λεω οτι ειναι δυστυχισμενος και εγκλωβισμενος.Καλη η επικοινωνια καλη η ποιοτητα χαρακτηρα καλη η ηθικη και η συνεπεια αλλα αμα δεν σε διεγειρει ειστε αδελφακια και τιποτα παραπανω.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις οτι το σεξ δεν ειναι ενας εκ των παραγοντων που παιζουν ρολο σε μια σχεση.

Αλλα το οτι το σεξ κραταει ζωντανη τη σχεση ειναι ουρμπανια και αναπαραγεται απο ατομα που κατα τη δικη μου γνωμη δεν εχουν πειρα απο σχεσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν ενοω αυτο που λες φυσικα και δεν κραταει ζωντανη μια σχεση αυτο αλλα ειναι ενας βασικος παραγοντας μιας φυσιολογικης σχεσης αρσενικου θηλυκου που ειναι ερωτικα ενεργοι.

Δημοσ.

Ισορροπία guys. Όπψς και να το κάνουμε, ποτέ δε θα έκανα σχέση ή δε θα παντρευόμουν κάποιον αν πχ ήταν τεμπέλης, χωρίς φιλοδοξίες ή είχε μάθει να τα περιμένει όλα έτοιμα. Για όλα υπάρχει ισορροπία.

• Like 2
Δημοσ.

Ισορροπία guys. Όπψς και να το κάνουμε, ποτέ δε θα έκανα σχέση ή δε θα παντρευόμουν κάποιον αν πχ ήταν τεμπέλης, χωρίς φιλοδοξίες ή είχε μάθει να τα περιμένει όλα έτοιμα. Για όλα υπάρχει ισορροπία.

Καμια γυναικα δεν θελει αυτο που περιγραφεις μονο κατι με χαμηλη αυτοεκτιμηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...