Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αχ να χαρείς, μην πεις ότι ο δεσμευμένος άντρας αναγκαστικά κυνηγάει ακόμα λόγω dna γιατί είναι πολυγαμικός από τη φύση και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Αν το κάνει, το κάνει επειδή είναι λιγούρης ή/και έχει απωθημένα.

Ένας δεσμευμένος άντρας μπορεί να κυνηγάει γκόμενες για πολλούς λόγους όχι για 2 που πιστεύεις εσύ. 

Η επιβεβαίωση και η ανασφάλεια όμως δεν είναι καν στην λίστα. Ισα ίσα ο ανασφαλής τρέχει στην μαμά και την γυναίκα του όχι στις γκόμενες. 

Τα απωθημένα φυσικά είναι λόγος αλλά δεν έχουν να κάνουν μόνο με το παρελθόν πριν την σχέση. Από την ίδια την σχέση αν είναι αρκετά μακροχρόνια δημιουργούνται "απωθημένα" (και στα 2 φύλλα)

Δημοσ.

Ένας δεσμευμένος άντρας μπορεί να κυνηγάει γκόμενες για πολλούς λόγους όχι για 2 που πιστεύεις εσύ. 

Η επιβεβαίωση και η ανασφάλεια όμως δεν είναι καν στην λίστα. Ισα ίσα ο ανασφαλής τρέχει στην μαμά και την γυναίκα του όχι στις γκόμενες. 

Οπως ποιους δηλαδη?

Δημοσ.

Χώρισα (και θα ξαναχώριζα άνετα και χαλαρά) διότι δε γουστάρω εγώ να ξεσκίζομαι στη δουλειά σαν τον σκύλο όλη μέρα και η άλλη να ξύνει το μουνί της. Να μη θέλει να δουλέψει, να μου κάνει έξοδα, να ζητάει συνέχεια λεφτά, "κάνε μου το ένα" "φέρε μου το άλλο" και να με τσακώνεται μόνο τις στιγμές που πάω σπίτι για να χαλαρώσω σχετικά με το πόσο ανεπαρκής της πέφτω και δεν καλύπτω τις ανάγκες της. Πίσω στη μάνα της λοιπόν, την καλή μου πεθερά που με έθαβε, τη θάβω-δεν την γούσταρα και δε με γούσταρε ποτέ.

Ευτυχώς τώρα, μπορεί να έχω πάλι άνεργη την καλή μου τη γυναίκα αλλά έχω υποστήριξη οπότε όλα μια χαρά ^_^ ^_^ ^_^

• Like 4
Δημοσ.

Χώρισα (και θα ξαναχώριζα άνετα και χαλαρά) διότι δε γουστάρω εγώ να ξεσκίζομαι στη δουλειά σαν τον σκύλο όλη μέρα και η άλλη να ξύνει το μουνί της. Να μη θέλει να δουλέψει, να μου κάνει έξοδα, να ζητάει συνέχεια λεφτά, "κάνε μου το ένα" "φέρε μου το άλλο" και να με τσακώνεται μόνο τις στιγμές που πάω σπίτι για να χαλαρώσω σχετικά με το πόσο ανεπαρκής της πέφτω και δεν καλύπτω τις ανάγκες της. Πίσω στη μάνα της λοιπόν, την καλή μου πεθερά που με έθαβε, τη θάβω-δεν την γούσταρα και δε με γούσταρε ποτέ.

Ευτυχώς τώρα, μπορεί να έχω πάλι άνεργη την καλή μου τη γυναίκα αλλά έχω υποστήριξη οπότε όλα μια χαρά ^_^ ^_^ ^_^

Θεός έλιωσα

• Like 2
Δημοσ.

Θεός έλιωσα

Και που 'σαι, να βγάζει νύχια όχι αστεία. Μολις άνοιγα την πόρτα, έμπαινα μέσα (αφού σκουπίσω τα πόδια στο πατάκι γιατί αλλιώς καλλιό να μην έμπαινα καθόλου) και άφηνα τα κλειδιά στο τραπέζι. Την έβλεπα να πλησιάζει με το σουίφερ στο χέρι, άραζα στον καναπέ σκεπτόμενος κι' απογοητευμένος.

"Αρχίσαμε..."

Δημοσ.

Τρατζικ, τσακωνόταν μόνη της εννοείς? Εχουν πλάκα αυτοί οι άνθρωποι, ξεκινάνε τον μονόλογο και τσακώνονται με τον εαυτό τους, εγώ σπάω πολλή πλάκα. Εχουμε στη δουλειά έναν τέτοιο.

• Like 2
Δημοσ.

Οπως ποιους δηλαδη?

• Βαρεμάρα
  • ποικιλία (όποιος σου λέει μετά από 3-4 χρόνια οτι δεν βαρέθηκε, πες του να έρθει να το πει σε εμένα και να κρατήσει straight face)
  • γιατί η γυναίκα του δεν είναι νέα και ωραία πια, γιατί δεν τον ελκύει άλλο ερωτικά,
  • γιατί θέλει να πηδήξει ότι όμορφο κινείται (αυτό είναι πάντα στο τραπέζι. Ανεξάρτητα αν κάποιος το κρύβει η όχι στην συμπεριφορά, στο μυαλό δεν αλλάζει. Άλλος το ελέγχει με πόνο και αίμα ενώ άλλος λέει "fuck it" και παρατάει την υπερπροσπάθεια)
  • γιατί έχει εξάψεις και απλά βρέθηκε η ευκαιρία
  • γιατί του την έπεσε κάποια που του άρεσε (πολύ πιο σπάνιο για εμάς αλλά εδώ είναι που αλλάζουν πολύ τα πράματα με το status και τα λεφτά. Κάποιος που είχε συνηθίσει να είναι στην απέξω μια ζωή δούλος, ξαφνικά βλέπει γκομενάκια να του κάνουν γλυκά μάτια και τρελαίνεται)
  • Λόγω χαρακτήρα (είναι απλά πεφτουλας, έτσι την βρίσκει)
  • για διασκέδαση (για κάποιους άντρες το sex έχει την βαρύτητα που έχει για τις γυναίκες το να πάνε κομμωτήριο. It's not a big deal γιατί δεν έχει τόσο συναίσθημα όσο θα νόμιζε μια γυναίκα)
  • Γιατί δεν γουστάρει άλλο την σύντροφό του και θέλει κάτι διαφορετικό - άσχετα με το sex (πολύ πιο σπάνιο από τα άλλα Imo)
  • Γιατί μπορεί (Spaliaras styl)
  • Γιατί είναι 100% σίγουρος ότι δεν θα το μάθει η δικιά του, ταξίδια κτλ (αυτό είναι αρκετός λόγος πολλές φορές)
  • Γιατί ξεμυαλίζεται και ερωτεύεται κάποια άλλη (επίσης σπάνιο Imo)
  • Για να νιώσουν πιο νέοι. 
  • λόγω φόβου ότι δεν θα ξαναπάει με άλλη γυναίκα όσο ζει (απωθημένα που έλεγες)

γενικά σε αυτό το στυλ κινούμαστε. Μην περιμένεις "Φρουντιανές" αιτιολογήσεις όπως ανασφάλειες, επιβεβαιώσεις , "για να κάνουν την δικιά τους να ζηλέψει", και άλλα ψηλά νοήματα που παίζουν περισσότερο στο γυναικείο φύλλο.

note: Αγόρια μέχρι 25 ετών μην αρχίσετε το QQ επειδή είστε ερωτιάρηδες. Εδώ μιλάω γιατί ένας άντρας μπορεί να απατήσει την σύντροφό του σε μακροχρόνια σχέση (5 χρόνια + συγκατοίκησης), όχι για καλοκαιρινούς έρωτες και ρομαντικές κομεντί  :)

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως είσαι από τα Γιάννενα;

Όχι φίλε, Ηρακλειο Κρήτης.

Δεν τσακωνόμασταν, με τσακωνόταν. Αυτή, μονάχη της. Απλά τσακωνόταν αυτή εμένα μόνη της εγώ ούτε που μιλούσα/απαντούσα/προκαλούσα. Μονόλογος, παραλογία, παραλήρρημα. Φωνές και τσιρίδες στον τοίχο, στο βρόντο πως το λένε.. Τι δεν καταλαβαίνεις..

Τρατζικ, τσακωνόταν μόνη της εννοείς? Εχουν πλάκα αυτοί οι άνθρωποι, ξεκινάνε τον μονόλογο και τσακώνονται με τον εαυτό τους, εγώ σπάω πολλή πλάκα. Εχουμε στη δουλειά έναν τέτοιο.

Αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

και να με τσακώνεται μόνο τις στιγμές που πάω σπίτι για να χαλαρώσω

Πόσο σε καταλαβαίνω...

Πολύ πολύ καλύτερα

Δημοσ.

Χωρίς λόγο ρε tragic; Έλα πες τα όλα, τι της έκανες;

Με λίγα λόγια ο alex_000 μας λέει: 'Ο άνδρας θα κερατώσει οτι και να κάνεις. Για αυτόν κάτσε με τον πιο τελευταίο που θα βρεις που δεν θα έχει και πολλές ευκαιρίες να στα φορέσει. Όσο πιο τίποτας τόσο καλύτερα.' Ενθαρρυντικό!

• Like 2
Δημοσ.

Με λίγα λόγια ο alex_000 μας λέει: 'Ο άνδρας θα κερατώσει οτι και να κάνεις. Για αυτόν κάτσε με τον πιο τελευταίο που θα βρεις που δεν θα έχει και πολλές ευκαιρίες να στα φορέσει. Όσο πιο τίποτας τόσο καλύτερα.' Ενθαρρυντικό!

Δυστυχώς ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα πράματα πρέπει να είναι τόσο πολύπλοκα.. γαμημένο evolution αν το σεξ ήταν για να κάνουμε παιδιά δεν θα επιβιώναμε σαν είδος. Πρέπει να είμαστε φτιαγμένοι για να γαμάμε ότι βρούμε..

Εγώ δεν απατάω την δικιά μου πάντως, υπάρχει ελπίδα :D

Το να μην παίζουν φράγκα δημιουργεί σοβαρά προβλήματα που αποσυντονίζουν από "πολυτέλειες" όπως μέτρια ερωτική ζωή, βαρεμάρα στην σχέση κτλ. Όταν όμως αράζεις με κάνα ταληράκι τον μήνα στην τράπεζα, όλα τα οικονομικά λυμένα, και διαφορετικό lifestyle (βολτάρεις με την mercedes / porche κτλ), εκεί να σε δω. Αυτό εννοούσα πριν. 

Δημοσ.

Εγώ δεν απατάω την δικιά μου πάντως, υπάρχει ελπίδα

Ο Αλεξ μας λέει ότι όλοι οι άντρες είναι σαβουρογαμίκουλες και απατάνε γιατί δεν έχουν τι άλλο να κάνουν, αλλά αυτός αποτελεί εξαίρεση. :ph34r: :-D

• Βαρεμάρα χωρίζει
  • ποικιλία (όποιος σου λέει μετά από 3-4 χρόνια οτι δεν βαρέθηκε, πες του να έρθει να το πει σε εμένα και να κρατήσει straight face) χωρίζει
  • γιατί η γυναίκα του δεν είναι νέα και ωραία πια, γιατί δεν τον ελκύει άλλο ερωτικά, χωρίζει
  • γιατί θέλει να πηδήξει ότι όμορφο κινείται (αυτό είναι πάντα στο τραπέζι. Ανεξάρτητα αν κάποιος το κρύβει η όχι στην συμπεριφορά, στο μυαλό δεν αλλάζει. Άλλος το ελέγχει με πόνο και αίμα ενώ άλλος λέει "fuck it" και παρατάει την υπερπροσπάθεια) λιγούρι, αν δεν κρατιέται ας μην κάνει σχέση
  • γιατί έχει εξάψεις και απλά βρέθηκε η ευκαιρία λιγούρι
  • γιατί του την έπεσε κάποια που του άρεσε (πολύ πιο σπάνιο για εμάς αλλά εδώ είναι που αλλάζουν πολύ τα πράματα με το status και τα λεφτά. Κάποιος που είχε συνηθίσει να είναι στην απέξω μια ζωή δούλος, ξαφνικά βλέπει γκομενάκια να του κάνουν γλυκά μάτια και τρελαίνεται) λιγούρι ή απωθημένα που μια ζωή ήταν κλασμένος
  • Λόγω χαρακτήρα (είναι απλά πεφτουλας, έτσι την βρίσκει) λιγούρι
  • για διασκέδαση (για κάποιους άντρες το sex έχει την βαρύτητα που έχει για τις γυναίκες το να πάνε κομμωτήριο. It's not a big deal γιατί δεν έχει τόσο συναίσθημα όσο θα νόμιζε μια γυναίκα) λιγούρι
  • Γιατί δεν γουστάρει άλλο την σύντροφό του και θέλει κάτι διαφορετικό - άσχετα με το sex (πολύ πιο σπάνιο από τα άλλα Imo) χωρίζει
  • Γιατί μπορεί (Spaliaras styl) λιγούρι
  • Γιατί είναι 100% σίγουρος ότι δεν θα το μάθει η δικιά του, ταξίδια κτλ (αυτό είναι αρκετός λόγος πολλές φορές) λιγούρι
  • Γιατί ξεμυαλίζεται και ερωτεύεται κάποια άλλη (επίσης σπάνιο Imo) εκεί χωρίζει
  • Για να νιώσουν πιο νέοι. ανασφάλεια ηλικίας
  • λόγω φόβου ότι δεν θα ξαναπάει με άλλη γυναίκα όσο ζει (απωθημένα που έλεγες)

Ελάχιστοι λόγοι, πολλές διατυπώσεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...