Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Αλεξ μας λέει ότι όλοι οι άντρες είναι σαβουρογαμίκουλες και απατάνε γιατί δεν έχουν τι άλλο να κάνουν, αλλά αυτός αποτελεί εξαίρεση.  :ph34r:  :-D

Ο Αλεξ σας κάνει χάρη που προσπαθεί με ειλικρίνεια να σας εξηγήσει 5 βασικά πράματα αλλά αντί για απαντήσεις βλέπει εξυπνάδες. 

καλύτερα μείνε σε αυτά που πίστευες και σε αυτά που συζητάς με τις φίλες σου. Ξέρουν πολύ καλά τι λένε αυτές.

"Πήγε με την Ρωσίδα γιατί ξύπνησε και ένιωθε ότι ο κώλος του έχει μεγαλώσει και είχε ανάγκη την επιβεβαίωση, και για να κάνει εμένα να ζηλέψω γιατί ένιωθε ότι δεν ενδιαφέρομαι και δεν του δίνω σημασία πια."

όσο για το spoiler απλά Lol βαριέμαι καν να σχολιάσω. Λες ότι είσαι παντρεμένη με παιδιά αλλά πιστεύεις ότι 2 παντρεμένοι χωρίζουν απλά γιατί η γυναίκα δεν εξιτάρει πια τον άντρα όπως ενα 25χρονο κορίτσι? Μούσια μυρίζομαι δεν παίζει να είσαι παντρεμένη και να τα πιστεύεις αυτά. 

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην παρεξηγιέσαι ντε, κουβέντα κάνουμε. Εγώ σου λέω τι βλέπω στον περίγυρο, όσους ξέρω να έχουν απατήσει είναι επειδή είναι πεφτουλες - λιγούρια (και είναι έτσι γιατι ανέκαθεν δεν σταυρωναν γκόμενα και έγιναν πολύ ανασφαλείς, οπότε σαλιαρίζουν παντού μπας και κάτσει κάτι και νιώσουν ότι μετράνε) ή απλά βαρεθηκαν/δεν ήθελαν πλέον την γυναίκα τους ή να είναι μονογαμικοί, οπότε και μετά από λίγο χώρισαν. 'Ολα τα άλλα που λες εγώ τα βλέπω είτε στη μια είτε στην άλλη ευρύτερη κατηγορία, σαν υποκατηγορίες ίσως αλλά ότι ξεχωριστούς λόγους.

Δημοσ.

Χωρίς λόγο ρε tragic; Έλα πες τα όλα, τι της έκανες;

Με λίγα λόγια ο alex_000 μας λέει: 'Ο άνδρας θα κερατώσει οτι και να κάνεις. Για αυτόν κάτσε με τον πιο τελευταίο που θα βρεις που δεν θα έχει και πολλές ευκαιρίες να στα φορέσει. Όσο πιο τίποτας τόσο καλύτερα.' Ενθαρρυντικό!

Κοίταξε να δεις. Σε μία σχέση δεν φταίει μόνο ο ένας σίγουρα. Αναλαμβάνω και εγώ ένα μερίδιο ευθύνης. Αλλά σου λέω η γυναίκα δεν παλεύεται. Καταρχήν, το ότι είναι είμαι ο τρίτος της γάμος και χωρισμός πιστεύω κάτι λέει. Στην αρχή όλα μέλι γαλά αλλά μετά ειλικρινά δεν μπορεί να στεριώσει μαζί της άνθρωπος. Ανυπόφορη φάση, δηλαδή χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα να σκέφτομαι να πάω σπίτι με φόβο μη με αρχίσει πάλι στη γκρίνια και στη μουρμούρα. Πολύ ψυχοφθόρο πράγμα για το τίποτα, δε μπορείς να φανταστείς..

Πόσο σε καταλαβαίνω...

Κι όμως δεν μπορείς να φανταστείς φάση. Είναι στιγμές που πραγματικά σκέφτομαι "δεν υπάρχει χειρότερη"...

Δημοσ.

Κι όμως δεν μπορείς να φανταστείς φάση. Είναι στιγμές που πραγματικά σκέφτομαι "δεν υπάρχει χειρότερη"...

Πες περιστατικα να γελασουμε!

Δημοσ.

Πες περιστατικα να γελασουμε!

Μόνο για γέλια δεν είναι πίστεψε με, μιλάμε για ασυνενοησία-πλήρη ασυμφωνία σε άλλο όμως επίπεδο. Είναι η στιγμή που αναρρωτιέσαι πια μαλακισμένη έχει μπεί στο σώμα της αγαπημένης της γυναίκας σου..

• Like 1
Δημοσ.

Συμβαίνει πάντως οι γυναίκες που καταλήγουν στη μουρμούρα να είναι όσες δεν εργάστηκαν ποτέ. Μια που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν όλη μέρα, μια που νιώθουν πως πέρασαν τη ζωή τους χωρίς να κάνουν τίποτα το ουσιαστικό, μια θεωρούν οτι δεν εκτιμάει την (μη-χρηματική) προσφορά τους στην οικογένεια. Επομένως αναπόφευκτα γίνονται στενός κορσές στους συζύγους και στα παιδιά τους. Πάνω από ολα ισορροπία λοίπον πιστεύω εγώ, και οι δυο εργαζόμενοι και οι δυο δουλειές στο σπίτι, και οι δυο δικιά τους κοινωνική ζωή με φίλους/φίλες.

• Like 6
Δημοσ.

Συμβαίνει πάντως οι γυναίκες που καταλήγουν στη μουρμούρα να είναι όσες δεν εργάστηκαν ποτέ. Μια που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν όλη μέρα, μια που νιώθουν πως πέρασαν τη ζωή τους χωρίς να κάνουν τίποτα το ουσιαστικό, μια θεωρούν οτι δεν εκτιμάει την (μη-χρηματική) προσφορά τους στην οικογένεια. Επομένως αναπόφευκτα γίνονται στενός κορσές στους συζύγους και στα παιδιά τους. Πάνω από ολα ισορροπία λοίπον πιστεύω εγώ, και οι δυο εργαζόμενοι και οι δυο δουλειές στο σπίτι, και οι δυο δικιά τους κοινωνική ζωή με φίλους/φίλες.

αη λοβ γιου απλά!

Δημοσ.

Α ρε πουστη ροκφελερ την ανθρωπινη ψυχοσυνθεση την παιζεις στα δαχτυλα

Δημοσ.

πφφφ δε τη παλεύω με τέτοια νήματα λέμε.

Καταλήγουμε πάντα στα κουλά γενικευτικά φάση ''οι άνδρες είναι έτσι ,οι γυναίκες γιουβέτσι''

Παρόλο που συμφωνώ, γενικεύω κι εγώ φουλ με τις "οικιακά" γιατί έχω πολλά παραδείγματα στον κύκλο μου και δεν αντέχω, πρέπει να το κουτσομπολέψω.

Δημοσ.

Καταλήγουμε πάντα στα κουλά γενικευτικά φάση ''οι άνδρες είναι έτσι ,οι γυναίκες γιουβέτσι''

Θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να λέμε 'γενικευτικά' και για τις ανασφάλειες των γκέι αλλά δεν θα τελειώναμε ούτε σε 30 80 χρόνια. :)

Δημοσ.

Να ξενυχτάει μέχρι πρωίας με φίλες για ποτό/clubbing. Δεν αναφέρομαι σε καφέδες/κοινωνικές εκδηλώσεις/εστιατόρια-ταβέρνες και λοιπά.

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις. Σε μία σχέση δεν φταίει μόνο ο ένας σίγουρα. Αναλαμβάνω και εγώ ένα μερίδιο ευθύνης. Αλλά σου λέω η γυναίκα δεν παλεύεται. Καταρχήν, το ότι είναι είμαι ο τρίτος της γάμος και χωρισμός πιστεύω κάτι λέει. Στην αρχή όλα μέλι γαλά αλλά μετά ειλικρινά δεν μπορεί να στεριώσει μαζί της άνθρωπος. Ανυπόφορη φάση, δηλαδή χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα να σκέφτομαι να πάω σπίτι με φόβο μη με αρχίσει πάλι στη γκρίνια και στη μουρμούρα. Πολύ ψυχοφθόρο πράγμα για το τίποτα, δε μπορείς να φανταστείς..

Είσαι σίγουρος ότι δεν πήρες την πεθερά καμουφλαρισμένη;

Δεν ξέρω αν ήταν στα ίδια επίπεδα γκρίνιας αλλά δεν με ενδιαφέρει να συγκρίνω.

Είχα κι εγώ μια τέτοια περίπτωση που όταν χρειαζόμουν χαλάρωση, άρχιζε το μπλα μπλα (της γκρίνιας και της κακίας). Νομίζω από τότε όταν έβλεπα γυναίκα που φαινόταν απαθής, πράος και αφελής, ακόμα και αν δεν ήξερε να υπολογίζει το 1+1=2 (που λέει ο λόγος), ανέβαινε περισσότερο στα μάτια μου. Υπερβάλλω λίγο, αλλά αυτή η ησυχία στη σχέση όταν είσαι κουρασμένος, είναι γλυκιά και τονωτική.

Αν είναι να γκρινιάζει συνεχώς, ας γκρινιάζει παρέα με την μάνα της.

Από γκρίνια, καλύτερη η αποχή :P

Καταλήγουμε πάντα στα κουλά γενικευτικά φάση ''οι άνδρες είναι έτσι ,οι γυναίκες γιουβέτσι, οι γκέι τον παίρνουν''

φιξντ :P

Δημοσ.

Τσκ τσκ, μα είναι τοσο απλό...

Να έχει φιλοδοξίες σημαίνει να μην ψάχνει μια θεσούλα στο δημόσιο ή με μέσο για να βολευτεί και να κάνει μια ζωή τα απολύτως απαραίτητα για να μην τον απολύσουν. Ούτε να συμβιβαστεί με κάποια απλή δουλειά κάτω των προσόντων του και να μείνει εκεί μέχρι τη σύνταξη, παρόλο που τη μισεί σαν δουλειά αλλά "ποιός να ξεβολεύεται τώρα και να ψάχνει".

Το πόσες φιλοδοξίες θα έχει τελικά (αν θα είναι εργασιομανής ή αν απλά θα επιδιώκει βελτίωση, αναγνώριση και ανέλιξη) είναι ανάλογα τα γούστα.

Αμέσως άβυσσος...

Τωρα αυτα τα ειπες για να αποδειξεις πως ΔΕΝ ειναι αβυσσος?

:shock: :shock: :shock:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...