Zaknafein Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Γιατί μπλέκεις τον καπιταλισμό με τον φασισμό; Τα φασιστικά καθεστώτα ήταν/είναι οικονομικά ανελεύθερα και σχεδόν εξ'ολοκλήρου κεντρικά ελεγχόμενα - όχι καπιταλιστικά δηλαδή. Επίσης έχει παλιώσει πια το ανέκδοτο ότι όποιος θίξει τον κομμουνισμό/την αριστερά είναι εθνικιστής/φασίστας/χρυσό αυγό κτλ, ειδικά όταν μιλάμε για υποκρισία που κάνει μπαμ από χιλιόμετρο όπως της κυρίας "δεν πληρώνω" που μόλις έγινε υφυπουργός οικονομικών το γύρισε στο "πληρώστε και σώστε"... 4
Silenzio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ξέρω τις διαφορές, έτσι είναι ο τρόπος που μιλάω. για μένα δεν έχει παλιώσει ακόμα..
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 1.Ο μπαμπακας ειμαι εγω. 2.Επειδη εχω μαγαζι συναναστρεφομαι απο αριστερους μεχρι εθνικιστες.Και ναι οι αριστεροι ειναι οι χειροτεροι.Τους φταινε τα παντα εκτος απο τον εαυτο τους,αλλαζουν γνωμη 10 φορες το λεπτο,και σε πριζουν με τις αμπελοφιλοσοφιες τους.Αυτα για αυτους που δεν εχουν λεφτα. 3.Αυτοι που εχουν λεφτα(οι αριστεροι)ειναι σμουλωχτοι μεχρι να τους ερθει η εφορια.Εκει βριζουν θεους και δαιμονες,λενε οτι δεν εχουν να πληρωσουν(ενω το πουγγι ειναι γεματο)και καταριουνται το συστημα. 4.Και βεβαια υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι αξιζουν μεχρι τελευταιας δεκαρας αυτα που εχουν.Αλλα ειναι λιγοι. 1
Silenzio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ενώ η δικιά σου αμπελοφιλοσοφία είναι καλύτερος πρήχτης ? ύψιστη ηθική αξία το χρήμα, πατώ τον αλλο για να πάρω τη θέση εγώ και κυνηγώ το μέγιστο κέρδος με κάθε θυσία. (οφτοπικ)πραγματικά θέλουν πολλά χαστούκια στις σχολές οικονομικών όποιος παπάρας διδάσκει τον ανθρώπινο παράγοντα ισότιμο με τους άλλους. τέλος από μένα δε ξαναγράφω γιατί δεν έχει νόημα, ο φασισμός βαθειά ποτισμένος.
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Οπως κανουν ολοι οι αριστεροι.Οταν πλεον δεν εχουν επιχειρηματα δραπετευουν με το στυλ δεν ξαναγραφω πια,νομιζοντας οτι ετσι βγαινουν υπερανω.Παλια τα κολπα σας μαθαμε πια.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ε βέβαια μη δεις αριστερό να έχει χρήμα αυτός είναι ο χειρότερος !! αυτό το "κομμουνιστής με δεξια τσέπη" πόσο ανώριμο όμως είναι ε ? (εκτός από καραμέλα των χρυσαυγιτών - εθνικιστών) εφόσον στηρίζεις το καπιταλισμό για πιο λόγο ο άλλος να μη πλουτίσει ? Εκείνος που στηρίζει τον κομμουνισμό και την κρατική παρέμβαση στα πάντα, είναι εκείνος που δεν δίνει τον μισό πλούτο του στο κράτος. Φροντίζει να παρανομεί και να φοροδιαφεύγει, ενώ παράλληλα απαιτεί κιόλας από το κράτος (πχ βουλευτικά αυτοκίνητα) Έχει κι άλλα τέτοια παραδείγματα αλλά τα τελευταία σχόλια συμπεριέλαβαν πολιτικό περιεχόμενο ξεδιάντροπα ενώ η δικιά σου αμπελοφιλοσοφία είναι καλύτερος πρήχτης ? ύψιστη ηθική αξία το χρήμα, πατώ τον αλλο για να πάρω τη θέση εγώ και κυνηγώ το μέγιστο κέρδος με κάθε θυσία. Τα role models των κομμουνιστών φταίνε
deesnider Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 όποιος αριστερός βγάζει χρήμα παύει να είναι αριστερός ή δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει ?? Όσο δε μας τα κάνει μπαλόνια για το πόσο «κακοί» είναι οι ...άλλοι πλούσιοι - ειδικά όταν είναι ενεργός πολιτικός - μπορεί να είναι όσο αριστερός γουστάρει, όσο πλούσιος μπορεί και φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει. Εφόσον μας τα κάνει μπαλόνια όμως, συνεχίζει να έχει δικαίωμα να μιλάει, αλλά και οι υπόλοιποι έχουμε δικαίωμα υποχρέωση να τον κράζουμε και να τον λέμε ξεφτίλα. 2
bilya Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ειναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ οχι ιδεολογίες η ιδεολογια ειναι τροπος ζωης κ αντιλήψεων επειδη λεει καποιος οτι ειναι κάτι δεν παει να πει πως ειναι πχ οι αναρχικοί ειναι μια χουφτα άνθρωποι κ οχι δεν ειναι το καθε τσογλανι που πεταει πέτρες επειδη νομιζει πως ειναι αναρχικός κ αυτο ισχυει για ολες τις ιδεολογίες 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 τι εγινε ρε; Τελειωσαν τα τσουβαλια; Σας εφαγε κι εσας η απληστια;
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 1.Ο μπαμπακας ειμαι εγω. 2.Επειδη εχω μαγαζι συναναστρεφομαι απο αριστερους μεχρι εθνικιστες.Και ναι οι αριστεροι ειναι οι χειροτεροι.Τους φταινε τα παντα εκτος απο τον εαυτο τους,αλλαζουν γνωμη 10 φορες το λεπτο,και σε πριζουν με τις αμπελοφιλοσοφιες τους.Αυτα για αυτους που δεν εχουν λεφτα. 3.Αυτοι που εχουν λεφτα(οι αριστεροι)ειναι σμουλωχτοι μεχρι να τους ερθει η εφορια.Εκει βριζουν θεους και δαιμονες,λενε οτι δεν εχουν να πληρωσουν(ενω το πουγγι ειναι γεματο)και καταριουνται το συστημα. 4.Και βεβαια υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι αξιζουν μεχρι τελευταιας δεκαρας αυτα που εχουν.Αλλα ειναι λιγοι. Μάλιστα, μέχρι στιγμής γνωρίζω 4 αριστερούς που ούτε άποψη αλλάζουν ούτε με αμπελοφιλοσοφίες σε πρίζουν, εκτός αν τους ανοίξεις εσύ κουβέντα για καπιταλοκομμουνισμούς μαρξ κτλ, για την εφορία, οχι πολύ γκρίνια αλλά τα κλασσικά όπως όλοι μας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα