Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Σήμερα και κάθε 13 Αυγούστου γιορτάζεται η μέρα των Αριστερόχειρων ανα τον κόσμο.Καλά όχι ότι κάνουμε κανά τρελό event αλλά γενικά μαζευόμαστε κ κουτσομπολεύουμε γιατί είμαστε καλύτεροι,ανώτεροι,πιο όμορφοι,πιο έξυπνοι κοκ από τους δεξιόχειρες. Από μια μισητή μειονότητα στο μεσαίωνα σε μια ευλογημένη στον 21ο αιώνα.Μπορεί να είμαστε λίγοι (5% ως 15% το πολύ) αλλά η συμβολή μας στην ανθρωπότητα καθοριστική.Εσείς τι νομίζετε? Χρόνια μας πολλά ρε lefties! International left-handers day: 13 things you didn't know about left-handers http://home.bt.com/news/odd-news/international-left-handers-day-13-things-you-didnt-know-about-left-handers-11363926383899 1
vsl Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Και εμείς που δεν είμαστε αριστερόχειρες, γινόμαστε. 2
Anorymous Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 α ρε τι μου θημισες εχω φαει πολυ ξυλο για να γραφω με το δεξι, τελικα βαρεθηκε η μανα μου και τα παρατησε 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Επίσης μη ξεχνάτε να γίνετε μέλη στην διεθνή κοινότητα μας κ να κονομήσετε κ αυτό το τρέντικο πιστοποιητικό Αριστεροχειρίας. http://www.anythinglefthanded.co.uk/library/membership-certificate-name.pdf Λολ πάω να το εκτυπώσω για τζερτζελέ 2
Anorymous Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 το οτι οι αριστερόχειρες ειναι πιο έξυπνη ισχυει η μπα
GreyHorse Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 το οτι οι αριστερόχειρες ειναι πιο έξυπνη ισχυει η μπα Θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο; Απάντησε στην ερώτηση και θα σου λυθεί η απορία 7
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αν ενωθούμε όλοι μαζί θα κάνουμε μια χώρα με πληθυσμό λίγο πιο κάτω από αυτόν της Ινδίας.Θα είμαστε υπερδύναμη λέμε.Πως να την ονομάσουμε? 2
michael92 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Και εμείς που δεν είμαστε αριστερόχειρες, γινόμαστε. Εγώ που είμαι δεξιόχειρας στα πάντα εκτός από το fap που χρησιμοποιώ μόνο το αριστερό είμαι ειδική privileged κατηγορία;
Anorymous Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αν ενωθούμε όλοι μαζί θα κάνουμε μια χώρα με πληθυσμό λίγο πιο κάτω από αυτόν της Ινδίας.Θα είμαστε υπερδύναμη λέμε.Πως να την ονομάσουμε? ΗΠΑ ( Ηνωμένες Πολιτείες Αριστερόχειρων )
pournaras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Τι αλλο θα ακουσουμε... να κανουμε και μια παγκοσμια ημερα αριστεροποδιας (βαζουν τα καλυτερα γκολ), μια παγκοσμια μερα αμφιχειριας και μια αμφιποδιας, και στο τελος να κανουμε και μια παγκοσμια ημερα της παγκοσμια ημερας... 9
Iris_89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αυτοί που γράφουν και με τα 2, πότε γιορτάζουν? Να ξέρω να κεράσω 1
φραμπάλα Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Εγώ μπορώ να γυρίσω την γλώσσα.Πόσοι μπορούνε; 1
DrLo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 το οτι οι αριστερόχειρες ειναι πιο έξυπνη ισχυει η μπα 6
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Τι αλλο θα ακουσουμε... να κανουμε και μια παγκοσμια ημερα αριστεροποδιας (βαζουν τα καλυτερα γκολ), μια παγκοσμια μερα αμφιχειριας και μια αμφιποδιας, και στο τελος να κανουμε και μια παγκοσμια ημερα της παγκοσμια ημερας... κράζεις?θαυμάζεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα