Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είμαι σε τουριστικό νησί και συνήθως οι ξένοι δεν ξέρουν Κατι πέρα από το Τζατζικη. Είπα να της δοκιμάσω να έχω κάτι διαφορετικό να σερβιρω από άλλους. Γι' αυτό ρωτάω γνώμες

Δημοσ.

Θέλω να της ενταξω δίπλα από της μερίδες σουβλακια που βάζω. Τι λέτε αξίζει;

Έτσι μπράβο! Επιτέλους κάποιος που σκέφτεται και εμάς που δεν γουστάρουμε το βρωμοτζατζίκι!

  • Like 2
Δημοσ.

Έτσι μπράβο! Επιτέλους κάποιος που σκέφτεται και εμάς που δεν γουστάρουμε το βρωμοτζατζίκι!

Κοίτα εγώ το πουλάω το σουβλακι σαν μερίδα οπότε το βάζω σε μπολακι δίπλα δεν τους ρωτάω. Θα το κάνω δοκιμή και θα δω. Είναι και ακριβά 2 κιλά 17€

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει, αλλά θα ήθελα να υπάρχει η επιλογή. Ισως να μην μου αρεσε βεβαια και να μην ξαναεπαιρνα, αλλά μια τουλάχιστον φορα θα ετρωγα. Βάλε και βλέπεις.

Δημοσ.

Βάλε τζατζίκι που είναι κλασσικό και γιαούρτι για όποιον δεν είναι του σκόρδου! Και τα δύο αρέσουν πολύ στους ξένους!

Δημοσ.

Έτσι μπράβο! Επιτέλους κάποιος που σκέφτεται και εμάς που δεν γουστάρουμε το βρωμοτζατζίκι!

βαρια κουβεντα ειπες.Οτι και να τους βαλεις τα σκατολιγουρια οι ξενοι θα το φανε δωστους εκει σουβλακι να φανε να γινουν ανθρωποι

Δημοσ.

Με το κοτόπουλο θα γαμάει η φιλαδέλφεια.

 

Αλλά συμφωνώ ο τουρίστας δε θα ρθει για να ψαχτεί γευστικά. 2 με τζατζίκι θα εκτελέσει χωρίς σκέψη

Δημοσ.

Mεγαλωμένος στην σουβλακομάνα του Κορυδαλλού και μάλιστα σε εποχές που υπήρχε ένα σουβλατζίδικο κάθε 40 μέτρα μπορώ να πω ότι αυτό που έκανε τα σουβλάκια να ξεχωρίζουν ήταν οι σάλτσες (με ντομάτα, με κιμά, πικάντικες κλπ) που αυτοί οι αιρετικοί έβαζαν αντί για τζατζίκια, από την δεκαετία του 1980. Δεν το έβλεπες αυτό σε άλλες περιοχές της Ελλάδος. Να βάζεις σάλτσα στο σουβλάκι ήταν αδιανόητο εκείνη την εποχή.
Οι ίδιοι πρωτοπόροι έφεραν και τα... κοτόπουλα. Να έτρωγες σουβλάκι με κοτόπουλο δεν έπαιζε πουθενά αλλού.
Δηλαδή εντάξει κάνε μια δοκιμή αλλά αυτό με το philadelphia πολύ ετοιματζίδικο μου ακούγεται. Φτιάξε καμιά δική σου μοναδική σάλτσα. Το μυστικό της επιτυχίας. Κάποιοι στέριωσαν έτσι ολόκληρες δεκαετίες. 

  • Moderators
Δημοσ.

Mεγαλωμένος στην σουβλακομάνα του Κορυδαλλού και μάλιστα σε εποχές που υπήρχε ένα σουβλατζίδικο κάθε 40 μέτρα μπορώ να πω ότι αυτό που έκανε τα σουβλάκια να ξεχωρίζουν ήταν οι σάλτσες (με ντομάτα, με κιμά, πικάντικες κλπ) που αυτοί οι αιρετικοί έβαζαν αντί για τζατζίκια, από την δεκαετία του 1980. Δεν το έβλεπες αυτό σε άλλες περιοχές της Ελλάδος. Να βάζεις σάλτσα στο σουβλάκι ήταν αδιανόητο.

Δηλαδή εντάξει κάνε μια δοκιμή αλλά αυτό με το philadelphia πολύ ετοιματζίδικο μου ακούγεται. Φτιάξε καμιά δική σου μοναδική σάλτσα. Το μυστικό της επιτυχίας. Κάποιοι στέριωσαν έτσι ολόκληρες δεκαετίες.

Κέρκυρα Η σάλτσα είναι το στάνταρ στην πίτα

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...