Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να με ληστέψανε...

Νοικιάζω ένα σπίτι το οποίο το έχω σαν αποθήκη λίγο πιο κάτω από το δικό μου. Δεν πάω κάθε μέρα αλλά χτες ήθελα να βρω κάτι χαρτιά και πήγα.

Έχει 2 κλειδαριές η πόρτα . Την κανονική με κανονικό κλειδί και όχι ασφαλείας (παλιά πόρτα) και μια "ασφαλείας" με τα μεγάλα παλιά κλειδιά που έχουν μακρύ κορμό

Αυτό που είδα είναι ότι έχουν κόψει τον αφαλλό στην μέση ( δείτε την φώτο για να καταλάβετε)

Φώναξα αστυνομία και μου είπαν να φωνάξω κλειδαρά μιας και η πόρτα ήταν κλειστή και αν δω ότι έχουν πάρει πράγματα να φωνάξω σήμανση για αποτυπώματα και καταγραφή.

Λεφτά για κλειδαρά δεν έχω αυτές τις μέρες

Δεν είχα τίποτα αξίας μέσα. Είναι κυρίως ρούχα , βιβλία κατά κύρια βάση

Το μόνο που με νοιάζει είναι ο υπολογιστής μου και ένα Laptop.

Εχω τα πραγματα εκεί για να φύγουν για Πύργο Ηλείας τέλος του μηνός.

Το ερώτημα μου είναι κατά πόσο μπορώ να ανοίξω την πόρτα μόνος μου και πως

post-209881-0-52073100-1439551763_thumb.jpeg

Δημοσ.

Φωναξε τον mclein, θα σου κανει φιλικη τιμη.

Θα πάω να παρακαλέσω κανέναν στην γειτονιά μπας και έρθει και του δώσω τα χρήματα τέλος του μήνα.

Απλά θέλω να δω ότι δεν πήραν το pc γιατί έχω αρκετά πράγματα μέσα

Δημοσ.

Θα πάω να παρακαλέσω κανέναν στην γειτονιά μπας και έρθει και του δώσω τα χρήματα τέλος του μήνα.

Απλά θέλω να δω ότι δεν πήραν το pc γιατί έχω αρκετά πράγματα μέσα

Αν μπήκαν μέσα μόνο τους υπολογιστές πρέπει να πήραν δυστυχώς! Αφού λες ότι δεν είχες τίποτα άλλο αξίας....

Δημοσ.

Αστα να πάνε με τους κολοδιαρρήχτες αυτές τις μέρες, εμείς είχαμε προβλήματα στο σπίτι για τρια συνεχόμενα χρόνια. Φοβάμαι οτι θα έχουμε και φέτος. Σκόπευα να φέρω ηλεκτρολόγο να βάλει λάμπες φωτισμού και να αγοράσω κάτι συναγερμούς αλλά δεν θα γίνουν ούτε αυτά.

Δημοσ.

Αστα να πάνε με τους κολοδιαρρήχτες αυτές τις μέρες, εμείς είχαμε προβλήματα στο σπίτι για τρια συνεχόμενα χρόνια. Φοβάμαι οτι θα έχουμε και φέτος. Σκόπευα να φέρω ηλεκτρολόγο να βάλει λάμπες φωτισμού και να αγοράσω κάτι συναγερμούς αλλά δεν θα γίνουν ούτε αυτά.

Και μιας και τα λεμε ολα εδω, γραψε και διευθυνση να μην ψαχνονται οι ελαφροχερηδες που διαβαζουν :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...