Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να έισαι διευθυντης  Αρχιφύλακας  σε μια εταιρία  ένα φυλάκιο κάπου στο βουνό ή βυσματομονάδα να κάθεσαι,να έχεις υπαλλήλους - φαντάρους ,και συ να αραζεις  και να παίζεις [σχεδόν] όλη μέρα videogames 

χμμμμ κάτι παρόμοιο έχω συναντήσει ! κάποιοι ... καραβανάδες :P :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Η δουλεια μου εδω και 2μιση χρονια ηταν πωλητης σε μια εταιρια με δομικα υλικα (τα πρωτα 2 χρονια στον τομεα των εξαγωγων και τον τελευταιο μισο χρονο σε πωλησεις σε ελλαδα και στο εξωτερικο), οι σπουδες μου ηταν πανω στο web design οπου το αφησα γιατι δεν ειχα σταθεροτητα και δεν μπορουσα να βρω κατι μονιμο πανω σε αυτο σε καιρο κρισης.

Στο μεταξυ το χομπι μου ειναι η φωτογραφια και εδω και εναν χρονο περιπου δουλευω ως 2η δουλεια φωτογραφος σε clubs και παραλληλα κυνηγαω και καποιους γαμους ως βοηθος. Στην αρχη με ευχαριστουσε μιας και η δουλεια μου ηταν αρκετα ευχαριστη δηλαδη ποτακια σε μαγαζια, χαβαλε με τους πελατες και φωτογραφιες αλλα υπηρχαν και περιπτωσεις που επρεπε να κανεις τον μαλακα και να καθεσαι παραπανω 1-2 ωρες ενω ειχες βγαλει το θεμα σου (χωρις παραπανω λεφτα φυσικα) οποτε ειχα φτασει καποιες φορες να λεω οτι πηρα αυτο που με ευχαριστει και κατεληξα να το κανω χωρις ευχαρίστηση. Αλλα το ειδα λιγο καλυτερα αργοτερα και λεω οτι δεν φταει το αντικειμενο μου που εξακολουθω να το αγαπω αλλα οι εργασιακες συνθηκες σε μερικες περιπτωσεις.

Πριν 1 βδομαδα περιπου παραιτηθηκα και απο την δουλεια μου γιατι βρηκα μονιμη δουλεια ως φωτογραφος οποτε περιμενω πως και πως την επομενη βδομαδα για να αρχισω και να δω πως ειναι τα πραγματα μιας και θα κανω κατι που αγαπω.

Και βγάζεις και ωραίες φώτο!
Δημοσ.

Εγώ πάντως διαφωνώ με το να κάνεις επάγγελμα το χόμπυ σου, γιατί θα αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο "επαγγελματικά", που σημαίνει ότι δε θα παίρνεις πλέον αυτά τα ωραία πράγματα που έπαιρνες ως τώρα.Εκτός και αν είναι τόσο προσοδοφόρο, ώστε να μη νοιάζεσαι για την παραγωγικότητα...

• Like 1
Δημοσ.

Και?

τι εννοεις;

Και εγω,τι παιζεις?

cs:go

Καλά υπάρχει απιστευτος ανταγωνισμός στον τομέα του gaming και οι αντιπάλοι δε χαρίζουν τίποτα έτυχε να παίξω σε ένα τουρνουα dota και οι τύποι ήταν λες και ήταν ρομποτ με ταχύτητα και αντανακλαστικά υπερήρωα Flash.

Αν είναι να μην απολαμβάνεις το gaming όμως έτσι,γιατί έτσι ειναι,ουτε οι ίδιοι απολαμβανουν το gaming έτσι υπερηχητικά που παίζουν .τα κάνουν όλα για τα λεφτά και τον ανταγωνισμό

Το καλύτερο είναι να έισαι διευθυντης σε μια εταιρία να κάθεσαι,να έχεις υπαλλήλους,και συ να αραζεις και να παίζεις όλη μέρα videogames

τι διευθυντης δηλαδη; αυτο κανουν οι διευθυντες ολη μερα; :P

Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι μπορεί να κάνεις ρουτίνα το χόμπι σου και να μην σε γεμίζει πλέον.

Ακόμα και στους gamer, όταν φτάσουν να το κάνουν σε επαγγελματικό επίπεδο, αν και φαντάζει η απόλυτη δουλειά, μπορεί να καταντήσει η απόλυτη πλήξη.

Και εκεί είναι που αντιλαμβάνεσαι ότι ένα από τα πράγματα που σου γεμιζαν ευχάριστα τον χρόνο έχει χαθεί.

Περισσότερο συμφωνώ με την άποψη ότι καλό είναι να κάνεις κάτι συνδυαστικα, πχ να σου αρέσουν τα ταξίδια, να έχεις ένα επιχειρηματικό υποβαθρο (οικονομικό και γνωστικο), και να ασχοληθείς με ένα ταξιδιωτικό γραφείο (με όση δουλειά έχουν σήμερα αυτά)

ισως

Και η Ελλαδα σου στεκεται εμποδιο?

προφανως

Είναι ψηλό το ping..

μπα οχι για αυτο

Δημοσ.

Σε τι μπορει να σου φταιει η Ελλαδα που εσυ δεν παιζεις τοοσο καλα?

Όντως, κι εγώ δεν καταλαβαίνω που είναι το εμπόδιο. Ας μας το εξηγήσει ο φίλος!

Δημοσ.

σου ειπα οτι θα ηθελα να γινω επαγγελματιας παιχτης στο cs:go γιατι για μενα ειναι χομπυ αυτο που κανω, και ειμαι και πολυ καλος σε αυτο, βλεπεις καθολου στο twitch ελληνικα teams-εταιριες να κανουν κατι τετοιο; ή λες να σηκωθω να παω αμερικι και σουηδια με την ελπιδα να μπω σε ενα ηδη φτιαγμενο team; omg πριν μιλησεις σκεψου λιγο τι εννοει ο αλλος

Δημοσ.

σου ειπα οτι θα ηθελα να γινω επαγγελματιας παιχτης στο cs:go γιατι για μενα ειναι χομπυ αυτο που κανω, και ειμαι και πολυ καλος σε αυτο, βλεπεις καθολου στο twitch ελληνικα teams-εταιριες να κανουν κατι τετοιο; ή λες να σηκωθω να παω αμερικι και σουηδια με την ελπιδα να μπω σε ενα ηδη φτιαγμενο team; omg πριν μιλησεις σκεψου λιγο τι εννοει ο αλλος

Εγώ ρώτησα σοβαρά πάντως γιατί όντως δεν ξέρω που είναι το πρόβλημα στο να κάνεις κάτι τέτοιο στην Ελλαδα...:)

Δημοσ.

Εγώ ρώτησα σοβαρά πάντως γιατί όντως δεν ξέρω που είναι το πρόβλημα στο να κάνεις κάτι τέτοιο στην Ελλαδα... :)

ειναι πολλα, παντως δε γινεται ακομα, πρεπει εξωτερικο

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο καλός;

Γιατί δε μπαίνεις σε μια ελληνική ομάδα;

Στο twitch γιατί δε streamάρεις;

Περιμένεις να σε βρει από το πουθενά top ομάδα να σου κάνει συμβόλαιο;

Στο lol πάντως μια χαρά κάνεις καριέρα είτε ως παίκτης είτε ως streamer από Ελλάδα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...