Simos805 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, βρήκα σε ένα παράθυρο του σπιτιού αυτές τις φωλιές εντόμων, ξέρει κανείς τι είδος εντόμου κάνει αυτές τις φωλιές?
Simos805 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Pic or didn't happen.Συγνώμη ανεβασα τις εικονες απο την αφαρμογη για iOS αλλα για καποιο λογο αποτι φαινεται δεν τις διχνει.. Θα προσπθησω παλι.<p></p>
Simos805 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Σφήκες Είσαι σίγουρος? Όπου κι αν έψαξα στο google για φωλιά σφήκας δεν βρήκα κάτι παρόμιο...
omghi2u Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 δεν μπορω να τις δω τις φωτογραφιες, παταω πανω τους αλλα μενει στο "loading" για παντα. 3
groot Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Εάν είναι τέτοιες (επειδή ούτε εγώ μπόρεσα να δω καλά) : τότε είναι από αυτό: Δεν επιτίθεται σε ανθρώπους, είναι όμως λίγο φωβιστικό στην όψη 2
Simos805 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Τις ανέβασα στο dropbox ελπίζω τώρα να φαίνονται...
PETROS13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Χωρίς να μπορώ να δω τις φωτο σφηκα-σκουρκος εκτιμώ. Κατέστρεψε τις αν μπορείς κ προσοχή μη σου επιτεθούν
iordanis77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εγω ειχα δει κατι λασπωμενα μικρα στρογγυλα αυγα που ειχαν χωσει πουλια στην εσοχη του παραθυρου της σιτας. Χωρίς να μπορώ να δω τις φωτο σφηκα-σκουρκος εκτιμώ. Κατέστρεψε τις αν μπορείς κ προσοχή μη σου επιτεθούν Με φλογοβολο για να ειναι σιγουρος. 1
Simos805 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εγω ειχα δει κατι λασπωμενα μικρα στρογγυλα αυγα που ειχαν χωσει πουλια στην εσοχη του παραθυρου της σιτας. Με φλογοβολο για να ειναι σιγουρος. Τα έβγαλα άδεια ήταν... Έχω την απορία βέβαια που πήγε το έντομο που βγήκε από αυτά διότι στο παράθυρο έχουμε σίτα (πυκνή) οπότε αποκλίεται να έφυγε!Ακόμα δεν μπορείτε να δείτε τις εικόνες που τις ανέβασα από το dropbox?
N3k21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Οι φωτογραφίες σου ακόμα δεν φαίνονται. Πάντως μην ανησυχείς. Κρίνοντας από το thumbnail της πρώτης σου φωτό, πρόκειται όντως για το έντομο που αναφέρεται στο post #7, τον λεγόμενο "χτίστη". Συγγενεύει μεν με τις σφήκες, αλλά δεν είναι επιθετικό. Τις φωλιές τις βρήκες άδειες, διότι δεν τις χρησιμοποιεί ως κατοικία, αλλά για να εναποθέσει τα αυγά του. Μόλις οι προνύμφες ενηλικιωθούν, απλά φεύγουν. 1
iordanis77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Kατι τετοιο εχω δει κι εγω, αλλα σε στρογγυλο.
d_gkal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ενα τετοιο εχω και γω πανω απ την εξωπορτα μου. πως το εξαφανιζω? να ψεκασω κανα σπρευ πρωτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα