Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν εργαζομενος ηθελα καλοκαιρι γιατι τοτε επαιρνα την αδεια.

Σαν ανεργος προτιμω χειμωνα. Δε χρειαζομαι συνεχεια ερ κοντισιον, δεν εχω κουνουπια και κατσαριδες:)

50 βαθμοί ακατέβατοι λέμε.

Στη δύσκολη συμβιβάζομαι με τους 47.5 της Φιλαδέλφειας

Στη Σαουδικη Αραβια πιανει λεει και τους 70, παντως μη πας σε καμμια περιπτωση απο κει, ξερεις γιατι.

• Like 1
Δημοσ.

Oι μέρες βαριάς ολικής νεφοκάλυψης φάση να μην περνάει ούτε αχτίδα ήλιου στην Αθήνα το χειμώνα είναι σπανιότατες (3 το πολυ κατ'έτος στατιστικά).Υπερβάλεις για το θερμοσίφωνα.

Δε χρειάζεται να έχει 1000% νεφοκάλυψη για να μην έχεις ζεστό νερό στον ηλιακό..

Πέρσι είχε τουλάχιστον 50 μέρες το χειμώνα χωρίς ζεστό νερό.

Μας πέθανε στις βροχές και στις συννεφιές.

Πάντως υπάρχουν και τα ταχυθερμοσίφωνα..Δε χρειάζεται να περιμένεις να ζεσταθεί το μπόιλερ.

Δημοσ.

Χειμώνας.

Και θέρμανση να μην έχεις, κάτω από τα σκεπάσματα και ζεστάθηκες. Τα ρούχα το πρωί στο άλλαγμα θα είναι παγωμένα, αλλά για 2-3 λεπτά. Το έχω κάνει μήνα στην ορεινή Χαλκιδική με χιόνι. Καλοκαίρι χωρίς air condition απλά δεν παλεύεται.

Το ίδιο και στο δρόμο, ψοφόκρυο να έχει, ντύνεσαι καλά και βγαίνεις. Με ζέστη απλά δεν μπορείς να περπατήσεις άλλο.

Αμάξι το ίδιο, έχω ζήσει εποχές που δεν υπήρχε κλιματισμός στα αυτοκίνητα, απλά δεν μπορούσες να οδηγήσεις. Θυμάμαι αυτοσχέδια μικρά ανεμιστηράκια να τα κολάν στο αυτοκίνητο με ρεύμα από τον αναπτήρα και νερό στο πρόσωπο για να δροσίσεις. Κρύο ντύνεσαι και κάτι γίνεται, πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

ΠΑΡΤΟ (το λάικ)!

ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ (το λάικ)!

Σε πρόλαβε η φραμπάλα. -.-

Χειμώνας εννοείται.

τριλοβίτη ανώμαλος παντού ρε φίλε

Αντικονφορμιστής ιτ ις.

images?q=tbn:ANd9GcReceIp1v1st3nVeauYgI8

Μόνο άνοιξη \m/

https://www.youtube.com/watch?v=jav2HNxD2bM

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Χειμώνας.

Και θέρμανση να μην έχεις, κάτω από τα σκεπάσματα και ζεστάθηκες. Τα ρούχα το πρωί στο άλλαγμα θα είναι παγωμένα, αλλά για 2-3 λεπτά. Το έχω κάνει μήνα στην ορεινή Χαλκιδική με χιόνι. Καλοκαίρι χωρίς air condition απλά δεν παλεύεται.

Το ίδιο και στο δρόμο, ψοφόκρυο να έχει, ντύνεσαι καλά και βγαίνεις. Με ζέστη απλά δεν μπορείς να περπατήσεις άλλο.

Αμάξι το ίδιο, έχω ζήσει εποχές που δεν υπήρχε κλιματισμός στα αυτοκίνητα, απλά δεν μπορούσες να οδηγήσεις. Θυμάμαι αυτοσχέδια μικρά ανεμιστηράκια να τα κολάν στο αυτοκίνητο με ρεύμα από τον αναπτήρα και νερό στο πρόσωπο για να δροσίσεις. Κρύο ντύνεσαι και κάτι γίνεται, πάντα.

Όχι πάντα. Κέρκυρα πχ με την υγρασία που έχει δεν παλεύεται το κρύο

Δημοσ.

Άνοιξη.

Μισώ τα ελληνικά καλοκαίρια που αδειάζουν τα πάντα (μα που είναι το 1.5 εκ. άνεργοι και οι 3.5 εκ. συνταξιούχοι ;) και πρέπει αναγκαστικά για να μην σαπίσω στην πόλη μόνη μου να τρέχω στα μπιτσόμπαρα της Χαλκιδικής.Όπου θα δω την κάθε γκόμενα με την κωλάρα και το μπραζίλ(και θα ζηλέψω), τα ζευγαράκια(και θα ζηλέψω), τις οικογένειες με τα μωρά(και δεν θα ζηλέψω) και πολλούς γνωστούς μου που θέλω να αποφύγω.

Θα ρουφάω την κοιλιά μου μέχρι να σκάσω, μετά θα βουτήξω, θα βγω, τα μαλλιά μου θα γίνουν σαν άχυρα από το θαλασσινό νερό.Θα στεγνώσω με την σιχαμένη άμμο να έχει μπει σε κάθε ρωγμή του σώματος μου με την οποία αργότερα θα γεμίσω το αυτοκίνητο.

Θα πάω σπίτι, θα πάω να βάλω την πετσέτα στα άπλυτα και μετά θα ακούω το κρατς κρουτς της άμμου όταν θα περπατάω στο πάτωμα του μπάνιου.

Και φυσικά να μην ξεχάσω την διαολεμένη κίνηση στους δρόμους.

Νισάφι με αυτήν την ιεροτελεστία κάθε χρόνο.

Αλλάζουμε; 

Θα πάρεις βροχές-μούχλα και 15 βαθμούς το κατακαλόκαιρο με "καλές" μέρες στους 22ο(μια-μια συνήθως πάει),με πιθανότητες βροχής καθημερινά και σχεδόν σίγουρα παγωμένο αγέρα από την Β.Θάλασσα στο πακέτο(δηλαδή κάποιες μέρες καλοριφέρ,ας είναι και Αύγουστος) + ερημιά στους δρόμους-μαγαζά διότι όλοι πήγαν εις τας εξοχάς,όπως ακριβώς Ελλάδα.

Προσωπικά θα γούσταρα να έχω την επιλογή για ένα-δυο μπάνια το ΣΚ για όλο το καλοκαίρι,εδώ όμως είναι Βαλτική...

Τέλος γιατί δεν πας σε άλλες παραλίες,όπως από την μεριά της Καβάλας ή/και Πιερία που έχει λιγότερη κίνηση;

Δημοσ.

Εξαρτάται από το χειμώνα και το καλοκαίρι της κάθε χώρας. Στην Ελλάδα και οι δύο αυτές εποχές είναι πολύ ωραίες οπότε δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. 

Δημοσ.

Αλλάζουμε; 

Θα πάρεις βροχές-μούχλα και 15 βαθμούς το κατακαλόκαιρο με "καλές" μέρες στους 22ο(μια-μια συνήθως πάει),με πιθανότητες βροχής καθημερινά και σχεδόν σίγουρα παγωμένο αγέρα από την Β.Θάλασσα στο πακέτο(δηλαδή κάποιες μέρες καλοριφέρ,ας είναι και Αύγουστος) + ερημιά στους δρόμους-μαγαζά διότι όλοι πήγαν εις τας εξοχάς,όπως ακριβώς Ελλάδα.

Προσωπικά θα γούσταρα να έχω την επιλογή για ένα-δυο μπάνια το ΣΚ για όλο το καλοκαίρι,εδώ όμως είναι Βαλτική...

Τέλος γιατί δεν πας σε άλλες παραλίες,όπως από την μεριά της Καβάλας ή/και Πιερία που έχει λιγότερη κίνηση;

όχι δεν αλλάζουμε.. τι να την κάνω την μούχλα.. χώρα με ιδανικές κλιματικές συνθήκες δεν υπάρχει;

Βαλτική;;;γιατί ρε φίλε:;;

Πήγα προς Καβάλα, αλλά δεν ενθουσιάστηκα με τον κόσμο που μαζεύει

και Πιερία απλά οι χειρότερες θάλασσες

Δημοσ.

όχι δεν αλλάζουμε.. τι να την κάνω την μούχλα.. χώρα με ιδανικές κλιματικές συνθήκες δεν υπάρχει;

Βαλτική;;;γιατί ρε φίλε:;;

Πήγα προς Καβάλα, αλλά δεν ενθουσιάστηκα με τον κόσμο που μαζεύει

και Πιερία απλά οι χειρότερες θάλασσες

Εάν βρεις τέτοια χώρα πες με να έρθω και εγώ.

Με ξέβρασε το κύμα(της Βαλτικής)εδώ εις την Δανιμαρκίαν. :P

Εεεε,είσαι και εσύ επιλεχτική.

Μια ζηλεύεις τον κόσζμος στην Χαλκιδική,μια δεν σε αρέσει αλλού.

Η Πιερία όντως έχει κακές έως άθλιες θάλασσες(ανάλογα την μέρα και τον αγέρα-ρεύματα), αλλά η πορεία προς τα εκεί είναι τάξεις ανώτερη από την αθλιότητα της Χαλκιδικής και τους δρόμους που πρέπει να διαβείς για να φτάσεις κάπου καλά.

Πάντως θέλεις και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη.

Είσαι σίγουρη ότι δεν θες να αλλάξουμε;Η κρύα θάλασσα κάμει καλό στο δέρμα και θα έχεις και τους κσανθούς Άριους να σε κοιτάνε ως εκσωτική μαυριδερή-Μεσογειακή(από ότι πιστεύω ως Ελληνίς) ομορφιά της παραλίας. :P  :lol:

Δημοσ.

Επιλεκτική δεν είμαι, φυσιολογική είμαι.Απλά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Οπότε θα ακολουθήσω το πλήθος και θα καταπιώ τα νεύρα μου μόνο και μόνο επειδή τέτοιες θάλασσες δεν είναι εύκολο να βρεις(δεύτερο πόδι).

Νομίζω υπάρχουν χώρες με τέτοιο κλίμα.Οι χώρες που έχουν το κλίμα της Ελλάδας χωρίς την υγρασία.Κεντρική Αμερική ίσως;

Δεν είμαι η κλασική κοντή μελαχρινή Μεσόγεια οπότε δεν ξέρω αν θα έχω πέραση στα τεκνά, τους Δανούς.

Να αλλάξουμε ναι, αλλά τι δουλειά κάνεις;

Δημοσ.

Καλοκαίρι vs χειμώνας, θα επιλέξω χειμώνας. Και το λέω συνειδητά ακόμα κι όταν τουρτουρίζω με τα χιόνια.

Αλλά αν είχα να επιλέξω, θα διάλεγα Άνοιξη. Να μπορείς με ένα κοντομάνικο να κυκλοφορείς την ημέρα, ενώ το βράδυ να σκεπάζεσαι και να κοιμάσαι γαλήνια.

Δημοσ.

Επιλεκτική δεν είμαι, φυσιολογική είμαι.Απλά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Οπότε θα ακολουθήσω το πλήθος και θα καταπιώ τα νεύρα μου μόνο και μόνο επειδή τέτοιες θάλασσες δεν είναι εύκολο να βρεις(δεύτερο πόδι).

Νομίζω υπάρχουν χώρες με τέτοιο κλίμα.Οι χώρες που έχουν το κλίμα της Ελλάδας χωρίς την υγρασία.Κεντρική Αμερική ίσως;

Δεν είμαι η κλασική κοντή μελαχρινή Μεσόγεια οπότε δεν ξέρω αν θα έχω πέραση στα τεκνά, τους Δανούς.

Να αλλάξουμε ναι, αλλά τι δουλειά κάνεις;

Χώρες δίχως σκατά καιρό δεν ξέρω,ίσως να υπάρχει κανένα νησί στον Ειρηνικό που είναι όλη την χρονιά καλά,αλλά εκεί θα έχει τυφώνες και δεν συμμαζεύεται.

Στατιστικά πάντως είχα καλές ελπίδες να πέσω μέσα,το κοντή δεν το υπονόησα διότι ξέρω πολλές περισσότερες κανονικές από κοντούλες Ελληνίδες.

Για τόπους διαμονής&καιρό μιλάμε μάνα ΄μ,όχι να αλλάξουμε δουλειές. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...