ZauZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 1. Αγουροξυπνημένος μετά από μακρά νύχτα κατάποσης αλκοόλ… Έβαλα οδοντόκρεμα στο ξυραφάκι… 2. Είμαι φοιτητής… έχουμε party στη σχολή. Γυρίζω σπίτι με το αυτοκίνητο και είμαι τύφλα εις τετράγωνο (ένας θεός ξέρει πώς τα κατάφερα και δεν σκοτώθηκα ή δεν σκότωσα κανένα στο δρόμο). Φτάνω στο δρόμο του σπιτιού μου και για πρώτη φορά στα χρονικά άδειος ο δρόμος και μόνο ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο στο δεξί πεζοδρόμιο. Με σημείο αναφοράς το αυτοκίνητο αυτό, κάνω μια μανούβρα και τσάααααακ παρκάρω άρχοντας… Μονολογώ από μέσα μου «Ρε π@@@η και σουρωμένος οδηγάρα είσαι». Ξυπνάω το επόμενο πρωί-μεσημέρι (Κυριακή ευτυχώς) βγαίνω στο μπαλκόνι, και διαπιστώνω ότι έχω παρκάρει κάθετα στο δρόμο και τα αυτοκίνητα ανέβαιναν το πεζοδρόμιο για να περάσουν…. Υγ : Εννοείτε ότι δεν ξανά οδήγησα πιωμένος. Πάνε 10 χρόνια από τότε…. Υγ 2 : Παραμένω οδηγάρα 3. Όποτε στέλνω μήνυμα στη γυναίκα μου κάτι του στιλ «Entaksi matakia mou» το φανταστικό autocorrect αποφασίζει να γράψει «Entaksi maria mou» γιατί κάνει search στον τηλεφωνικό μου κατάλογο. Είναι προφανές νομίζω ότι τη γυναίκα μου ΔΕΝ την λένε Maria. (Έχει γίνει τόσες φορές που πλέον είτε matakia mou γράψω είτε maria mou ένα και το αυτό). 4. Έχουμε ετοιμαστεί να βγούμε , Σάββατο βράδυ, 22:30 και με το που κλείνω τη πόρτα συνειδητοποιώ ότι το κλειδί είναι από τη μέσα μεριά. Το σπίτι σε ερημικό μέρος στην άλλη άκρη του κόσμου. Με λίγη προσπάθεια πλέον μπορώ να πω ότι με ταυτότητα η κανά μεταλλικό έλασμα ανοίγω και πόρτες άμα λάχει. 5. Αγοράζω αναψυκτικό από το περίπτερο. Το ανοίγω πίνω μια γουλιά (καμιά φορά και καμία) και μόλις περάσω μπροστά από κάδο σκουπιδιών το πετάω μέσα αφηρημένος (το έχω κάνει άπειρες φορές). 6. Τα κλειδιά μου έχουν μια τάση να κρύβονται συνέχεια σε διαφορετικά μέρη παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μου να τα συνετίσω. 6
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 αφαιρέθηκα και έσπρωχνα την πένσα στο χείλος του γκρεμού χωρίς να το καταλάβω, την βλέπω την ώρα που πέφτει και αντανακλαστικά την αρπάζω στον αέρα αλλά αποσπάται η προσοχή μου από το άλλο μου χέρι που γλιστράει λίγο πιο κάτω απ' ότι έπρεπε και συναντήθηκε με την ηλεκτρική καρέκλα. Η παλάμη όπως ήταν φυσικό έκλεισε αυτόματα πάνω στο γυμνό καλώδιο και δεν υπήρχε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Εκτός από ένα. Να γλιτώσω από την κάψιμο πέφτοντας στο κενό. Είχε από κάτω ένα βιομηχανικό μηχάνημα στο οποίο προσγειώθηκα με την πλάτη, έκανα κάτι γκελ και μετά θαύμα: ανοίγω τα μάτια και στεκόμουν όρθιος στο έδαφος! Εννοείται πως στα πρώτα 2 βήματα κατέρρευσα και με μάζεψαν με τα κουταλάκια. Οι τραυματιοφορείς ευτυχώς είχαν την αίσθηση του black humor και επειδή ήταν κρίσιμο να μην χάσω τις αισθήσεις τελικά τα κατάφεραν να με παραδώσουν ζωντανό. Τα αστειάκια συνεχίστηκαν και στα επείγοντα και ευχαρίστησα την τύχη μου που ο Έλλην είναι τόσο καραγκιόζης ώρες-ώρες. Πιο μετά έφυγε η αδρεναλίνη και μου κόπηκαν τα γέλια. Στιγμή αφηρημάδας που δεν θα την ξεχάσω ποτέ.
anwnymh29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ας πω και την δικη μου στιγμη αφηρημαδας..φρεσκια φρεσκια προχθεσινη! Παω σε ενα μαγαζι που πουλουσε ρουχα εργασιας (πυροσβεστικες,νοσηλευτικες,ιατρικες στολες κλπ)..Με κατεβαζει λοιπον ο μαγαζατορας στο υπογειο για να δοκιμασω καποια νουμερα και μου λεει σε αφηνω μονη να διαλεξεις γιατι εχω το μαγαζι μονος και πρεπει να παω πανω..Οκ λεω κανενα προβλημα!!Αφου δοκιμαζω το κατω μερος δλδ το παντελονι ειδα οτι ειναι λιγο μεγαλο και βγηκα απο το δοκιμαστηριο φορωντας το για να βρω ενα νουμερο μικροτερο,αφου λοιπον το βρισκω πηγα να κατεβασω επιτοπου το παντελονι να αλλαξω εκτος δοκιμαστηριου!!Λιγο η δυσκολη μερα που ειχα?Λιγο η ευγενεια του μαγαζοτορα μου δημιουργησε τετοια οικειοτητα λολ??Ευτυχως δεν το κατεβασα τελειως λειτουργησε ο νεκρος μου εγκεφαλος και εκανα 100 σταυρους που ημουν μονη μου...μεχρι βεβαια να ανεβω πανω να πληρωσω και να δω οτι κατω ειχε καμερες..!Μου εκανε και εκπτωση 3 ευρω παντως!! 3
Trapper Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή είμαι μετρ της αφηρημάδας, δημιουργώ ρουτίνες για να μην την πατάω συνέχεια. Αφήνω τα κλειδιά μου πάντα στο ίδιο σημείο, λέω «λεφτά-κινητό-κλειδιά» και ψάχνομαι πριν βγω από το σπίτι κλπ. Αυτό όμως δεν προσφέρει λύση σε όλα. * Εχω παραγγείλει σουβλάκια και περιμένω τους κολλητούς. Λίγα λεπτά μετά χτυπάει κουδούνι, λέω είναι οι φίλοι μου, ανοίγω την πόρτα και ανεβαίνω στον πάνω όροφο. Μετά από κανένα 3λεπτο κατεβαίνω, βλέπω από το πλάι την πόρτα ανοιχτή, φωνάζω «γιατί δεν μπαίνετε ρε μαλάκες» και τσαντισμένος μάλιστα. Πλησιάζω και βλέπω τον ντελιβερά να περιμένει να μου δώσει το φαΐ. Η φάτσα του όλα τα λεφτά. * Φεύγω από το γραφείο βράδυ, φουλ κουρασμένος. Το ασανσέρ, επειδή αργούσε πολύ, είχε κουμπί να το καλέσεις μέσα από τον χώρο, και μετά έπρεπε να βγεις από την εξώπορτα στον διάδρομο για να το πάρεις. Πατάω κουμπί λοιπόν από μέσα, βγάζω το κινητό να παίξω να περάσει η ώρα και περιμένω. Μετά από πέντε λεπτά με ρώτησε ο επιστάτης τι κάνω μπροστά στην εξώπορτα και δεν φεύγω. Κόκκινος από ντροπή, απάντησα κάτι του στιλ «ψάχνω τα κλειδιά μου». * Πάω γυμναστήριο Joe Weider στην Καλλιθέα και παρκάρω πάνω στη Θησέως. Τελειώνω ο σφίχτης την προπόνηση, πάω να φύγω και δεν βρίσκω πουθενά τα κλειδιά μου. Βρίζω, σιχτιρίζω που τα έχασα και πάω στο αμάξι να δω τι θα κάνω. Φυσικά το είχα ξεχάσει ξεκλείδωτο, με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή παρακαλώ. Φαντάζομαι ότι πίστεψαν πως είμαι ο Escobar και δεν το πήραν. * Ο συγκάτοικος μου πάει στα Alex Pak στην Πειραιώς. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα, αλλά όσοι είχαν πάει θα θυμούνται πως είχε μπροστά ακριβώς ένα τμήμα πεζοδρομίου για παρκάρισμα, ελαφρώς κατηφορικό. Κατεβαίνει από το αμάξι, γυαλί ηλίου, freddo στο χέρι, αεράτος που ήρθε το καλοκαίρι, και πάει να μπει φορτσάτος στο κατάστημα. Ξαφνικά ακούει φωνή από πίσω «φιλαράκι το χειρόφρενοοοοοοο», γυρίζει και βλέπει ένα Άγιο παλικάρι να προσπαθεί να φέρει κόντρα με τα χέρια του στο αυτοκίνητο που τσουλούσε κάθετα προς την Πειραιώς! Τρέχει, φέρνει αντίσταση κι αυτός αλλά και πάλι που να σταματήσει το Punto. Τελικά το σταμάτησαν μερικά εκατοστά πριν τον δρόμο. Μπήκε στο αμάξι και πήγε απέναντι στο Praktiker για να ψωνίσει. 5
ASFE Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 @anwnymh29 Ναι δεν εχουμε ξαναδει βρακι.. Το παρουσιασες λες και ηταν το ΥΠΕΡΤΑΤΟ λαθος yolo Παντως την εχετε παει την αφηρημαδα σε αλλο επιπεδο οι πιο πολλοι.. Εγω αντε κανενα φερμουαρ να ξεχασω αν ανεβασω..Πταισμα πταισμα!
anwnymh29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 @anwnymh29 Ναι δεν εχουμε ξαναδει βρακι.. Το παρουσιασες λες και ηταν το ΥΠΕΡΤΑΤΟ λαθος yolo Παντως την εχετε παει την αφηρημαδα σε αλλο επιπεδο οι πιο πολλοι.. Εγω αντε κανενα φερμουαρ να ξεχασω αν ανεβασω..Πταισμα πταισμα! Ηταν υπερτατη μαλακια,δεν ηταν το θεμα το βρακι μου..Εγω αν ημουν ο μαγαζατορας και εβλεπα την φαση αυτη στην καμερα θα σκεφτομουν "μα τι κανει το ζαβο"??
anwnymh29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Tελικά τι στολή αγόρασες; Νοσηλευτικη
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ευτυχώς που μερικές έχετε φαντασία. Την επόμενη να ντυθείς γυναίκα αστυνομικός. 1
anwnymh29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ευτυχώς που μερικές έχετε φαντασία. Την επόμενη να ντυθείς γυναίκα αστυνομικός. Στολες εργασιας ανεφερα οχι το Πατρινο καρναβαλι. 2
censOred Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ηταν υπερτατη μαλακια,δεν ηταν το θεμα το βρακι μου..Εγω αν ημουν ο μαγαζατορας και εβλεπα την φαση αυτη στην καμερα θα σκεφτομουν "μα τι κανει το ζαβο"?? Εγώ αν ήμουν ο μαγαζάτορας, θα έλεγα άλλη μία τέτοια και έτοιμο το βίντεο για ανέβασμα.
gavros10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή είμαι μετρ της αφηρημάδας, δημιουργώ ρουτίνες για να μην την πατάω συνέχεια. Αφήνω τα κλειδιά μου πάντα στο ίδιο σημείο, λέω «λεφτά-κινητό-κλειδιά» και ψάχνομαι πριν βγω από το σπίτι κλπ. Αυτό όμως δεν προσφέρει λύση σε όλα. Αρχοντας! Και εγω αυτο κανω και οταν εχω αμφιβολιες για το αν πηρα κατι, βασιζομαι στο οτι στανταρ εχω κανει το παραπανω οποτε οτι και να ψαχνω το εχω πανω μου.
censOred Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Φευγω χθες το απογευμα απο το σπιτι μου και παιρνω και τα σκουπιδια να τα πεταξω.Μπαινω στο αμαξι,φτανω βιβλιοθηκη,βγαινω και παιρνω το backpack μου και ξεχνω τα σκουπιδια,πισω απο την θεση του οδηγου! Μπαινω σημερα το πρωι στο αμαξι,μυριζε καπως περιεργα,σκεφτομαι κλεισουρα + το κωλοαρωματικο χωρου δεν κανει δουλεια ΠΙΑ, ή μάπα αποςμητικό σωματος.Τα σκουπιδια ακομη μεσα. Μετα το μεσημεριανο,σπιτι,παω να πεταξω κατι στον καδο και ασυναισθητα τρωω την φλασια,κατεβαινω κατω και ευτυχως ηταν εκει,στην θεση τους,δεν τα χε πειραξει κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα