Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πω και την δικη μου στιγμη αφηρημαδας..φρεσκια φρεσκια προχθεσινη!

Παω σε ενα μαγαζι που πουλουσε ρουχα εργασιας (πυροσβεστικες,νοσηλευτικες,ιατρικες στολες κλπ)..Με κατεβαζει λοιπον ο μαγαζατορας στο υπογειο για να δοκιμασω καποια νουμερα και μου λεει σε αφηνω μονη να διαλεξεις γιατι εχω το μαγαζι μονος και πρεπει να παω πανω..Οκ λεω κανενα προβλημα!!Αφου δοκιμαζω το κατω μερος δλδ το παντελονι ειδα οτι ειναι λιγο μεγαλο και βγηκα απο το δοκιμαστηριο φορωντας το για να βρω ενα νουμερο μικροτερο,αφου λοιπον το βρισκω πηγα να κατεβασω επιτοπου το παντελονι να αλλαξω εκτος δοκιμαστηριου!!Λιγο η δυσκολη μερα που ειχα?Λιγο η ευγενεια του μαγαζοτορα μου δημιουργησε τετοια οικειοτητα λολ??Ευτυχως δεν το κατεβασα τελειως λειτουργησε ο νεκρος μου εγκεφαλος και εκανα 100 σταυρους που ημουν μονη μου...μεχρι βεβαια να ανεβω πανω να πληρωσω και να δω οτι κατω ειχε καμερες..!Μου εκανε και εκπτωση 3 ευρω παντως!! :ph34r: :fear:

Στον Μιχαηλίδη πήγες?

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αφαιρέθηκα και έσπρωχνα την πένσα στο χείλος του γκρεμού χωρίς να το καταλάβω, την βλέπω την ώρα που πέφτει και αντανακλαστικά την αρπάζω στον αέρα αλλά αποσπάται η προσοχή μου από το άλλο μου χέρι που γλιστράει λίγο πιο κάτω απ' ότι έπρεπε και συναντήθηκε με την ηλεκτρική καρέκλα. Η παλάμη όπως ήταν φυσικό έκλεισε αυτόματα πάνω στο γυμνό καλώδιο και δεν υπήρχε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Εκτός από ένα. Να γλιτώσω από την κάψιμο πέφτοντας στο κενό. Είχε από κάτω ένα βιομηχανικό μηχάνημα στο οποίο προσγειώθηκα με την πλάτη, έκανα κάτι γκελ και μετά θαύμα: ανοίγω τα μάτια και στεκόμουν όρθιος στο έδαφος! Εννοείται πως στα πρώτα 2 βήματα κατέρρευσα και με μάζεψαν με τα κουταλάκια. Οι τραυματιοφορείς ευτυχώς είχαν την αίσθηση του black humor και επειδή ήταν κρίσιμο να μην χάσω τις αισθήσεις τελικά τα κατάφεραν να με παραδώσουν ζωντανό. Τα αστειάκια συνεχίστηκαν και στα επείγοντα και ευχαρίστησα την τύχη μου που ο Έλλην είναι τόσο καραγκιόζης ώρες-ώρες. Πιο μετά έφυγε η αδρεναλίνη και μου κόπηκαν τα γέλια. 

Στιγμή αφηρημάδας που δεν θα την ξεχάσω ποτέ. 

ποια πένσα έσπρωξες; γιατί; που;

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

εψαχνα να το βρω αυτο το θεμα....

προσφατα, μου εστειλαν φωτογραφιες για χωρο τον οποιο θελουν να αναβαθμισουν.

προφανως σε στιγμη αφηρημαδας η κυρια αφησε τις φωτογραφιες του κυρίου της, την ωρα που αυτος αλλαζει ρουχισμο..

epic !!!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

εψαχνα να το βρω αυτο το θεμα....

προσφατα, μου εστειλαν φωτογραφιες για χωρο τον οποιο θελουν να αναβαθμισουν.

προφανως σε στιγμη αφηρημαδας η κυρια αφησε τις φωτογραφιες του κυρίου της, την ωρα που αυτος αλλαζει ρουχισμο..

epic !!!  :-D

Μήπως δεν ήταν καταλάθος και θέλει «αναβάθμιση» κι εκεί;; :D

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως δεν ήταν καταλάθος και θέλει «αναβάθμιση» κι εκεί;; :D

δεν κανει αναβαθμίσεις το κατάστημα σε τίποτα άλλο πέρα από κλειδαριές  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

-μιλουσαν κατι κοπελες στο γυμναστηριο και νομιζα μιλουσαν σε εμενα και τις ρωτησα "οριστε ειπατε κατι;"

-καποτε ειχα ενα 50αρικο και μια σακουλα σκουπιδια. Πηγα να πεταξω τα σκουπιδια και το 50αρικο δεν βρεθηκε ποτε και πουθενα.

-Εβρεχε και η μανα μου ειχε τα κλειδια απο το αυτοκινητο και την ομπρελα στο χερι. Αφησε την ομπρελα εξω απο το σπιτι να στεγνωσει και καπως επεσαν τα κλειδια μεσα. Τα ψαχναμε για μερες. Μπορει ο πατερας μου να ειχε βγαλει καινουργιο κι ολας.

- Την προηγουμενη εβδομαδα ημουν στο αμαξι επιβατης με 140χλμ/ω και ειδα μεσα στο αμαξι μια αραχνη. Πηρα ενα χαρτι να την βαλω μεσα για να την πεταξω και αντι να πατησω το κουμπι να κατεβει το παραθυρο ανοιξα την πορτα...

• Like 3
Δημοσ.

Πήγα σούπερ μάρκετ για να πάρω υλικά να φτιάξω κεφτέδες....και ασυναίσθητα πήρα υλικά για να φτιάξω πίτσα....το κατάλαβα όταν γύρισα σπίτι.... :)

• Like 4
Δημοσ.

Φτάνω κάτω απο το σπίτι με το παπί,το κλειδώνω και ανεβαίνω σπίτι.Μετά απο λίγο άρχισα να ψάχνω τα κλειδιά που είχαν πάνω μπρελόκ κορδόνια σε δέσιμο πλέγμα,αυτήν την χειροποίητη πατέντα.Κατεβαίνω κάτω,ψάχνω πρώτα πάνω στο παπί και τριγύρω,τίποτα.Δεν βρέθηκαν ποτέ.Εβγαλα άλλα κλειδιά απο τα αντικλείδια που είχα γιατί μάλλον χωρίς αντικλείδια πρέπει να αλλαχτεί η κλειδαριά του τιμονιού,εκτός αν έχεις τον κωδικό.Η κάποιος πέρασε και τα πήρε γιατί του άρεσε το μπρελόκ η έπεσαν στο φρεάτιο που ήταν δίπλα στο παπί,αν και λογικά θα τα άκουγα αν έπεφταν.

Το σημαντικό είναι να μην μου κλέψουν το παπί με τα κλειδιά σαν κύριοι.Τουλάχιστον έχω αλλάξει κλειδαριά(κουλούρα) και το βάζω σε κλειστό χώρο που κλειδώνει.

Δημοσ.

Εντελώς νηφάλιος γυρνώντας απο τη δουλειά, έχω προσπαθήσει να ξεκλειδώσω την πόρτα του σπιτιού πατώντας το κουμπάκι του ηλεκτρομαγνητικού μπρελόκ των κλειδιών του αυτοκινήτου και απορρούσα γιατί δεν πιάνει.

• Like 4
Δημοσ.

Εντελώς νηφάλιος γυρνώντας απο τη δουλειά, έχω προσπαθήσει να ξεκλειδώσω την πόρτα του σπιτιού πατώντας το κουμπάκι του ηλεκτρομαγνητικού μπρελόκ των κλειδιών του αυτοκινήτου και απορρούσα γιατί δεν πιάνει.

το 'χω κανει κι εγω αυτο πολλες φορες με το κλειδι του αυτοκινητου, ειδικα οταν ειχα πρωτοπαρει αυτοκινητο που ανοιγει με κουμπι

• Like 1
Δημοσ.

Το πάθαινα μία περίοδο κι εγώ, ακόμη και με το ποδήλατο (!) Φαντάζομαι ήταν εξαιρετικά αστείο για αυτούς που στέκονταν παραδίπλα :Ρ

Παρόλα αυτά τα πιο ακραια δε τα θυμάμαι, μου τυχαίνει πάντως αρκετά συχνά να λέω στον εαυτό μου "τώρα σοβαρά, το έκανες αυτο;" - από το να βάλω κρεμοσάπουνο στην οδοντόβουρτσα μέχρι σήμερα το πρωί πχ που ανοιξα την μηχανή του καφέ και μέχρι να ζεσταθεί αφηρημένη έβγαλα και άνοιξα μια μπύρα από το ψυγείο. Dude ξερωγω.

Τώρα που το σκέφτομαι από τα πιο τραγικά που παραλίγο να μου κοστίσει ήταν όταν στη δουλειά χτύπησε το τηλέφωνο και απαντώντας συστήθηκα χρησιμοποιώντας το όνομα της προηγούμενης επιχείρησης που δούλευα. Το πήραμε βέβαια λίγο στο καλαμπούρι, αλλά πραγματικά ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...