Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί σαν καλό παιδί παίρνω καφέ από την καφετερία σε κούπα.

Την αφήνω στο γραφείο δίπλα σε ένα δοχείο με ψιλοπράγματα-ψιλά, έχω στο χέρι ένα ευτελές νόμισμα ρέστα(50 oere) και φυσικά αντί να το πετάξω στο δοχείο με τα λοιπά ψιλά πήγε μπλούμ μέσα στον καφέ...

Ωραίος...

• Like 2
  • Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχολάω από τη  δουλειά και πάω σπίτι με το αυτοκίνητο.Στη διαδρομή (5 λεπτά σε πόλη), αντιλαμβάνομαι ότι ξέχασα το κινητό.Δεν είμαι όμως τύπος που έχει ανασφάλεια επειδή ξέχασε το κινητό κάπου, οπότε συνεχίζω για σπίτι.Μόλις κατεβαίνω το βλέπω στον ουρανό του αυτοκινήτου... 

• Like 12
Δημοσ.

Το είχες κολλήσει;

Ήταν δρόμος χωρίς στροφές, 30 max και ένα κινητό παντόφλα, εν έτει 2000...μάλλον λόγω βάρους δεν έπεσε.

• Like 1
Δημοσ.

Το είχες κολλήσει;

Ακόμα το ψάχνω φίλε.Εντάξει, πήγαινα με 30 max χωρίς τρελλές στροφές.Μία ευθεία ουσιαστικά ήταν.

Δημοσ.

ριν καιρό στο κλείσιμο του μαγαζιού, σχολάει η σερβιτόρα , φεύγει  και ένα δεκάλεπτο μετά την βλέπω ξαναέρχεται.

Τι έγινε τι ξέχασες ? ΤΟ αυτοκίνητο μου ..

Πριν χρόνια σε ελεύθερο κάμπινγκ μέσα στο απολυτό σκοτάδι μια φίλη έψαχνε νερό . κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου έχει ένα μπουκάλι της λέω , πάει βλέπει ότι έχει 2 μπουκάλια τελικά αρπάζει ένα και πίνει . Ε, ήπιε το μπουκάλι με την βενζίνη .

Πρόσφατα γέματος νευρά και με ένα κεφάλι χάλια λόγο αλλεργιών πάω στο βενζινάδικο να βάλω βενζίνη για να ξεκινήσω το ταξίδι για τον γιατρό .  βγαίνω από το αυτοκίνητο και ακούω Μητσοοοο χειρόφρενο ρέε.. 

• Like 2
Δημοσ.

ριν καιρό στο κλείσιμο του μαγαζιού, σχολάει η σερβιτόρα , φεύγει  και ένα δεκάλεπτο μετά την βλέπω ξαναέρχεται.

Τι έγινε τι ξέχασες ? ΤΟ αυτοκίνητο μου ..

Πριν χρόνια σε ελεύθερο κάμπινγκ μέσα στο απολυτό σκοτάδι μια φίλη έψαχνε νερό . κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου έχει ένα μπουκάλι της λέω , πάει βλέπει ότι έχει 2 μπουκάλια τελικά αρπάζει ένα και πίνει . Ε, ήπιε το μπουκάλι με την βενζίνη .

Πρόσφατα γέματος νευρά και με ένα κεφάλι χάλια λόγο αλλεργιών πάω στο βενζινάδικο να βάλω βενζίνη για να ξεκινήσω το ταξίδι για τον γιατρό .  βγαίνω από το αυτοκίνητο και ακούω Μητσοοοο χειρόφρενο ρέε.. 

Θες να μας πεις οτι δεν της μύρισε η βενζίνη μόλις άνοιξε το μπουκάλι...?

• Like 2
Δημοσ.

Θες να μας πεις οτι δεν της μύρισε η βενζίνη μόλις άνοιξε το μπουκάλι...?

θέλω να σας πω πως νυχτιάτικα σκασμένη από την ζέστη όρμηξε στο μπουκάλι ..

Επίσης θα ήθελα να σας πω πως έχω καλύτερα πράγματα από το να κάθομαι να φτιάχνω ιστορίες σε ένα φόρουμ ..

• Like 2
Δημοσ.

θέλω να σας πω πως νυχτιάτικα σκασμένη από την ζέστη όρμηξε στο μπουκάλι ..

Επίσης θα ήθελα να σας πω πως έχω καλύτερα πράγματα από το να κάθομαι να φτιάχνω ιστορίες σε ένα φόρουμ ..

Η κοπέλα ήπιε-κατάπιε κιόλας βενζίνη; Υποθέτω πήγε νοσοκομείο άμεσα.

Εγώ πρόσφατα έπαθα το εξής. Το νερό που τρέχει από το κλιματισιτκό μας το μαζεύουμε σε έναν κουβά και το πηγαίνουμε στο μπάνιο για να το ρίχνουμε στην λεκάνη αντί να ρίχνουμε πόσιμο νερό της βρύσης με κουβάδες, το καζανάκι είναι χαλασμένο. Η μάνα μου πήρε ένα μέρος από το νερό του κουβά και το έβαλε σε μια άλλη λεκάνη στην οποία νόμιζα οτι είχε πόσιμο νερό βρύσης. Ήθελα να κάνω λίγο γαργάρα στα δόντια μου και αντι να ανοίξω την βρύση βάζω λίγο μια χούφτα στην λεκάνη, ε βάζω στο στόμα το νερό κατάλαβα από την μυρωδιά τι πουστιά έκανα και το φτύνω αμέσως. Το νερό του κλιματιστικού μυρίζει τσιγαρίλα σαν να έχεις διαλύσει ένα τσιγάρο μέσα.

Δημοσ.

Η κοπέλα ήπιε-κατάπιε κιόλας βενζίνη; Υποθέτω πήγε νοσοκομείο άμεσα.

Εγώ πρόσφατα έπαθα το εξής. Το νερό που τρέχει από το κλιματισιτκό μας το μαζεύουμε σε έναν κουβά και το πηγαίνουμε στο μπάνιο για να το ρίχνουμε στην λεκάνη αντί να ρίχνουμε πόσιμο νερό της βρύσης με κουβάδες, το καζανάκι είναι χαλασμένο. Η μάνα μου πήρε ένα μέρος από το νερό του κουβά και το έβαλε σε μια άλλη λεκάνη στην οποία νόμιζα οτι είχε πόσιμο νερό βρύσης. Ήθελα να κάνω λίγο γαργάρα στα δόντια μου και αντι να ανοίξω την βρύση βάζω λίγο μια χούφτα στην λεκάνη, ε βάζω στο στόμα το νερό κατάλαβα από την μυρωδιά τι πουστιά έκανα και το φτύνω αμέσως. Το νερό του κλιματιστικού μυρίζει τσιγαρίλα σαν να έχεις διαλύσει ένα τσιγάρο μέσα.

Πω.. Φρίκη ..  Για αυτό άλλη φορά γάργαρα μονό από μπουκάλι νερού και μονό μετά από ποιοτικό έλεγχο ..

Για το θέμα με την βενζίνη τώρα. Ήταν αργά το βράδυ μας είχαν τελειώσει σχεδόν τα νερά και η κοπέλα διψούσε . πάνω στην λαχταρά της βρήκε το μπουκάλι και από την λαχταρά της το έβαλε κατευθείαν στο στόμα . Ευτυχώς δεν κατέβασε καθόλου άπλα με το που το έκανε κατάλαβε την γεύση και το κάψιμο και το έφτυσε . Μετά πιάσαμε το κανονικό μπουκάλι νερό έκανε γάργαρα φτου γάργαρα φτου  και  γκρίνιαζε μέχρι το πρωί ..

Δημοσ.

Ενας γνωστός μου που δουλευει σε συνεργείο μας είχε πει μια φορα παρόμοια ιστορία, ότι και καλά στο συνεργείο έχουν το νέφτι σε μπουκάλια νερού (επειδή παίρνουν πολλών λίτρων συσκευασια και δεν είναι πρακτική). Μια μέρα λοιπόν είχε ζέστη και είχε το νερό δίπλα του, παίρνει και πίνει γρήγορα και είχε πιεί το πισό μπουκάλι μέχρι να καταλάβει ότι είναι νέφτι. Λέει μετά έτρεχε για πλύση στομάχου.

Δεν τον πιστεύω και πολύ βέβαια γιατί ο συγκεκριμένος λέει όλο αστεία και ανέκδοτα, οπότε δεν ξέρω τι να πάρω σοβαρά.

Δημοσ.

Ενας γνωστός μου που δουλευει σε συνεργείο μας είχε πει μια φορα παρόμοια ιστορία, ότι και καλά στο συνεργείο έχουν το νέφτι σε μπουκάλια νερού (επειδή παίρνουν πολλών λίτρων συσκευασια και δεν είναι πρακτική). Μια μέρα λοιπόν είχε ζέστη και είχε το νερό δίπλα του, παίρνει και πίνει γρήγορα και είχε πιεί το πισό μπουκάλι μέχρι να καταλάβει ότι είναι νέφτι. Λέει μετά έτρεχε για πλύση στομάχου.

Δεν τον πιστεύω και πολύ βέβαια γιατί ο συγκεκριμένος λέει όλο αστεία και ανέκδοτα, οπότε δεν ξέρω τι να πάρω σοβαρά.

ΝΑ το έκανε δεν το βρίσκω περίεργο . άμα είσαι αφηρημένος κουρασμένος κλιπ είναι εύκολο να μπερδευτείς ... 

Άλλα και εγώ νομίζω πως είναι λίγο υπερβολικό . νέφτι και κατέβασε μισώ μπουκάλι μέχρι να το καταλάβει ? Εμάς η κοπέλα το έφτυσε με το που ακούμπησε στο στόμα της  ( την βενζίνη )

Δημοσ.

1. Εχω ξεχασει τσντακι με 35000€ στο καροτσι του σουπερ μαρκετ, (το βρηκα αθικτο).

2, Εχω ξεχασει 5000€ στην θεση του συνοδηγου στο αυτοκινητο. Φιλος μου, γειτονας, με ξυπναει κατα τις 11 το πρωι και μου λεει "ωραιο το πακετο με τα ψευτικα λεφτα αλλα δεν φοβασαι μηπως σου σπασουν το αμαξι και πληρωνεις μετα το τζαμι;",

"ποια ψευτικα λεφτα;" του λεω αγουροξυπνημενος, (παλι τα βρηκα αθικτα)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...