Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

- Έχω βγει έξω και έχω στη μία τσέπη ένα 20αρικο και στην άλλη ένα στοίχημα. Περνάω από ενα προπο και βλέπω ότι έχασα το στοίχημα οπότε βάζω το χέρι στη δεξιά τσέπη, το βγάζω και το σκίζω στη μέση χωρίς να το κοιτάξω. Μόλις βλέπω το 20αρικο σκισμένο στα 2 μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω, ευτυχώς το κόλλησα με σελοτειπ και το έδωσα.

- Αρκετές φορές έχουν φύγει κουταλάκια στα σκουπίδια.

- Ψαχνω για 2 ώρες το κινητό(το έχω στο αθόρυβο) και τελικά ήταν μέσα στη ντουλάπα με τα ρούχα.

- Έχω ξεχάσει να πατήσω το καζανάκι σπιτι και μου το έχει θυμίσει κάποιος άλλος(δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του)

- Παλιότερα είχα ξεκινήσει μια μέρα για το σχολείο με τις παντόφλες. Ευτυχώς το παρατήρησα νωρίς.

- Μια μέρα που ψαρευα με τον πατερα μου (ψαροντουφεκο) είχα απομακρυνθεί και κάποια στιγμή ήθελα να αλλάξουμε όπλα. Πηγαίνοντας προς αυτόν ασυναίσθητα πάω να του πάρω το όπλο κοιτώντας μόνο αυτό, το τραβάω λίγο και ξαφνικά βλέπω ότι δεν είναι αυτός. Είχαν τον ίδιο σωματοτυπο και φυσικά το ίδιο όπλο. Τρέλα γέλια μόλις το κατάλαβα και ο άλλος να με κοιτάει σα μ@λακας.

- Πάω να μπω στη θάλασσα με το κινητό στο μαγιω. Μόλις το καταλαβαίνω, το κινητό είχε βυθιστεί περίπου 2-3 εκ και μετά δεν ξαναδούλεψε.... :@

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έψαχνα σε κάποια φάση το δίπλωμα οδήγησης και δεν το έβρισκα πουθενά. Πάνω που τα είχα παρατήσει, οδηγούσα μέρες χωρίς αυτό και ήμουν προετοιμασμένος για την ταλαιπωρία και τα κερατιάτικα της αλλαγής, το βρήκα κάτω από το βούτυρο στο ψυγείο. Δεν έχω ιδέα τι και πως...

• Like 26
Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες βάζω στην τσέπη τις χρεωστικες μας και παω για αναληψη γιατι εχουμε μεινει με ελαχιστα κερματα ευρω (αντε 2-3 το πολύ). Με το που φτάνω συνειδητοποιώ ότι δεν είναι πιά στην τσέπη μου οι κάρτες. Ψαχνω το δρομο, το αυτοκινητο, γυρναω σπιτι, ψαχνω παντου (μεχρι και πισω απο το πλυντηριο), πουθενα οι καρτες. Ψαχνω για ωρα ενω ουρλιαζω απο τα νευρα μου, τίποτα.

Μες τον πανικο, παιρνω τηλεφωνο να τις παγωσω αλλα μου λενε μονο οριστικη ακυρωση. Λεω δε βαριεσαι, τις ακυρωνω.  Συνεχιζω να ψαχνω βέβαια για το γαμώτο, αλλά τίποτα. Μετά από ώρα πάω στο αυτοκίνητο με σκοπό να βγάλω από το ταμείο τουλάχιστον. Βλέπω είχα ξεχάσει το κινητό στο αυτοκίνητο και έχω ένα σωρό κλήσεις. Τελικά τις κάρτες τις είχε βρει ένας γείτονας και με έπαιρνε τηλέφωνο να μου το πει για να μην τις ακυρώσω.  :whistle: 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Επικο και ημουν απολυτως νηφαλιος.

Μιλάω με την ξαδερφη μου στο κινητό, έχοντας μολις σηκωθει απο μια καφετέρια. Περπατάω κανα 5λεπτο και με λουζει κρύος ιδρωτας.

- Το κινητοοο μου ρε συ το κινητο μου (ταυτοχρονα εχω κανει μεταβολή και παω προς την καφετέρια).

- Ναι τι.

- Ξεχασα το κινητο μου στην καφετέρια ρε θα μου το φανε.

- Εχεις κι αλλο κινητο ρε?

Και εκει συνειδητοποιω τι παίζει και λιώνω στα γελια απο την ανακούφιση.

• Like 13
Δημοσ.

Είχα βάλει το iPhone στο ψυγείο γιατί είχε υπερθερμανθεί και το θυμήθηκα αρκετή ώρα μετά...

Ωωωπ, ειχα βαλει στην καταψυξη το OCed στα 3ghz g2 να κανω ενα antutu και το ξεχασα εκει 45 λεπτα. Το αποτελεσμα ηταν να μην ξαναδουλεψει και να χρειαστει να παρω αλλο.  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Ωωωπ, ειχα βαλει στην καταψυξη το OCed στα 3ghz g2 να κανω ενα antutu και το ξεχασα εκει 45 λεπτα. Το αποτελεσμα ηταν να μην ξαναδουλεψει και να χρειαστει να παρω αλλο.  :ph34r:

Κινητό κασάτο λολ

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα ειμαι η επιτομη της αφηρημαδας αλλα δεν θα πω οτι βλακεια εχω κανει γιατι θα μονοπωλησω το θρεντ.

Πριν καμια 20ρια μερες μπαινω στο αυτοκινητο,ενω μιλουσα στο κινητο με μια φιλη..Ξεχναω τα κλειδια πανω στην πορτα και φυσικα οπως εκλεισα την πορτα ακουγοταν ενα γκντρουπ..ω ρε γαμωτο τι ειναι αυτο ελεγα και η φιλη μου επισης απο το τηλ!Ανοιγα την πορτα και μολις την εκλεινα παλι γκντρουπππ!!Κατι επαθε η πορτα σου μου λεει η φιλη,μηπως δεν κλεινει καλα??Οχι της λεω μια χαρα κλεινει απλα κανει αυτο τον θορυβο ισως καποιο σιδερο απο μεσα...(αναρωτιομουν)...Κατσε ρε συ να βγω της λεω να δω τι παιζει (αφου ανοιγοκλεινα την πορτα κανενα τριλεπτο) τελικα ηταν τα κλειδια στην πορτα και ο γδουπος ηταν απο το μπρελοκ και τα υπολοιπα κλειδια που χτυπουσαν στην πορτα!! :ph34r:

• Like 10
Δημοσ.

Καλοκαίρι 1994 ή 1995 άφησα σε υπαίθριο parking το αυτοκίνητο με ορθάνοιχτα παράθυρα και ξεκλείδωτο.

Είχα πάει σε συναυλία στου Φλόκα κοντά στην Αρχαία Ολυμπία.

Το βρήκα ανέγγιχτο.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον επειδη η αφηρημαδα μπορει να μας βγει σε πολυ κακο. Σας προτεινω να πατε σε βιβλιοθηκη και να παρετε κανεναν βιβλιο πανω στο πως να βελτιωσεις την εγκεφαλικη λειτουργια. Εγω σημερα πειρα ενα που λεγετε: Η μνημη και η λογικη και πως τα τις ενισχυσετε απο Paul Jagot.

Δημοσ.

Βλέπω ταινία στην τηλεόραση, χτυπαει το τηλέφωνο, και μηχανικα παω να πατήσω spacebar ...

Spacebar και όταν χάσω κάποια σκηνή ψάχνω να βρω τα βελάκια να το πάω πίσω

Δημοσ.

Κι άλλο: Φτιάχνω προχθές καφέ και τον ακουμπάω στο γραφείο. Περνάει κανα μισάωρο και δεν είχα πιει. Ξεχνάω ότι έχω καφέ μπροστά μου και ξανακατεβαίνω κουζίνα και φτιάχνω καινούργιο.

Μετά έπινα από 2 καλαμάκια παράλληλα, δε με χάλασε.

• Like 2
Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες βάζω στην τσέπη τις χρεωστικες μας και παω για αναληψη γιατι εχουμε μεινει με ελαχιστα κερματα ευρω (αντε 2-3 το πολύ). Με το που φτάνω συνειδητοποιώ ότι δεν είναι πιά στην τσέπη μου οι κάρτες. Ψαχνω το δρομο, το αυτοκινητο, γυρναω σπιτι, ψαχνω παντου (μεχρι και πισω απο το πλυντηριο), πουθενα οι καρτες. Ψαχνω για ωρα ενω ουρλιαζω απο τα νευρα μου, τίποτα.

Μες τον πανικο, παιρνω τηλεφωνο να τις παγωσω αλλα μου λενε μονο οριστικη ακυρωση. Λεω δε βαριεσαι, τις ακυρωνω.  Συνεχιζω να ψαχνω βέβαια για το γαμώτο, αλλά τίποτα. Μετά από ώρα πάω στο αυτοκίνητο με σκοπό να βγάλω από το ταμείο τουλάχιστον. Βλέπω είχα ξεχάσει το κινητό στο αυτοκίνητο και έχω ένα σωρό κλήσεις. Τελικά τις κάρτες τις είχε βρει ένας γείτονας και με έπαιρνε τηλέφωνο να μου το πει για να μην τις ακυρώσω.  :whistle:

Παλι καλα γιατι υπαρχουν και χειροτετα. Πριν μερικα χρονια τα μηχανακια δε σου ζητουσαν συνεχεια το pin, οποτε αν ξεχναγες τη καρτα κι εφευγες ο επομενος μπορουσε να σηκωσει ολο το μεγιστο επιτρεπτο ποσο κανονικα με τη καρτα σου... Την ειχα παθει ετσι, ευτυχως δε βρεθηκε κανεις να το κανει.

Μια αλλη φορα ειχα ξεχασει το pin, ακυρωσα τη καρτα και το θυμηθηκα αμεσως μετα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...