Iris_89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Τις προάλλες είχαμε 2 διακοπές ρεύματος και αφού είχα σιγουρευτεί πως δεν υπήρχε πλέον η βλάβη, πάτησα να ανοίξει ο υπολογιστής. Δεν άνοιγε η οθόνη, κιχ δεν ακουγόταν από το tower... Αμαν λέω, όχι ρε π*ύστη μου (σορρυ Τόξο), και άρχισα να πανικοβάλλομαι. Κ γαμώ τη ΔΕΗ, και να βρίζω θεούς και δαίμονες, να είμαι στο τσακ να καταρρεύσω, να βάλω τα κλάματα, να μην μπορεί να μπορεί να με κουμαντάρει ούτε εξωγήινος από τα τόσα νεύρα που είχα. Και όπως καθόμουν στην καρέκλα, κοιτάω αριστερά... Είχα κλειστό το πολύπριζο. 18
BadBoy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Τις προάλλες είχαμε 2 διακοπές ρεύματος και αφού είχα σιγουρευτεί πως δεν υπήρχε πλέον η βλάβη, πάτησα να ανοίξει ο υπολογιστής. Δεν άνοιγε η οθόνη, κιχ δεν ακουγόταν από το tower... Αμαν λέω, όχι ρε π*ύστη μου (σορρυ Τόξο), και άρχισα να πανικοβάλλομαι. Κ γαμώ τη ΔΕΗ, και να βρίζω θεούς και δαίμονες, να είμαι στο τσακ να καταρρεύσω, να βάλω τα κλάματα, να μην μπορεί να μπορεί να με κουμαντάρει ούτε εξωγήινος από τα τόσα νεύρα που είχα. Και όπως καθόμουν στην καρέκλα, κοιτάω αριστερά... Είχα κλειστό το πολύπριζο. Έχω στήσει ολοκαίνουριο φρέσκο μηχάνημα και να μην ανταποκρίνεται καν το κουμπί, να μην ανάβουν φωτάκια, κανένα ίχνος ζωής. Εννοείται έλεγχος του καλωδίου ρεύματος, έλεγχος του πολύμπριζου και της μπρίζας που ήταν οκ. Βίδες το μηχάνημα και στήσιμο ξανά αργά και προσεκτικά ότι όλα πάνε στις σωστές τρύπες. Τίποτα νεκρό. Πως το κοιτώ από πίσω απελπισμένος, βλέπω το διακοπτακι του τροφοδοτικού στο off... 5
WorldOfGlass Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Λοιπον επειδη η αφηρημαδα μπορει να μας βγει σε πολυ κακο. Σας προτεινω να πατε σε βιβλιοθηκη και να παρετε κανεναν βιβλιο πανω στο πως να βελτιωσεις την εγκεφαλικη λειτουργια. Εγω σημερα πειρα ενα που λεγετε: Η μνημη και η λογικη και πως τα τις ενισχυσετε απο Paul Jagot. Αν θες να μάθεις πραγματικά πως λειτουργεί η μνήμη διάβασε το The Cognitive Neuroscience of Memory απο το Psychology Press ειτε το Εισαγωγή στην Γνωσιοεπιστημη απο τις εκδόσεις Μ.Ι.Ε.Τ
iordanis77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Η κακη μνημη συμφωνα με τους γιατρους μπορει να οδηγησει στο αλτσχαϊμερ. Βεβαια το να ξεχασεις off το τροφοδοτικο δεν ειναι σοβαρο. Εχουν συμβει θανατηφορα δυστυχηματα απο αφηρημαδα, οπως καποτε ενα μηχανοδηγος ξεχασε να αλλαξει τις ραγες και δυο τρενα συγκρουστηκαν. Αλλος ξεχασε να κλεισει το γενικο, επαθε ηλεκτροπληξια κι εμεινε στο τοπο.
V for Vagelis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Κατεβαίνω κέντρο για καφέ με το αμάξι. Μετά το ξεχνάω με γυρίζει ένας φίλος σπίτι. Την άλλη μέρα το πρωί το έψαχνα παντού γύρω από το σπίτι μου και νόμιζα ότι μου το έκλεψαν. Άργησα πολύ, πάρα πολύ να πάρω χαμπάρι. Κάτι τέτοιο είχα πάθει με το ποδήλατο μου, εγώ βέβαια όχι απλά άργησα να πάρω χαμπάρι, πέρασαν μέρες: Πάω βόλτα, το κλειδώνω δίπλα σε ένα σταθμό Μετρό. Επιστρέφω σπίτι χωρίς το ποδήλατο... Την άλλη μέρα ξυπνάω και δε το βλέπω έξω από το σπίτι μου... λέω πάει μου το κλέψανε... Περνάνε μερικές μέρες, τυχαίνει και περνάω από το σταθμό Μετρό όπου και το βλέπω κλειδωμένο... Σχολάω από τη δουλειά και πάω σπίτι με το αυτοκίνητο.Στη διαδρομή (5 λεπτά σε πόλη), αντιλαμβάνομαι ότι ξέχασα το κινητό.Δεν είμαι όμως τύπος που έχει ανασφάλεια επειδή ξέχασε το κινητό κάπου, οπότε συνεχίζω για σπίτι.Μόλις κατεβαίνω το βλέπω στον ουρανό του αυτοκινήτου... Τυχερός. Εγώ έτσι έχω χάσει κινητό... Δε πρέπει να το βρήκε κανείς, ήμουν και σε εξοχή. Θα έπεσε στην άκρη του δρόμου σε κανα θάμνο/ σε τίποτα χόρτα. Το καλούσα επί 4-5 μέρες... Ακόμα εκεί θα είναι. :Ρ Στην πολυκατοικία που μένω έχω πάει σε λάθος όροφο και προσπαθώ να ανοιξω με τα κλειδια το διαμέρισμα που νόμιζα ότι ήταν το δικό μου, να μην μπαινει το κλειδί και να έχω αγχωθει ότι χάλασε, μέχρι που τυχαία κοιταω το χαλακι έξω από την πορτα και παρατηρώ ότι δεν είναι το δικό μου. Μέχρι να πάω στον σωστό όροφο είχα πεθάνει στα γέλια. Εγώ είχα πάει σε λάθος κτήριο... Ειχα μετακομίσει σε εστία τότε (μόλις λίγες μέρες νωρίτερα) και ήταν όλες ίδιες η μια δίπλα στην άλλη (προς υπεράσπιση μου :Ρ). Μου αρέσει που πριν επιχειρήσω να ανοίξω τη πόρτα γνώρισα και έναν τύπο που έμενε στην ακριβώς διπλανή πόρτα και του λέω "α γεια σου γείτoνα, είμαι καινούριος" κλπ. 1
AntiCambeR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 1)Σκηνικό παλιό:Πάω με το αμάξι στο videoclub.Εχω το κινητο(Nokia 6280) στο μπουφάν.Παρκάρω,βγαίνω από το αμάξι,βγάζω το κινητό από το μπουφάν και το ακουμπάω στην οροφή για να βάλω το μπουφάν στο αμάξι και να μπω στο μαγαζί με το κινητό μόνο.Βγαίνω έξω,μπαινω στο αμάξι,ξεκινάω και τότε θυμάμαι το κινητό.Στρίβω με την 1η ευκαιρία δεξιά για να κάνω κύκλο και να ξαναγυρίσω πίσω γιατί το κινητό πιθανότατα θα έπεσε την ώρα που ξεκινησα.Δεν ήταν εκεί,μετά έκανα με τα πόδια την ίδια διαδρομή που έκανα με το αμαξι.Τελικά δεν το βρήκα.Τουλαχιστον είχα βάλει κωδικό ασφαλείας τηλεφώνου και στην κάρτα μνήμης. 2)ΙΕιμαι στα ΙΚΕΑ και κοιτάζω στα ράφια.Κάνω το λάθος και αφήνω το τσαντάκι ώμου πάνω σε 1 ράφι για να πάρω κάτι γιατί δεν με βόλευε,δεν θυμάμαι ακριβώς.Πηγαίνω στο ταμείο και θυμάμαι τι μα@@@ια έκανα,γύρισα πισω και ήταν εκεί.Ανακούφιση!Ειχα μέσα κάπου 150-200€,κινητό,δίπλωμα,άδεια,ταυτότητα και κλειδια. 3)Ξυπνάω,παίρνω το παπί νυσταγμένος.Μπροστά μου αμάξι,γυρνάω αριστερά να δω 1 ωραία κοπέλα και σε κάποια φάση γκούπ!Το αμάξι είχε σταματήσει γιατί είχε άλλον μπροστά του και τον είχα ακουμπήσει λίγο στον προφυλακτήρα.Συγνώμη του λέω,κοιτούσα αλλού,να πληρώσω αν εκανα γρατζουνιά.Και μου λέει ο τύπος:Δεν πειράζει,σε είδα τι κοιτούσες. Εχω ξεχάσει αρκετές φορές ανοιχτό θερμοσίφωνα και μάτι κουζίνας.Επίσης μερικές φορές γυάλινα μπουκάλια στην κατάψυξη που έσπασαν.Κάποιες από αυτές ήταν επειδή νόμιζα ότι θα καθόμουν το για 5' στο PC. Όταν έχω να κάνω διάφορες απλές δουλειές κάποιες φορές με πιάνει άγχος και ξεχνάω επί τόπου τα κλειδιά που μόλις κάπου έχω ακουμπήσει.Σαν να μου έκαναν format.Ε τότε νευριάζω και δένει το γλυκό. 4
lifeowner771 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Χτες πεταξα τις καλτσες στη τουαλετα και τραβηξα το καζανακι.. 10
sheik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Χτες πεταξα τις καλτσες στη τουαλετα και τραβηξα το καζανακι.. 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Το τοπικ ειναι πιο αστειο απο το τοπικ με τα ανεκδοτα τον τελευταιο μηνα, προτεινω να γινει sticky 5
kfoynt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Σήμερα βγήκα από το σπίτι χωρίς παπούτσια, άνετος και έτοιμος για δουλειά πάω να κλειδώσω για να φύγω. Μέχρι που κατάλαβα ότι κάτι έλειπε...
Fan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Έχω ξεχάσει αρκετές φορές τα κλειδιά πάνω στην μοτοσυκλέτα. Βράδυ - πρωί - μεσημέρι. Ακόμα και σε επικίνδυνα σημεία. Κάθε φορά που το κάνω με πονάει το κεφάλι μου για ώρες από τα νεύρα. Επίσης μια φορά άφησα ένα αερόθερμο να δουλεύει και έφυγα για ταξίδι 10 ημερών. Όταν επέστρεψα έπαθα σοκ που συνέχιζε και δουλευε ακόμα! 1
Ten Of Spades Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 1)Έφτιαξα στον πατέρα φραπέ με αλάτι. 2)Βγήκα από το σπίτι πρωί χωρίς να χτενιστω και ήμουν σαν το Γιάννη το Ντεπιδη στο scissorhands. 3)Μια φορά η μάνα μου έψαχνε όλο το σπίτι για να βρει το πορτοφόλι της,το οποίο τελικά ήταν στο ψυγείο μέσα στη σακούλα με τα μήλα. The cake is a lie.
Highlander Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 3)Ξυπνάω,παίρνω το παπί νυσταγμένος.Μπροστά μου αμάξι,γυρνάω αριστερά να δω 1 ωραία κοπέλα και σε κάποια φάση γκούπ!Το αμάξι είχε σταματήσει γιατί είχε άλλον μπροστά του και τον είχα ακουμπήσει λίγο στον προφυλακτήρα.Συγνώμη του λέω,κοιτούσα αλλού,να πληρώσω αν εκανα γρατζουνιά.Και μου λέει ο τύπος:Δεν πειράζει,σε είδα τι κοιτούσες. Πάτρα, Μαιζώνος σχεδόν μπροστά από το ταχυδρομείο. Βγαίνει ένα ξέκωλο από το ταχυδρομείο (τουρίστρια πιθανόν) και έχω γυρίσει το κεφάλι δεξιά. Πιάνει φανάρι, σταματάει ο μπροστινός μου και μέχρι να το πάρω χαμπάρι έχουν ακουμπήσει οι προφυλακτήρες. Κατεβαίνει, του λέω "συγνώμη, αλλά κοιτούσα αυτό εκεί" και του δείχνω. -"Πάμε να φύγουμε γαμώ το μπελά μου πρωί πρωί" η απάντησή του ! Ακόμα το θυμάμαι και γελάω. 5
Porg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Είχα μείνει απο μπαταρία στο αυτοκίνητο για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια.Συνηθισμένος απτη διαδικασία έβγαζα τα καλώδια που ήταν μόνιμα στο αυτοκίνητο, έβρισκα κάποιον διαθέσιμο, συνέδεα τις μπαταρίες μας προσεχτικά ώστε να είναι σωστοί οι πόλοι αλλά τίποτα, η μίζα πιο νεκρή απο πριν.Το αυτοκίνητο έπαιρνε μπρος αφού αποσύνδεα τα καλώδια με την άλλη μπαταρία ή αν προσπαθούσα αργότερα μέσα στη μέρα που είχε ζεστάνει ο καιρός!Το πιο παράξενο είναι αυτό γινόταν κοντά δυο βδομάδες Μια μέρα συμβαίνει το ίδιο, βγάζω καλώδια, βρίσκω έναν, συνδέω, μιζά, τίποτα. Βγαίνω απογοητευμένος λέω δεν παίρνει με τίποτα, ευχαριστώ πάντως και ετοιμάζομαι να βγάλω το πρώτο κροκοδειλάκι όπου γυρνάει ο τύπος και μου λέει, "να σε ρωτήσω κάτι ρε συ, τα καλώδια του αυτοκινήτου γιατί τα αποσυνδέεις απτη μπαταρία;"
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Έχω ξεχάσει αρκετές φορές τα κλειδιά πάνω στην μοτοσυκλέτα. Βράδυ - πρωί - μεσημέρι. Ακόμα και σε επικίνδυνα σημεία. Κάθε φορά που το κάνω με πονάει το κεφάλι μου για ώρες από τα νεύρα. Επίσης μια φορά άφησα ένα αερόθερμο να δουλεύει και έφυγα για ταξίδι 10 ημερών. Όταν επέστρεψα έπαθα σοκ που συνέχιζε και δουλευε ακόμα! Φτάνω σπίτι με το παπί.Κλειδώνω και ανεβαίνω σπίτι.Κάποια στιγμή καταλαβαίνω ότι δεν έχω τα κλειδιά.Κατεβαίνω κάτω,κοιτάω πάνω στο παπί και δεν ήταν.Ψάχνω γύρω από αυτό και στην ελάχιστη απόσταση 4-5 μέτρων που περπάτησα από το παπί προς το σπίτι.Δεν τα βρήκα ποτέ ούτε στο σπίτι.2 εξηγήσεις υπαρχουν:Η έπεσαν στο φρεάτιο που ήταν εκεί που άφησα το παπί η έπεσαν και κάποιος τα πήρε γιατί είχαν πάνω 1 περίεργο μπρελόκ φτιαγμένο από κορδόνια.Μετα έβγαλα αντικλείδια.Δεν μπορούσα να "χωνέψω" ότι δεν κατάλαβα ότι έπεσαν τα κλειδιά,σαν να έπεσαν αθόρυβα.Καλύτερα να έπεσαν στο φρεάτιο παρά να τα βρήκε κάποιος.Δεν άλλαξε κλειδαριά γιατί το παπί το έχω καβατζωμένο σε ισογειο που η πόρτα κλειδώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα