φραμπάλα Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ξεχάστηκα και ρεύτηκα μπροστά στον γκόμενο..σόρυ 5
V for Vagelis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Έχω ξεχάσει αρκετές φορές τα κλειδιά πάνω στην μοτοσυκλέτα. Βράδυ - πρωί - μεσημέρι. Ακόμα και σε επικίνδυνα σημεία. Κάθε φορά που το κάνω με πονάει το κεφάλι μου για ώρες από τα νεύρα.Κι εγώ 2 φορές στην εξώπορτα του διαμερίσματος μου... Από το βράδυ μέχρι το άλλο πρωί πάντα.
aledjo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ημουν με την Ελενη στο αυτοκινητο σε "προσωπικες στιγμες" και την ειπα Βάσω! Δε χρειαζεται να πω τι συνεχεια.... 4
iordanis77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ξεχάστηκα και ρεύτηκα μπροστά στον γκόμενο..σόρυ αν εκλανες θα ηταν χειροτερα. Ημουν με την Ελενη στο αυτοκινητο σε "προσωπικες στιγμες" και την ειπα Βάσω! Δε χρειαζεται να πω τι συνεχεια.... Καλα, αυτο δε λεει κατι. Κι εγω τον κολλητο μου συχνα τον αποκαλω με το ονομα του αλλου κολλητου.
aledjo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλα, αυτο δε λεει κατι. Κι εγω τον κολλητο μου συχνα τον αποκαλω με το ονομα του αλλου κολλητου. ναι αλλα η ελενη δεν ηξερε οτι εχω κι αλλη γκομενα 2
dimitris21gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Τα top 3 που μου έρχονται στο μυαλό. 1) Τρέχουμε με τον κολλητό να προλάβουμε το μετρό. Καθώς κατεβαίνουμε με τις κυλυόμενες εγώ του λέω από εδώ πάμε για Σύνταγμα ε; Κάποιος από δίπλα που ακούει λέει όχι από εδώ από την άλλη. Επειδή ήμασταν στην αρχή της σκάλας γυρίζουμε να την ανέβουμε ανάποδα, τρώω μια καλή τούμπα γέλαγαν οι πάντες. 2) Έρχονται τα σουβλάκια πληρώνω μου δίνει πρώτα τα χάρτινα ρέστα και μετά ψάχνεται για τα ψιλά που λείπανε. Με large ύφος του λέω κράτα τα ρέστα. Σκάει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και φεύγει. Καθώς ξεπακετάριζα τα πιτόγυρα συνειδητοποίησα ότι του άφησα 6 ευρώ φιλοδώρημα. 3) Πάντα όταν βγάζω τα γυαλιά για να βάλω/βγάλω μπλούζα ξεχνάω που τα άφησα και με τους 6 βαθμούς μυωπίας τα ψάχνω σαν τυφλός.
V for Vagelis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ^ Μου θύμησε μια αλλη ιστορία το δεύτερο: Πριν πολλά πολλά χρόνια, φίλος μου είχε παραγγείλει πίτσες. Φτάνει ο πιτσαδόρος, κάνουν 2500 δραχμές ας πούμε. Ο φίλος μου από μπέρδεμα αντί για 3 του δίνει 2 χιλιάδες δρχ. Οπότε τον ρωτάει με απορία ο πιτσαδόρος: "Και τα υπόλοιπα;" - Μπουρμπουάρ, του απαντάει... 5
JimasGR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Στην πολυκατοικία που μένω έχω πάει σε λάθος όροφο και προσπαθώ να ανοιξω με τα κλειδια το διαμέρισμα που νόμιζα ότι ήταν το δικό μου, να μην μπαινει το κλειδί και να έχω αγχωθει ότι χάλασε, μέχρι που τυχαία κοιταω το χαλακι έξω από την πορτα και παρατηρώ ότι δεν είναι το δικό μου. Μέχρι να πάω στον σωστό όροφο είχα πεθάνει στα γέλια. Αυτό είχε συμβεί στον πατέρα μου πριν 20 χρόνια. Τότε μέναμε στον τρίτο, μπερδεύει το κουμπί από το ασανσέρ σταματάει στον 2ο βγαίνει έξω και πάει να χτυπήσει το κουδούνι από τους αποκάτω. Τον πρόλαβα πρωτού το χτυπήσει και τον ρωτάω γιατί χτυπάς το κυοδούνι αφού στον 3ο μένουμε. Μου λέει αααα αλήθεια 2ος είναι εδώ. Ευτυχώς που δεν χτύπησε το κουδούνι να μας ανοίξει ο ένοικος. Τις προάλλες ήμουν στο ξενοδοχείο ενός φίλου και είμασταν πάνω στο roof 3ος όροφος και οι δικοί μου έμεναν 122 στον πρώτο. Από αφηρημαδα χτύπησα την πόρτα 3 παρα τα μεσάνυχτα στο 222 και άκουσα θόρυβο από το κρεβάτι ότι κάποιος σηκωνόταν. Πάλι καλά κοίταξα τον αριθμό στην πόρτα και έφυγα τρέχονταςΑποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
iordanis77 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ναι αλλα η ελενη δεν ηξερε οτι εχω κι αλλη γκομενα Γιατι οπωσδηποτε γκομενα? Θα μπορουσε να ειναι μια συναδελφισσα ή η περιπτερου σου. Καποιο τελοσπαντων ατομο που βλεπεις καθε μερα. Τις προάλλες ήμουν στο ξενοδοχείο ενός φίλου και είμασταν πάνω στο roof 3ος όροφος και οι δικοί μου έμεναν 122 στον πρώτο. Από αφηρημαδα χτύπησα την πόρτα 3 παρα τα μεσάνυχτα στο 222 και άκουσα θόρυβο από το κρεβάτι ότι κάποιος σηκωνόταν. Πάλι καλά κοίταξα τον αριθμό στην πόρτα και έφυγα τρέχοντας Σε πηραν στο κυνηγι?
JimasGR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ναι αλλα η ελενη δεν ηξερε οτι εχω κι αλλη γκομενα Γιατι οπωσδηποτε γκομενα? Θα μπορουσε να ειναι μια συναδελφισσα ή η περιπτερου σου. Καποιο τελοσπαντων ατομο που βλεπεις καθε μερα. Τις προάλλες ήμουν στο ξενοδοχείο ενός φίλου και είμασταν πάνω στο roof 3ος όροφος και οι δικοί μου έμεναν 122 στον πρώτο. Από αφηρημαδα χτύπησα την πόρτα 3 παρα τα μεσάνυχτα στο 222 και άκουσα θόρυβο από το κρεβάτι ότι κάποιος σηκωνόταν. Πάλι καλά κοίταξα τον αριθμό στην πόρτα και έφυγα τρέχοντας Σε πηραν στο κυνηγι? Όχι, πάλι καλά πριν να ανοίξει πρόλαβα και έτρεξα και έφυγα από τον δεύτερο όροφο!Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
aledjo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Γιατι οπωσδηποτε γκομενα? Θα μπορουσε να ειναι μια συναδελφισσα ή η περιπτερου σου. Καποιο τελοσπαντων ατομο που βλεπεις καθε μερα. Με δουλευεις! Ειναι δυνατον να εισαι με το αλλο σου μισο και να τη φωναξεις με αλλο γυναικειο ονομα? πλακα μας κανεις?? δοκιμασε το να το κανεις για πειραμα και αμα ζησεις μοιρασου την εμπειρια σου μαζι μας 1
idomeneas7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Με δουλευεις! Ειναι δυνατον να εισαι με το αλλο σου μισο και να τη φωναξεις με αλλο γυναικειο ονομα? πλακα μας κανεις?? δοκιμασε το να το κανεις για πειραμα και αμα ζησεις μοιρασου την εμπειρια σου μαζι μας Να φροντίζεις οι γκόμενές σου να έχουν το ίδιο όνομα για να μην μπερδεύεσαι. 1
aledjo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Να φροντίζεις οι γκόμενές σου να έχουν το ίδιο όνομα για να μην μπερδεύεσαι. δε γινεται 4001 γυναικες να εχουν το ιδιο ονομα
idomeneas7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλα ρε Σπαλιάρα, να συνηθίσεις τότε να λες "μωρό μου" και όχι ονόματα, απλό είναι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα