Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς έγινε αυτό που δεν θέλει κανένας μα του συμβεί...Μετά από 1.5 χρόνο λειτουργίας χωρίς προβλήματα, επεσε το LG g2 και έσπασε η οθόνη κάτω δεξιά...Το κινητό το είχα πάρει από Αθήνα απο kaizershop και τώρα είμαι στρατιώτης στη Λήμνο...Οπότε δημιουργούνται οι εξής προβληματισμοί:

1)Αξίζει να το στειλω Αθήνα και μετά στην αντιπροσωπεία για επισκευή ή πάω για καινούριο;;Η αλήθεια είναι οτι δεν πατιεται τίποτα από την οθόνη, αλλά το κινητό φορτίζει και ανοίγει/ κλείνει κανονικά...

2)Έχει εγγύηση αν δεν κάνω λάθος, αλλά προφανως θα υπάρχει κόστος, ξέρουμε πόσο μπορεί να είναι αυτό ;Αν το παω στο Γερμανό θα μπορέσουν να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο ;

3)Σε περίπτωση που πάω για αγορά καινούριου κινητού τι μου προτείνεται χωρίς να ξεφεύγει πολύ το μπατζετ ;Θελω να είναι γρήγορο με μεγάλη ram και καλό επεξεργαστή (να παίζουμε κανένα παιχνίδι) Προσανατολιζομαι σε κινέζικη εταιρεία τύπου lenovo ή huawei...

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε,πρόσφατα άλλαξα την οθόνη στο επίσημο service της LG (Procordia) καθώς είχε πρόβλημα η οθόνη,με κάλυψε η εγγύηση εννοείται!! Για την δική σου περίπτωση προφανώς θα πρέπει να πληρώσεις το κόστος,νομίζω η αλλαγή οθόνης στο συγκεκριμένο service κοστολογείται γύρω στα 120 ευρώ.Τώρα για Γερμανός κλπ δεν ξέρω πως μπορούν να σε βοηθήσουν,και εκεί λεφτά θα σου ζητήσουν.

Δημοσ.

Να ξέρεις θα χρειαστεί να έχεις κοντά στα 100 με 120 €, σε περίπτωση που το πας στη Procordia....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...