giannis2429 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σε όλους.Σκεφτόμαστε με την κοπέλα μου να πάμε για 3-4 μέρες διακοπές στη Νάξο αρχές Σεπτέμβρη.Στο νησί δεν έχουμε ξαναπάει, έτσι ότι ξέρουμε είναι από το ίντερνετ. Μεταφορικό μέσω δεν θα πάρουμε μαζί και ίσως να μην νοικιάσουμε ούτε εκεί.(Αλήθεια τι παίζει με τιμές για να νοικιάσεις αυτοκίνητο η γουρούνα?) Από αυτά που διαβάζω, απ'τις καλύτερες και πιο γνωστές παραλίες του νησιού είναι ο άγιος προκόπης και η αγία άννα, οπότε αποφασίσαμε να βρούμε σε αυτά τα μέρη ξενοδοχείο για να είμαστε κοντά στη θάλασσα. Σ'αυτές τις περιοχές τι παίζει με νυχτερινή ζωή?Έχει τίποτα η πρέπει να κατεβαίνεις στη χώρα?Να φανταστώ μέρη να φας(απο εστιατόρια μέχρι σουβλατζίδικα)και να πιεις καφέ θα υπάρχουν εκεί, σωστά? Όποιος είναι απ το νησί η έχει πάει διακόπες ας δώσει πληροφορίες. Απο ξενοδοχεία μέχρι αξιοθέατα,δρομους να περπατήσεις κ.α. Το budget είναι σχετικά περιορισμένο, πχ όποιος θέλει να προτείνει ξενοδοχείο, για 3 διανυκτερεύσεις, να μην υπερβαίνει τα 180 ευρώ. Γενικά, οποιαδήποτε πληροφορία θα είναι χρήσιμη.
Ayreen Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Αρχικα να σου πω οτι ειμαι απο Ναξο και πηγαινω σχεδον καθε χρονο! Ειμαι απο ενα ορεινο χωριο το Σκαδο! Να ξερετε εχει φοβερα ορεινα χωρια, π.χ για καφε κατω απο τον πλατανο στο Φιλώτι, για βόλτα στα σοκάκια της Απείρανθου. Σε αυτα τα χωρια πρεπει να πας με αμαξι ή με λεωφορειο, αξιζει πολυ να νοικιασετε μια μερα αμαξι και να γυρισετε τα χωρια. Αυτοκινητο π.χ. περσυ ειχα νοικιασει, 20€ την ημερα (i10, Picanto, Getz). Ισχυει, ο Αγιος Προκοπης και η Αγια Αννα, ειναι οι καλυτερες παραλιες, με τον Αγιο Προκοπη να ειναι η καλυτερη! Ξενοδοχεια εκει εχει αρκετα. Τιμες παιζουν ~30€ την βραδια για δικλινο. Εγω πηγαινω στο Studio Vaggos που ειναι πανω στην παραλια του Αγιου Προκοπη. Το μονο που υπαρχει αναμεσα ειναι ο δρομος Φαι και καφε, εχει, αλλα μην φανταστεις εχει την ποικιλια που εχει στην χωρα. Νυχτερινη ζωη εκει παντως δεν εχει. Πρεπει να εισαι στην χωρα. Γενικα να ξερεις οτι Σεπτεμβρη μετα τις 6-7 ο Αγιος Προκοπης - Αγια Αννα "ερημωνουν". Οποτε, μπορεις να βρεις και πολυ φτηνα στον Αγιο Γεωργιο που ειναι 6-7' με τα ποδια απο το λιμανι-χωρα. Εκει εχω μεινει στο Ηλιοβασιλεμα με πισινα 35€ τον Σεπτεμβρη (5' απο την παραλια Αγιου Γεωργιου) και στο Studio Κατερινα με 20€ με κουζινα, περσυ(7' απο την παραλια Αγιου Γεωργιου). Ωραιο στην χωρα ειναι να πας στο Καστρο και στα σοκακια (1η και 2η παραλληλος πανω απο τον δρομο του λιμανιου). Μπαρακια εχει πολλα στο λιμανι. Swing, Οcean Mojo και καποια μεσα στα σοκακια. Οπως σου ειπα παραπανω, Φιλωτι ειναι πολυ ωραιο, οπως και Απειρανθος (δεν υπαρχουν οχηματα μεσα στο χωριο) για μπολικο περπατημα! Γενικα πας και ολο βρισκεις κατι. Αν σε ενδιαφερουν και τα αρχαια, μπορεις να πας και στον ναο της Δημητρας (θελει αμαξι) και στον Κουρο στην βορεια μερια, λιγο πριν τον Απολλωνα. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Waffle House και τυρι Αρσενικο Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια θες, ρωτα Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2015 από Ayreen 3
nikos1982 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ελα ρε πατριοτακη ayreen καλα τα λες.αν έχει κάποιος διαθέσει να δει το νησί έχει αρκετά πράγματα και ας κάτσει μόνο στην χώρα μέσα και δεν έχει μεταφορικό μέσο...... 1
giannis2429 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ayreen Αναλυτικότατη, δεν έχω λόγια, σ'ευχαριστώ! Εμείς σκεφτόμαστε να πάμε από 1-5 Σεπτέμβρη. Αν θες πες απο που νοίκιασες το αυτοκίνητο σε αυτή την τιμή! Όταν λες νυχτερινή ζωή δεν έχει, εννοείς να φανταστώ οτι δεν γίνεται χαμός,ανοιχτά bar θα υπάρχουν για ένα ποτό έτσι? Η παραλία του αγίου γεωργίου τι λέει?Σε σχέση με τον αγιο προκόπη και αγία άννα?Πολλοί άγιοι ρε παιδί μου μεγάλη η χάρη τους
Soulseeker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Οτι ειπε η Ayreen. Για βραδυ προσωπικά χώρα ή Πλακα. Ειδικα αν προτιμας ποτο/φαι(+waffle house) σε χαλαρους ρυθμους τοτε η Πλακα ειναι must εχω να πω.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Αν θες να γυρίσεις να πας οπωσδήποτε ένα βράδυ προς Απείρανθο. Προσοχή στους δρόμους. Να επισκεφτείς το λαογραφικό μουσείο καλόξυλου . Το έχει ανοίξει ένας φίλος με πολύ μεράκι. Αν θες για ξενοδοχεία κοίτα καλύτερα τίποτα studios στην χώρα.
Valerie_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μη νοικιάσεις γουρούνα που είπες (ειδικά αν δεν έχεις ξανά οδηγήσει ποτέ στη ζωή σου) Στο Φιλώτι όντως είναι ωραία αν και θα σου βγει η πίστη να πας πολλή διαδρομή και αν είσαι με μηχανή λίγο θα σε κουράσει. {εγώ βέβαια δεν τρελλάθηκα με το Φιλώτι} Η πόλη έχει πιο πολλή ζωή καθώς κλείνει το βράδυ και μπορείς να κάνεις περατζάδα άνετα , έχει ωραίο φαγητό και σχετικά νορμάλ τιμές. Αν μείνεις Αγία Αννα και θες να κατέβεις βράδυ κάτω στην πόλη και να ανέβεις να ξέρεις έχει πολλά αφώτιστα κομμάτια (π.χ στο αεροδρόμιο) και επειδή ο δρόμος είναι μονής κατεύθυνσης θα δεις πολλές ηλίθιες και επικίνδυνες προσπεράσεις. Και πολλά μπλόκα οπότε μην κάνεις κασκαντεριλίκια. Να περάσετε τέλεια,είναι πολύ όμορφο νησί.
Ayreen Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εγω ειχα παει 15 Σεπτεμβρίου! Οπότε δεν ξερω αν ειναι ακριβως αυτη η τιμη για το αμαξι, απο το Fun car ειχα νοικιάσει ενα i10. Στον άγιο προκοπη εχει τα beach bar που δουλεύουν το πρωι και το βραδυ μετα τις 7-8 εχουν μια παρέα. Στην αγια Άννα εχει κάποια που λειτουργούν το βραδυ! Για νυχτερινή ζωή εχει στη χώρα όπως σου ειπα! Αλλα εχει πολυ συχνά λεωφορεία μεχρι μία το βραδυ! Κοιτά ο Άγιος προκοπης δεν συγκρίνεται, ο Άγιος Γεώργιος ειναι μια ωραια παραλια σε νησί, αλλα δεν ειναι Άγιος προκοπης! Ναι η αλήθεια υπαρχουν πολλοί άγιοι στο νησί
giannis2429 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα και πάλι.Τελικά κλείσαμε από 3-8 Σεπτέμβρη στον Άγιο προκοπιο στο hotel francesca.(Όποιος το ξέρει το ξενοδοχείο ας πει πληροφορίες) Πήρα τηλ σε κάποια καταστήματα για ενοικίαση αυτοκινήτου και το πιο φθηνό για κείνες τις μέρες είναι 35 ευρώ τη μέρα... Εκείνες τις μέρες θα έχει 23 βαθμούς απ'ότι είδα, να πάρουμε και κανα μπουφανάκι μαζί? Άντε καλές μας διακοπές!!
Valerie_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ο καιρός ποτέ δεν πέφτει μέσα τόσες μέρες πριν. Αν έχει ακόμα βοριάδες όπως τώρα το βράδυ θα θέλει μια ζακέτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα