Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοιτώντας τις ιστοσελίδες των ελληνικών δημόσιων νοσοκομείων παρατήρησα ότι κανένα δεν είχε οδοντιατρικό τμήμα για μη νοσοκομειακή περίθαλψη, δηλαδή να είναι διαθέσιμος οδοντίατρος στα εξωτερικά ιατρεία.

Τι σημαίνει αυτό; Είναι αναγκασμένος ο πολίτης να πηγαίνει σε ιδιώτες για τακτικούς ελέγχους της στοματικής κοιλότητας και της οδοντοστοιχείας;

Αν ισχύει κάτι διαφορετικό μπορείτε να μου υποδείξετε αν ο Έλληνας ασφαλισμένος κι ανασφάλιστος μπορεί να επισκεφτεί έναν οδοντίατρο σε δημόσιο ιατρείο/νοσοκομείο;

Δημοσ.

γιατι οι οδοντιατροι επι της ουσιας, δεν ειναι ιατροι. γι'αυτο και ειναι μπαναρισμενοι απο τα νοσοκομεια :P

• Like 3
Δημοσ.

αν είναι επείγον μπορείς να πας 

ένα σαββατο που πονούσα πολύ και δεν έβρισκα γιατρό πήγα στο νοσοκομείο κανονικά

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι ξεπεσμένα ΙΚΑ είχαν παλιά οδοντιάτρους, φαντάζομαι θα έχουν ακόμα.

Τώρα το τι θα σου κάνουν αμα πας είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Γιατι δεν μπορεις να πας στο νοσοκομείο? Εγω πριν 6 μηνες που χρειάστηκα οδοντίατρο έκλεισα ραντεβου στα εξωτερικά ιατρεία και αφου ειδαν οτι δεν ειχα κατι σοβαρό μου έκαναν εναν καθαρισμό.

Βέβαια να ξερεις οτι θα πονέσεις περισσότερο στο νοσοκομείο.

Τώρα το τι θα σου κάνουν αμα πας είναι άλλο θέμα.

Το θεμα δεν ειναι το τι θα σου κανουν αλλά πόσους μηνες θα περιμένεις για ραντεβου.

Δημοσ.

Βέβαια να ξερεις οτι θα πονέσεις περισσότερο στο νοσοκομείο.

Το θεμα δεν ειναι το τι θα σου κανουν αλλά πόσους μηνες θα περιμένεις για ραντεβου.

Μιλάς με γρίφους γέροντα :P

Δημοσ.

Ο κολλητος μου ειχε παει καποτε στον συμβεβλημενο με το ταμειο του οδοντογιατρο για να μη πληρωσει, και ο αλμπανης τον σακατεψε... Για να κανει καθαρισμο χρησιμοποιησε το εργαλειο που σκαβει τα δοντια.

Δημοσ.

Δημόσιος οδοντίατρος θα σε σακατεψει έχοντας πετάξει λίγη μουφοσαλτσα περί κρίσης και ανύπαρκτων αναλωσίμων και στο τέλος θα σου πει να πας στο ιατρείο του,με φιλική τιμή και φυσικά χωρίς απόδειξη.

Προ κρίσης απλά έλεγε ότι δεν Έχει υλικά ή ραντεβού,κλασσικό εθνικό σύστημα υγείας για τον πουτσο,απαρτισμενο από απατεώνες,όπως και το εκπαιδευτικό ένα πράμα.

Σιχαμένο Ελληνικό Δημόσιο...

• Like 3
Δημοσ.

Και γιατί να σε σακατέψει και να σου λέει μετά έλα στο ιατρείο μου για τα υπόλοιπα; Κάτι τέτοιοι χρειάζονται μια αγωγή να τους πάρεις και τα σώβρακα που παίζουν με την υγεία του κόσμου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...