nammo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Κοιτώντας τις ιστοσελίδες των ελληνικών δημόσιων νοσοκομείων παρατήρησα ότι κανένα δεν είχε οδοντιατρικό τμήμα για μη νοσοκομειακή περίθαλψη, δηλαδή να είναι διαθέσιμος οδοντίατρος στα εξωτερικά ιατρεία. Τι σημαίνει αυτό; Είναι αναγκασμένος ο πολίτης να πηγαίνει σε ιδιώτες για τακτικούς ελέγχους της στοματικής κοιλότητας και της οδοντοστοιχείας; Αν ισχύει κάτι διαφορετικό μπορείτε να μου υποδείξετε αν ο Έλληνας ασφαλισμένος κι ανασφάλιστος μπορεί να επισκεφτεί έναν οδοντίατρο σε δημόσιο ιατρείο/νοσοκομείο;
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Νομίζω ισχύει μέχρι κάποια ηλικία. Μετα φιδέ, και πολλά υγρά. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Είμαστε υποχρεωμένοι να πηγαίνουμε σε ιδιώτη οδοντίατρο.
duende Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 γιατι οι οδοντιατροι επι της ουσιας, δεν ειναι ιατροι. γι'αυτο και ειναι μπαναρισμενοι απο τα νοσοκομεια 3
Big Boss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 αν είναι επείγον μπορείς να πας ένα σαββατο που πονούσα πολύ και δεν έβρισκα γιατρό πήγα στο νοσοκομείο κανονικά 1
idomeneas7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Κάτι ξεπεσμένα ΙΚΑ είχαν παλιά οδοντιάτρους, φαντάζομαι θα έχουν ακόμα. Τώρα το τι θα σου κάνουν αμα πας είναι άλλο θέμα.
thant Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Γιατι δεν μπορεις να πας στο νοσοκομείο? Εγω πριν 6 μηνες που χρειάστηκα οδοντίατρο έκλεισα ραντεβου στα εξωτερικά ιατρεία και αφου ειδαν οτι δεν ειχα κατι σοβαρό μου έκαναν εναν καθαρισμό. Βέβαια να ξερεις οτι θα πονέσεις περισσότερο στο νοσοκομείο. Τώρα το τι θα σου κάνουν αμα πας είναι άλλο θέμα. Το θεμα δεν ειναι το τι θα σου κανουν αλλά πόσους μηνες θα περιμένεις για ραντεβου.
saxos55 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 http://www.dent.uoa.gr/plhrofories-as8enon.html Βέβαια: Σας ενημερώνουμε ότι τα ραντεβού για το εαρινό ακαδημαϊκό εξάμηνο εξαντλήθηκαν την πρώτη μέρα της διάθεσής τους
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Βέβαια να ξερεις οτι θα πονέσεις περισσότερο στο νοσοκομείο. Το θεμα δεν ειναι το τι θα σου κανουν αλλά πόσους μηνες θα περιμένεις για ραντεβου. Μιλάς με γρίφους γέροντα
thant Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μιλάς με γρίφους γέροντα Έτσι είναι, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα...
iordanis77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ο κολλητος μου ειχε παει καποτε στον συμβεβλημενο με το ταμειο του οδοντογιατρο για να μη πληρωσει, και ο αλμπανης τον σακατεψε... Για να κανει καθαρισμο χρησιμοποιησε το εργαλειο που σκαβει τα δοντια.
trayban Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημόσιος οδοντίατρος θα σε σακατεψει έχοντας πετάξει λίγη μουφοσαλτσα περί κρίσης και ανύπαρκτων αναλωσίμων και στο τέλος θα σου πει να πας στο ιατρείο του,με φιλική τιμή και φυσικά χωρίς απόδειξη. Προ κρίσης απλά έλεγε ότι δεν Έχει υλικά ή ραντεβού,κλασσικό εθνικό σύστημα υγείας για τον πουτσο,απαρτισμενο από απατεώνες,όπως και το εκπαιδευτικό ένα πράμα. Σιχαμένο Ελληνικό Δημόσιο... 3
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Και γιατί να σε σακατέψει και να σου λέει μετά έλα στο ιατρείο μου για τα υπόλοιπα; Κάτι τέτοιοι χρειάζονται μια αγωγή να τους πάρεις και τα σώβρακα που παίζουν με την υγεία του κόσμου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα