Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ενα σφράγισμα στον τραπεζίτη απο την γαματη την οδοντιατρο στο κεντρο υγειας στο χωριο το εχω ακομα, λογικα το αμαλγαμα θα υπάρχει ακόμη και όταν εγώ έχω γίνει σκόνη!

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί να σε σακατέψει και να σου λέει μετά έλα στο ιατρείο μου για τα υπόλοιπα; Κάτι τέτοιοι χρειάζονται μια αγωγή να τους πάρεις και τα σώβρακα που παίζουν με την υγεία του κόσμου.

Γιατί αυτό γίνεται.τα περί αγωγής,Εσύ Καλά τα λες αλλά ποιος θα την κάνει; με τι λεφτά και που να μπλέκεις τώρα..
Δημοσ.

αν είναι επείγον μπορείς να πας 

ένα σαββατο που πονούσα πολύ και δεν έβρισκα γιατρό πήγα στο νοσοκομείο κανονικά

Γιατι δεν μπορεις να πας στο νοσοκομείο? Εγω πριν 6 μηνες που χρειάστηκα οδοντίατρο έκλεισα ραντεβου στα εξωτερικά ιατρεία και αφου ειδαν οτι δεν ειχα κατι σοβαρό μου έκαναν εναν καθαρισμό.

Βέβαια να ξερεις οτι θα πονέσεις περισσότερο στο νοσοκομείο.

Το θεμα δεν ειναι το τι θα σου κανουν αλλά πόσους μηνες θα περιμένεις για ραντεβου.

Λοιπόν απ' ότι θυμάμαι απ' την έρευνα μου μόνο το Link.png Site: Λαϊκό είχε εμφανές Οδοντιατρικό για το οποίο αναφέρει ότι λειτουργεί συμπληρωματικά για τους ασθενείς του νοσοκομείου. Παρόλα αυτά στο αριστερό μέρος της σελίδας έχει ένα υπερσύνδεσμο «Εξειδικευμένα τμήματα-Εξωτερικά Ιατρεία» ο οποίος είναι υπο κατασκευή.

Εσύ @Big Boss που πήγες όταν πονούσες; Ενώ εσύ @thant σε ποιανού νοσοκομείοτ τα εξωτερικά ιατρεία πήγες; Εννοείται με ραντεβού έτσι;

Δημοσ.

Προσπαθησα να παω σε δημοσιο νοσοκομειο με ραντεβου. Τελικα πηγα, μου ειπαν πως το νοσοκομειο δεν ειχε τα μηχανηματα για να μου κανουν τις εξετασεις που χρειαζομουν, και θα επρεπε να παω σε ιδιωτη, και αν ηθελα να συνεχιζα σε αυτους. Απλα θεωρητικα θα γλυτωνα καποια λιγα χρηματα αν επεστρεφα σε αυτους.

Κατα τα αλλα δημοσια υγεια σου λενε. Γιατι πληρωνω φορους ειπαμε;

Και γιατί να σε σακατέψει και να σου λέει μετά έλα στο ιατρείο μου για τα υπόλοιπα; Κάτι τέτοιοι χρειάζονται μια αγωγή να τους πάρεις και τα σώβρακα που παίζουν με την υγεία του κόσμου.

Εχεις ακουσει φανταζομαι για την "ιατρικη αλληλεγγυη".

Δημοσ.

Και το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ο οδοντίατρος είναι μια ειδικότητα που χρειαζόμαστε όλοι (μικροί/μεγάλοι), αρκετά συχνά (καθαρισμοί, σφραγίσματα, μεγαλύτερα προβλήματα) και τα νουμεράκια που παίζουν ($$$) δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις ακουσει φανταζομαι για την "ιατρικη αλληλεγγυη".

Δηλαδη οι δικαστες θα ειναι γιατροι?

Εγω παντως μιλησα για αλμπανη.

Σιγα μη ξαναεμπιστευτεις τον ανθρωπο που σε σακατεψε.

Τα συμβεβλημενα ιατρεια εχουν συνηθως ασχετους.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη οι δικαστες θα ειναι γιατροι?

Εγω παντως μιλησα για αλμπανη.

Σιγα μη ξαναεμπιστευτεις τον ανθρωπο που σε σακατεψε.

Τα συμβεβλημενα ιατρεια εχουν συνηθως ασχετους.

Οι δικαστες δεν ειναι γιατροι, αλλα οι γιατροι οπως και παρα πολλες αλλες ειδικοτητες μπορουν και καλυπτει ο ενας τον αλλον. Αν το ψαξεις θα βρεις παρα παρα παρα πολλες υποθεσεις και στον ιατρικο χωρο.

Γιαυτο και δεν γινοντε και πολλα, η δικαιοσυνη δεν ειναι απλα τυφλη, αλλα και τετραπληγικη.

Δημοσ.

εσύ @thant σε ποιανού νοσοκομείοτ τα εξωτερικά ιατρεία πήγες; Εννοείται με ραντεβού έτσι;

Στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. και μην μου πεις οτι το νοσοκομείο της χαλκιδας εχει οδοντιατρείο ενώ τα νοσοκομεία της αθήνας δεν εχουν. Εγω θα σου πρότεινα αντί να βλεπεις τα νοσοκομεία απο τα sites τους να τους παίρνεις τηλέφωνο.  

Δημοσ.

Στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. και μην μου πεις οτι το νοσοκομείο της χαλκιδας εχει οδοντιατρείο ενώ τα νοσοκομεία της αθήνας δεν εχουν. Εγω θα σου πρότεινα αντί να βλεπεις τα νοσοκομεία απο τα sites τους να τους παίρνεις τηλέφωνο.  

Ε, ναι μπορεί; Γιατί όχι;

Κι εγώ παραξενεύομαι και γι' αυτό ξεκίνησα και τη συζήτηση, αφού όταν ήμουν στο Καρλόβασι Σάμου, υπήρχε οδοντίατρος στο κέντρο υγείας!

Σύμφωνα με τους προλαλήσαντες όμως δεν ισχύει το ίδιο για τα νοσοκομεία της Αθήνας! Τουλάχιστον, δεν εξυπηρετούν στα εξωτερικά ιατρεία, για τους ενδονοσοκομειακούς ασθενείς μπορεί να 'χουν, φυσικά!

Δημοσ.

Ε, ναι μπορεί; Γιατί όχι;

Κι εγώ παραξενεύομαι και γι' αυτό ξεκίνησα και τη συζήτηση, αφού όταν ήμουν στο Καρλόβασι Σάμου, υπήρχε οδοντίατρος στο κέντρο υγείας!

Σύμφωνα με τους προλαλήσαντες όμως δεν ισχύει το ίδιο για τα νοσοκομεία της Αθήνας! Τουλάχιστον, δεν εξυπηρετούν στα εξωτερικά ιατρεία, για τους ενδονοσοκομειακούς ασθενείς μπορεί να 'χουν, φυσικά!

μικρος πριν πολλα χρονια (90's..) εμενα αθηνα και οταν ειχα σπασει ενα δοντι(στη μεση βασικα) ειχα παει πρωτα στο παιδων πεντελης οπου υπηρχε οδοντιατρος.

Δεν θυμαμαι αν τελικα το "προσθετο γεμισμα" που μου εβαλε πανω στο σπασμενο μισο δοντι το εκανα εκει ή σε ιδιωτικο ιατρείο παντως οδοντιατρο ειχε.

Δημοσ.

Πας μα γλυτώσεις 50€ ξέρω γω και τελικά χάνεις όλο το δόντι. Τραγικό. Ο μοναδικός γιατρός που πρέπει να πλήρωσεις για να έχεις το μυαλό σου ήσυχο

Δημοσ.

Οι δικαστες δεν ειναι γιατροι, αλλα οι γιατροι οπως και παρα πολλες αλλες ειδικοτητες μπορουν και καλυπτει ο ενας τον αλλον. Αν το ψαξεις θα βρεις παρα παρα παρα πολλες υποθεσεις και στον ιατρικο χωρο.

Γιαυτο και δεν γινοντε και πολλα, η δικαιοσυνη δεν ειναι απλα τυφλη, αλλα και τετραπληγικη.

Eννοεις οτι θα πανε γιατροι να τον υποστηριξουν? Μα δεν ηταν αυτοπτες μαρτυρες. Αρα ειτε πανε να τον υπερασπιστουν, ειτε να τον κατηγορησουν δεν αλλαζει κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...