Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά για να το επιβεβαιώσετε ακόμα καλύτερα Παρασκευή 12 παρά κάντε ανάληψη τα 420 κ στα καπάκια μετά από 10λεπτο (κάντε τσιγάρο,πιείτε καφέ κάντε τουρισμό αλα ΑΤΜ) δοκιμάστε να βγάλετε κ τα άλλα 420

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επιδη βαριέμαι νσ λεω τα ιδια και ρα ιδια διαβασε μονο σου

http://www.dimokratiki.gr/29-07-2015/capital-controls-i-allages-stis-analipsis-metriton-apo-atm-ke-gkise/

ή ακομα καλυτερα παρε τλφ την τραπεζα σου αν δεν το καταλαβενεις

To link που έβαλες είναι πολύ παλιό...29/7

Αυτό που ισχύει τώρα είναι αυτό:

Link.png Site: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26521&subid=2&pubid=113668971

το οποίο λέει ότι η εβδομάδα τελειώνει κάθε Παρασκευή.

Δημοσ.

Σε χθεσινή μου τηλεφωνική επικοινωνία με την τράπεζα, μου επιβεβαίωσαν αυτό που λες. Δηλαδή Σάββατο ξημερώματα γίνεται reset.

Τελικά λένε μ@λ@κί3ς. Διάβασα αυτό.

Update.

Έκανα μια δοκιμή σήμερα το πρωί. Την Δευτέρα είχα σηκώσει 420€ και σήμερα το πρωί σήκωσα αλλα 420€. Άρα τελικά κάνει reset Παρασκευή βράδυ με Σάββατο ξημερωματα. (12:01 π.μ.)

Δημοσ.

Λινκ και ξελινκ και οδηγίες απ'τις τράπεζες.

100 άτομα λένε οτι κανει reset το 420ευρο παρασκευή προς σάββατο και κάποιοι ακόμη επιμένουν στα ημερολογιακά. Μάλλον το ΑΤΜ με αίτηση το βλέπουν.

Μέχρι νεοτέρας αυτό ισχύει.

Δημοσ.

οκ λοιπόν  για να τελειώνουμε εσυ θα πηγαίνεις καθε παρασκευή να κανεις την ανάληψη των 420 ευρω και εγω καθε τριτη και θα είμαστε ολοι ευχαριστημένοι

post-165560-0-18892000-1440325255_thumb.png

δεν θα ασχοληθώ αλλο με το θεματακι, οσοι κατάλαβαν καταλαβαν οι αλλοι την παρασκευή

• Moderators
Δημοσ.

οκ λοιπόν  για να τελειώνουμε εσυ θα πηγαίνεις καθε παρασκευή να κανεις την ανάληψη των 420 ευρω και εγω καθε τριτη και θα είμαστε ολοι ευχαριστημένοι

attachicon.gifatm.png

δεν θα ασχοληθώ αλλο με το θεματακι, οσοι κατάλαβαν καταλαβαν οι αλλοι την παρασκευή

πραγματικα πιο ακυρη φωτογραφια για να υποστηριξεις τη λανθασμενη σου αποψη δεν θα μπορουσες.

Τι προσπαθεις να δειξεις με τη φωτογραφια? Μας δειχνει δυο αναληψεις με διαφορα 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ δηλαδη εχουν μεσολαβησει 2 σαββατ (2 τραπεζικα ρεσετ). 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

attachicon.gifatm.png

all aboard the fail train :P

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τόσα άτομα σου το λένε με αποδειξεις και εσύ επιμένεις στην δικια σου εκδοχή. Οκ, εσυ πήγαινε κάθε Τρίτη στο ΑΤΜ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα να πηγαίνει κάθε Τρίτη, έτσι κι αλλιώς πέφτει το reset κάθε Σάββατο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μεταβάλεται η μέρα που πέφτει το reset...

Δημοσ.

Αν ισχύει αυτο που λετε οι περισσότεροι τοτε το προβλημα δεν ειμαι εγω και ο φιλος που υποστηρίξαμε κατι αλλο, αλλα η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ.  

Ποιο ΜΜΕ ενημέρωσε για reset παρασκευή προς σάββατο? Ολα τα ΜΜΕ λέγανε πως άμα βγάλεις π.χ. τετάρτη 420 να ξανα πας την άλλη τετάρτη...

• Like 1
Δημοσ.

Αν ισχύει αυτο που λετε οι περισσότεροι τοτε το προβλημα δεν ειμαι εγω και ο φιλος που υποστηρίξαμε κατι αλλο, αλλα η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ.  

Ποιο ΜΜΕ ενημέρωσε για reset παρασκευή προς σάββατο? Ολα τα ΜΜΕ λέγανε πως άμα βγάλεις π.χ. τετάρτη 420 να ξανα πας την άλλη τετάρτη...

πάντως στο internet εκτός από το άρθρο στο star δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά αλλού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...