Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Βασικά για να το επιβεβαιώσετε ακόμα καλύτερα Παρασκευή 12 παρά κάντε ανάληψη τα 420 κ στα καπάκια μετά από 10λεπτο (κάντε τσιγάρο,πιείτε καφέ κάντε τουρισμό αλα ΑΤΜ) δοκιμάστε να βγάλετε κ τα άλλα 420
nikko_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Επιδη βαριέμαι νσ λεω τα ιδια και ρα ιδια διαβασε μονο σου http://www.dimokratiki.gr/29-07-2015/capital-controls-i-allages-stis-analipsis-metriton-apo-atm-ke-gkise/ ή ακομα καλυτερα παρε τλφ την τραπεζα σου αν δεν το καταλαβενεις To link που έβαλες είναι πολύ παλιό...29/7 Αυτό που ισχύει τώρα είναι αυτό: Site: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26521&subid=2&pubid=113668971 το οποίο λέει ότι η εβδομάδα τελειώνει κάθε Παρασκευή.
Valerie_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 και η τράπεζα πειραιώς λέει το ίδιο. (κάτω κάτω στους αστερίσκους) http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Kartes/epitrepomenes-synallages
enterhere Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Σε χθεσινή μου τηλεφωνική επικοινωνία με την τράπεζα, μου επιβεβαίωσαν αυτό που λες. Δηλαδή Σάββατο ξημερώματα γίνεται reset. Τελικά λένε μ@λ@κί3ς. Διάβασα αυτό. Update. Έκανα μια δοκιμή σήμερα το πρωί. Την Δευτέρα είχα σηκώσει 420€ και σήμερα το πρωί σήκωσα αλλα 420€. Άρα τελικά κάνει reset Παρασκευή βράδυ με Σάββατο ξημερωματα. (12:01 π.μ.)
kanesaxo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Λινκ και ξελινκ και οδηγίες απ'τις τράπεζες. 100 άτομα λένε οτι κανει reset το 420ευρο παρασκευή προς σάββατο και κάποιοι ακόμη επιμένουν στα ημερολογιακά. Μάλλον το ΑΤΜ με αίτηση το βλέπουν. Μέχρι νεοτέρας αυτό ισχύει.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 οκ λοιπόν για να τελειώνουμε εσυ θα πηγαίνεις καθε παρασκευή να κανεις την ανάληψη των 420 ευρω και εγω καθε τριτη και θα είμαστε ολοι ευχαριστημένοι δεν θα ασχοληθώ αλλο με το θεματακι, οσοι κατάλαβαν καταλαβαν οι αλλοι την παρασκευή
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 οκ λοιπόν για να τελειώνουμε εσυ θα πηγαίνεις καθε παρασκευή να κανεις την ανάληψη των 420 ευρω και εγω καθε τριτη και θα είμαστε ολοι ευχαριστημένοι atm.png δεν θα ασχοληθώ αλλο με το θεματακι, οσοι κατάλαβαν καταλαβαν οι αλλοι την παρασκευή πραγματικα πιο ακυρη φωτογραφια για να υποστηριξεις τη λανθασμενη σου αποψη δεν θα μπορουσες. Τι προσπαθεις να δειξεις με τη φωτογραφια? Μας δειχνει δυο αναληψεις με διαφορα 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ δηλαδη εχουν μεσολαβησει 2 σαββατ (2 τραπεζικα ρεσετ). 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 οκ λοιπόν για να τελειώνουμε εσυ θα πηγαίνεις καθε παρασκευή να κανεις την ανάληψη των 420 ευρω και εγω καθε τριτη και θα είμαστε ολοι ευχαριστημένοι atm.png δεν θα ασχοληθώ αλλο με το θεματακι, οσοι κατάλαβαν καταλαβαν οι αλλοι την παρασκευή all aboard the fail train 2
enterhere Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Τόσα άτομα σου το λένε με αποδειξεις και εσύ επιμένεις στην δικια σου εκδοχή. Οκ, εσυ πήγαινε κάθε Τρίτη στο ΑΤΜ. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Τόσα άτομα σου το λένε με αποδειξεις και εσύ επιμένεις στην δικια σου εκδοχή. Οκ, εσυ πήγαινε κάθε Τρίτη στο ΑΤΜ. Δεν υπάρχει πρόβλημα να πηγαίνει κάθε Τρίτη, έτσι κι αλλιώς πέφτει το reset κάθε Σάββατο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μεταβάλεται η μέρα που πέφτει το reset...
enterhere Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αυτό ακριβώς του εξηγούμε αλλά δεν θέλει να το καταλάβει...
thant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αν ισχύει αυτο που λετε οι περισσότεροι τοτε το προβλημα δεν ειμαι εγω και ο φιλος που υποστηρίξαμε κατι αλλο, αλλα η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ. Ποιο ΜΜΕ ενημέρωσε για reset παρασκευή προς σάββατο? Ολα τα ΜΜΕ λέγανε πως άμα βγάλεις π.χ. τετάρτη 420 να ξανα πας την άλλη τετάρτη... 1
enterhere Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Και ποιος σου είπε ότι από τα ΜΜΕ έχεις πάντα την καλύτερη πληροφόρηση; 1
Dark_son20 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αν ισχύει αυτο που λετε οι περισσότεροι τοτε το προβλημα δεν ειμαι εγω και ο φιλος που υποστηρίξαμε κατι αλλο, αλλα η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ. Ποιο ΜΜΕ ενημέρωσε για reset παρασκευή προς σάββατο? Ολα τα ΜΜΕ λέγανε πως άμα βγάλεις π.χ. τετάρτη 420 να ξανα πας την άλλη τετάρτη... πάντως στο internet εκτός από το άρθρο στο star δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα