fariseos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Της τον ακούμπησες αλλά δεν της τον έβαλες και ρωτάς αν αυτό πιάνεται για φερμαρισμα Εγώ αυτό κατάλαβα.. you better check your self son
fariseos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Θα μας εξηγήσεις τι εννοείς με το "φερμα" ; οσοι ειναι να καταλβουν θα καταλαβουν εξαλλου την αποψη αυτων θα επαιρνα περισσοτερο στα σοβαρα
panos9553 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 αμα ειναι ο μονος τροπος για να γινεις?ε? εγω ναι Ντορό έπιασες ή οχι??
DrLo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Βρήκα μια πραγματικά υπέροχη λύση στο πρόβλημά σου, αλλά το insomnia είναι πολύ μικρό για να τη χωρέσει. 3
fariseos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ντορό έπιασες ή οχι?? επιασα κατι ξεφτιλες να κοιτανε απο την χαραμαδα το θεμα τιποτα αλλο και δεν το λεω για εσας
panos9553 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 επιασα κατι ξεφτιλες να κοιτανε απο την χαραμαδα το θεμα τιποτα αλλο και δεν το λεω για εσας Να υποθέσω πως με είπες ξεφτίλα??
fariseos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Να υποθέσω πως με είπες ξεφτίλα?? το μονο που σου προτεινω να υποθεσεις ειναι οτι εχεις κενα στη σκεψη και το λεω χωρις ιχνος κακεντρεχειας πιστεψε με γιοκαρινι
panos9553 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 το μονο που σου προτεινω να υποθεσεις ειναι οτι εχεις κενα στη σκεψη και το λεω χωρις ιχνος κακεντρεχειας πιστεψε με γιοκαρινι Αν αναλογιστεις μπαμπακο πως το δικο μου σχολιο ηταν το ποιο σχετικο σε σχεση με το ασαφες και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ερωτημα σου και πως ολοι σε εχουν παρει στο ψιλο..τοτε θα σε προετρεπα να σκεφτεις μηπως και παιζει κατι με την κουτρα σου.. καλη φερμαααα... 2
Pa0ki Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 αμα ειναι ο μονος τροπος για να γινεις?ε? εγω ναι Φυσικά και είναι φέρμα, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες 3
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 για να γινεις?ε? εγω ναι Ετσι μιλανε οι χρηστες ουσιων. Μηπως ειναι κατι τετοιο;
fariseos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αν αναλογιστεις μπαμπακο πως το δικο μου σχολιο ηταν το ποιο σχετικο σε σχεση με το ασαφες και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ερωτημα σου και πως ολοι σε εχουν παρει στο ψιλο..τοτε θα σε προετρεπα να σκεφτεις μηπως και παιζει κατι με την κουτρα σου.. καλη φερμαααα... ριξε μια ματια σε παοκι γιατι σε κοβω να πειραχτηκες λιγο
panos9553 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ριξε μια ματια σε παοκι γιατι σε κοβω να πειραχτηκες λιγο Μην φανταστεις τιποτα το ιδιαιτερο...χαχαχα Κανουμε πλακιτσες τωρα??
gamanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Κοίτα σίγουρα μπορείς να το πεις φερμα αν υπάρχει απειλή Βέβαια, υπάρχει και κάρμα και όλα εδώ πληρώνονται, απο και κλείεται να είναι ο μόνος τρόπος για να γίνεις , παρτο αλλιώς 1
fariseos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μην φανταστεις τιποτα το ιδιαιτερο...χαχαχα Κανουμε πλακιτσες τωρα?? δεν καταλαβαινω τι ακριβως περιμενεις και καθεσαι και ποσταρεισ στο θεμα μετα το καλη φερμα ηλπιζα να σε ξεφορτωθω τουλαχιστον. ξερεις αν υπαρχει καποιο κουμπι ανεπιθυμητος για να μην επιτρεπεις σε συγκεκριμενα μελη να απαντανε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις