farcry2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Και η Ελλάδα έχει πολλούς βελτιωτικους οικους
JimasGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Καλησπερα. Φετος ειμαι μαθητης τριτης λυκειου και ειμαι διατεθιμενος να περασω σε καποιο πολυτεχνειο και συγκεκριμενα μηχανολογος ή ηλεκτρολογος μηχανικος. Μου αρεσουν αρκετα οι κατασκευες κατι που αρμοζει στον μηχανολογο μηχανικο αλλα περισσοτερο απο ολα μου αρεσει ο μηχανοκινητος αθλητισμος. Το ενδεχομενο για τεχνικος στο επαλ το εχω ξεγραψει γιατι δεν εχει καλη επαγγελματικη αποκατασταση και το ιεκ αργοτερα πιστευω επισης το ιδιο. Υπαρχει λοιπον καποιο επαγγελμα με αμεση σχεση που να εχει καλη επαγγελματικη αποκατασταση. Ευχαριστω για τον χρονο σας. Οταν λες σου αρεσει ο μηχανοκινητος αθλητισμος τι ακριβως εννοεις; Γιατι ετσι πως το παρουσιαζεις ειναι το αντιστοιχο του μου αρεσει να βλεπω τσαμπιονς λιγκ αρα θα γινω επαγγελματιας ποδοσφαιριστης. Απλα υποψην οτι το να σαρεσει να βλεπεις φορμουλα 1 απεχει απο το να σου αρεσει να δουλεψεις πανω στο αντικειμενο, το οποιο και δεν προσδιοριζεις, που με κανει να πιστευω οτι η επαφη σου σταματα στην τηλεοραση του αλφα. Γιατι ο μηχανοκινητος αθλητισμος που αναφερεις εχει πραγματικα αμετρητα αντικειμενα, και ηλεκτρολογοι και μηχανολογοι καμια σχεση δεν εχουνε στα μεταξυ τους αντικειμενα. Απο εκει και περα, αμα δε και καλα αυτο θελεις, πρωτον θα πρεπει να ξεκινησεις δουλευοντας σε αυτοκινητοβιομηχανιες πρωτα, αρα η ρεαλιστικη προσεγγιση ειναι η Γερμανια. Και ηλεκτρολογος και μηχανολογος will do, αν τα δυο εχουνε πολυ διαφορετικο αντικειμενο οπως ηδη ανεφερα. Εννοώ ότι με αρέσουν τα αυτοκίνητα οι μηχανές και κυρίως ο τομέας της βελτίωσης. Τώρα κατα πόσο θα αποφέρει κέρδη ένας βελτιωτικός οίκος στην Ελλάδα δεν το ξέρω αλλά ακόμα έχω χρόνια πολλά μπροστά μου. Απλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπω στην σωστή σχολή και να μην βγω μετά με το 10% γιατί δεν μου αρέσουν οι τομείς της.Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 όλες οι σχολές μας είναι χάλια απλά οι του μετσοβίου είναι φωνάρες... δεν υπάρχει 1 άτομο που να ξέρω και να μην το έχει καβαλήσει Δεν ήξερα ότι έχουν και καλλιτεχνική φλέβα οι του μετσοβίου!
idomeneas7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Και η Ελλάδα έχει πολλούς βελτιωτικους οικους Εννοείς αυτούς που βάζουν σιδερώστρες, ηχεία που πιάνουν όλο το πορτ μπαγκαζ και μπλε λεντ από κάτω?
groot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εννοώ ότι με αρέσουν τα αυτοκίνητα οι μηχανές και κυρίως ο τομέας της βελτίωσης. Τώρα κατα πόσο θα αποφέρει κέρδη ένας βελτιωτικός οίκος στην Ελλάδα δεν το ξέρω αλλά ακόμα έχω χρόνια πολλά μπροστά μου. Απλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπω στην σωστή σχολή και να μην βγω μετά με το 10% γιατί δεν μου αρέσουν οι τομείς της.Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App Ααα.... Αυτό εννοείς "μηχανοκίνητος αθλητισμός"....! ΟΚ.. τότε τσάμπα απάντησα και τσάμπα το διάβασες Sorry. 1
farcry2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εννοείς αυτούς που βάζουν σιδερώστρες, ηχεία που πιάνουν όλο το πορτ μπαγκαζ και μπλε λεντ από κάτω? Οχι ,βελτιώσεις σαν 0 400 tune 2 race λεω
haris_216 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ίσως να ακουστώ κακός αλλά πας 3η λυκείου φέτος και έχεις ακόμα τόσο αχνό σενάριο; Και δεν μιλάω καν για το τι θα κάνεις αλλά ακόμα και για τα "θέλω" σου. Τα ποστ σου είναι γεμάτα από ασάφεια και τσιτάτα που τσίμπησες σε κάποιο μάθημα και ενδεχομένως να "πιάνουν" στην παρέα ή την οικογένειά σου. "Μου αρέσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός" "Μου αρέσουν οι κατασκευές" "Είμαι διατεθειμένος να περάσω σε κάποιο πολυτεχνείο" "Θα κοπιάσω" "Τα καλά κόποις κτώνται" (που με την την ευκαιρία είναι "τα αγαθά". αν και η κεντρική ιδέα είναι η ίδια, αφού χρησιμοποιείς την φράση καλό είναι να το κάνεις σωστά). Ίσως να κάνω λάθος αλλά όλα τα παραπάνω με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είσαι λίγο "θεωρητικός". Δηλαδή πιστεύω ότι δεν έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα με κάτι και φοβάμαι ότι δεν ξέρεις καν αν έχεις κλίση προς κάτι από αυτά που λες. Πιθανόν, όπως ειπώθηκε, να βλέπεις φόρμουλα στην τηλεόραση και ίσως να πηγαίνεις και στην καφετέρια που μαζεύονται αυτοί με τα "φτιαγμένα" να χαζεύεις εξατμίσεις. Όλα τα αυτά δεν στα λέω γιατι έχω κάτι μαζί σου. Απλά έχεις πολύ λίγο χρόνο να ξεκινήσεις και να πάρεις αποφάσεις. Και αυτό δεν θα το πετύχεις ρωτώντας ανθρώπους που δεν ξέρεις σε ένα φόρουμ για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν σε ξέρουν και αυτοί αλλά και γιατί δεν είναι τελικά ξεκάθαρο σε κανένα μας τι έχεις κάνει μέχρι τώρα ή τι μπορείς να κάνεις.
JimasGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ίσως να ακουστώ κακός αλλά πας 3η λυκείου φέτος και έχεις ακόμα τόσο αχνό σενάριο; Και δεν μιλάω καν για το τι θα κάνεις αλλά ακόμα και για τα "θέλω" σου. Τα ποστ σου είναι γεμάτα από ασάφεια και τσιτάτα που τσίμπησες σε κάποιο μάθημα και ενδεχομένως να "πιάνουν" στην παρέα ή την οικογένειά σου. "Μου αρέσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός" "Μου αρέσουν οι κατασκευές" "Είμαι διατεθειμένος να περάσω σε κάποιο πολυτεχνείο" "Θα κοπιάσω" "Τα καλά κόποις κτώνται" (που με την την ευκαιρία είναι "τα αγαθά". αν και η κεντρική ιδέα είναι η ίδια, αφού χρησιμοποιείς την φράση καλό είναι να το κάνεις σωστά). Ίσως να κάνω λάθος αλλά όλα τα παραπάνω με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είσαι λίγο "θεωρητικός". Δηλαδή πιστεύω ότι δεν έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα με κάτι και φοβάμαι ότι δεν ξέρεις καν αν έχεις κλίση προς κάτι από αυτά που λες. Πιθανόν, όπως ειπώθηκε, να βλέπεις φόρμουλα στην τηλεόραση και ίσως να πηγαίνεις και στην καφετέρια που μαζεύονται αυτοί με τα "φτιαγμένα" να χαζεύεις εξατμίσεις. Όλα τα αυτά δεν στα λέω γιατι έχω κάτι μαζί σου. Απλά έχεις πολύ λίγο χρόνο να ξεκινήσεις και να πάρεις αποφάσεις. Και αυτό δεν θα το πετύχεις ρωτώντας ανθρώπους που δεν ξέρεις σε ένα φόρουμ για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν σε ξέρουν και αυτοί αλλά και γιατί δεν είναι τελικά ξεκάθαρο σε κανένα μας τι έχεις κάνει μέχρι τώρα ή τι μπορείς να κάνεις. Θα μπορούσα να πω το ίδιο και για σένα καθώς και τις απαντήσεις σου σε οτιδήποτε έγραψα εδώ μέσα γιατί αυτά τα οποία λες από όσο κρίνω είναι επιθετικά κατά κάποιον τρόπο. Εδώ πέρα μέσα δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν μορφωμένοι άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά πολλά περισσότερα από ότι εγώ και εσύ μαζί. Από την άλλη συμβουλές ακούω. Δεν σημαίνει ότι ότι μου λέει ο καθένας αυτό θα κάνω στην ζωή μου. Επίσης formula 1 δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου και ούτε πρόκειται και ούτε είμαι από αυτούς που βάζουν λεντακια στους υαλοκαθαριστηρες και νεον κάτω από το αμάξι. Ο πατέρας μου έχει τελειώσει μηχανικός και με έβαλε στο κόλπο από μικρό. Με έχει μάθει να λύνω μοτέρ από μηχανάκια να φτιάχνω κάποια πράγματα στα αμάξια και γενικώς οι γνώσεις μου για την ηλικία μου παρα είναι καλές. Δεν με ξέρεις άρα δεν μπορείς να συμπεραίνεις και πράγματα για εμένα φιλαράκι. Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
bilya Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Θα μπορούσα να πω το ίδιο και για σένα καθώς και τις απαντήσεις σου σε οτιδήποτε έγραψα εδώ μέσα γιατί αυτά τα οποία λες από όσο κρίνω είναι επιθετικά κατά κάποιον τρόπο. Εδώ πέρα μέσα δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν μορφωμένοι άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά πολλά περισσότερα από ότι εγώ και εσύ μαζί. Από την άλλη συμβουλές ακούω. Δεν σημαίνει ότι ότι μου λέει ο καθένας αυτό θα κάνω στην ζωή μου. Επίσης formula 1 δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου και ούτε πρόκειται και ούτε είμαι από αυτούς που βάζουν λεντακια στους υαλοκαθαριστηρες και νεον κάτω από το αμάξι. Ο πατέρας μου έχει τελειώσει μηχανικός και με έβαλε στο κόλπο από μικρό. Με έχει μάθει να λύνω μοτέρ από μηχανάκια να φτιάχνω κάποια πράγματα στα αμάξια και γενικώς οι γνώσεις μου για την ηλικία μου παρα είναι καλές. Δεν με ξέρεις άρα δεν μπορείς να συμπεραίνεις και πράγματα για εμένα φιλαράκι. Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App βασικο είναι εσυ τι επαγγελμα θες να κανεις , θες να λυνεις κ δενεις μηχανακια δεν εχει νοημα να σπουδασεις πχ μηχανολογος τραβα στον ΟΑΕΔ
haris_216 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Θα μπορούσα να πω το ίδιο και για σένα καθώς και τις απαντήσεις σου σε οτιδήποτε έγραψα εδώ μέσα γιατί αυτά τα οποία λες από όσο κρίνω είναι επιθετικά κατά κάποιον τρόπο. Εδώ πέρα μέσα δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν μορφωμένοι άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά πολλά περισσότερα από ότι εγώ και εσύ μαζί. Από την άλλη συμβουλές ακούω. Δεν σημαίνει ότι ότι μου λέει ο καθένας αυτό θα κάνω στην ζωή μου. Επίσης formula 1 δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου και ούτε πρόκειται και ούτε είμαι από αυτούς που βάζουν λεντακια στους υαλοκαθαριστηρες και νεον κάτω από το αμάξι. Ο πατέρας μου έχει τελειώσει μηχανικός και με έβαλε στο κόλπο από μικρό. Με έχει μάθει να λύνω μοτέρ από μηχανάκια να φτιάχνω κάποια πράγματα στα αμάξια και γενικώς οι γνώσεις μου για την ηλικία μου παρα είναι καλές. Δεν με ξέρεις άρα δεν μπορείς να συμπεραίνεις και πράγματα για εμένα φιλαράκι. Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App Τί από όλα αυτά είχες αναφέρει μέχρι τώρα; Λες "βοηθήστε με που να πάω" αλλά δεν λες τίποτα για το ότι λύνεις μοτέρ (σημαντικό είναι να τα ξαναδένεις ). Λες "μου αρέσουν οι κατασκευές". Και; Κι εμένα μου αρέσουν τ' αεροπλάνα. Τί μπορεί να σημαίνει αυτό στον άλλο που δεν με ξέρει; Καταλαβαίνω ότι αυτά που σου είπα ήταν σκληρά (επιθετικά αν προτιμάς) αλλά για τον πολύ απλό λόγο ότι έχεις πολύ λίγο χρόνο (κατά τη γνώμη μου πάντα την οποία προφανώς και ζήτησες, ποστάροντας σε δημόσιο φόρουμ). Εκτός πια αν προτιμάς να σου "χαϊδεύουν" τα αυτιά. Επειδή όμως βλέπω ότι συνεχίζεις τις ατάκες και αισθάνομαι ότι είσαι μάλλον πολύ επιεικής με τον εαυτό σου αφού λες "γενικώς οι γνώσεις μου για την ηλικία μου παρα είναι καλές" (ενημερωτικά αυτό το λένε αλλοι για κάποιον και όχι ο ίδιος) θα σταματήσω εδώ και θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία στην όποια σου επιλογή
idomeneas7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Οχι ,βελτιώσεις σαν 0 400 tune 2 race λεω Kι εκεί κάτι κωλοφτιαγμένα βλέπω...τέλος πάντων, κι εμείς είχαμε Celica STI με momo τιμόνι/ζάντες, μπαρομετρα, λεντάκια, ειδική βαφή και διάφορες άλλες καγουριές αλλά φυσικά το δώσαμε. Καλά είναι αυτά όταν είσαι μικρός, μετά συνήθως κουράζουν...τα σκέφτεσαι και λες τι χαζομάρες έκανα τότε. Σε κάθε περίπτωση, αμα ενδιαφέρεται ο TS μπορεί να το κυνηγήσει αλλά σε βάθος χρόνου προβλέπω ότι θα του περάσει η πόρωση.
zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ίσως να ακουστώ κακός αλλά πας 3η λυκείου φέτος και έχεις ακόμα τόσο αχνό σενάριο; Και δεν μιλάω καν για το τι θα κάνεις αλλά ακόμα και για τα "θέλω" σου. Τα ποστ σου είναι γεμάτα από ασάφεια και τσιτάτα που τσίμπησες σε κάποιο μάθημα και ενδεχομένως να "πιάνουν" στην παρέα ή την οικογένειά σου. "Μου αρέσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός" "Μου αρέσουν οι κατασκευές" "Είμαι διατεθειμένος να περάσω σε κάποιο πολυτεχνείο" "Θα κοπιάσω" "Τα καλά κόποις κτώνται" (που με την την ευκαιρία είναι "τα αγαθά". αν και η κεντρική ιδέα είναι η ίδια, αφού χρησιμοποιείς την φράση καλό είναι να το κάνεις σωστά). Ίσως να κάνω λάθος αλλά όλα τα παραπάνω με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είσαι λίγο "θεωρητικός". Δηλαδή πιστεύω ότι δεν έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα με κάτι και φοβάμαι ότι δεν ξέρεις καν αν έχεις κλίση προς κάτι από αυτά που λες. Πιθανόν, όπως ειπώθηκε, να βλέπεις φόρμουλα στην τηλεόραση και ίσως να πηγαίνεις και στην καφετέρια που μαζεύονται αυτοί με τα "φτιαγμένα" να χαζεύεις εξατμίσεις. Όλα τα αυτά δεν στα λέω γιατι έχω κάτι μαζί σου. Απλά έχεις πολύ λίγο χρόνο να ξεκινήσεις και να πάρεις αποφάσεις. Και αυτό δεν θα το πετύχεις ρωτώντας ανθρώπους που δεν ξέρεις σε ένα φόρουμ για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν σε ξέρουν και αυτοί αλλά και γιατί δεν είναι τελικά ξεκάθαρο σε κανένα μας τι έχεις κάνει μέχρι τώρα ή τι μπορείς να κάνεις. Μόνο γι'αυτό, πιστεύω ότι η πλειοψηφία των παιδιών σε αυτή την ηλικία έχουν αχνό σενάριο ή και καθόλου σενάριο! Λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά έχουν κατασταλάξει στο τι θέλουν να κάνουν! 1
JimasGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 βασικο είναι εσυ τι επαγγελμα θες να κανεις , θες να λυνεις κ δενεις μηχανακια δεν εχει νοημα να σπουδασεις πχ μηχανολογος τραβα στον ΟΑΕΔ αμα ηθελα αυτο θα πηγαινα τεχνικος στο επαλ
farcry2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Και γιατι δεν πήγαινες ;εχεις και στρωμένη δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα